Paradicsom Ayushi

 • Szerzői: Vasily Ivanovich üres álmodozója
 • A feltételezések éve: 2021
 • Szinonimák nevek: Azoychka, Golden Barago, hányinger
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Univerzális
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 100-105
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Bush méret: Magas

Lásd az összes jellemzőt

A kiválasztási munka nem áll meg egy napra, és a fejlesztők képviselik az új növények minden új fajtáját. Egyikük – paradicsom azoshushka. A mezőgazdasági termelők csak akkor élvezik, ha megismerkedsz ezzel az ígéretes kultúrával.

Az eltávolítás története

Azosushka fajta, valóban a legújabb – engedélyt csak 2021-ben használni. Fejlesztését egy detteria tenyésztője vezette. ÉS. Érdemes megjegyezni, hogy van egy alternatív verzió. Elmondása szerint a kultúra jött létre. Ns. Fordítva az 1980-as évek közepén. Aztán elfelejtette.

A fajták leírása

Az üzemnek szinonimája – hányinger, aranybarna, valamint az azoychka. Ez a paradicsom az Intenerminant kategóriára vonatkozik. Univerzális mezőgazdasági célú. A fajta alkalmas nyílt talajra, és a film alatt egyszerű üvegházak növekedéséhez.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Az AZYUSHKI nagy bogyós gyümölcsei telített sárga színűek. A magzat tömege 150-300 g. Döntő szerepe, nyilvánvalóan a mezőgazdasági mérnöki tervezés és a megfelelő természeti környezet tökéletesítése van. Külsőleg a Tomato Ayushka közel áll a lapos kerekséghez. 1 ecsetfiók 2 vagy 3 paradicsomra.

Kóstolási jellemzők

A vélemények szerint ez a fajta megkülönbözteti a kiegyensúlyozott íz. Ezt a paradicsom tipikus érzését írják le. Ezért semmi rendkívüli várható. Hús gyümölcsben. És megünnepeljük a kiváló gyümölcsösséget.

Érés és gyümölcsözés

A fajta a korai csoporthoz tartozik. Várja meg a termés megjelenését 100-105 napig. Az első virágzat a 7. lapon alakul ki. Az alábbiakban minden 2 lap jelenik meg.

Hozam

A termékenység nagymértékben változik a termesztési feltételektől függően:

 • A nyílt talajban 15-17 kg paradicsomot kaphat 1 kV-re. m;

 • Zárt leszállásokban a termés 18-20 kg-ig nőtt;

 • 1 bokor, lehet, hogy 4 kg bogyók (más adatok szerint, akár 8-12 kg-ig is).

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A tavasz elején el kell kezdeni a palántákat. A leszállást hidratált szárazföldön belül állítják elő. A vetőmag mélysége – 1 cm, a rés közöttük – körülbelül 2 cm. A stroke nyitott földbe történő rögzítése csak a fagyok szilárd, magabiztos vége után készült. De meg kell emlékezni a tőzeg tőzegcserepekről a jelen levelek 2. fázisánál.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom Ayushi

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom Ayushi

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom Ayushi

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Nincs semmi szokatlan. A tenyésztők azt állítják, hogy az AZYUSHI 3-as vagy 4 bokrot 1 kV-ra kell üzembe helyezni. M. A képződési folyamatban 1 vagy 2 szár 1 vagy 2. A hazai körülmények között ajánlott, hogy korlátozzuk magunkat 3 növényre 1 kV-ra. M. Ez lehetővé teszi, hogy szorgalmasabbá teheti a kultúrát.

Növekvő és gondoskodás

Irilify Azosushku Szüksége van meleg vízre szigorúan a gyökér alatt. A bokor és a föld ezen állapotával vezetett. Az öntözés közötti időközönként az ajánlott szisztematikus lazítás és szar. Az ásványi és szerves adalékanyagok többször is a vegetatív szezon alatt fekszenek. Előnyösen öntözővízben oldja fel őket az égő gyökerek égésének csökkentése érdekében.

Paradicsom Ayushi

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom AyushiÉlesztőParadicsom AyushiBórsavParadicsom AyushiJódParadicsom AyushiHamuParadicsom AyushiKalcium-selitraParadicsom AyushibukkinsavParadicsom AyushiTejszérumParadicsom AyushiHidrogén-peroxidParadicsom AyushiCsirke alomParadicsom AyushiSzódaParadicsom AyushiCsalánParadicsom AyushiMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Ayoshushka jól ellenzi a verticillosis és a fusariiasis fertőzését. Még csökkentett levegő hőmérsékleten is a fertőzés veszélye kicsi. A fitoofluorózissal való fertőzés megelőzését azonban végre kell hajtani. Jobb, ha átfogó rendszerre fog menni. A fajták specifikus kártevőit még nem ismertetjük, és meg kell védenie ugyanolyan rovaroktól, amelyek más paradicsomra próbálkoznak.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom Ayushi

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom Ayushi

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom AyushiPhytofluoroParadicsom AyushiPuffadt harmatParadicsom AyushiCsúcsParadicsom AyushiClapporiosParadicsom AyushiSzürke gnilParadicsom AyushiDohánymozaik vírus

Régiók növekvő

Az AZYOSUSHKA CONED:

 • Észak-Kaukázus;

 • Oroszország európai részének északra és északnyugatra;

 • Távol-Kelet;

 • Szibériai régió;

 • Közép- és alsó Volga régió;

 • A Volga-Vyatka régióból;

 • Központi fekete földterület;

 • Az Orosz Föderáció európai részének központja.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása