Colon almafa Ostankino

 • Szerzői: BAN BEN. BAN BEN. Kein (VSPC)
 • Íz: édes és édes, desszert
 • A magzat súlya, g: 150-250
 • Teljes méretű: közepes és nagy
 • Hozam: 5-6 éves korban, a betakarítás – 6-8 kg, 700-800 c / ha
 • Frekvencia frekvencia: Valóos
 • A gyümölcstermesztés kezdete: 2 évig
 • Az érés időzítése: Ősz
 • Cserélhető érettség: az elején – szeptember végén
 • Vérzik: novemberig – december

Lásd az összes jellemzőt

Az Ostankino egy törpe almafa belföldi változata. Ez a kultúra különleges figyelmet igényel. A megfelelő gondossággal és a szükséges feltételeknek való megfelelés kedveli a kertész gazdag betakarítással. Az almát friss és újrahasznosították (friss vagy konzervek formájában, alma lekvárban).

A fajták eltávolításának története

Ez a változatosság az Apple fákat a professzor által a Szovjetunióban eltávolították a Szovjetunióban. BAN BEN. Kichina átkelés a Vazhak fajták és bőséges 1974-ben. Az állami nyilvántartóban később 2002-ben benyújtották.

A fajták leírása

Sort Ostankino – félig karika nézet egy almafa. Az éves palánták növekedése nem több, mint mérő, és a felnőtt fák elérik a legfeljebb 2 m magasságot. A fajta csemeték elég gyorsan növekszik. Kedvező időjárás az év, a törzs közel 10 cm-rel nő.

Hordó egy oszlop formájában, egy fa kéreg sűrű. Ez lehetővé teszi, hogy a törzs rezisztens legyen még nagy mennyiségű növényrel is. Sötétzöld levelek szép és hosszú.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

A fajták méltóságai Ostankino:

 • Tömörség,
 • Tavasz,
 • egy bőséges betakarítás,
 • Kiváló minőségű gyümölcsök,
 • A betegség ellenállása.

Vannak hiányosságok

 • Szükség van egy törpe növényre.
 • Gyakori halál a top vese fagyott. Emiatt több hosszú hajtásból kell választanod, mint egy lövöldözős karmester.

Érés és gyümölcsözés

Az Apple Tree Ostankino öntésnek tekinthető, mert 2 évig a gyümölcsök megjelennek (kb. 5 alma). Az almafa felforráinak csúcsa az ötödik évben jön, majd még egy kis fával is összegyűjthet 6-8 kg termést. A megfelelő ellátással az almafa 15 évig jó gyümölcsöt tartalmaz. Ezen időszak után frissíteni kell az alma gyümölcsöset. A gyümölcsök érlelés ősszel, illeszkednek a pincében vagy a hűtőszekrényben télig.

Régiók növekvő

Rendezés Ostankino azt javasolja, hogy növekszik a fekete Földközpont és a Nechrenoime területén.

Hozam

Az Apple fák Optore közvetlenül az időjárástól és az illetékes gondosságtól függ. Átlagosan egy fából származhat 6-8 kg alma évente.

Gyümölcsök és ízük

A gyümölcsök növekednek közepes (150 g) és nagy méret (kb. 250 g). Az alma jó árucikkrel rendelkezik. Alakúak, hogy tiszta, kerek, enyhén fényes, szimmetrikusak. A zöldes-sárga almák sima bőrét lila-vörös elpirul az alma vagy a gyümölcs 2/3-án.

A fehér színpapír megkülönbözteti a gyümölcslevet és a finom szemcsézett következetességet. Gyümölcs édességek édesek a savanyúsággal.

A termesztés jellemzői

A félig osztálynyú fákat tömörségük jellemzi. Természetesen az alacsony növekedés miatt (legfeljebb 2 m magasságban) könnyebben adhat fa alakját és gyümölcsöt gyűjteni.

De az ecskás alakú fajták kompetens ellátást igényelnek. Az Ostankino fáknak a széltől védett napelemre van szükségük, valamint gyakori bőséges öntözés (2 vagy több hetente), a hideg védelme.

A jó beporzáshoz és a termés növelése érdekében jobb az Ostankino fajta összes palántainak ültetése. Növények növények egymás után 50 cm távolságra egymástól, a sorok közötti távolság 1 m.

A palánták kiválasztása, különös figyelmet kell fordítania a csúcsra. Száraz felső – rossz jel.

Kirakodásra van szükség a talaj előkészítése (legalább 14 nap alatt). Az 1×1 arányban humuszt vagy komposztot kell hozzáadnia a talajhoz. A savas talajok esetében hozzáadhat egy dolomit lisztet vagy lime-puffot (1/2 csésze).

A leszállás során szükség van egy palántát egy előre elkészített elmélyítésre az alábbiak szerint: a gyökér nyaknak a földön kell lennie. Ezután festett gyökerekre van szükséged a Földet. A büntetés nem, különben a Föld blokkolja a levegő hozzáférését a gyökerekhez.

Jobb, ha a fát a köteghez kötjük, hogy ne less a széltől. A gördülő kör kell öntenie. Az almafa alatti földet tisztán kell tartani, jobb, ha lefedi a mulcsot (széna, száraz fű, szalma). Fontos, hogy távolítsa el a mulcsot a téli felkészülés során, mert jó hely a téli kártevők számára.

Meg kell szabadulnod, hogy megszabadulnod kell a gyomnövényektől, mivel átfedik a törpefák hozzáférését a nedvességre, és elvenni a szükséges tápanyagokat. A prioritási kör közelében lévő gyógynövény kézi eltávolításra kerül, különben károsíthatja a lapátfelületi gyökereit.

Az Apple Tree Ostankino, ha kompetens alakult, az oszlop típusát tartalmazza. Ehhez meg kell vágnia a kora tavaszt, amíg a vesék elmosódása vagy az esés, amikor a levelek esnek.

A gyümölcskapcsolatokat csatolni kell egy ilyen rendszerhez: Először meg kell vágnia az oldalsó ágakat, és hagyja el a kurva egy pár vese. A következő évben megjelenik az új hajtások a mentett vesékből. 2 hajtásból vízszintes mentést takarít meg. Függőleges kell vágni, így 2 vese is. Így egy röviden ág újra növekszik 2 új menekülés.

Fontos pillanat: Az Apple Tree még mindig nem kell vágnia a tetejét. Azonban egy fagyasztott vagy szárított tetején, ez a művelet szükséges. Ellenkező esetben egy nem nehéz fát kaphat széles koronával és egy kisebb növényi mennyiséggel.

Beporzás

A fajta sajátossága jó gyümölcskötés az almafa virágzása során még rossz időben, amikor a méhek nem repülnek.

Alárendelt

A fajta almafa különböző típusú műtrágya szükséges. Néhány hét múlva, a levelek megjelenésével kezdődően nitrogéntartalmú adagolókat kell használni, például összetett termékekkel az almafákhoz vagy karbamidhoz, vízzel hígítva (50 g 10 liter). Karbamid jól feldolgozó levelek. Az extra saroktartály azt javasolja, hogy hűvös és felhős napokba kerüljön.

A tél elkezdése előtt a trágyát a törzs körül hagyhatja. Jobb, ha a betakarítás már összeáll. A hidegtől való védelem érdekében a fa talaját és törzsét egy kedvesem borítja, míg az ágak a talajra tűkre kerülnek. Bump vagy más anyaggal boríthat. Korai tavasszal kell eltávolítanod az összes menedéket a földre, mivel a tavaszi nap alatt kell lezárnia.

Fagyállóság

Fagyállóság magas. Az almafák fenntarthatósága alacsony hőmérsékletre elegendő az Oroszország középső csíkjának régiói számára.

Betegségek és kártevők

Ez a fajta nem túlságosan hajlamos a kártevői támadásra, több almafa szenved tly. A pesti megelőzés tavasszal kezdődik, amikor a vesék fújják és ébrednek.

A feldolgozáshoz ajánlott univerzális inszekticideket használni, mert segítenek az összes kártevők elleni küzdelemben. Például a carboofos, az aktuar, a szikra és hasonló eszközöket használhatja. A feldolgozási költségek 1-2 hétenként.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása