Malina glen coe

  • Szerzői: Skócia, Derek doktor
  • Javítás: Nem
  • Bogyó szín: Violet Black
  • Íz: Gyengéd, édes-édes
  • Súly bogyó, g: Legfeljebb 5
  • Fagyállóság, ° C / téli keménység: Magas
  • Célja: A pite, lekvár, lekvárok és desszert szószok előkészítéséhez friss formában fogyasztható, szárítható, fagyasztva
  • Gyümölcstermelés időszak: június közepén
  • Hozam mértéke: Magas
  • Szinonimák (vagy latin neve): Glen Coe

Lásd az összes jellemzőt

Malina Glen kód, szinonim Glen Coe, univerzális hibrid fajta, amely szokatlan tulajdonságai és megjelenése van. Sok kertészek úgy neki egy remekmű tenyésztési eredmények – a hatálya alá a bogyó tartalmazza fogyasztás friss formában, konzervek és borkészítés (tinktúra, likőrök). A magas szállítás lehetővé teszi a betakarítást hosszú távolságokra.

A fajták eltávolításának története

Hybrid Malina Glen rendezett – a skót tenyésztőknek a Dr. Derek vezetése alatt álló fájdalmas munkájának eredménye. Az eredetik sikerült elérni a bogyót egy csodálatos ízű és szokatlan színű bogyóval. A múlt század távoli 80-ban történt, amikor egy új lila bogyót szereztek a Manker és Glen PROSZEN szülőfajtákáért. Mivel a későbbi növények megmutatták, a fajta olyan sokoldalú volt, hogy népszerűsége folyamatosan növekszik.

A fajták leírása

Malina Glen Valami egy magas, akár 2 méter, egy bokor, egy elterjedt koronával, amelyet rugalmas félig tudományágak alkotnak. A szőlő kötelező harisnyakötőt igényel, vagy támogatja a támogatást. Átmérőjű, egy bokor eléri a 120 cm-t. A szélesség függ a hajtások rugalmasságától, a nagy nyakú bogyóktól és a gyümölcskefék súlyától.

A hibrid fajta nem rendelkezik tövisekkel, amelyek nagyban megkönnyítik a betakarítást, csak egy kis összeget figyelnek meg a gyökereken. A Málna Glen Valami a második év nem folytatódott szamorszali üzeme. A virágos veséket az első szezonban helyezik el. A nyugtatókat összetett, nempopriste vagy hatalmas sötétzöld levelek borítják. A szerény fokozat mérsékelt jövőbeli formációval rendelkezik.

Az érés időzítése

Az első bogyók június közepén érlelődnek, majd szeptemberig hosszú folyamatos gyümölcsöt követnek.

Régiók növekvő

A fajta Európában, Ukrajnában, Fehéroroszországban és az Oroszország szinte minden régiójában nő, ahol ez a bogyó növekedése lehetséges. A középső sávban, az urálokban és a szibériai régióban, a téli hajtások hajlítás.

Hozam

Malina Gren Glen valamit a nagy hozam jellemzi – egy bokorból gyűjtsön legfeljebb 6 kg bogyót.

Bogyók és ízük

A lekerekített lila-fekete közepes méretű bogyók gyengéden édes ízűek, málna-fekete jegyekkel és kiválóan kifejezett aromával. Lédús, de sűrű pép hozzájárul a kiváló szállításhoz. Az érett BERODA súlya 5 g, a gyümölcsök nem hajlamosak a betegségre, a kefékben 7-10 darab.

A termesztés jellemzői

A jellemző jellemzők (magasság, stretchiness) miatt az osztályt sorok termesztik, ami nagymértékben megkönnyíti a gondoskodást. Csemeték, dellet földet kora tavasszal és őszi. A felek szélessége legalább 1,5-2 méter, a bokrok között 40-50 cm. A gyökér nyak igényel óvatosan – ha van csatlakoztatva, az üzem lehet a gombás betegség. A fiatal növények 40-50 cm-ig lerövidülnek, ez segít a gyökérrendszer növelésében.

Hely és talajelőkészítés kiválasztása

Glen néhány előnyben részesíti a laza termékeny talajokat. A fajta esetében a szomszédos szoros talajvizek, vizes élőhelyek – gyökérrendszere rosszul tolerálja a hosszú távú hidratáló. A kiválasztott területet szerves, komplex műtrágyákkal előzetesen dúsították, ugyanakkor szabályozzák a savasság szintjét.

Ritkítás

A betakarítás után Bienenia, az eltöltött hajtásokat beteg és rosszul fejlett vezetőkkel távolítják el. A bokornál nem szabad több mint 6 hajtást hagyni – a sűrítés a bogyók őrléséhez vezet, a tetejét a támogatási szintre vágják. A Stálléteren a szárak ventilátorok, 15-20 cm távolságra ágak között.

Öntözés és etetés

A száraz időszakban a növénynek további öntözésre van szüksége, bár nagy szárazságállósággal rendelkezik, amely lehetővé teszi a nagy betakarítás megszerzését. Tekintettel az alacsony futó gyökérrendszerre (csak 40 centiméter mélység), a gyökerek kritikusan szárazak lehetnek, ami negatívan befolyásolhatja a hozamokat, hanem a bokor általános állapotát is. Különösen fontos időben öntözés virágzás, boxonizáció, töltő bogyók. Hosszú, komposzt, ásványi műtrágyák használata szabványos malina gondozási séma.

Fagyállóság és a téli előkészítés

A hibridet jó fagyállóság jellemzi, de a kockázatos mezőgazdaság feltételei védelmi eseményekre van szükség. A télen maradt hajtások túl vannak, a földre rögzítve, fedjük le a nemszövött anyaggal vagy mulkkal.

Betegségek és kártevők

A legtöbb betegség fokozott ellenállása ellenére megelőző intézkedések szükségesek. Ez a fungicidek kezelése a gombás betegségekből, a pesti rovarirtó anyagokból.

Reprodukció

Glen tenyésztése néhány hagyományos módszert – a bokor megosztása, a gyökerezés, gyökerezés. Mindhárom módszer lehetővé teszi, hogy gyorsan és nagy gond nélkül új ültetési anyagot kapjunk.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: