Cseresznye olasz

 • Formában: lekerekített
 • Syspabilitás: Nem
 • Gyümölcs: közepes hosszúságú, vastag, könnyen elválasztható az ágtól
 • Szerzői: O.VAL VEL. Zhukov, G.G. Nikiforova (vniigispr őket). ÉS.BAN BEN. Michurina)
 • Megjelentek: Slava Zhukova X Bigarro
 • A feltételezések éve: 2010
 • A növekedés típusa: Középálló
 • Célja: Univerzális
 • Hozam: Magas
 • Fa magasság, m: 3-4

Lásd az összes jellemzőt

A kertész népszerű álma a cseresznye szektorra való leszállás, amely bőséges betakarítást eredményez. Ez akkor érhető el, ha gondosan megközelíti a fajta kiválasztását. Az olasz cseresznye az optimális lehetőség, amely ellenáll a fagy és a kerti kertészeknek, nagy gyümölcsökkel.

Az eltávolítás története

A Cherishchi olasz új fokozata Oroszországból származó tenyésztőket hozta a Nii Geneticsnak és. BAN BEN. Michurina. A gyümölcsét megkülönbözteti a felülmúlhatatlan íz, és ma is károsíthatják a holland fajtákkal.

A fajták leírása

Az olaszokat a közepes graady fák képviselik. Grade jellemzők:

 • Piramis korona;

 • Telített sötétzöld színű levelek;

 • A barnás árnyalat középső vastagsága, egyenes;

 • Nagy és fehér virágok.

A fa 3-4 méter magassága eléri az első években.

Gyümölcs jellemző

A cseresznye 6 g-ig terjedő gyümölcsöket képez a közepes hosszúságú gyümölcsökön, amely könnyen elválasztható az ágtól. Alapfelszereltség:

 • űrlap – lekerekített;

 • Szín – sötétvörös;

 • Színes hús – rózsaszín.

A magzat nagy mennyiségű különféle anyagot tartalmaz:

 • Sahars – 14,8%;

 • savak – 13,52%;

 • Aszkorbinsav – 1,09%.

A bogyók univerzálisak, amelyek mind friss használatra, mind lekvár, kompótkezelésre és egyéb üregek készítésére alkalmasak.

Ízi tulajdonságok

Az édes cseresznye olasz gyümölcsei kellemes desszert ízzel és édes aromával büszkélkedhetnek. A közepes sűrűségű rugalmas cellulóz könnyen elválasztott csontokkal – a fajta fő előnyei, amelyekre a kertészek értékelniük kell.

Érés és gyümölcsözés

Fokozatú olasz korai érlelési idő, a gyümölcs 4-5 évig kezdődik a leszállás után.

Hozam

A fajta nagy hozamadási aránya van megkülönböztetve. Egy fából, a megfelelő megközelítéssel a termesztéshez, akár 80 kg bogyót is gyűjthet. A fa első gyümölcsei 4-5 évvel kezdődnek a kirakodás után. 1 hektárral átlagosan 106,2 c.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

A cseresznye nem öngyilkos, a gyümölcsök kialakulásához szükséges a szomszédok közelében. A halálos fajták lehetnek: népi, utazás vagy szépség.

Növekvő és gondoskodás

Az olasznak nincs különleges talajkövetelménye. Ajánlások a leszállásra.

 1. Jobb, ha egy fát üzemeltetni egy magasságon, ahol a tavaszi olvadékvizek klaszterének nincs veszélye.

 2. A leszállást napelemes és nyitott területeken kell elvégezni, a fák között kis távolságra.

 3. A fajta nem igényes a talajra, de az optimális lehetőség a termékeny és lazító talaj választéka lesz, ami oxigénnel és táplálkozási komponensekkel gyökereket kaphat.

A fa ültetése jobb tavasszal jobb, ha a fagyást befejezik, és meleg, napos időjárás lesz telepítve. A fajta gyorsan bármilyen körülmények között van, szemben az alacsonyabb hőmérsékletnek. Ahhoz, hogy elérje a durva termést, segíti az időben történő ellátást.

– öntözés

Több esetben bőséges mennyiségű vizet kell készíteni:

 • a lyukba való leszállás előtt;

 • Kiszállást követően;

 • Száraz napokon.

Más esetekben a sherry olasz mérsékelt öntözésre van szüksége, amikor a talaj nedves marad, de nem szenved a felesleges víz.

– Podborch

Terjesztő olasz kézműves tavasszal, mivel ebben az időszakban a fa gyorsan elfogadja és elnyeli a táplálkozási összetevőket. Hasznos anyagokat javasolnak azonnal a fagyok megszűnése után. További ajánlások időzítésre.

 1. A második évben érdemes etetni a nitrogén műtrágyákból. A legjobb megoldás a karbamid használata 100 g arányban. A műtrágya szétszórható görgős körön vagy üzletben.

 2. 3 év után a cseresznye leszállás, akkor ajánlott, hogy segítsen a talajt karbamid oldatot, amelyben 10 liter fiók 20 g a komponens.

 3. Felnőtt fa 5-6 éves lehet szűrni granulált szuperfoszfát az összeg 250 g per hordó és Ammofosz – 1, fa 80 g.

 4. Ezenkívül érdemes megerősíteni a növény kéregét. A fák gyökerei alatt kénes műtrágyákkal készítheti el.

A legjobb megoldás egy kedves mintavételre vagy lángoló talajba kerül. Fontos annak biztosítása, hogy a webhelyet a vázlatok ne blokkolják. Javasoljuk, hogy távolítsa el a felesleges vizet.

– krimpelés

A cseresznye olasz egy erős fára nő, erős hordó és csontváz ágak, amelyek időben vágást igényelnek. A tapasztalt kertészek fő ajánlásai.

 1. Megfelelő, hogy egy koronát alkothassák a legtöbb ág első szintjének vágásához, csak 3 csontvázat hagyhatsz. Ebben az esetben az első ágnak valamivel magasabbnak kell lennie, mint a többi.

 2. A korona második szintje 70 cm-es távolságra kell lennie az első felett, és 2 ágból áll. Csak fent kell hagyni egy másik 1 fióktelepet.

 3. A kiszállást követő 3 évig elkezdheti a központi csomagolás csökkentését, 40 fokos szögben kell megtennie, hogy ne károsítsa a palántákat, és felgyorsítsa a vágás helyének regenerálódását.

 4. Az olasz fokozat gyorsan növekszik, így a hajtások rendszeresen 20-30 cm-rel kell lerövidíteni, hogy Krona igaz volt, és a növény nem költött extra erőket az ágak növekedésére.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Az olasz erős immunitással rendelkezik, és nincs kitéve a gombás betegségeknek. Ne felejtsük el a megelőzést. További feldolgozás lehetővé teszi, hogy elfelejtse a szezont a Cockkomikozia és más betegségek miatt.

A talaj-éghajlati viszonyok stabilitása

A fokozat kiváló fagyos ellenállással rendelkezik. A fát nem kell hidegíteni, ha hideg. Szükség esetén lehetséges, hogy a műtrágyát ősszel helyezze el, amely gyökereket alkalmaz, és erősíti az immunrendszert.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása