Blackberry Lochnes

  • Szerzői: Skócia, Dr. Jennings, felújítási kutatóintézet
  • Íz: édes
  • Aroma : Erős szeder
  • Súly bogyó, g: Legfeljebb 5
  • Berry méret: Nagy
  • Bogyó szín: fekete és lila
  • Gyümölcstermelés időszak: Augusztus második felétől, és amíg a fagyokig tart
  • Hozam: akár 15 kg bokor
  • Fagyállóság, ° C / téli keménység: Téli Hardy
  • A tüskék jelenléte: Nem

Lásd az összes jellemzőt

A BlackBerry a közelmúltban olyan bogyóvá vált, amely szinte minden háztartási telken található. A Grade Loch Nesssel érdemes részletesebben beszélni, mivel ez az egyik keresett cserjék.

A fajták eltávolításának története

Rendezés Loch Ness (Loch Ness) nem volt olyan régen. Teremtője lett Derek Jennings, aki a Skóciában működő Kutatóintézet területén tevékenykedik. A Creation Loch Nessa – 1990 éve. Storgasztalok acél málna és Logan bogyók.

Az orvos egy speciális gént azonosította a bogyók skálájáért felelős növényekben. Amint kiderült, ha maga is hibridet hozunk létre maga is, akkor nagymértékben növelheti a bokrok hozamát.

A fajták leírása

Használja a fajta bogyókat friss formában, és hozzon létre különböző ételeket és konzerveket.

Busty a fél-szemetet termesztett, kompakt és óvatosan néz ki. Ha nem veszi igénybe egy időben, akkor hamarosan megfigyelheti az erős ticiót.

A tapasztalat kimutatta, hogy egy nagyobb termés nedves, dend-podzolos talajon érhető el sok humusz.

A bokor leírása

Ha a Crone-ról beszélünk, akkor egy felnőtt növény, félig properikus. Az ágakon nincsenek tüskék, ami a fajta kétségtelen előnye. Az ágak vastagok. A hajtások elérhetik a magasságot 4 méter. Ezek helyettesítik az alulról, és az élesítés tetején. Ez az oka annak, hogy a kertészből az időben szükség van a cserje vágására, vagy helyezze el az ágakat a rácson. Ugyanakkor a bokor maximális magassága elérheti a 150-180 cm-t.

Olvasson tovább  Paradicsom dolly paradicsom

Az érés időzítése

A gyümölcsök augusztus közepétől kezdenek összegyűjteni. A gyümölcsözés időtartama továbbra is az első fagyok. Emiatt a Loch Nesssel az átlagos időtartamra utal.

Régiók növekvő

A Blackberry tökéletesen nő az ország bármely régiójában. A Moszkvában és Moszkva régióban a fajta nagyon kereslet.

Hozam

Dicsérjétek a kertészek fokozatát és a hozamot, mindent egy bokorból gyűjthetjük össze 15 kg érett bogyókig.

Bogyók és ízük

Bogyók Loch Ness, Juicy bogyók, sűrű pép és egyedülállóan fekete barátságos illat. Minden tömeg eléri az 5 g-ot. Ha a technikai érettség szakaszában betakarítást gyűjt, akkor lehetetlen, hogy ne értékelje a könnyű savanyomat, amellyel rendelkeznek. Amikor a BlackBerry teljesen érlelődik, édes lesz, sahary. Gyümölcs alakú – kúpos.

A tapasztalatlan kertészek a bogyók túl fekete színe miatt nem mindig értik, amikor a gyümölcsök technikai érettséget érnek el, és amikor valóban itt az ideje, hogy megtörje őket.

A termesztés jellemzői

A legtöbb kertész a leírt BlackBerry fajta szándékosságáról beszél. Azonban várni egy nagy betakarítást, ha az üzem elégséges figyelmet fordít.

A talajnak termékeny, nedves és jól lecsapoltnak kell lennie. A tökéletes pH 5.5-6.öt.

A fajok blackberryje szükségszerűen napfényre van szüksége, így érdemes megválasztani a megfelelő helyet.

A kertész levágását követő első évben semmi különös. Elég, ha biztosítani kell a megfelelő öntözést, időben, hogy lazítsa meg a földet, hogy az oxigén szabadon behatoljon a gyökerekbe.

Érdemes emlékezni arra, hogy amikor a gyökérrész sérült a talaj felszínén, a tüskék elkezdődnek. Emiatt jobb használni a padlóburkolat bokrok között, amelyek továbbra is visszatartják a gyomok növekedését.

Hely és talajelőkészítés kiválasztása

Események a kirakodási költségek előkészítéséhez tavasszal. Ehhez a BlackBerry illeszkedik egy napos telek számára, ahol nincs tervezet. Mert minden szegélynek előkészítenie kell egy fossa-t. Mérete 40x40x40 cm. A Loch Ness helyet igényel, így nincs üres hely a palánták között 1.5-2.5 méter. Ha a palánták leszállását sorok szerint állítják elő, akkor legalább 2 métert hagynak közöttük.

Olvasson tovább  Körte márvány

Mielőtt egy csemegbe merülne egy gödörbe, 5 kg komposzt elegyét helyezzük be, nedves, 50 gramm kálium-sót és 100 gramm szuperfoszfátot használhat. Mindez összekeverjük a talajjal, majd a talajréteget is bezárja. Ha ez nem történik meg, a gyökérrendszer könnyen éghető a műtrágya.

A leszállás esetén a root veséknek 4 centimétere van a talajszint alatt. A kiszállást követően minden bokor bőségesen öntözött, és a felületet mulcs borítja. Használható szalma vagy fűrészpor. A befejezett munka után a növény feletti részét 25 cm-re kell rövidíteni.

Jobb ebben a szakaszban tegyen egy alvót minden növény mellett. Lehetővé teszi, hogy jelentősen egyszerűsítse a BlackBerry gondozásának folyamatát a jövőben. Míg a hajtások növekedni fognak, a támogatáshoz kapcsolódnak. Nagyon fontos, hogy rögzítse a zigzago ágai körüli ágakat az apróság körül.

Ritkítás

A metszés tavasszal, általában májusban. Távolítsa el nem csak a menekülési magasságot, hanem az oldalsó nyereségeket, hogy ösztönözze a virágzást.

A második alkalommal a metszés az ősszel történik. Szükség van a bokor és a gyenge hajtásokra szánt betegek eltávolítására. Azok, amelyek megálltak a gyümölcsöt, szintén levágták. A vágás után fontos megosztani a tavalyi ágakat és az újakat.

Ha elvékonyodnak, akkor csak 4-6 ág van a bokoron. A HEMPS nem hagyja el, mert a fertőzés forrása, ha felakadnak.

Öntözés és etetés

A gyakori öntözési szeder nem szükséges, de nem szereti a víz stagnálását. Csak a fiatal kirakodások igényelnek rendszeres talajnedvesítést, mivel a víz gyorsabban segít nekik a gyökérhez és a zöldek kialakításához. Ebben az esetben az öntözőberendezések legalább hetente egyszer szükségesek, és ha az aszály megéri, akkor két alkalommal lehet.

Felnőtt bokrok elegendő víz, öntözve őket, csak akkor, ha hosszú ideig nincs eső, és abban az időszakban, amikor a bogyók és a virágok elkezdenek kialakítani a szárakat.

Ha a kirakodáskor a kútba vezetett szükséges tápanyagok, a következő alkalommal, amikor az etetés csak a harmadik évre lesz szükség. A rugóban nitrogéntartalmú kompozíciók. A karbamid ideális, mert a rugónak meg kell segítenie a növény növelését a lombozat.

Olvasson tovább  Paradicsom császári gyengeség

Nyáron a foszfor és a kálium előnyös, amelyek pozitív hatással vannak a bogyók ízére és méretére.

Összességében az integrált műtrágyák használhatók, ami szükségszerűen vasaló, cink, bór és más nyomelemek.

Nagyon hasznos a növény fa hamu táplálására.

Reprodukció

A módosított LOCH NESSA lehet magvak, gyökerezve a tetejét, terjeszteni a zöld vagy viharvert hajtásokat, valamint a bokor megosztását.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: