10 a legjobb habpisztolyok közül

Széles körben használják a modern építőiparban. Használják fugák tömítésére, ablak- és ajtókeretek rögzítésére, régi faházak szigetelésére stb. . Kaphatóak olyan palackok, amelyek csak a pisztollyal együtt használhatók. A legjobb választás nagy mennyiségű hab vagy professzionális vállalkozások számára. Az orosz piacon rengeteg fegyver van különböző gyártóktól. Szakértőink segítségével találja meg az ár és az előnyök megfelelő kombinációját.

a habpisztoly kiválasztásának kritériumai

 1. A szerelőhab kiváló tapadással rendelkezik, ami a pisztoly tisztításakor hátrányt jelent. Könnyebb szétszerelni a szerszámot, hogy óvatosan eltávolítsa a kiszáradt szigetelőt a csövekből és a zárószelepekből. Ha nem szétszerelhető modellt vásárolnak, egy speciális oldószeres flakont kell beszerezni, és a pisztolyt minden használat után azonnal meg kell tisztítani.
 2. A szórópisztoly kiválasztásakor fontos odafigyelni a kritikus alkatrészek, például a cső, a szelepek, a menetzár és a ház anyagára. A legmegbízhatóbbak a rozsdamentes acélból vagy rézötvözetekből (sárgaréz, bronz) készültek. A nikkel- vagy teflonbevonatú alkatrészek különösen tartósak.
 3. Mivel a szerelőhab a hengerben nyomás alatt van, a menetes tartó a pisztoly fontos összekötő elemévé válik. Maximális megbízhatóság a fémötvözetnek köszönhetően, de gondos használat mellett az ütésálló műanyag is hosszú ideig használható.
 4. A felhasználók a pisztollyal szemben támasztott követelmények széles skáláját támasztják. Kiváló minőségű keverőszabályozó. a habpisztoly egy nagyszerű módja annak, hogy csökkentsük a habot.
 5. Azoknak a szakembereknek, akik gyakran tartják a fegyvert a kezükben, figyelembe kell venniük az ergonomikus fogást és az eszköz könnyűségét. Ezek a paraméterek közvetlen hatással vannak a munkavállalók fáradtságára.

Csak a legjobb fegyvereket választottuk ki a felülvizsgálatunkban. A pályázók kiválasztásánál a következő szempontokat vették figyelembe:

 1. eszköz célja;
 2. műszaki paraméterek;
 3. ár;
 4. szakértői vélemény;
 5. vásárlói visszajelzés.

A legjobb habpisztolyok rangsora

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb olcsó habpisztolyok 1 SibrTech 88671 879€
2 BIBER MASTER 1 083€
3 FIT 14272 787€
4 Stayer Master EconoMax 525€
A legjobb fegyverek profiknak 1 Kraftool Industrie 1 552€
2 Mátrix 88669 1 599€
3 Hilti cf-ds1 3 114€
4 FIT 14270 1 460€
5 Matequs Super Teflon 3 780€
6 ZUBR Professional Buran 790€

A legjobb olcsó habpisztolyok

A felújítási munkálatok során felmerülhet az üres terek és hézagok kitöltésének igénye egy házban vagy lakásban. DIY hungarocell pisztolyok háztartási használatra a megfelelő választás. A szakértők a következő modelleket ajánlják.

SibrTech 88671

Értékelés: 4.8

SibrTech 88671

A SibrTech 88671 pisztoly egyik fő ütőkártyája az ergonómia. A műanyag tollhegynek köszönhetően könnyen és kényelmesen kezelhető akár kesztyűs, akár puszta kézzel. Az építési minőség nem hívja fel magára a szakértők figyelmét sem. A ház alumíniumból készült, a szórópisztoly súlya is utal a robusztusságára. Az elzárószelep is jó megoldás volt. Hermetikusan zárt, így az elem tisztítása nem jelent problémát.

Olvasson tovább  Mi a ragasztó a kibővített polisztirolhoz és a megfelelő opció kiválasztásához?

A költségvetés-barát styling habpisztoly az árához képest kiegyensúlyozott. A hiba a kanna műanyag rögzítésében rejlik. Véletlen leejtés esetén előfordulhat, hogy a palack tartalma rossz helyre kerül. A kisebb hibák ellenére a fegyver megérdemelten nyerte el a díjat.

Előnyök

 • ergonómia;
 • gyenge építési minőség;
 • egyszerű alkalmazás és ápolás;
 • szűkösség.

hátrányok

 • Műanyag spray doboz tartó.

BEBER MASTER

Értékelés: 4.7

BEBER MASTER

A Biber Master szerelőhabpisztoly jó kivitelezésének köszönhetően elnyerte az orosz szerelők szívét. A szakértők felhívják a figyelmet a hosszúkás rozsdamentes acélból készült szórócsőre, amely a közepétől a széle felé keskenyedik. Kényelmes markolat és pisztolymarkolat, még egy felnőtt is meg tudja húzni a ravaszt egy vagy két ujjal. Az elzárószelep teljesen a csőben van, ezért a mechanizmus teljes szétszerelését kell elvégezni a szárított hab eltávolításához. A modell magas pontszámot kapott a rangsorban az egyszerű felépítéséért, amely leegyszerűsíti a kezelést és tökéletes állapotban tartja a fegyvert.

A felhasználók méltányos ára, kiváló minősége és megbízhatósága miatt dicsérik a pisztolyt. De gyenge tartóssága miatt nem alkalmas professzionális használatra.

Előnyök

 • A cső rozsdamentes acélból készült;
 • az egyszerű kialakítás;
 • kényelmes kioldó.

Hátrányok

 • rövid élettartam;
 • magas ár.

FIT 14272

Értékelés: 4.6

FIT 14272

A FIT 14272 szórópisztoly esetében a szakértők számos előnyt ismernek fel. Először is, a gyártó a legalacsonyabb árat kínálja. Az erős cinkötvözetből készült test igazi pluszpont. Jól illeszkedik a kézbe, még hosszabb használat után is, nincs jele a fáradtságnak. Elég biztonságos a ravaszon lévő ujjak számára. Alakja megakadályozza az ujjak becsípődését a nyomkodás során.

A felhasználóknak hízelgő a megfizethető ár és a robusztus ház. Számos kisebb hátránya van. A műanyag fogantyú gyakran eltörik, ha leejtik. Néhány vásárló szeretné, ha a ravasz közelebb lenne a markolathoz. A szerszám könnyebb szétszerelése érdekében (a habmaradványok eltávolítása érdekében) a cső menetes csatlakozója hiányzik. Figyelembe véve a habpisztoly összes jellemzőjét, a szakértők a harmadik helyet adták a minősítésben.

Előnyök

 • Kényelmes fogás;
 • alacsony ár;
 • robusztus ház.

Hátrányok

 • A ravasz és a markolat a testtől távol helyezkedik el.

Stayer Master EconoMax

Értékelés: 4.5

Stayer Master EconoMax

A Stayer Master EconoMax szórópisztoly fő előnyei az alacsony karbantartási igény és a robusztusság. A gyártónak egyszerű felépítésének és a minőségi anyagok használatának köszönhetően sikerült egy hosszú élettartamú szerszámot kifejlesztenie. A kedvező ár ellenére számos elem rozsdamentes acélból készült. Ez megkönnyíti a cső vagy a ravasz tisztítását a megszáradt habtól. A menetes alumínium rögzítő szilárdan tartja a hengert szigetelőanyaggal. Golyós szerkezetű bemeneti elzárószelep; a kimeneti mechanizmust tűszeleppel felszerelték.

Olvasson tovább  Hogyan lehet eltávolítani az anyát szakadt szélekkel és faragványokkal?

A felhasználók egy hátrányt említenek, ami miatt az eszköz nem került be a legjobb három közé. a csövet nem lehet szétszerelni, ezért a pisztolyt azonnal le kell mosni.

Előnyök

 • alacsony ár;
 • szerénység;
 • alumínium fogantyú.

Hátrányok

 • A cső és a ház egy darabból készült.

A legjobb fegyverek profiknak

Ha egy habszóró pisztolyra minden nap szükség van, akkor annak minőségi és megbízható eszköznek kell lennie. A szakemberek számára fontos a szoros kapcsolat, amely megkönnyíti és kényelmessé teszi a munkát. A következő habpisztolyok a legjobb professzionális modelleknek számítanak.

Kraftool Industrie

Értékelés: 4.9

Kraftool Industrie

Az ár, a megbízhatóság és a funkcionalitás tökéletes kombinációja a fő oka annak, hogy a Kraftool Industrie habpisztoly elnyerte a díjat. A profi építők dicsérik az eszköz praktikusságát. A szétszerelhető szerkezetnek köszönhetően minden elem teljesen megtisztítható a megszáradt habmaradványoktól. Az alkatrészek minőségi anyagokból készülnek, és tökéletesen illeszkednek, így a berendezés teljesen zárt. A pisztoly nincs kitéve véletlen leejtésnek, t. . háza rézötvözetből készült.

Néhány, a Kraftool Industrie-t rendszeresen használó mesterember meg van győződve a szerszám hihetetlen tartósságáról. Akár 7 év élettartam. Az ügyfelek szerint a fegyver egyetlen hátránya a nehéz súlya.

Előnyök

 • a legjobb ár-érték arány;
 • megbízhatóság és tartósság
 • összecsukható kialakítás;
 • teljes lezárás.

Hátrányok

 • nagy súly.

Mátrix 88669

Értékelés: 4.8

Mátrix 88669

Az építők szeretik a Matrix 88669-et a hosszú évek óta tartó problémamentes működéséért. A gyártónak sikerült elérnie a szerszám magas minőségét és megbízhatóságát a robusztus, teflon védőréteggel borított háznak köszönhetően. A tartós bevonat nemcsak a korróziót akadályozza meg, hanem a felületet is simábbá teszi. Ezért a hab könnyen eltávolítható, még a nehezen hozzáférhető helyeken is. Az egyetlen korlátozás az éles tárgyak használata a szerszámok tisztításához. 2 fogantyúmegállítóval rendelkezik, hogy a szerszámkészítő ujjai ne csípődjenek be a kreatív buzgalomban.

A modell a második helyet kapta a rangsorban a hasznos jellemzők és tulajdonságok gazdag tárháza miatt. A csúszós fém kioldó megakadályozta, hogy győztes legyen.

Előnyök

 • üzembiztos működés;
 • megfizethető ár;
 • a használat biztonsága.

Hátrányok

 • csúszós ravasz.

Hilti cf-ds1

Értékelés: 4.8

Hilti cf-ds1

A Hilti cf-ds1-et a szakemberek az egyik legjobb professzionális pisztolyként tartják számon. A robusztus burkolatú termék valódi fegyverrel való asszociációt kelt. A műanyag kioldó további csúszkával van ellátva, megakadályozza a hab spontán adagolását. Az opció akkor hasznos, ha a szórópisztoly övre akasztható vagy a jármű csomagtartójában szállítható. a kihegyezett csőhegy lehetővé teszi, hogy a hab még a legnehezebben elérhető helyekre is eljusson.

Olvasson tovább  Hogyan lehet bélés a saját kezével?

az építőipari szakemberek dicsérik az intelligens kialakítást – még oldalirányú pisztolyállásban is egyenletesen áramlik a hab a fúvókába, levegő beszívása nélkül. A modell magas ára és a speciális tisztítófúvóka szükségessége miatt a harmadik helyen áll a rangsorban.

Előnyök

 • könnyű súly;
 • Zár a véletlen megnyomás ellen;
 • vékony hegy;
 • oldalirányban dolgozik.

Hátrányok

 • a kialakítás nem összecsukható;
 • magas ár.

FIT 14270

Értékelés: 4.7

FIT 14270

A kanadai FIT 14270 habpisztoly kiváló minőségű termék. Stabil test alumíniumötvözetből, csonkcső sárgarézből, kényelmes fogantyú műanyagból. A nikkelbevonat biztosítja az elzárószelepek hosszú élettartamát és megkönnyíti a hab tisztítását. Az anyagok körültekintő kiválasztása nemcsak hosszú élettartamú, hanem könnyű kialakítású szerszámot is eredményezett. Mivel a fegyver ára meglehetősen megfizethető, a szakemberek kezében és a barkácsolók kezében is látható. A permetezési nyomás fokozatmentesen állítható, ami a hab gazdaságos felhasználását eredményezi.

A modell jól néz ki a minősítés vezetőihez képest. A fogyasztók megjegyzik néhány hátrányt, ezek a megbízhatatlan menetek a csőanyán és a hegy kihúzásának nehézségei.

Előnyök

 • kiváló minőségű kivitelezés;
 • alacsony súly;
 • elfogadható ár.

Hátrányok

 • megbízhatatlan csőcsatlakozás;
 • A fúvókát nehéz eltávolítani.

Matequs Super Teflon

Értékelés: 4.7

Matequs Super Teflon

Az olasz Matequs Super Teflon egy csúcskategóriás szerszám. Ezt nemcsak a legmagasabb ár, hanem a különleges kialakítás is alátámasztja. A vékonyodó szakaszú csövön áthaladva a hab a kimeneti nyílásnál plasztikusabbá válik. Ez kedvezően hat a nehezen hozzáférhető mélyedések és üregek kitöltésére. A keverék adagolása azonban beállítható úgy, hogy a széles rések egy menetben kitöltődjenek. Átlagos antropometrikus kézmérettel rendelkező felhasználók számára tervezett gazdaságos markolat. De nem túl kényelmes a szerszámot a kézben tartani. A szakemberek megjegyzik a pisztoly könnyűségét (600 g) és szétszerelhető szerkezetét. A termék magas ára azonban nem tette lehetővé, hogy magasabb pontszámot érjen el a rangsorban.

Előnyök

 • egyedi szétszerelhető szerkezet;
 • nagyobb tűátmérő;
 • minőségi anyagok.

Hátrányok

 • magas ár
 • Kényelmetlen nagykezes fogás.

ZUBR Professional Buran

Értékelés: 4.6

ZUBR Professional Buran

A legolcsóbb professzionális pisztoly a ZUBR Professional Buran modellje volt. A szakértők megkülönböztettek egy másik különleges jellemzőt – a szűkösséget. Ezt minden részletében precíz kivitelezéssel érjük el. a szerszám használata során a bőr és a ruházat nem sérülhet meg. Ráadásul a szelep lezárása után a hab egy hétig folyékony marad. Az alkatrészek megbízhatóan védettek a korrózió ellen a teflon bevonattal. mind a test, mind a tengely fémből készült.

A szakemberek dicsérik a pisztolyt a hozzáférhetőségéért és a kiváló tömítő tulajdonságaiért. De nem mindenki szereti a megszáradt hab eltakarításának gondját. A fogantyú formája is okot adott néhány panaszra.

Előnyök

 • alacsony ár;
 • feszes ízületek;
 • kiváló minőségű kivitelezés.

Hátrányok

 • a megszáradt habot nehéz letisztítani;
 • kényelmetlen fogantyú.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: