Vinograd avatar

  • Szerzői: IFG (Nemzetközi Gyümölcs Genetika), Kalifornia, USA
  • Célja: Asztal
  • Bogyó szín: fekete
  • Csontokkal: Nem
  • Érési idő (szűrő): átlagos
  • Szinonimák nevek: Ifg hat, édes zafír, holdcseppek
  • Súlycsomó, g: 1080
  • A virág típusa: Oboy
  • Hibrid: Nem
  • Megjelentek: Bea Mouni X C22-121

Lásd az összes jellemzőt

Avatar – Az egyik legfrissebb új termék a külföldön tenyésztett szőlőfajtákból származott. A kertészek és a szakmai szőlő továbbra is kapcsolódnak hozzá a bizalmatlanság töredékével, és nem sietnek, hogy viszonylag megjegyzéseket szerezzenek. De a bogyók eredeti formájának és kivételes ízének köszönhetően a fajta fokozatosan megvásárolja a különböző régiókban. Néhány országban a “Hold cseppek” és az “édes zafír” romantikus nevei alatt ismert.

Az eltávolítás története

Az Avatar nevű szőlőcsoport számos Kishmishmashyany csoportja a Bakersfieldben, Kaliforniában az Amerikai Vállalati Grapery tenyésztési kutatás eredményeként készült. Megjelent a Nemzetközi Gyümölcs-genetika laboratóriumának részvételének köszönhetően, amelyet a gyümölcstermesztés új fajtáinak javítása és eltávolítása erősíti. Avatarot eltávolították a Beita Mouni és a C22-121 átkelés következtében. Az új változatosság első sikeres eredményeit 2006-ban rögzítették.

Földrajz elosztás

Növekszik Észak- és Dél-Amerikában, Afrikában, Európában és Ázsiában, kényelmesek Dél-Koreában. Alkalmanként találkozik Oroszországban.

Leírás

Az ebédlő szőlőre adott eredeti név – IFG Hat.

Érlelési idő

A fajta az érés középső időpontjára utal. A hazájuk (Kalifornia) tekintetében teljesen megegyezik a nyár végével – az ősz kezdete.

Oroszország déli régiói körülményei között jól mutatja a szakemberek számára a növekedési stimulánsok (gibbersellinsav) munkájának fajtáját, továbbá a növekvő feltételek és az éghajlati jellemzők szerepét.

Brozdi

A bogyók egy sűrű erős gerincen vannak összeszerelve egy tiszta, nem túl laza kúpos alakú, átlagosan 1080 g-os, a 29-31 cm hosszúságú és 16-29 cm szélesség. Az öregedés során nem igényel további lazaságot.

Bogyók

Avatar megkülönbözteti a bogyók szokatlan hosszúkás formáját, amelynek jellemző szaga van a végén. A sűrű sötétkék, majdnem fekete színének színe, a héja nagyon sűrű, nagy mennyiségű tániát tartalmaz. A bogyók nagyok, átlátszó sűrű ropogós hús, nem tartalmaznak csontokat, amelyeket friss formában fogyasztanak. Az érett bogyók átlagos hossza 41-50 mm-es csokrokban, 18-20 mm átmérőjű, tömeg – 10 g.

Íz

A gyümölcsök nagyon édesek, lédús, szelíd, frissítő, harmonikus ízlés. Sugakoszkópia – 19,4%, savasság 3.88 gr / dm. Néhányan azt állítják, hogy a bogyók szokatlan formája rendkívüli, “kozmikus” illatanyagot ad nekik.

Hozam

A California fajta hozama átlagos, Oroszországban, a régiótól függ.

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Vinograd avatar

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Vinograd avatar

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

Leszállás

Az északi régiókban, valamint a régiók termékeny talaj, széles leszállás séma ajánlott a megoszlási 8-9 négyzetméter talaj 1 bokor. A fajta különösen érdekes lesz, hogy elegendő készséggel szüntesse meg a növekedési stimulánsokkal való munkát.

Avatar – oltott, frift és magkultúra. Az egyik menekülés a harmadik negyedik csomó, a fő csokor, a második klaszter már kevésbé jó minőségű. Jól manifesztálja magát az íves formációra. Javasoljuk, hogy nehéz ellenálljon.

Vinograd avatar

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

Vinograd avatar

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Vinograd avatar

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Vinograd avatar

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Vinograd avatar

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

A virágok típusa a Avatar fajta – Obroat. A bokrok beporzása természetes, jó, kereszt, nem igényel további feldolgozást.

Ritkítás

Az átlagos vágás előnyös, de rövid vágásokhoz is jó határokat képeznek. A legfontosabb dolog az, hogy a gyümölcs menekülés szabványos, 10-12 mm.

Locsolás

Túl gyakori öntözési fokozat nem igényel, átlagosan egy bőséges öntözés havonta egyszer.

Ezenkívül az avatar a virágzás előtt és néhány nappal a gyümölcs festés előtt. A szőlő áthaladása a megerősítő gyökerekkel és télen fagyasztva őket.

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Vinograd avatar

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Vinograd avatar

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Alárendelt

Úgy gondolják, hogy a Gibbellin alkalmazása serkenti a bogyók specifikus alakját és színét. Bár ez a kijelentés ellentmondásos, a kertészek továbbra is táplálják az üzemet. De általában a növény nem vesz túl gyakori összetett etetést.

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

Alacsony fagyállóság. Amikor a hideg teli régiókban növekszik, kiváló minőségű menedékhelyre van szükség. A szőlőt óvatosan kell eltávolítani a tartókból, tömören helyezkednek el a talajra, és elősegítsék a rakományt, és fedjük le a kedvesét vagy más megfelelő anyagot. A hóból való kilépés után tovább lehet fedezni a szőlőt is egy havas sapkával is.

Betegségek és kártevők

Középállóság a betegségek és kártevők számára. Szükséges megelőző kezelések az oidiumból, penészből, fehér rothadásból. A vereségből származó utazások is szenvednek. A feldolgozás eszközeként komplex gyógyszereket vagy réz oldatát alkalmazhat.

Vinograd avatar

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

Vinograd avatar> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

Vinograd avatar> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

Vinograd avatar> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

Vinograd avatar> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

Avatar tökéletesen átadja a szállítási és hosszú távú tárolást a hűtő kamrákban. A szakemberek kiváló árucikkként jellemzik.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása