Paradicsom gnome harc árnyékkal

  • Szerzői: Tom Wagner, USA (“paradicsom gnome” sorozat)
  • Szinonimák nevek: Törpe árnyék boksz
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Determinánsok
  • Célja: Univerzális
  • Érlelési idő: Közepes
  • Az érlelés időzítése, napok: 100-105 (Teplice), 110-115 (a nyitott talajban)
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • Bush méret: Éjszakai minőségű
  • A bokor magassága, lásd: akár 100

Lásd az összes jellemzőt

STAMPMUMPLY A GNOME csata árnyékkal utal, hogy meghatározó, vagyis nem fog növekedni a hosszabb leírásban. Ez kiváló lehetőség a film üvegházhatású vagy akár a nyílt talajra is, amely szerény és elégedett a gyümölcsök minőségével.

A fajták leírása

A gyümölcsök nemcsak friss és kezeltek, hanem gyümölcslevek, paradicsompaszta is használhatók, de a télen egy darabból álló paradicsom formájában csavarodhat.

Bokrok a törpe csata árnyék alacsony, nőnek fel maximum a mérő magasságban. A pasching azonban harmerként, valamint a kialakuláshoz szükséges. Általában a leírt változatok egy bokora 2-3 szár.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Érett gyümölcsök érdekes színűek. A tetején világos arany narancssárga árnyalatú, vannak foltok. A gyümölcsökből és a héj egészében az anthoói szinte fekete árnyalatot halad, ami óvatosan fokozatosan mozog a sötét burgundiába. A közepétől láthatod a málna barna csíkokkal.

A méretben a fajta paradicsoma közepes, legfeljebb 100 gramm. Paradicsom formájában Gnome küzdelem a kiterjesztett árnyékával, azt mondhatjuk, hogy még febum is. Legfeljebb 4 paradicsom van egy ecsettel.

Gyümölcsök a gyűjtés után hosszú ideig hazudhatnak a hűtőszekrényben vagy raktáron, ha megadja a szükséges tárolási feltételeket.

Kóstolási jellemzők

Ízes paradicsom a fajta édes, van egy kissé megkülönböztethető gyümölcs történet. A bőr alatt elrejti a húsos, pályázati húst, amelynek nincs hasonló aromája.

Érés és gyümölcsözés

Gnome csata az árnyék – közepes minőségű, 100-105 napos üvegházban érlelődik, a nyitott földön hosszabb – 110-115 nap.

Hozam

Ez a fajta nagy hozamú.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A vetőmagok a március 20-tól április 10-ig terjedő edénybe kerülnek, május 15-től június 5-ig.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom gnome harc árnyékkal

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom gnome harc árnyékkal

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom gnome harc árnyékkal

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A sealling rendszer egyszerű: 50 cm az ágyak és 40 cm között a bokrok között.

Növekvő és gondoskodás

Semmi sem bonyolult, hogy táplálja a Gnome csata paradicsomát az árnyékkal. Csak a nitrogénnel dúsított folyékony műtrágyát, az első heteket (olvassa el a szerszám címkéjét az optimális rajzolási ütemterv meghatározásához). Miután a paradicsom elkezd virágozni, kapcsolva a kiváló minőségű és foszfor-adalékanyagok. Ezek azok a fő elemek, amelyek befolyásolják a paradicsom ízét, színét és méretét. Nélkülük a termés alacsony minőségű lesz.

Emlékeztetni kell arra, hogy a betegek, a gnome csata lassú paradicsomja az árnyékkal nem kell műtrágyákat táplálnia. Az ilyen palánták híres éhség, amíg megkezdi a helyreállítást. A folyékony műtrágya a komposzt sói felhalmozódásához vezet. Szükség lesz arra, hogy kihagyni több etetést a növény életciklusa alatt, hanem jobb, ha a sókat mossa meg a sók mosásához.

Különös figyelmet fordítva az öntözésre, mivel minősége nagymértékben befolyásolja a gyümölcs megjelenését. A paradicsom gnome-küzdelem üvegházhatású növényei az árnyékkal nagyobb öntözést igényelnek, mint azok, amelyeket a nyílt talajban termesztenek. Ez a fajta értékelni fogja a napi könnyű öntözést sokkal több, mint a nedves Föld hetente egyszer. Jobb használni csepegtető öntözés, mert sok előnye van. Így a víz nem esik a lombozatra, és nedvességgel is szolgálhat műtrágyák. Ha nagy hézagokkal öntözi, és hogy a földet megszáradjon, akkor ki fogja kapcsolni, akkor a paradicsom bátorságának megrepedéséhez vagy hasításához vezet.

A legjobb módja annak, hogy megtudja, hogy egy paradicsomra van szükség a talaj és a lombozat tanulmányozásához. A földről felülről 5 cm mélységig nedvesnek kell lennie, de nem nyers, de a leveleket nem szabad elhalványítani. Száraz talaj és elhalványult, sötétzöld levelek – egyértelmű jel, hogy a gnome harc az árnyékkal nem kap elég vizet. Másrészt a nyers primer és a fényes (majdnem sárga) levelek jelek, hogy sürgősen csökkenteni kell az öntözést.

Paradicsom gnome harc árnyékkal

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom gnome harc árnyékkalÉlesztőParadicsom gnome harc árnyékkalBórsavParadicsom gnome harc árnyékkalJódParadicsom gnome harc árnyékkalHamuParadicsom gnome harc árnyékkalKalcium-selitraParadicsom gnome harc árnyékkalbukkinsavParadicsom gnome harc árnyékkalTejszérumParadicsom gnome harc árnyékkalHidrogén-peroxidParadicsom gnome harc árnyékkalCsirke alomParadicsom gnome harc árnyékkalSzódaParadicsom gnome harc árnyékkalCsalánParadicsom gnome harc árnyékkalMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Az inszekticidek vagy szerves eszközök, mint a Nim Oil vagy a fokhagymás infúzió segítségével. A legtöbb betegséget a fungicidek feldolgozásával végzik, amelyek a kénen alapulnak.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom gnome harc árnyékkal

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom gnome harc árnyékkal

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom gnome harc árnyékkalPhytofluoroParadicsom gnome harc árnyékkalPuffadt harmatParadicsom gnome harc árnyékkalCsúcsParadicsom gnome harc árnyékkalClapporiosParadicsom gnome harc árnyékkalSzürke gnilParadicsom gnome harc árnyékkalDohánymozaik vírus

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása