Mi és hogyan zavarja a sneakert a tavaszi?

Ápolja az etetést – ellentmondásos kérdés sok szerelmes és professzionális kertész számára. Egyesek szerint a cseresznye növekedése nem függ további ásványi műtrágyák bevezetésétől. Mások azzal érvelnek, hogy a fák etetése létfontosságú. Undercine tavasz – az optimális lehetőség a fák állapotának javítására egy hosszú tél után.

Mi és hogyan zavarja a sneakert a tavaszi?

Időzítés

A cseresznye tavaszi táplálása a külvárosokban és hasonló éghajlati zónákban közvetlenül a hó olvadását követően kezdődhet. Többször is táplálhatja a cipőt tavasszal:

 • A virágzás kezdete előtt – a tápanyagokat tartalmazó speciális folyékony oldattal való feldolgozás előtt;
 • virágzás alatt;
 • A virágzás végén.

A fák korától függően ki kell választani a műtrágyák típusát és számát. Az érettebb fáknak több tápanyagra van szükségük. A kora tavasz táplálása segíti a jó betakarítást.

Mi és hogyan zavarja a sneakert a tavaszi?

Mi használható?

A jó betakarítás érdekében fontos, hogy az időben táplálkozási elemekkel rendelkező fákat biztosítsunk, és az etetés mérséklése fontos, mert a felesleges műtrágya károsíthatja a cseresznyét.

A fa megfelelő fejlődéséhez nyomkövetési elemekre van szüksége.

 • Magnézium – Ebből a nyomelemből származik, hogy a zöldövezet mennyisége és minősége a fákon függ. A magnézium mennyisége nemcsak érett, hanem a fiatal lombozaton is érinti.
 • Nitrogén – rendkívül fontos nyomkövető elem a kirakodás utáni kezdeti szakaszban, valamint a korona helyes növekedése. A nitrogén hiánya esetén megfigyelheti a leveleket és a lassulást a fa növekedésében.
 • Foszfor – befolyásolja a cseresznye megjelenését és általános állapotát, a vesék jelenlétét és a gyümölcsök számát. A foszfor hiánya jelezheti a szürkés árnyalatú, gyenge bogyók leveleit.
 • Kálium – megvédi a fákat a fagyokból, erős immunitást és kiváló minőségű gyümölcsöt biztosít. A kálium hiánya tanúsíthatja az íztelen gyümölcsöket és a lassú leveleket.
 • Kalcium – biztosítja a vesék kialakulását és a hajtások megjelenését.

Ahhoz, hogy bőségesen legyőzzön, fontos, hogy kiválassza az etetés kiegyensúlyozott összetételét. A túlzott egyedi nyomelemek a hozam csökkenéséhez, gyengülési immunitásához és depresszióhoz vezethetnek.

A műtrágyák használata előtt figyelembe kell venni a talaj összetételét. Ez további eszközök nélkül történhet, gondosan figyelve a fát. Ha van egy buja korona, lédús bogyók és erős műtrágya ágai nem igényelnek. Ha a fa megjelenése sok kívánságra nyílik, a bogyók ízléstelenek, és kevés közülük, gondoskodnia kell a Trace Elements Talaj kitöltéséről.

Mi és hogyan zavarja a sneakert a tavaszi?

Szerves etetési lehetőségek elég sokat.

 • Potash műtrágyák biztosítja a kálium szükséges százalékát, növeli a betegségek ellenállását, növeli a gyümölcsök hozamát és minőségét. A potash műtrágyák segítenek a vírusos és gombás betegségekkel szembeni cseresznye ellenállásának megerősítésében, stimulálják a fa növekedését és minőségét.
 • Szuperfoszfát – hozzájárul a vesék megfelelő képződéséhez, az egészséges fejlődéshez és a virágzat növekedéséhez, csökkenti a nem fermentált gyümölcsök halálozásának kockázatát, növeli a bogyók méretét.
 • Karbamid – Nitrogénben gazdag, ezért fontos a műtrágya használata a cseresznye táplálásához a leszállás pillanatától. A legjobb, ha tavasszal teszi, hogy a nitrogén telítettség segíti a fa fejlődését. Ha a karbamid összegére költözött, akkor csökkentheti a cseresznye hozamát.
 • Hamu – természetes kálium-anyagok, amelyek gazdagítják a gyökérrendszert, elindítják a virágzási folyamatot, megakadályozzák a káros mikroorganizmusok megjelenését. Az ALA szintén helyénvalóbbá kell tenni a tavasszal.
 • Ammónium-nitrát – az egyik közös nitrogénanyag. A karbamid-ammónia-nitráttal ellentétben több nitrogént tartalmaz. A műtrágya használatakor rendkívül fontos, hogy megfeleljen a túladagolás elkerülésére irányuló arányoknak. Ebben az esetben lehet, hogy a fa gyökérrendszerének égése lehet.
 • Komposzt – számos olyan kertész bizonyított eszköze, amely speciális helyeket alkot, hogy táplálkozási olcsó szerves műtrágya legyen. Az őszi és a tavaszi etetési komposzt segít az ásványi komponensek és tápanyagok kereséséhez a gyökérrendszeren keresztül. A fa lombozat kezelése nedvességet biztosít, erősíti a levegőztetést és segít fenntartani a talaj optimális hőmérsékletét.
 • Mész. Az anyag feldolgozása 5 évenként legfeljebb egyszer történik. Ebből a célból a kikötött mész alkalmas, mészkő vagy rendes kréta. A feldolgozás előtt fontos talaj savasság kialakítása. Valamint a mész alkalmazását külön kell elvégezni más szerves vagy nitrogén műtrágyák bevezetéséből.
 • Dolomit. A lime helyett a csiszoláshoz használt esetekben használt esetekben.

Mi és hogyan zavarja a sneakert a tavaszi?

Mi és hogyan zavarja a sneakert a tavaszi?

Mi és hogyan zavarja a sneakert a tavaszi?

Rendszerek üzembe helyezése

Tavasz – A legjobb időszak a műtrágya palánták és a régi fák számára. Hosszú fagyok után a fát gyümölcslével öntjük, így a hasznos szerves és ásványi anyag elnyeli Műtrágyák.

Fontos, hogy helyesen megtermékenyítsük a cseresznyét, amely erősíti a fa immunrendszerét, és kitermelő táplálást eredményez.

Javasoljuk a száraz keverékek használatát, mert a termesztési szezon kezdete előtt nem oldódnak fel a földön. A tapasztalt kertészek feloldódnak a folyadékban lévő porkészítményt, majd az adagolót elvégzik. A megtermékenyítés növelése a fa öntözéséhez segít.

A cseresznye etetési módszerek két alapvető módja megkülönböztethető:

 • gyökér;
 • Extrannevaya.

Mi és hogyan zavarja a sneakert a tavaszi?

Gyökér

Ez a típusú etetés magában foglalja a száraz kompozíciók vagy oldatok felhasználását. A kompozíciót hozzá kell adni a gördülő körhöz, amely a cseresznye körül található, legalább fél méter távolságra a hordótól. A prioritási kör átmérője a fa korától függ: az idősebb, annál nagyobb az átmérő. Például ez a mutató elérheti a 20 évnél idősebb fákat 3,5 m-re.

A gyökérzöldség algoritmusa.

 • Szakítsa meg a talajt, majd adja hozzá a szükséges mennyiségű vizet a gördülő körhöz. A fiatal fák számára elegendő 3 vödör víz, felnőtt édes cseresznye – legfeljebb 6 vödör.
 • Műtrágyák készítése. A folyékony készítményeket ki lehet húzni közvetlenül a régióban a gördülő gyűrű, és a port – osztja a kerületük mentén, és feldolgozza a talaj robbles.

Mi és hogyan zavarja a sneakert a tavaszi?

Extrannevaya

Extra-sarok etetés vagy “permetezés”. Ez a nézet csak 2 év után érhető el a fa ültetésének pillanatától. A permetezésnek nemcsak törzsének kell lennie, hanem egy pörkölő kört is, és minden cseresznye fújja. Kényelmesebb az esti permetezéshez, akár felhős időben. Ez az eljárás bizonyos eszközök használatát igényli:

 • Védőszemüvegek és kesztyűk;
 • permetezők;
 • gázmaszk.

Az extra sarok táplálása szervetlen és szerves anyagok végezhető. Például méz permetezés segít, hogy vonzzák a méheket cseresznye virágok, és paradicsom csalán félek kártevők.

Mi és hogyan zavarja a sneakert a tavaszi?

Mi és hogyan zavarja a sneakert a tavaszi?

A helyes ellátás és a teljes táplálkozás optimális növekedést és kiváló minőségű gyümölcsöt biztosít.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása