Fa sínek a belső térben

A faipari termékeket aktívan használják a tervezői a belső terekben. A mennyezeten, a falon és egy felfüggesztett állapotban – a termék általánosan. Leggyakrabban a dekoráció elemeket használnak a kis szobák harmonikus zónájához.

Sajátosságok

Ez a dekoratív elem szerelmes volt sok tervezőbe és emberbe, akiknek a tervezők belső tereket alkotnak. Például, A rack kialakítása megkönnyíti a szobát, egy ilyen partíció segít finoman megmenteni a szoba területét. Szintén releváns tervezési partíciók beltérben, ahol egy zóna marad az ablak nélkül, mert egy ilyen terv szabadon kihagyja a nap sugarait. A dekoráció tökéletesen alkalmas gerendák, sínek és oszlopok. Különösen jól fából készült sínek a belső térben. Ez az anyag jól néz ki bárhol, hosszú évekig tartja a kezdeti nézetet.

A városi lakásban a legjobb, ha előzetesen elkészített magas színvonalú faanyagokat használnak. Reiki ebben az esetben nem deformálódott a durva nedvességcseppekből.

Fontos, hogy ne kezdjenek megrepedni a városi légkörből, amelyet nem fog mondani a gerendákról és a sínekről, amelyet a Stroyarketing Bruce-tól készítenek.

Az utóbbi, idő, repedés és defauverate. Természetesen, hogy hogy a fából készült léceket saját kezével sokkal olcsóbb, de a termékek minősége nagyon szenved ez, amelyből az egész helyiségek megjelenése romlik.

Reiki leggyakrabban az üreges belsejéből, ami jelentősen csökkenti a súlyukat. Ez különösen fontos a mennyezet megtervezésekor, ezért a legtöbb esetben használják őket. Vannak opciók a már kész modulok számára, amelyeket grillezek képviselnek egy fából készült bárból. Szerelje fel a mennyezetet az ilyen modulok segítségével akár tapasztalatlan személy is lehet, bár jobb kapcsolatba lépni a szakemberekkel ezen a területen.

Egy fa, ahonnan a belső dekoráció sínekét termikus feldolgozzák. Ebben az esetben a nedvességet eltávolítják a fából, így az anyag ellenáll a szobában a páratartalom változásának. Ez lehetővé teszi, hogy a terméket még a fürdőszobában is használja, ahol a páratartalom folyamatosan változik. A termikus módszer ideális csak a sín számára, mert a magas hőmérséklet feldolgozása után a fa törékeny és nem alkalmas az építésre.

A termék illata különbözik más anyagoktól, mivel különösen kellemes, és pozitív hatással van a szoba légkörére.

Egy másik jelentős jellemző – termék színe. A bevonat nélküli termék kellemes fénysávú, de egy bizonyos belső tér alatt megváltoztatható.

A fafeldolgozás után a szín sötétedik és telítettebbé válik, Fény Ez az épületboltokban értékesített különleges lakkok segítségével végezhető el.

Nézetek

Reiki a dekorációhoz teljesen eltérő a fa típusától függően. Az anyag különböző fafajtákként szolgálhat, és a folyók tulajdonságai is függenek típusuktól és megjelenéséből. Több fajta dekoratív fa díszítés.

  • A fenyőfákból készült gerinc kiváló lehetőség lesz egy kis lakás számára. Ők olcsóak és elég erősek, tökéletesen továbbra is fennállnak hosszú ideig. De nem minden olyan sima, van egy mínusz itt – nem érzik magukat nedves helyeken, és gyakran penész.

  • Reiki a bükktől, ellentétben az előző verziót, hozzon létre egy gazdag szoba dekorációt. Ez kapcsolódik a fa szerkezetének nagy sűrűségével és a szépségével. De egy ilyen anyag nagyon gyorsan elnyeli a nedvességet, és ennek eredményeképpen felébredhet, miután elvesztette az elsődleges megjelenést. Ennek elkerülése érdekében a bükket különleges lakkokkal kell kezelni.

  • A tölgyfa termékek sok pozitív tulajdonsággal rendelkeznek. Jó minden szobában, tökéletesen csepp nedvességgel és hőmérsékleten, és tetszik a szemnek is. Leggyakrabban az ilyen síneket a folyosókban és a konyhában használják, ahol az ellenállás különösen fontos.

  • Egzotikus fa, például üreges, ecsetek és más értékes fajták, nem csak nehéz megtalálni, de drága. Ha nem kár a helyiségek kialakításához, akkor minden bizonnyal érdemes figyelmet fordítani ezekre az anyagokra. Ők különböznek a színükben, köszönhetően, amelynek szépen néz ki sok szobában.

Ha ezek az anyagok nem felelnek meg semmit, megnézheted a síneket az evett, vörösfenyő és hamu. A világos szobában a nyírfa sínek jól illeszkednek, és a sötétben – Alder és Linden.

Dimenziók

Lamella (úgynevezett tervezett fa lécek) rendelkeznek a legjobb minőségű, amelyet száraz fa fűrészeléssel érnek el. A fán gondos csiszolás után a végső bevonatot vagy a KEL-t alkalmazzák, amely lehetővé teszi a kívánt szín elérését.

Számos szabványos méret, de megrendelheti, hogy bármilyen sínt kaphat, amely alkalmas az állítólagos ötletek végrehajtására. Ahhoz, hogy egy látványos fa lapot hozzon létre, leggyakrabban a sínt 20×40 mm keresztmetszettel használják, ami nem teremt túlsúlyt. Több méretben 20×50 mm állványok.

Alkalmazások különböző helyiségekben

A fa folyók használatának lehetőségeit például a következőkre használják:

  • Mennyezeti díszek;

  • a falakra összpontosítva;

  • a tér elhelyezése beltérben;

  • Lépcsőház kerítések.

Nagyszerűen jól néznek ki. A nappaliban a falakat a lécek elválasztják, és a kanapé mögött vannak, a hálószobában használják a fej fejét, és az étkező a konyhában van elválasztva.

Az ilyen kis deszkák tökéletesen elrejtik a mennyezet egyenetlenségét a lakásban.

A buffeli gereblyét gyakran használják, a kábelezés és más kommunikációs vezetékek bujkálnak benne. Az ilyen befejezés eredetisége megváltoztatja a szoba geometriáját, és az egész fórumon elhelyezve bővíti a szobát.

Zónázza a szobák helyét a fa partíciók segítségével, amelyek kihagyják a fényt, és harmonikusan osztják meg a zónákat egy szobás lakásban vagy stúdióban. Dekoratív sínek elkülönítik a konyhát az ebédlőtől, a nappaliban szállítják a szekrényt. Sok belső döntés megmutatta, hogy a buffelek tökéletesen alkalmasak az apartmanok tervezése során. Különböző helyiségekben használják őket. Az ilyen terméket ragasztóval telepítheti, vagy a keretre helyezi.

Nappali

Itt a sínek általában zonite a szobába, és a falakhoz csatlakoznak. A falra borított falhoz, a kanapéhoz, a különböző polcok, virágok és sokkal többet rögzítenek. A kanapé ellenkezője telepítheti a TV-t, és a vezetékek elrejthetők a szerkezet elemei között.

Konyha

A konyhában az ilyen termékeket az étkezőben használják. A gerinc fala elválasztja a kezelési zónát, és vonzza a figyelmet. A leginkább jövedelmező, hogy fehér háttérvilágítású formatervezést keressen, kissé eléri a mennyezetet. A Buffeel mennyezetének befejezésekor a szabálytalanságok és a vezetékek elrejtenek.

Hálószoba

A professzionális tervezők inkább díszítik a hálószobai táblákat az ágy fejéből. Ez lehetővé teszi, hogy bezárja az egész falat, és javítsa a szoba megjelenését. Gyakran a sínek az aszimmetrikusan telepítik, vagyis csak két falon.

Erkély

Az erkély az egyik leginkább kényelmetlen hely a tervező számára, mert egy kis helyiségben minden elem racionálisan, szép és elegáns. A legegyszerűbb a beltéri erkély falainak elválasztása lamellákkal, fedjük le, hogy az összes helyet vagy az egyéni ékezeteket. A BUFFLEY elhelyezett virágok, amelyek a kert érzését hozták létre.

Fürdőszoba

A fürdőszobához használt fa szükségszerűen speciális nedvességvédelmi készítményekkel történik. Rakes megosztja a zuhanyzót és a WC-t, és egy bizonyos stílusban is használják a mennyezetet és a süllyesztést.

Gyönyörű példák

A buffeleket az alacsony költségük, funkcionalitásuk és kifejező megjelenés jellemzi. Jól néz ki a helyiségek tervezése során. Csak érdemes választani egy választást.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: