A kereskedő fűrészekről

A kereskedő fűrészekről

A dühös fűrészek a piacon viszonylag a közelmúltban jelentek meg a piacon. Viszonylag rövid időre elengedhetetlen háztartási és gyártási eszköznek tekinthető. Akkor használják, ha szükség van egy pontos fűrészfalra. Fókuszáljunk részletesen a rendeltetési helyre, válasszunk egy ilyen eszközt és fűrészeket egy nyárson.

A kereskedő fűrészekről

Célja

A dühös fűrészek a fémes eszközök, amelyek képesek szögletes részre. A keskeny profil ellenére sok lehetősége van. Élvezik a workshopokat és a vállalkozásokat. Nélkülük lehetetlen az ablakmegállók, az ajtó dobozok, valamint az egészben használt termékek. Ezek a fűrészek nem rosszabbak, mint a keringő analógok vágott csövek, profilok és fémlemezek.

A kereskedő fűrészekről

A kereskedő fűrészekről

Eszköz

A végzőfűrész eszköze meglehetősen egyszerű: a fő elemei a sebességváltó, a vágóelem, az alap, a kezes gomb, valamint a motor. Ma lehet gyűjtő és aszinkron. Az első lehetőség jó, mert könnyen karbantartható, a második tartós és kevésbé zajlik a folyamatban. Ami a transzfer típusát illeti, lehet egy öv vagy fogazott. Ez az első szinte csendes, ebben az esetben a lemez nem rezeg.

Ennek a típusnak a hátránya a bázisból lezárva, ha az egység hosszú. A fogazott változatnak nincs ilyen hiánya, de egy ilyen fűrészjel és rezeg, amikor dolgozik. Egy lemez, amely a fűrész kulcsfontosságú eleme tartós fémből készül, mert ellenállnia kell egy kolosszális terhelésnek.

A kereskedő fűrészekről

A kereskedő fűrészekről

Annak érdekében, hogy a készülék kevesebb zajt, valamint a deformáció kompenzálását, amely magas hőmérsékleten fordul elő, a fogaskerekes fűrészek síkja hullámokkal vagy vágással rendelkezik.

A nyomkövető fűrész másik jellemzője egy forgóasztal jelenléte. Ez egy hasonló típusú platform és vágás rovására van. A maximális pontosság elérése érdekében a fűrész kisméretű mérleggel van felszerelve. A skála jelenléte kényelmes, mivel az üzemeltetőnek nem kell további méréseket elvégezni kiegészítő szerelvényekkel. Egyes modellek egyáltalán vannak felszerelve lézervonal.

Ezenkívül a terméknek automatikus nyárja lehet. Kényelmes, mert nincs szükség függetlenül a fémre a kívánt jelre: különleges görcsrohamokat fog tenni. A módosítások is speciális anthersekkel is felszerelhetők, köszönhetően, hogy nem tudsz gondolkodni a chipek és a szemét hasznosítására. Ez a berendezés releváns a munkahely fenntartása érdekében.

A kereskedő fűrészekről

A kereskedő fűrészekről

A kereskedő fűrészekről

Választás

A nyomkövető fűrész fő jellemzőinek ismerete a fémen a kívánt opció megvásárlását a feladatok és saját preferenciái alapján vásárolhatja meg. Az elektromos meghajtó típusa közötti választás szükséges ahhoz, hogy előnyben részesítsen egy olyan opciót, amelyben az elektromos motor a lemez mögött található. Ellentétben az analógokkal a jobb vagy bal oldali helyével, ez a modellnek nincs felülvizsgálati korlátozása, és a sérülés valószínűsége csökken.

Az átvitel típusának kiválasztása, meg kell mérnie az összes előnyét és hátrányait. Például a lebontos átviteli termékek alacsony zajszintűek. De ha az olaj az övre vagy a szíjtárcsára esik, akkor ez a vészhelyzet oka lesz. A felgyorsítás során lehetséges az öv csúszása, ami a javítás előfeltétele.

Ami a fogazott felszerelést illeti, itt kizárták a csúszkát, de észrevehető rezgések gyorsan viselik a készülék vágóelemeit. Az optimális teljesítmény kiválasztása, érdemes az 1500 Wattnál alacsonyabb termékekre: ez az, hogy vághatnak sűrű fémet. A maximális sáv 3000 W. 1000 watt, kapacitása 1000 W-os hitel vékony billenőkkel.

A kereskedő fűrészekről

A kereskedő fűrészekről

A kereskedő fűrészekről

Lemeztárak

A fémlemezek 15-35,5 cm átmérőjűek lehetnek, a belső átmérő mindig 3 mm-rel egyenlő. A lemez szükség szerint módosítható. Figyelembe véve a lemez átmérőjét, figyelembe veheti a szakemberek ajánlásait, akik beszélnek, hogy egyszerre több elemet vásároljon. A készlet lehetővé teszi, hogy kiválassza a legmegfelelőbb opciót egy adott fém számára a legmagasabb minőségű éles. Azonban a kiválasztáskor figyelembe kell venni, hogy nem minden lemez telepíthető egy adott gépen.

Szükséges gondosan a fűrészgyártó ajánlásaira, mivel ennek a ténynek a figyelmen kívül hagyása az elektromos motor fújása. A lemez élesítési típusa negatívnak kell lennie. A kiválasztás során is gondosan ellenőrizni kell a terméket látható károk esetén. A kiváló minőségű lemezen nincs üveg és egyéb hibák. A felülete sima, és a fogak élesek.

A kereskedő fűrészekről

A kereskedő fűrészekről

A kereskedő fűrészekről

Ennek alapján, Érdemes látni egy kis fogakkal ellátott lemezeket és egy sima hullámot. TAz AKI egységek kiváló minőségűek és nem túlmelegednek a lemez munkalapjának. Fontos, hogy figyelmet fordítsunk arra a tényre, hogy a permeálási és körfűrészek lemezei eltérőek. Az ülősarokról a sebességváltó tengelyének átmérőjével egyenlő, hogy nem lehet megjegyezni: Ezt különösen óvatosan kell kiválasztani, korrelálva a tengelyparaméterrel.

Természetesen használhatja az átmeneti gyűrűket, de csak a helyes opció hozzájárul a permeaganda fűrész magas színvonalú és hatékony működéséhez. Fontos elérhetőség A rendelkezésre álló betétek a lemezre, valamint a fogak száma. Az ilyen termék drágább, mint a monolitikus fajták, de időnként hosszabb ideig szolgálnak, mint más analógok. Minél nagyobb az átmérő, annál drágább a lemez.

A kereskedő fűrészekről

Termékek jellemzői

A Broach funkcióval rendelkező opciók a professzionális berendezések, különböznek a háztartási fajtákhoz képest. Kényelmesek a hosszú lemezek és csövek vágása szempontjából. Az ilyen eszközök kialakítása két lécel van ellátva, amelyek párhuzamosan vannak egymással szemben. A vágóelemet magukra kivetik, szabadon mozognak rájuk, és különösen kis fogak vannak. Nem véletlen, mert minél kisebb a fogak és több számuk, annál kisebb a terhelés szintje mindegyikben.

A fűrészt egy szakaszos, a vágási rész szilárd szélessége jellemzi. Az ilyen típusú termékek nehezebb más fajták. A módosítások fordulatszáma meghaladhatja a 3000 fordulat / perc sebességét. Néha a modell a fűrészlemez forgásának sebességének elektronikus beállításával van felszerelve. Az ilyen aggregátumok lehetővé teszik, hogy sima és gyors legyen.

A hosszabbító mechanizmus jelenléte a szokásos látványt felhasználóbarát gépre fordítja. Gyakrabban az ilyen struktúrákat széles és hosszú fa vágására használják.

A kereskedő fűrészekről

A kereskedő fűrészekről

A kereskedő fűrészekről

Felszerelések

A finom fűrészek fémfűrészeinek felszerelése különböző. A berendezés típusától függően, az üzemeltető munkájának enyhítése és annak minőségének biztosítása, valamint a biztonság biztosítása. Például a táblázat forgó kialakítása mellett, amely lehetővé teszi egy adott fokozat elérését, a modell lehet asztallal a vágás szögének két oldalával.

Anthers lehet mind az ipari porszívók részeihez hasonlító táskák és tömlők. Ők megbízhatóan védik a kezelőt fémporból, amely behatolhat a légzőrendszerbe. Ezenkívül a termék védőburkolattal és munkaterület megvilágítással lehet. Azok, akik különösen óvatosan választják a fémmozgást, kiválaszthatják az opciót a mélység korlátozásával.

Ezenkívül az eszköz lehet a sebességkorrekciós opció. A fordulatszámok száma is eltérhet a zökkenőmentes növekedésnél bekapcsoláskor. Kényelmes és nem teszi lehetővé a lemez hatókörét a vágás kezdetén. Más egységek felszerelhetők az automatikus leállításkor, amikor bekapcsolódnak.

A kereskedő fűrészekről

A kereskedő fűrészekről

A kereskedő fűrészekről

Hogyan kell vágni?

A készülék bekapcsolása előtt összegyűjtik és ellenőrzik a csomópontok megbízhatóságát. Fontos, hogy eltávolítsuk a kulcsot a fűrészlemez rögzítőcsavarjából. Bekapcsolása előtt győződjön meg róla, hogy a lemez nem zavarja, és szabadon foroghat. Ezt követően futtathatja az eszközt a kezelőn lévő indítás kezdete megnyomásával, amely a fogantyún található. A kapcsoló gomb kikapcsolása.

A ferde fűrészelés 90 és körülbelül 45 fokos szöggel történő végrehajtásához, A forgótányér csavaros rögzítőjének pihenését kell hagynia, és forgassa el az asztalt egy előre meghatározott szögre, miközben a forgóasztal rögzítésének mögött tartja. Azonnal meg kell oldania a megadott pozíciót. Hosszú munkával ellenőriznie kell a vége pontosságát, mivel a lemezjátszó csavaros rögzítése néha gyengül.

A 45-90 fokos bal oldali lejtőn látható Biztos döntést kell tennie. El kell engedned a dőlésszögű csavarral, és adott egy adott szöget. A kívánt paraméter rögzítésénél a csavart meg kell húzni és rögzíteni a függőleges bilincs betakarítását. Ezt követően az eszköz elindul és elvégezhető. A befejezés után a leállítási gomb megjelent, a vágóelem teljes megállója várja, majd adja vissza a fogantyút a felső pozícióba.

A kereskedő fűrészekről

A kereskedő fűrészekről

A kereskedő fűrészekről

A vágott lemezt nem lehet felemelni, amíg meg nem állítja a forgást.

Ebben az időben a vágóelem, amely ellentétes a vágólemez oldalsó felületével, ragaszkodhat a fogakhoz, és kiugrik, ami károsíthatja a fűrészüzemeltetőt. A működési folyamat során a védőburkolatnak az eszközön kell maradnia – szigorúan le van tiltva, hogy eltávolítsa. Amikor a lemez fűrészelésre esik, a burkolatot fel kell emelni. A burkolat automatikusan csökken, amikor felveszi a fogantyút.

A fűrészelés megkezdése előtt külföldi tárgyak hiányában kell elvégezni (például körmök vagy szükségtelen üresek). Folytathatja a munkát, ha a fűrészlemez-rögzítő leeresztése. Ugyanakkor nem érinti az üres és a lemezjátszó felületét az alsó helyzetben.

A kereskedő fűrészekről

A kereskedő fűrészekről

Ha bekapcsol, akkor keményen kell tartania a fogantyút, mivel akár lefelé mozoghat. A vágás végrehajtása fontos, hogy tartsa a bilincs üresét az elülső leállításhoz, akár a lemezjátszó felületét sem. Ez megszünteti a forgást. Fontos annak biztosítása, hogy a forgácsokat ne gyűjtsük fel a fém munkadarab alatt. Számos fémlemez nem vágható egyszerre.

Ha segédfelületeket kell használnia, akkor szükség van olyan támogatásra, amelyek megtarthatják a munkadarabot, hogy a működés közben ne csússzon.

Az első néhány másodperc a fűrész bekapcsolása után tétlenen kell működnie. A forgó lemez hangja lehetővé teszi, hogy értékelje a berendezés üzemmódját. Csak akkor, ha levághatod a fémt. Ezenkívül lehetetlen a felhasználó kényelmetlen helyzetben dolgozni, mivel veszélyes.

A kereskedő fűrészekről

A végfűrész beállításához és finomításához lásd a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása