Almafa szikla

  • Szerzői: A genetika és a gyümölcsüzemek kiválasztása. ÉS. BAN BEN. Michurina, szerző – n. ÉS. Savli
  • Íz: savanyú
  • Aroma: könnyű, kitűnő
  • A magzat súlya, g: 150-200
  • Teljes méretű: Nagy
  • Hozam: Magas, több mint 250 ° C / ha, 200 kg-ig a fából
  • A gyümölcstermesztés kezdete: 5-6 évig
  • Az érés időzítése: Ősz
  • Cserélhető érettség: Szeptember – október (i – évtized)
  • Vérzik: Legfeljebb 3 hónap

Lásd az összes jellemzőt

Az Apple Tree egy gyümölcskultúra, amelyet a kertészek a háztartási telkeken, a Dachasban, valamint a gazdálkodók ipari léptékben nőnek. A legnépszerűbb olyan magas hozamú fajták, amelyek gyorsan alkalmazkodnak a különböző időjárási körülményekhez. Ez magában foglalja a különböző sziklákat.

A fajták eltávolításának története

A kutatóintézetekben a szikla új változatosságának eltávolításánál dolgoztunk. Michurina. Felügyelte a Savielyev Savielyev csoportot. ÉS. A faj két növény – Michurinskaya és Prima kereszteződésének köszönhetően származott. 2001-ben az állami nyilvántartásba lépett. Kezdetben zónás fajta volt 6 területen, mint például Tambov, Lipetsk, Kursk, Orlovskaya, Voronezh és Belgorod.

A fajták leírása

Az Apple Tree Cliff egy magas fa, egy erőteljes csomagtartóval és egy mérsékelten vastag kerek alakú koronával. A fa eléri az 5-6 méteres magasságot, miközben nem foglalja el a nagy helyet, mivel az ágak irányulnak. Éves növekedés az ágak egy kis. A fajta őszi, asztal, amely finom gyümölcsöket ad az univerzális célállomásról – friss formában, konzerv, fagyasztás, szárítás.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

Ez az őszi fajta saját jellemző tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek közül a kiváló íz, a magas hozam, a téli ellenállás, a gyors túlélés, a különböző talajok, az ellátás, valamint az aszkorbinsav megnövekedett tartalma a gyümölcsökben az alma az emberi test számára leghasznosabbá válik. Mi jellemző, az érlelés után a gyümölcsök nem jelennek meg az ágakkal, a nagy méretek ellenére.

Az előnyökkel együtt a fajta néhány hátránya van: kis égési sérülések (legfeljebb 100 napig) és gyenge immunvédelem elleni megbetegedések és kártevők inváziója.

Érés és gyümölcsözés

A Blossom május közepén kezdődik, és akár 11 napig tart. Ebben az időszakban Krone átalakul, fehér-rózsaszín virágok telített aromával jelennek meg. A frució szeptemberben kezdődik, és október közepéig folytatódik. Az első virágok a fa növekedésének második évében jelennek meg, és a gyümölcs az ötödik évben kezdődik.

Régiók növekvő

Növekszik és adjon jó hozamok almafa sziklák, amelyek képesek bármilyen éghajlati zónára, mert nagy fagyállóság, az aszályok és a hő alkalmazkodás jellemzi. A gyümölcskultúra tömeges termesztése Oroszországban, Fehéroroszországban, Ukrajnában történik.

Hozam

Nagy hozamú jelző. Gyümölcs a fajta éves, szünetek nélkül. A fán súlyos fagyokat tapasztalt a hozam csökkenésének csökkenése. Átlagosan egy felnőtt fát adhat 200 kg-os gyümölcsöt szezononként. Annak érdekében, hogy a termés magas legyen, az első 4 év biológusok azt javasolják, hogy szakítsa meg az összes költségvetési rügyeket.

Gyümölcsök és ízük

A gyümölcsök nagy (tömege 150-200 gramm) a megfelelő lekerekített, hosszúkás formájú, gyönyörű zöldes sárga színű, fényes borítással. Alma vékony bőr, sűrű és lédús hús könnyű gyümölcs aromával. A gyümölcs gyümölcs és édes íze gyenge tartóssággal. Néhány almával láthatja a vöröses fröccsenéket és csíkokat. Az alma gyűjtése túlzottan savas, de rövid tárolás után (kb. 2 hét) kellemes édességük van.

A termesztés jellemzői

Az ideális hely az ültetésre palánták lesz agyagos vagy homokos termőtalaj, amely lélegzik is, elég megtermékenyített, valamint megtisztítják a gyomok. A leszállási helyet napfénynek kell fednie, védi az erős szél és a vázlatok ellen, és távol van a felszín alatti vizekből.

A leszállás tavasszal, őszi vagy nyáron készülhet. Nyáron a leszállást végső megoldásként végzik, és bőséges öntözést igényelnek. Az őszi leszállást az első fagy előtt 30-45 nappal végzik, lehetővé teszi a gyökérrendszer alkalmazkodását. A tavaszi leszállás jól hajú talajjal halad.

Beporzás

A Rock egy önálló nézet, amely beporzó adományozókat igényel, amelynek virágzása teljes mértékben meg kell egyeznie a virágok megjelenésének időszakával. A keresztpollinációhoz, szinte bármilyen almafa, egy szakaszban ültetett.

Alárendelt

Az Apple fajtájú speciális műtrágyák nem szükségesek, de a szabványos alkalmazás ajánlott. A rugóban a vegetatív rendszert nitrogéntartalmú műtrágyák alkalmazásával kell ösztönöznie. Nyáron hozzáadhat foszfor-kálium-műtrágyákat, és a késő ősszel nem szerves etetés nélkül. A műtrágya fa növekedésének első évében nem szükséges alkalmazni.

Fagyállóság

A fajta irigylésre méltó téli keménység, köszönhetően, hogy a fa tökéletesen megtapja a fagyokat -40-re.45 fokos. Ezenkívül az alma veséje nem félnek a tavaszi fagyoktól. Szükség esetén a téli időszakra a zóna a hordó körül mulogál.

Betegségek és kártevők

A VF-gén jelenléte tartalmaz egy fát, amely abszolút védelmet nyújt a paszta, de néha rosszindulatú harmat és keserű dömplanság jelenik meg. A betegségekkel való küzdelem és a kártevők inváziója segít permetezni.

Értékelések áttekintése

Figyelembe véve a kertészek, akkor biztos lehet benne, hogy a almafajta rock szerény gyümölcs kultúra, amely következetesen tetszik a nagy termés, de nem igényel különleges klimatikus viszonyok és a talaj.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása