13 legjobb kínai online boltok

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem útmutató a vásárláshoz. Vásárlás előtt konzultáljon egy szakértővel.

Ma már bármit megvehetsz a kínai online boltokból. Elmúltak azok az idők, amikor ezek a piacterek olyan hely voltak, ahol mindenféle érdekes hülyeséget lehetett eladni néhány tíz rubelért – és ugyanakkor okostelefonok, amelyek árban nem sokban különböznek a “mindenféle érdekes hülyeségtől”. Most már ruhákat, háztartási gépeket, bútorokat, dísztárgyakat, sőt, élelmiszereket is vásárolhat – és bizonyos esetekben még szállítást is! És mindezek ára gyakran jelentősen alacsonyabb, mint az offline üzletekben és a különböző piactereken.

Ezért rangsoroltuk a 13 legjobb kínai online boltot, amelyeket érdemes felkeresni mind a kis spontán vásárlások, mind a nagy, tervezett beszerzések esetében.

A legjobb kínai online boltok rangsora

Jelölés hely: Shop értékelés
A legjobb kínai online boltok értékelése 1 A
 • Expressz
 • 4.9
  2 DealExtreme 4.9
  3 BuyInCoins 4.8
  4 GearBest 4.8
  5 Joom 4.7
  6 Dhgate 4.7
  7 TinyDeal 4.7
  8 MiniInTheBox 4.6
  9 DinoDirect 4.5
  10 FocalPrice 4.5
  11 TomTop 4.5
  12
 • ghtInTheBox
 • 4.4

  A
 • Expressz
 • Értékelés: 4.9

  A<li></div><p>EXPRESS.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/11/45916666197771-7213.jpg” height=”165″ title=”A</p><li>EXPRESS.webp”><p>Miért van ott: A legnagyobb kínai webáruház, ahol úgy tűnik, hogy minden megtalálható.</p><p>A</p><li>Az Express az első és jelenleg a legnagyobb kínai online bolt a világon. Szinte bármit meg lehet rendelni rajta, kivéve az autókat és az ingatlanokat. Több millió termék több százezer eladótól (igen, A<li>Az Express inkább egy piactér, mint egy online bolt) több tucatnyi kategóriában van jelen.<p>De leginkább A</p><li>Az Express a háztartási gépek és elektronikai cikkek, ruházati cikkek, ékszerek, gyermektermékek és játékok vásárlására alkalmas hely. Leggyakrabban okostelefonokat, tartozékokat (különösen sok esetet, mivel minden telefonmodellhez van, még azokhoz is, amelyeket hivatalosan nem importálnak Oroszországba) és tartozékokat vásárolnak itt.<p>Külön feljegyzést kell készíteni a kapcsolt projektről A</p><li>Az Express egy Tmall online bolt, oroszországi raktárakkal. Az ottani vásárlás mindössze 2-3 hétig tart, és az ár gyakorlatilag ugyanaz, mint “Kínában”.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Oroszországban vannak raktárak gyors postai kézbesítéssel;</li><li>Szinte minden vásárlást ingyenesen szállítunk;</li><li>Hatalmas választék.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Alaposan tanulmányozni kell a termék értékelését, mert nem minden eladó egyformán lelkiismeretes;</li><li>Híres gépi fordítású kártyák “nevei”, amelyek megnehezítik a keresést;</li><li>Számos, kizárólag a kínai piacra szánt termék – pl. kínai firmware-rel ellátott okostelefonok.</li></ul><h3>DealExtreme</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=DEALEXTREME.webp

  Miért: A kütyük és egyéb szórakoztató elektronikai cikkek egyik legnagyobb online boltja.

  A DealExtreme hasonló az A

 • Express – hasonló design, szinte azonos termékkategóriák. A rangsorban szereplő előző kínai online áruházzal ellentétben azonban kizárólag szórakoztató elektronikára specializálódott: különböző kütyükre, számítógépekre és kiegészítőkre, és természetesen okostelefonokra.

  DealExtreme oldalon megtalálható elektronikai szinte minden kínai gyártó – a világhírű Xiaomi és a Huawei, hogy kevéssé ismert kívül a hazai égi birodalom Umidigi vagy VKworld. Az árak megfelelőek – és mi több, extra pénzt takaríthat meg, ha a napi villámértékesítéseken vásárol termékeket.

  Érdemes megjegyezni, hogy a DealExtreme egy kicsit bonyolultnak tűnhet a felkészületlen vásárló számára – már csak a normál orosz lokalizáció hiánya miatt is. Például a “táskák” a kategóriákban a ruházati cikkek. A hordható elektronika viszont. Ez ilyen egyszerű.

  Előnyök

  • Jól képviselik az olyan jól ismert márkákat, mint a Xiaomi és a Huawei;
  • Gyakori villámértékesítés akár 50%-os kedvezményekkel;
  • Rengeteg barkácselektronika, számítógépes alkatrészek és egyéb speciális hardverek.

  Hátrányok

  • Az orosz nyelvű lokalizáció gusztustalan;
  • Érthetetlen, gépi fordítású terméknevek;
  • Nincsenek raktárak Oroszországban és Európában, amelyek akár 2 hónapot is igénybe vehetnek a megrendelt áruk kiszállításához.

  BuyInCoins

  Értékelés: 4.8

  BUYINCOINS.webp

  Miért: Egy kínai online szaküzlet, amely az alacsony árú vagy akciós termékekre specializálódott.

  A kínai BuyInCoins online bolt teljes mértékben igazolja a nevét – az itt bemutatott termékek többsége a költségvetési vagy alacsonyabb árszegmensre összpontosít. Nehéz megmondani, hogy rendkívül praktikusak vagy hasznosak-e. Tehát itt elég sok ápoló és smink kozmetikumot, otthoni és konyhai kiegészítőket, számítógépes kiegészítőket és barkácselektronikát, okostelefonok tokjait és kábeleit, intelligens órákat és ékszereket találhat. Mindez természetesen fillérekbe kerül.

  Drága – eleve drága, nem a bolt miatt – a dolgok itt is azok. De ezek a katalógus mélyén vannak elrejtve. Tehát okostelefonokat, laptopokat és hasonló eszközöket vásárolhat. De a választékuk is nagyon kicsi.

  A BuyInCoins tehát egy olyan hely, ahol mindenféle apró kütyüt vásárolhatsz, amelyek nem terhelik meg a költségvetésedet, de jó hangulatba hoznak.

  Előnyök

  • Termékek széles választéka az alacsony és a kedvező árszegmensből;
  • Napi értékesítés;
  • Ingyenes nyomon követési szám $30 vagy nagyobb összegű rendelés esetén.

  Hátrányok

  • Kis választék – sokkal kisebb, mint a legtöbb más kínai online áruházak a rangsorban;
  • Az oldal lassú, gyakoriak a hibák;
  • Az első és másodosztályú márkák kisszámú képviselete.

  GearBest

  Értékelés: 4.8

  GEARBEST.webp

  Miért: Az első- és másodosztályú márkák jelentős piactere, európai raktárakkal.

  A kínai online bolt GearBest egy nagyszerű hely a különböző elektronikai cikkek megvásárlására. Nemcsak kis kütyük, hanem okostelefonok, laptopok és PC-alkatrészek is. De ez nem csak a különböző választékot vonzza…

  A GearBest fő előnye az Oroszországhoz közeli raktárak elérhetősége. Nem az országban maga, de van néhány Európában, így a vásárlások kiszállítása gyorsabb lesz, mint Kínából. Különösen, hogy a megrendelést követően mindössze néhány héten belül megkaphatja új okostelefonját vagy laptopját.

  A webáruház rendszeresen tart különleges eladásokat és promóciókat is. Szinte minden nap kedvezményes kuponokat tesznek közzé különböző tételekre, amelyek további pénzmegtakarítást tesznek lehetővé. Szállítás az esetek túlnyomó többségében – ingyenes, de ha azt szeretné, hogy felgyorsítsa vagy biztosítsa a terméket, akkor megrendelheti a szállítmányozó cég érkezését.

  Előnyök

  • Sok nagy márkájú készülék (Xiaomi, Huawei, OnePlus, stb..) eredetileg a nemzetközi változatban szerepelt;
  • Vannak raktárak Európában, ahonnan az árukat gyorsabban szállítják ki;
  • Napi eladások, villámértékesítések és egyéb promóciók.

  Hátrányok

  • A nagyméretű tételek csak térítés ellenében szállíthatók;
  • Lassú vagy egyáltalán nem válaszol az ügyfelek megkereséseire;
  • Csak az e-shopon keresztül.

  Joom

  Értékelés: 4.7

  JOOM.webp

  Miért van ott: Kényelmes alkalmazás és weboldal, világos leírások, A-besorolású márkák vannak.

  A kínai online piactér, a Joom jó hely az A-osztályú gyártók (vagy az úgynevezett “első osztályú” gyártók) készülékeinek megvásárlására. Tehát, itt lehet vásárolni Apple, Samsung, LG és sok más okostelefonok hagyományos az ilyen piacterek nagyon alacsony áron.

  A Joom-on bemutatott kínálat azonban nem korlátozódik az A-osztályú gyártók eszközeire. Ez az online bolt célja, hogy egy “egyablakos üzlet” legyen. Tehát itt vásárolhat ruhákat, autós és motoros kiegészítőket, teát, kisállat termékeket, utazási cikkeket, háztartási cikkeket… és úgy tűnik, általában mindent.

  Külön meg kell említeni a mobilalkalmazásokat. A Joom majdnem olyan régóta rendelkezik velük, mint más online kiskereskedők, és a Joom a kidolgozott használhatóságáról ismert. Ezek az alkalmazások nagyon felhasználóbarátok, ami különösen a kis, de rendszeres vásárlások rajongóinak fog tetszeni.

  Előnyök

  • Kényelmes alkalmazások és weboldal;
  • Nagy választék, amely különösen a szokatlan teák rajongóinak fog tetszeni (azonban rengeteg kütyü is van);
  • Belső készpénzvisszatérítéssel rendelkeznek, és számos készpénzvisszatérítési szolgáltatással működnek együtt.

  Hátrányok

  • Sok esetben a kapott áru nem felel meg a leírásnak és a fotóknak, érdemes figyelmesen elolvasni a véleményeket és a jellemzőket;
  • Lassú szállítás, amely akár 2 hónapig is eltarthat.

  Dhgate

  Értékelés: 4.7

  DHGATE.webp

  Miért: A nagykereskedelemre szakosodott Marketplace.

  Ellentétben más online kiskereskedőkkel a rangsorban, a Dhgate a nagykereskedelemre specializálódott. A választék hasonló a többi piactérhez (kivéve az okostelefonokat és más, viszonylag csúcskategóriás elektronikai cikkeket), de nehéz a kiskereskedelem.

  Ezenkívül minden termék esetében ársávot is bemutatunk. A kiskereskedelemben a különböző termékek közel 10%-kal többe kerülhetnek, mint ömlesztett vásárlás esetén.

  Érdemes megjegyezni, hogy az online áruház nem kínál ingyenes szállítást. Ez annak köszönhető, hogy a Dhgate a piac képviselői szerint maga a Dhgate árrés nélkül működik. Ezért a szállítási költséget nem tartalmazza a termék ára.

  A kiskereskedelmi áruk – beleértve a fizetett szállítást – nagyjából ugyanazok, mint más kínai online áruházakban. Azonban sokat takaríthat meg, ha ömlesztve rendel. A tételek mennyiségét a kiskereskedő határozza meg.

  Előnyök

  • Alacsony ár tömeges vásárlás esetén;
  • Fejlett vásárlóvédelmi rendszer (a rossz minőségű áruk, a hamisítás és a nem időben történő szállítás ellen);
  • A “szállításkor történő fizetés” módszertan 2019-ben kerül bevezetésre Oroszországban.

  Hátrányok

  • Nincs ingyenes szállítás;
  • Az üzletek fő választékát a fogyasztási cikkek képviselik;
  • Gyakorlatilag mindent kínai raktárakban tárolnak, és a szállítás akár két hetet is igénybe vehet.

  TinyDeal

  Értékelés: 4.7

  TINYDEAL.webp

  Miért: Támogatja a dropshippinget, ahol maga a webáruház működik eladóként, nem pedig egy harmadik fél.

  A TinyDeal online áruház az egyik legnagyobb hongkongi piactér. Két dologban különbözik a rangsorban szereplő versenytársaitól – először is a natív dropshipping támogatásban, másodszor pedig abban, hogy az értékesítési láncban nincsenek harmadik felek.

  Az áruk eladója maga az üzlet. Ez alacsony árakat biztosít a felárak és a piaci díjak kiküszöbölésével, és növeli a termék minőségét. A webáruház számára nem kifizetődő, hogy valami olyan hülyeséget adjon el, ami nem felel meg a leírásnak és a jellemzőknek, és ezért pontosan azt kapják, amit megrendelt.

  A webmesterek észreveszik a dropshipping natív támogatását. Ennek köszönhetően az online bolt is segít, hogy extra pénzt.

  Ugyanakkor ez az online áruház nem sokat jelent azoknak, akik új okostelefont vagy hasonló elektronikai cikkeket szeretnének vásárolni. A kütyük választéka itt rendkívül kicsi, annak ellenére, hogy a TinyDeal eredetileg a kütyük értékesítésére szakosodott.

  Előnyök

  • Kiváló minőségű termékek és gyors szállítás;
  • A nyomon követési szám ingyenes a 33 dolláros árú áruk vásárlásakor;
  • Támogatás dropshipping.

  Hátrányok

  • Először is ez egy fogyasztási cikkek boltja, okostelefonok és egyéb eszközök nagyon kevés vannak itt;
  • Gyakorlatilag nincs russzifikáció – a felület és a terméknevek gépi fordítása;
  • Az áruk küldése csak a kínai raktárunkból történik.

  MiniInTheBox

  Értékelés: 4.6

  MINIINTHEBOX.webp

  Miért: Gadgetek és kiegészítők széles választéka, csoportos rendelések támogatása.

  A MiniInTheBox kínai online bolt meglehetősen szűk szakosodással rendelkezik. Kínálatának nagy része okostelefonokhoz, táblagépekhez és egyéb szórakoztató elektronikai eszközökhöz való kis, olcsó kütyükből és kiegészítőkből áll. Okostelefonok és hasonló eszközök az ő tartományában nem, de a kábelek, esetek, töltők, védőfóliák és egyéb dolgok – több mint elég.

  A MiniInTheBox két fő jellemzője van, amelyek megkülönböztetik a többi hasonló webáruházak közül. Az első egy külön katalógus a barkácselektronikáról, különböző modulokkal az Arduino mini számítógéphez.

  A második a tömeges megrendelések támogatása. Ez a vásárlási módszer lehetővé teszi, hogy jelentősen megtakarítson a vásárláson – a kedvezmény akár 50% is lehet!

  Szintén ez a webáruház gyorsított szállítással rendelkezik extra díjak nélkül, de egy bizonyos összeg megvásárlásával (általában 20 dollár körül).

  Előnyök

  • Támogatja a csoportos megrendeléseket, nagy kedvezményekkel a vásárlás ezen formája esetén;
  • Gyorsabb kiszállítás további díjak nélkül bizonyos összeghatártól kezdődően;
  • A PayPal-on keresztüli fizetés támogatott.

  Hibák

  • A megrendelések hosszú feldolgozása;
  • Nehéz bármi érdemlegeset vásárolni;
  • A hibás termékek viszonylag magas aránya. A MiniInTheBox azonban fizet a visszaküldésért.

  DinoDirect

  Értékelés: 4.5

  DINODIRECT.webp

  Miért: Együttműködünk a Visa QIWI, WebMoney, Western Union és más egzotikus kínai webáruházak fizetési rendszereivel. Van egy orosz nyelvű támogatás.

  Annak ellenére, hogy a választék tekintetében a DinoDirect kevéssé különbözik a rangsorban szereplő többi kínai webáruháztól, képes kiemelkedni – elsősorban az orosz nyelvű támogatásnak köszönhetően. Nem kell megtanulni angolul, vagy online fordítót használni ahhoz, hogy a szállítási határidőkkel kapcsolatos kérdést tegyen fel, vagy hogy megoldjon egy panaszt.

  Ezen kívül a DinoDirect érdekessége, hogy olyan fizetési rendszereket támogat, amelyek meglehetősen szokatlanok az Égi Birodalom más piacterei számára. A bankkártyák és a PayPal mellett a Visa QIWI Wallet és a WebMoney e-pénztárcák, valamint a Western Union pénzátutalások is elfogadottak.

  Azok számára, akik szeretnek online vásárolni, a DinoDirect VIP tagságot is kínál. Ez havonta 7 dollárba kerül, de ezért a pénzért a piactér rendszeresen küld különböző ajándékokat, valamint nagy kedvezményeket biztosít.

  Előnyök

  • VIP vásárlók klubja különböző kedveskedésekkel;
  • Elfogadják az e-pénztárcákból származó pénzt, valamint a nemzetközi pénzügyi átutalásokat;
  • Orosz nyelvű támogatás.

  Hátrányok

  • Az áruk lassú begyűjtése és feladása;
  • Néha “nem létező” termékek (azaz nem létező termékek) is megjelenhetnek eladásra.. nincs raktáron, így néhány hónapot kell várnia a szállításra, vagy panaszt kell tennie);
  • Lassú válaszadás a panaszokra.

  FocalPrice

  Értékelés: 4.5

  FOCALPRICE.webp

  Miért jó: Védett fizetési módokkal működik – PayPal és WebMoney.

  A FocalPrice kínai online áruház kettős védelmet kínál a vásárlásokhoz. A közvetlen, tiszta csomagolás és a gyors szállítás mellett az arbitrázst támogató fizetési rendszerekkel is együttműködik. Tehát itt elsősorban PayPal-on vagy WebMoney-n keresztül vásárolhat.

  De egy nagy választék ezen a piacon nem büszkélkedhet azzal. Szó szerint több száz tétel áll rendelkezésre – de mindegyik raktáron van, a megrendeléstől számított néhány napon belül kiszállításra kerül, és közvetlenül az üzletből szállítják, nem pedig harmadik féltől származó eladókból. Különösen kevés elektronika és kütyü található itt, de a ruházat és a hasonló kiegészítők sokkal inkább.

  Érdemes megjegyezni, hogy ez az online áruház nem rendelkezik orosz nyelvű verzióval, sem a felület, sem a lokalizált technikai támogatás tekintetében. Bár a FÁK-országokba szállít, és a szállítás a legtöbb esetben ingyenes.

  Előnyök

  • Ingyenes szállítás Oroszországba és más FÁK-országokba;
  • Támogatja a biztonságos fizetési rendszereket;
  • Gyors feladás.

  Hátrányok

  • Nagyon kicsi és ritka választék;
  • Nincs orosz lokalizáció a kezelőfelületen;
  • Ritkán frissített tartomány.

  TomTop

  Értékelés: 4.5

  TOMTOP.webp

  Miért van ez: Van egy raktár Oroszországban, nagyszerű üdvözlő kedvezmények, rendszeres akciók.

  Mint sok más kínai online kiskereskedő a rangsorban, a TomTop piactér is a különböző elektronikai cikkek nemzetközi kereskedelmére specializálódott. Mindenesetre a kínálatának túlnyomó többsége különféle kütyük, készülékek, okostelefonok, laptopok, táblagépek és hasonló eszközök. Az “árlista” azonban nem korlátozódik erre – vannak ruhák, sport- és szabadtéri termékek, dekoráció, autós kiegészítők és még sok minden más is.

  De ennek a boltnak a fő előnye nem a választék, hanem a gyors szállítás. A TomTop például egy tucat raktárral büszkélkedhet világszerte! Oroszországnak is van. Ez biztosítja, hogy még normál, ingyenes szállítás esetén is nagyon gyorsan megérkezzenek a megrendelések. Lehetőség van arra, hogy egyszerre válasszon egy kívánatos üzletet, hogy megvásárolja a berendezést hazánkban.

  Egy másik nagyszerű dolog ezzel a kínai webáruházzal kapcsolatban a nagyszerű üdvözlő kedvezmények az új ügyfelek számára.

  A

  • Gyors szállítás, különösen az oroszországi és európai raktárakból;
  • A prémium elektronika magas minősége, az úgynevezett “A-márkák” elérhetősége;
  • Megfelelő és segítőkész műszaki támogatás.

  Hátrányok

  • Nincs orosz nyelvű technikai támogatás;
  • Kis választék raktáron Oroszországban, ritkán frissül;
  • Egyes kategóriákból származó vásárlások lassú szállítása.

 • ghtInTheBox
 • Értékelés: 4.4

  Olvasson tovább  A 10 legjobb CRM rendszer az üzleti életben
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: