A fedezetlen táblákról szól

Tudja, mi a szélezetlen táblák, ahogyan úgy néz ki, és milyen tulajdonságuk van, nagyon hasznos minden olyan fejlesztő vagy tulajdonos számára, amely az épületek javításakor. A fedélzeten lévő tetők és padlók nagyon gyakran készülnek. A cikk a szedezett típus száraz széles és egyéb széleit is leírja.

A fedezetlen táblákról szól

A fedezetlen táblákról szól

Ami?

Megérteni, hogy a fűrészáru jelentése fontos, mert jelentősen olcsóbb “szegélyezett” analógokat költenek. A főfunkciós táblák megszerzésének főbb specifitása – hosszirányú fűrészáru. Ugyanakkor a kapott termékek oldalirányú szélei nincsenek vágva. Ennek eredményeképpen a tábla felfelé és felülről feldolgozott felületeket feldolgozott, és az oldalfalak szinte prioritás maradnak. Ahhoz, hogy ideális – “szegélyezett” – az államnak bizonyos erőfeszítéseket kell tennie: Önállóan vágja le az oldalfalokat, figyeljük meg ugyanolyan szélességet a munkadarab teljes hosszában.

A fedezetlen táblákról szól

Vannak azonban olyan helyzetek, ahol jövedelmezőbb, hogy pontosan a szélezetlen fűrészárut vegyen be. Az őt vastagsága megegyezik (a szabvány szerint), mint a szélezett analóg.

Ez vonatkozik a tipikus hosszúságra is. De a várakozás költsége nem mindig indokolt – az értékes fafajok kiváló minőségű fórumai természetesen többet költenek. A nagy mennyiségben a szélezetlen tábla általában azokat veszi igénybe, akik módosíthatják azt. És házi készítésű kézművesek, akiknek nincs megfelelő fafeldolgozásuk, mindazonáltal nem túl megfelel, még akkor is, ha az ár mérsékelt.

A fedezetlen táblákról szól

A fedezetlen táblákról szól

A fedezetlen táblákról szól

Hogyan lehet a fedezetlen táblák?

A fűrészáru előállításához a törzs második és harmadik darabjait használják. Általában alacsony minőségűnek tekintik őket, de egy ilyen feladat meglehetősen alkalmas. A legtöbb tábla jellemző mérete a következő:

  • 20-50 mm vastagságú;
  • 100-200 mm szélességben.

Az esetek túlnyomó többségében a fenyő és a fenyő, hogy megkapja őket. A termék másodlagos szintjének ellenére szigorú követelményeket mutat be a gyártási folyamat megszakítás nélküli ellenőrzésével.

A fedezetlen táblákról szól

A fedezetlen táblákról szól

A GOST szabályozza a beszámoló sorrendjét az UNITTE tábla térfogatához. A legfeljebb 0,001 köbméter hibával kell elvégeznie. m A tétel méretétől függetlenül.

A kezdeti vágási naplók tangenciális vagy radiális technikával végezhetők. Az első kiviteli alaknál a vágószík egybeesik a tangens maggal, a második fűrészben 90 fokos szögben az éves rétegre. Az első lehetőség olcsóbb, de a második nagyobb erővel és szárazsággal szembeni ellenállást biztosít.

A fedezetlen táblákról szól

A fedezetlen táblákról szól

A fajok leírása

Kerítés

Ez a fajta szélezetlen tábla meglehetősen csúnya. Senki sem ismeri a szigorú feldolgozását. A szokásos eset a hajlítás jelei, nagyszámú szuka jelenléte. Általánosságban elmondható, hogy a kerítés szerkezete nem megbízható, gyakran is törékeny. Amint egy ilyen fa száraz, gyakran felfedezi a keresztmetszet megváltoztatott geometriáját, amely bonyolítja a fűrészáru építését. Ezért a kerítés tábla engedélyezett a láda és a másodlagos kerítések (így a név).

A fedezetlen táblákról szól

A fedezetlen táblákról szól

A fedezetlen táblákról szól

Asztalos

Az ilyen típusú fejezetet a különösen kiváló minőségű fa rönkéből gyűjtik össze. Ezek általában a törzs nagy átmérőjű fák, például egy szibériai vörösfenyő vagy angarsk fenyő. A fűrészáru szélessége 150 mm-ről kezdődik. Az ilyen testületek esetében a hibák teljes hiánya, vagy a számuk minimális száma (a Varietar csoporton belül). De az asztalosipari osztályok ára jelentősen magasabb.

A fedezetlen táblákról szól

A száraz tervezett csoport még drágább, míg számos pozitív tulajdonságra értékelik, és felelősséget vállalnak. Ami a fajokat illeti, akkor a tűlevelű kőzetek építését hagyományosan elfogadják az építéshez. Fenyő is valójában általános építőanyag, amely könnyen feldolgozható, és továbbá széles körben elterjedt. Fenyőfa viszonylag rack a rothadáshoz. A speciális celluláris szerkezet lehetővé teszi a levegő permeabilitását.

A fenyőt egy kevésbé megmunkált textúra és fokozott ütés jellemzi. Ezért használja az asztalosiparhoz, valamint a durva kert és az országbútorok gyártását sokkal nehezebb.

A fedezetlen táblákról szól

A fedezetlen táblákról szól

A fedezetlen táblákról szól

A szárított fenyő megosztható, és egy kicsit alkalmas a padlóburkolatra. Igen, és erősebb fenyőt fúj. A szilárd megrendelésekhez a vörösfenyő alkalmasabb, mert tartós, sűrű, számos olajat tartalmaz, védve a biológiai elváltozásoktól és a káros rovaroktól. A vörösfenyő nagyon nehéz fa.

A fedezetlen táblákról szól

Cedar értékeli a lágyságot, a könnyűfeldolgozást és a szépségszövetséget. Ez a növény gyakorlatilag nem rothad, így a szabadban is használható. A keményfa, egy nagyon jó hírnév érdemes tölgy. Nagyon tartós és mechanikusan szilárd, kicsit elforgatja és tökéletesen izzad. És a tölgyfa a viszkozitás megkülönböztethető, problémamentesen csökkenti, hajlításokat, kifejezett textúrát.

A fedezetlen táblákról szól

A fa egészének összeállítása közel van a tölgyhez. Úgy néz ki, mint a szálak, de a hamu textúrája sokkal könnyebb. Érdemes megjegyezni, hogy amikor a hamu átírása rothad. A megfelelő védelem csak antiszeptikus megmunkálást biztosít. A megrántott hamu könnyen hajlítható a megfelelő módon.

A fedezetlen táblákról szól

A bükk erejével nagyjából megfelel a tölgynek. Könnyen vágható, és állandó állapotban – hajlítás. A fúrás és a vágás problémái nem merülnek fel. Azonban nehézségekbe ütközhet a rothadásra. Ezért nedves szobákban Buku nem hely.

A fedezetlen táblákról szól

Súlya 1 kuba

A szélezetlen tábla tömege 1 m3-nél a következő:

  • Bükk száraz – 600 és 700 kg között;
  • a bükk, az impregnálásokkal telített, – 700 kg;
  • száraz nyírfa – 640 kg;
  • szárított Oak – 700 kg;
  • egy szilárd szárítás után – 450 kg;
  • CEDAR páratartalomhoz 12% – 580 kg;
  • Fenyő páratartalomhoz 12% – 460 és 620 kg között;
  • A hamu nedvességtartalma 12% – 700 kg.

A fedezetlen táblákról szól

Gyermek árnyalatok

A látszólagos “másodlagos” szélboard ellenére nagyon óvatosnak kell lennie. Különös figyelmet kell fordítani a felület simaságára. Bármely csaj megnehezíti a feldolgozás és használat. Továbbra is szükség van arra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem lehet repedések, amelyek jelenléte jelezheti a tárolás során a hőmérséklet-rezsim szárítását vagy megsértését. A jó fűrészáru nem tartalmaz még a legkisebb repedést.

Nagy kárt okozott. Nemcsak elrontják az anyag megjelenését, hanem megfosztják a szükséges erőt is. Igaz, a szuka nélküli fedélzeteket is megengedték, de biztosítottak, hogy kicsiek.

A fedezetlen táblákról szól

A fedezetlen táblákról szól

Kell nyomon követni, hogy nincsenek táblák. Ez a hiba jelenik meg a túlzott szárazság miatt, vagy éppen ellenkezőleg, az anyag kikötése.

A kiváló minőségű tábla tökéletesen sima felületű. Mert a szárnyak elfogadhatatlanok, jelentősen bonyolítják a feldolgozás típusát. Sajnos, hogy elkerüljék a szárnyakat a helytelen tárolással vagy megszüntetni, szinte lehetetlen. Az arccal ellátott anyag kiválasztásakor még másodlagos épületek is, tanácsos figyelembe venni a fa színezését.

természetesen, A fűrészáru kiválasztása befolyásolja a szállító hírnevét.

A fedezetlen táblákról szól

A fedezetlen táblákról szól

Használat használata

Az építőipari ágazatban és más területeken lévő fedezetlen testület használata nagyon eltérő a fajta függvényében. Tehát a kiválasztott “nulla” kategóriával (szintén “A”), amelynek nincs deformációja, foltok és bútorgyártók szeretnek dolgozni. Az 1. fajta (ez “B”), amely nem rendelkezik rothadással, a hibák és a repedés által érintett, elsősorban az általános építési munkákban használják. Ezzel magabiztosan elválaszthatja a frontont vagy a függőleges homlokzatot.

A legszénlegesen figyelembe vett 2. osztály (ez “C”), amelyben az OBOL részesedése a teljes terület legfeljebb 10% -át teszi ki.

A fedezetlen táblákról szól

Ez azt jelenti, hogy egy ilyen táblát csak akkor lehet használni, ha nem lesz látható, vagy helyeken, amelynek megjelenése nem törődik senkivel. Az ilyen anyagok fő célja a tetők, a különböző előléptetek és kerítések alatt található ládák és szarufák gyártása.

kívül, Gyakran a szélezetlen tábla hatalmas padlót készíthet. Ebben az esetben a tűlevelű fa száraz sima dübörgése előnyös.

Az ökológiai szerelmeseinek érdemes megfontolni, hogy a szélezetlen tábla csatlakoztatható a tetőhöz. Ez a megoldás szokatlannak tűnik és az eredetinek minél eredetinek tekinthető. Kompozit tervezési elemeket helyeznek el. Néha a fűrészárut a szarufákhoz képest 90 fokos szögben helyezik el. De a tetőt hosszirányban lefektetett táblákból készítheti. Ezt a módszert nem tekintik rendkívül alkalmasnak kell tekinteni bármilyen szerkezetre.

A fedezetlen táblákról szól

A fedezetlen táblákról szól

A kerekes lapokból származó mennyezetek növekvőek. Leginkább logikusak és megfelelőek lesznek a szokásos faházakban. De ügyes megközelítéssel ezek a táblák más anyagokból származó épületekben is használhatók. Még a salakblokkoktól is, a vörös tégla vagy az arbolita – a legfontosabb dolog az, hogy minden megbízhatóan rögzített.

Bármely konstrukcióval sok fa többlet van, beleértve a fedezetlen táblákat is. Gyakran gyakran rendezik a platávokat az ablakokon. A telepítés előtt a készpénzt egy furnérrel impregnálják, hogy növeljék a káros környezeti tényezők ellenállását.

Egy másik jó lehetőség – készítsd el a saját kezét a lépcsőháztól a független fedélzetről. Ebben az esetben a rossz időjárás elleni különleges védelem nem lesz szüksége.

A fedezetlen táblákról szól

Az összes lépcsőház összeszerelését ugyanabban a stylist megoldásban végzik. FONTOS: A létra gyártásánál a létra csak egy elő-sütőt engedélyezett.

A lépcsőház a tartóoszlopra van felszerelve. Ez az oszlop, viszont a pillér haditengerészethez van csatolva.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a fürdő belső és külső felülete a keretes fedélzeten végezhető el. A különleges szépségre számít, természetesen nem kell, de garantálhatja az egész projekt olcsóságát. Ez a kialakítás ideális esetben nemcsak az orosz stílusban, hanem sok más konzervatív stilisztika.

A fedezetlen táblákról szól

A fedezetlen táblákról szól

Mindenesetre az alkalmazás előtt a fát meg kell tisztítani a kéregből, és tegye ki az őrlést. Az ilyen munkák elvégzésének ideális módja a háztartási szerszámok használata. Kis mennyiségű munkát végezhetünk kézi fúróval. Egy modernebb lehetőség – egy daráló használata egy saroklemezzel. Az antipirensekkel kell impregálni.

Építsen egy dacha egészet a szélezetlen tábla – nem a legjobb ötlet. De lehetséges, hogy a verandán lévő falak belsejébe kerüljön, vagy egy kerítés és pajta építése, vagy tegyen valamit együtt. A megfelelő megközelítéssel a fedezetlen testületből származó cozpostroy évtizedek óta szolgál. A kéreg fedezett anyagát is hagyhatja – nagyon szép.

Hogyan oldjuk fel a körülmetéletlen táblát, nézd meg a következőt.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása