A 6 legjobb kínai mixermárka

*A szerkesztőség szerint a legjobb. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szakorvosi konzultáció szükséges.

Viszonylag nemrégiben még nem ajánlottuk volna, hogy Kínából vegyescsapot vásároljunk. Most azonban megváltozott a helyzet. A kínaiak megtanultak olyan kiváló minőségű termékeket készíteni, amelyek nem rontják el a fürdőszoba belsejét, és elég hosszú ideig tartanak. Legalábbis több vállalat büszkélkedhet ezzel, amit ez a kiadvány tárgyalni fog.

A legjobb kínai márkájú csaptelepek rangsora

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb kínai márkájú csaptelepek 1 Appollo 5.0
2 DK 4.9
3 Arcus 4.8
4 Eago 4.7
5 Gemy 4.6
6 Ksitex 4.5

Appollo

Értékelések: 5.0

Appollo

Kína egyik legnagyobb márkája, amely szaniter szerelvények széles választékát gyártja. Ha elhatározza magát, gyakorlatilag egy egész fürdőszobát berendezhet vele! A kínaiak zuhanykabinokat, pezsgőfürdőket, mosdókagylókat és mindenféle pótalkatrészeket gyártanak, beleértve a csaptelepeket is.

A több mint 30 éves múltra visszatekintő vállalat ma már a készenléti készletekre összpontosít. Ennek oka, hogy a szaunák és a gőzkabinok sokkal több hasznot hoznak, mint a viszonylag olcsó szaniterek. Ezért az Appollo csaptelepek meglehetősen ritkák lettek. Elsősorban normál vagy pezsgőfürdőkádak vagy zuhanykabinok peremére történő felszerelésre tervezték őket. Leggyakrabban a hagyományos fél hüvelykes menetet használják, így a kád vagy a kabin gyártója nem biztos, hogy ugyanaz az Appollo. A csaptelep ettől a cégtől lehet egy-, két- vagy akár termosztatikus is. Általában ez befolyásolja az árát. Ami a kínai vállalat által választott anyagokat illeti, leggyakrabban sárgaréz, míg a fogantyú krómozott fém. Az Appollo keverőcsapok ára két és kilencezer rubel között mozog.

Előnyök

 • Nem túl drága;
 • Hosszú élettartamú;
 • Vannak termosztatikus modellek.

Hátrányok

 • A választék nem túl széles;
 • Az Appollo nem gyárt mosdókagyló-keverő modelleket.

DK

Értékelés: 4.9

DK

Ez egy jól ismert márka Kínában. Egy ideje már az országon kívül is elkezdett ismertté válni. Különösen a keverőit már széles körben árulják az orosz üzletekben. Egy olyan gyártó, amely kiemelkedik, mert tehetséges tervezőket foglalkoztat. Ennek eredményeként a termékek gyakran kiemelkednek a versenytársak közül. Nem csoda, hogy minden évben felröppen a hír, hogy a legutóbbi szakvásáron díjat nyert egy DK-s csaptelep.

Olvasson tovább  Mindent a táblákról a táblákról

A vállalat legtöbb terméke a jól ismert sárgarézből készül. Néha azonban szokatlanabb anyagot választanak a keverőcsapok készítéséhez. Például ugyanaz a sárgaréz, de magas réztartalommal (akár 60%). Ettől a gyártótól fekete csaptelepek is kaphatók! Ideálisak éjszakai klubok, mozik, éttermek és egyéb helyek WC-jébe. Rózsaszín, bézs és fehér színben is kapható.

Egy ilyen termék nem válhatott népszerűvé pusztán a kialakítása miatt. Az ügyfelek is dicsérik a megbízhatóságát. biztos lehet benne, hogy a várt élettartamot meghibásodás vagy szivárgás nélkül fogja kibírni. Ezért a vállalat hajlandó nagyon hosszú garanciális időszakot biztosítani.

A DK keverőcsapok másik jellemzője a költséghatékonyság. Ezek a termékek egyetlen csepp vizet sem pazarolnak el. Ez az összeszerelés magas minőségének is köszönhető – a vállalat üzemei szigorú minőségellenőrzésnek vannak alávetve.

Előnyök

 • Vannak gyönyörű kialakítású modellek;
 • Teljes termékcsaládok állnak rendelkezésre;
 • Hosszú élettartam;
 • A keverők különösen víztakarékosak.

Hátrányok

 • Magas költségek;
 • Ritkán kapható az orosz boltokban.

Arcus

Értékelés: 4.8

Arcus

Az Arcus márkanév alatt a zuhanyzókhoz való pótalkatrészeket általában a következő termékek gyártják. Olyan csaptelepeket tartalmaznak, amelyek akár háromféle üzemmódban is működtethetők. Ezeket 1/2″ átmérőjű csövekhez tervezték, így nem okoznak gondot hazánk lakosainak. Az ilyen típusú csaptelepek gyártásához a jól ismert sárgarézből készülnek, amely nagyon hosszú élettartammal rendelkezik. És hogy a termék szépen csillogjon, és ne féljen a vízcseppektől, kiváló minőségű krómbevonattal vannak bevonva. Ami a fogantyút illeti, minden a választott modell árától függ – fém és műanyag kivitelben is kaphatók.

Az Arcus kollekcióhoz mosdókagyló-keverők is tartoznak. Elegáns íveikkel és viszonylag kis méreteikkel tűnnek ki a versenytársak közül. Eleinte néhány percenként meg akarja majd érinteni a csapot – olyan jó érzés. Ez a felhasznált luxusanyagoknak is köszönhető. De ez hatással volt az árra – egy ilyen csaptelep megvásárlása biztosan befolyásolja a családi költségvetést.

A márka szinte minden terméke Kínában készül. De nem kell félnie, mert a gyárak szigorú minőségellenőrzést végeznek. Részben ez az oka annak, hogy ezek a csaptelepek olyan drágák.

Előnyök

 • Hosszú élettartam;
 • Termékek széles választéka;
 • Vannak termosztatikus modellek;
 • Kiváló minőségű anyagokból készült.

Hátrányok

 • Magas költségek;
 • Nem olyan gyakori az orosz üzletekben.

Eago

Értékelés: 4.7

Eago

A kínai Foshan várost a kerámia fővárosának is nevezhetjük. Számos gyár épült itt, amelyek fürdőszobákat, csempéket, zuhanyzókat, mosdókat és természetesen csaptelepeket gyártanak. Az Eago-t 1996-ban alapították itt. A vállalat később a China Lesso Group Holdings leányvállalata lett

Olvasson tovább  A placeetallic panelek jellemzői
 • mited – a hongkongi tőzsdén jegyzett jelentős építőanyag-gyártó vállalat. Ez önmagában is bizonyítja, hogy a megvásárolt termékek minőségére valószínűleg nem lesz panasza.

  A gyár jelenleg több mint 300 000 négyzetméteres területet foglal el. négyzet. . Az általa gyártott keverőket az országok széles körébe exportálják. Elsősorban zuhanyzókba való beépítésre tervezték őket, és nem feltétlenül ugyanattól a gyártótól származnak. Egyes modellek termosztáttal vannak felszerelve, amelynek köszönhetően a keverő akkor is fenntartja az aktuális vízhőmérsékletet, ha az egyik csőben megváltozik a nyomás. És ez igaz minden magasépületben lévő lakásra. De vannak egyszerűsített csaptelepek is – fő jellemzőjük a viszonylag alacsony költség.

  Bármelyik modellt is választja, sárgarézből és acélból készül. A kínaiak általában még a fogantyút is fémből készítik, így a termék élettartama nem hónapokban, hanem években mérhető. A keverő felülete krómozott, amely gyönyörűen csillog a lámpa fényében.

  Előnyök

  • Vannak termosztatikus modellek;
  • Nem túl drága;
  • Tisztességes élettartam.

  hátrányok

  • Nincsenek mosogató beépítésére tervezett modellek;
  • A választék nem széles.

  Gemy

  Értékelés: 4.6

  Gemy

  Mindannyian megszoktuk, hogy a csaptelepek falra szereltek, vagy a medence aljából jönnek ki. A befecskendezéses modellek is egyre népszerűbbé válnak. Végül, a boltban könnyen találhat olyan csapokat, amelyek a kád oldalára rögzíthetők. Úgy tűnik, hogy ebben a tekintetben semmi egyedit nem lehet kitalálni. A Gemy azonban tehetséges embereket foglalkoztat, akik úgy döntöttek, hogy padlóra szerelhető csaptelepeket gyártanak! Egy ilyen tartozékra akkor lesz szükség, ha a fürdőszobának nagyon nagy területe van, és maga a kád elég messze van a faltól. Szintén jól jöhet egy szokatlan belső térrel rendelkező WC kialakításánál egy moziban, szórakozóhelyen vagy más hasonló intézményben.

  Egy ilyen csap túl unalmasan nézne ki, ha egyszerű krómozott kivitelben lenne. Ezért a vállalat kínálatában főként réz vagy arany színű modellek szerepelnek – észrevehetően érdekesebbnek tűnnek. Gyakran kapnak egy speciális állványt is, amelyhez a zuhanyfej csatlakozik. A rendelkezésre állás határozza meg a végső árat, amely Oroszországban 30 és 43 ezer között mozog. rubel.

  Ezek a keverőcsapok biztosan hosszú ideig tartanak. Gemynek ezzel nincs problémája. A vállalat termékei esetében még a garanciaidő is 3 év! Nem meglepő, hiszen gyakorlatilag az egész szerkezet strapabíró és szinte örökkévaló anyagokból készült. Egyes modellek sárgarézből és bronzbevonatúak. Ugyanakkor nemcsak maga a csap, hanem a forgó fogantyúk és még a zuhanyfej is bevonattal rendelkezik!

  Olvasson tovább  Hogyan válasszunk szintes állványt?

  A Gemy pezsgőfürdők és áztató kádak termékcsaládját is gyártja. A vállalat a szerelvények tekintetében is nagyon fantáziadús. Ennek eredményeképpen egyes modellek a kád és a zuhanykabin keverékei. Valószínűleg nem látott még ilyesmit egyik ismerősénél vagy rokonánál sem.

  Előnyök

  • Szokatlan kialakítás;
  • Hosszú élettartam;
  • A színteljesítmény nem korlátozódik a szokásos krómra.

  Hátrányok

  • Sok helyet igényelnek;
  • Nagyon magas ár;
  • Nem túl széles termékválaszték.

  Ksitex

  Értékelés: 4.5

  Ksitex

  A Ksitex márka olyan termékeket kínál, amelyek csomagolásán a “Cosy home” felirat szerepel. az a tény, hogy a Ksitex csaptelepek szinte mindegyike automata. Ez azt jelenti, hogy egy nehéz munkanap után nem kell a maradék energiáját a gomb forgatásával töltenie, hogy a víz a megfelelő hőmérsékleten folyjon. Csak a kezét kell az érzékelő közelébe tennie. A keverő elektronikáját úgy tervezték, hogy azonnal jelezze, ha eljött az ideje, hogy bekapcsolja a vizet. Egy egyszerű manipulációval a víz melegebbé vagy hűvösebbé tehető. A megfelelő hőmérséklet akkor is megmarad, ha az egyik csőben hirtelen megváltozik a nyomás. Mint tudjuk, ez gyakran előfordul az emeletes épületekben, ahol az Expertology olvasóinak többsége él.

  Egy márkás csaptelep hosszú élettartammal is büszkélkedhet. Ez azért van, mert kiváló minőségű anyagból készülnek. Ha sárgaréz, akkor csak a legjobbat! A felület krómozott, aminek köszönhetően a keverő tökéletesen tükrözi a szobában lévő lámpák fényét. Ugyanakkor a Ksitex cég nem használ bronzot vagy más bevonatot, ezért termékeit nem lehet rendkívül drágának nevezni (általában a költség nem haladja meg a 8000 rubelt).

  Ennek a gyártónak a választéka nagyon gazdag. Ez lehetővé teszi, hogy az Ön ízlésének megfelelő mosdókagyló-keverőt válasszon. Különösen az egyenes keverők, amelyeknek nincsenek kanyarulatai, nagyon népszerűek. Ezek azok a kritériumok, amelyek alapján bárki gyorsan felismerheti, hogy a termék érzékelővel rendelkezik. Kicsit tovább tart, ha a csaptelep íves formájú – általában a gombot keresi, amely segít a vízhőmérséklet beállításában.

  Előnyök

  • Érintésmentes működésre tervezték őket;
  • Vannak olyan modellek, amelyekben van egy rekesz a folyékony szappan számára;
  • Ezek általában elemmel működnek;
  • Hosszú élettartam;
  • jó vízgazdálkodás.

  Hátrányok

  • Nem túl nagy a színválaszték;
  • Magas költségek.

  Következtetés

  Ez azoknak a kínai márkáknak a listája, amelyek alatt minőségi szaniter szerelvényeket gyártanak. Ha talál egy keverőcsapot az áttekintett márkák egyikével, akkor jó eséllyel teljesen elégedett lesz ezzel a modellel.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: