Iva “plakuchy gnome

Iva "plakuchy gnome

A legtöbb tájgazdálkodó használja a világháború, mert vonzza a figyelmet a felülmúlhatatlan szépség, egy csodálatos dekoratív megoldás sokféle helyen. Ebben a cikkben közelebb kerülünk a külső “plakuchy gnome” -re.

Iva "plakuchy gnome

Leírás

Az IVA lehet bokrok és fa. Ez kifejezetten a fajtától függ. IVA “Plakuchy Gnome” a hibrid fajtákra utal, mivel az urálok tenyésztői erőfeszítései miatt jelent meg. Ez a fajta a belvárosi növényekre vonatkozik. Sárga-zöld virágokkal rendelkezik, amelyek az úgynevezett Seelings-t alkotják. A virágzó fűz a május második évtizedére esik. Jellemzően a szórólapok ugyanabban az időben vannak kialakítva.

Leginkább Willow “Plakuchy Gnome” férfiak, így a gyümölcsök nagyon ritkák.

Iva "plakuchy gnome

Iva "plakuchy gnome

Ez a kisfajta fűz a szülői egyéneknek különbsége van.

  1. A különbség abban rejlik, hogy van egy “pilótafülke” korona. Nagyon csodálatos lombozat adja ezt a szokatlanságot, ezért IVa és kapott ilyen érdekes nevet. A korona átmérője eléri a két métert. A levelek kicsiek, gyakorlatilag nem hagyják ki. A tetején zöldhangot és alul van – a lekvár-zöld árnyalat. A levelek hossza 6-10 mm, és 4-6 mm szélességben.
  2. Ezt a fajot törpe lehet, mivel a növény alacsony. A rokonai közé tartoznak. Általában a magassága nem haladja meg a 3,5 métert, bár az átlagos magasság csak 2 méter. A törzs kicsi, átmérője legfeljebb 6-8 cm.
  3. Előnyös előnye a megnövekedett téli keménység.

Érdekes! Az üzem sárgásbarna, éves hajtásokkal rendelkezik. Az alsó ágakon találhatók, így gyakorlatilag elérhetők a talajhoz. Hosszú és vékonyak lehetnek.

Iva "plakuchy gnome

Iva "plakuchy gnome

Leszállás és gondozás

IVA “Plakuchy Gnome” egy egész évben tájképi dekoráció. Annak érdekében, hogy ne bántson és elégedett legyen a fényűző szépségének szemében, meg kell ültetni a megfelelő helyen. Ez a növény külön-külön nő, távol más fáktól. A kis tározók közelében tökéletesen nő. A csodálatos hely lesz a parkoló. Ez a típus sok kertet és négyzet díszít. Meg kell jegyezni, hogy tökéletesen növekszik a napban. IVA meghal az árnyékban, így mindig kell biztosítania a napfény áramlását a TRE-hez.

“Plakuchy Gnome” növekszik a termékeny talajban mérsékelt páratartalom szintjén. Még a víz szövéskor is, a növény nem fog eltűnni. A talajban rossz hasznos anyagok, a falu is képes lesz növekedni. De meg kell érteni, hogy az IVA egyre növekszik a víztestektől, majd a forró időszakban rendszeres öntözésre lesz szüksége.

Iva "plakuchy gnome

Iva "plakuchy gnome

IVI “PLAKUCHY GNOME” különböző módon képes leszállni. Például, ha a falut már a tartályban vásárolják meg, akkor el kell kezdeni, hogy meg kell érezni a leszállás előtt. Az üzem gyökereit a növekedés ösztönzésére szolgáló oldatban kell alkalmazni, például “epina”. Ezt követően el kell készíteni egy helyet, míg a fossa mélysége olyannak kell lennie, hogy a root nyak a föld felett volt a föld felett. Ha az IVA-t egy edényben értékesítik, akkor nem igényel sürgős transzplantációt, a nyár folyamán lehetséges lesz.

A szépség fűz elsősorban a koronájában van. Tehát, hogy elégedett a szemed, rendszeresen el kell állítanod a fodrászát. Segítségével a KRONE nagyszerűbbé válik, és lombozat – vastag. A hajvágás még a falu magasságát is beállíthatja. Elég ahhoz, hogy megvilágítsa a vezető menekülési menekülést. Ha nincs szükség a fűzozásra, akkor a fő menekülés szükségszerűen kötődik. Ebben az esetben a KRONE gyorsabban lesz kialakítva, vonzó és szokatlan formában.

“Plakuchy Gnome” nagyon ritkán beteg, és a kártevők általában nem fogják megragadni. De nem szükséges reménykedni a fa immunrendszerének, a betegség első jeleiben, vagy a kártevő megjelenésének, akkor az aktív akciókra kell mennie. A rendszeres megelőzés megvédi az üzemet. Fontos, hogy aktiválja a védelmet, ha a COBWEB Tick aktívvá válik.

Ha IVA a parazita támadása alá került, akkor ajánlatos a fát egy akaricid gyógyszerrel feldolgozni.

Iva "plakuchy gnome

Iva "plakuchy gnome

Iva "plakuchy gnome

Reprodukció

IVA “Plakuchy Gnome” jellemzi a gyengédség és a szépség, így sokan arra törekszenek, hogy ilyen fát kapjanak a tanya. Többféleképpen terjessze.

  1. Magok. Ezt a módszert nem lehet hatékonynak nevezni, mivel a magok nem vesznek részt a magvakban, de a lehetséges lehetőségekre utalnak.
  2. Cherencia. Ez a lehetőség a fő. Meg kell vágnia egy ágat, amely csak 1 éves, majd vágja le több dugványba. Érdemes csak 2 levelet hagyni a felső részen, és az összes többi eltávolítás. A dugványok szükségszerűen elhalványulnak Kornvinben, mert a segítségével gyorsabb. A leszállás jobb, ha árnyékos helyen termel. A leszállás után a dugványokat egy műanyag palackgal kell lefedni, elegendő lesz az összes fele. A levelek megjelenése azt jelzi, hogy a dugványok gyökerezik, így a palack már törölhető. De meg kell emlékezni az öntözésről.
  3. Ásás. Ez az opció is népszerű, de nem garantált. A lényege, hogy a fiatal gallyat a földre kell szedni, és egy bemetszést kell tenni abban a helyen, ahol a feszültséget a talajjal végzik. A vágások elalszik a földet. Összességében root gyökeret várhat. Ha a gyökerek megjelentek, a gally már le lehet vágni a Willa és a növény megfelelő helyen.

Iva "plakuchy gnome

Iva "plakuchy gnome

Iva "plakuchy gnome

Használat a tájtervezésben

A Willow egy központi elem a ház tájtervében. Ő vonzza a lelkes szemeket.

Iva "plakuchy gnome

Iva "plakuchy gnome

Egy fa síró koronával, különösen szépen néz ki a tartály közelében. A gallyai a vízbe esnek, szokatlan sziluettet alkotnak. Úgy tűnik, hogy a fa elrejti valamilyen rejtélyt, könnyű szomorúságot.

Iva "plakuchy gnome

A Willow “Plakuchy Gnome” kis méretei lehetővé teszik, hogy a Trevas tökéletesen illeszkedjen a tájtervezéshez. Az IVA nagyszerűen néz ki fenyő.

Iva "plakuchy gnome

Arról, hogy a Krone Dwarf Willow “Plakuchy Gnome” -ot alakítják ki, az alábbi videóból tanulhatsz.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása