Paradicsom cseresznye eper

  • Szerzői: Lukyanenko A. N., Dubinin S. BAN BEN., Dubinina I. N.
  • A feltételezések éve: 2015
  • Kategória: Hibrid
  • A növekedés típusa: Determinánsok
  • Célja: Friss használat, az egész szarban
  • Érlelési idő: Korai
  • Az érlelés időzítése, napok: 90-95
  • Növekvő feltételek: A film üvegházakhoz
  • Bush méret: Középálló
  • A bokor magassága, lásd: 120-140

Lásd az összes jellemzőt

Paradicsom cseresznye eper paradicsom önmagáért beszél. Édes, kicsi, piros paradicsom cseresznye alakú úgy néz ki, mint a szamóca. Örülök, hogy frissen és gyermekeket és felnőtteket fogyasztok. A fokozat megegyezik a paradicsombetegségekkel szembeni növekedés során.

Az eltávolítás története

A paradicsom az orosz tenyésztők által Lukyanenko a. N., Dubinin S. BAN BEN., Dubinina I. N. Agrofirm Sedek LLC 2015-ben beérkezett felvételt a hibridre, ez a szerzői jog tulajdonosa. Ajánlott az üvegházakban és a nyílt talajban.

A fajták leírása

Cseresznye eper determináns cseresznye, korai, nem támogatott, erőteljes gyökérrendszerrel. Mind zárt területen, üvegházakban és kerti körülmények között nőtt. Az erkélyeken az ablakpárkányok is jó betakarítást kaphatnak.

Egy felnőtt paradicsom bokor középső fokozat, akár 120-140 cm magas, közepes világos zöld levelekkel és közbenső virágzással. A gyümölcsök barátságos érése során egy dekoratív bokorra hasonlít. Kis, finom cseresznye az ecsettel 25-30 darabig alszik.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Az érett paradicsom átlagos tömege 20-30 gramm. Piros, gyengén, lekerekített cseresznye átmérőjű 3 centiméterrel. Alkalmasak a konzervek egészére, mivel átlagos cellulózsűrűségük van. Hamarosan tárolva. Kétkamrás lédús paradicsom, 6-7% szárazanyagot tartalmaz. Eredetileg megőrizhető a Bank egész fürtben. A sima bőr sűrű, nagyon ritkán paradicsom repedések alacsony szállítási képességgel rendelkeznek.

Kóstolási jellemzők

Saláta desszert paradicsom cseresznye eper univerzális használatban. Nagyon édes íz, illatos, szinte sav. Juicy hús, gyönyörű, gazdag vörös színű, jól és előnyösen a főzéshez mind az üres, mind a salátákban főzhető. A szárazanyag nagy mennyiségének köszönhetően ritkán feldolgozott gyümölcslé vagy mártás. A cseresznyét rövid időre tárolják, de kiváló ízük meghaladja a hátrányt.

Érés és gyümölcsözés

A hibridet többet termesztenek az üvegházban, a melegebb, déli régiók nyitott területén. Megfelelő gondozás, a szisztémás öntözés betartása, a bokor kialakulása adja az eredményeket. A paradicsom első termése 90 nappal a földbe való leszállás után megy.

Hozam

Eper paradicsom cseresznye kis paradicsomhoz – High-Három. A négyzetméterből mért öregedéssel 4,4 kg összeszerelve.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A hibridet tengerparti termesztik. A földön a magjait március 15-ig vetik alá. 60 nap után, a fiatal paradicsomnövények állandó helyen. Az üvegházhatású termesztéshez, a palánták vétele 2 héttel korábban kezdődik, valamint a talajba való leszállásuk. A nyílt talajra a régió időjárási viszonyaira kell összpontosítania.

A meghatározott paradicsomot megkülönbözteti a bokor középső magassága, egy erőteljes gyökérrendszer.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom cseresznye eper

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom cseresznye eper

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom cseresznye eper

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A paradicsomolt palántákat 40 x 50 cm-re ültetik. A bokrok ilyen távolsága világítást és szükséges műtrágyát biztosít. A palántázáshoz megfelelő levegő és talajhőmérséklet nem lehet alacsonyabb, mint + 17 ° C.

Növekvő és gondoskodás

Rendezés cseresznye eper hibrid, gőzölés, harisnya, design. A bokor 1 vagy 2 szára mind az üvegházakban, mind a nyitott talajban van kialakítva.

A víz a paradicsomot előnyösen melegítjük a nap, meleg vízzel, egy csepegtető mérsékelt öntözés lehetséges.

Paradicsom cseresznye eper

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom cseresznye eperÉlesztőParadicsom cseresznye eperBórsavParadicsom cseresznye eperJódParadicsom cseresznye eperHamuParadicsom cseresznye eperKalcium-selitraParadicsom cseresznye eperbukkinsavParadicsom cseresznye eperTejszérumParadicsom cseresznye eperHidrogén-peroxidParadicsom cseresznye eperCsirke alomParadicsom cseresznye eperSzódaParadicsom cseresznye eperCsalánParadicsom cseresznye eperMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A hibrid fajta óta immunitása a fúziós fading és más paradicsombetegségek (szelekciós munkák).

A káros, bosszantó rovarok elleni küzdelem érdekében a Colorado bogár bokrokat megfelelő eszközökkel feldolgozzák.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom cseresznye eper

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom cseresznye eper

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom cseresznye eperPhytofluoroParadicsom cseresznye eperPuffadt harmatParadicsom cseresznye eperCsúcsParadicsom cseresznye eperClapporiosParadicsom cseresznye eperSzürke gnilParadicsom cseresznye eperDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

Cseresznye eper cseresznye fajta. A paradicsom nagyobb lesz a meleg nyáron, napos helyeken a kertben vagy a kertben.

Régiók növekvő

A hibrid az egész Oroszországban bizonyult: a központi részből a távol-keleti régióba.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása