Paradicsom piros őr

 • Szerzői: Steinert T. BAN BEN., Aliluev A. BAN BEN., Avdeenko L. M., Poldnikova B. Yu. (LLC “heterotikus kiválasztás”)
 • Megjelentek: IR: 40 x C-17
 • A feltételezések éve: 2020
 • Kategória: Hibrid
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Friss használat
 • Érlelési idő: Ultrarandy
 • Az érlelés időzítése, napok: 80-85
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Szállítási képesség: Magas

Lásd az összes jellemzőt

A magas termékenységű paradicsomot a fogyasztók széles skálájának pontosan követelik. De a gazdálkodók még az ilyen kultúrák is növekedni fognak, alaposan meg kell találniuk őket. Ellenkező esetben veszélyeztetik a folyamatos csalódások elérési útját – még olyan kiváló fajtájú is, mint a piros őr.

Az eltávolítás története

Ez a növény viszonylag közelmúltban jelent meg. Hivatalosan regisztrálta, és csak 2020-ra engedélyezte a gyakorlati használatra. A kultúrát Steinert, Aliluev, Halfoon és Avdeenko tenyésztői fejlesztették ki. A fő feladat a “Heterose-Free Selection” kiválasztási helyén volt. Egy ilyen paradicsom előállításához átlépte az IR 40 és C-17 fajtáit.

A fajták leírása

Egy ilyen csodálatos és fogadott, mint a paradicsomnév neve – a természetben egy hibrid. Neki tipikus determinisztikus fejlesztési rendszer. A piros védőburkolat magassága 0,7-0,8 m. Ezek a mérsékelt hosszúságú lombok vannak. Az egyszerű zöld színben festették magukat.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Paradicsom bogyók a formáció idején, és néhány idő után zöld. Csak fokozatosan, fejlődnek, pirosra szereznek. A fajták gyümölcsei meglehetősen nagyok, és akár 170 g-ig is mérhetők. Forma egy lapos kör. A bordák kialakulnak, de nem nagyon lenyűgözőek.

1 ecsettel lehet 7, 8 vagy akár 9 bogyók. Ezek az egyszerű virágzatokból fognak fejlődni. Jellemzett csuklós típusú gyümölcsök.

Kóstolási jellemzők

A gyümölcspapír elegendő húsos játékos lesz, amely a kifinomultság legfejlettebb ínyencéhez és rajongóihoz is fellebbez. A cellulóz sűrűsége mérsékelten nagy, mint a legtöbb más fajta.

Érés és gyümölcsözés

A Red Guard “Mindig a hozzászóláson”, azaz a nagyon korai fokozatok számára vonatkozik. A növény bokrok 80-85 napig tartanak. A betakarítás június végén kezdődik. Hosszú ideig folytatódik.

Hozam

A piros őrség termesztési hatékonysága elég magas. Az üzem 5,8 kg bogyót adhat 1 m2-re. Mint más típusú paradicsom, de szigorúan megfelel az agronómiai normáknak.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A magvak magvak a palántákban 55-60 nappal a nyílt földre becsült leszállás előtt készülnek. Ennek a kirakodásnak a kifejezését egyénileg határozzák meg. Javasoljuk, hogy vegye figyelembe a nem csak a hosszú távú éghajlati mértéke, hanem a hosszú távú időjárás-előrejelzés egy adott szezonban. A palánták szedése a jelen levelek 2. fázisához kell mennie. A növények állapota maguk is fontos szerepet játszik, mert ha nem állnak készen, akkor a nyílt talajra vagy üvegházba történő átrakodás elfogadhatatlan.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom piros őr

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom piros őr

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom piros őr

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Átlagosan 1 m2-nek kell lennie 2,5 paradicsommal. Ha filmgyógyházakat használ, ez a szám már eléri a 3,5 darabot. Ajánlott Searition Scheme – 300×500 mm. Még a legszélsőségesebb esetben is, több mint 4 növény használható 1 m2-ben.

Növekvő és gondoskodás

Mivel a vörös őr bokrok alacsonyak, áthaladva általában túl szükségtelen. De anélkül, hogy kialakulna, ezek a bokrok gyorsan eljutnak az elindított állapotba. Létrehoz egy növényt saját kiválasztásán, figyelembe véve a tényleges szükségletet, 1, 2 vagy akár 3 szár. Fontos szerepet játszanak az időszerű öntözés és az ütemtervezés. Mivel az üzem hibrid, akkor gyűjtsük össze és vetje magokat a palántákon.

14 nappal a leszállás előtt, a palánták ajánlott megkeményedni. Csak nappali órákban történik, fokozatosan növeli a szabadtéri tartózkodás időtartamát. A jövőben lévő ágyak a saját műtrágyákra vagy komposztra kerülnek. Alaposan kirakodás szükséges. És közvetlenül a leszállás után, gondos mulasztás szükséges.

Annak ellenére, hogy nincs szükség egy harisnyakötőre, a csúcsok rögzítése a csapokhoz kívánatos lesz. Egy ilyen lépés lehetővé teszi a terhelés alatt lévő szár deformációjának elkerülését. Fiatal palánták nyílt talajon szisztematikusan. Ezt addig végezzük, amíg a gyökérrendszer növekszik. A felnőtt szerelvényeket a szokásos időben vízzel öntözik, a hőben gyakrabban, és esős időben – egyáltalán nem öntözik.

14 nappal azután, hogy a transzplantáció a nyílt földön ajánlott a cowboy számára. A csere vízben feloldott karbamid használható. A jövőben a takarmányok minden évtizedet költenek. De a már teljes műtrágyák használata lesz. Megjegyzés: Ahhoz, hogy “több központi” palántát kapjunk, ki kell jelennie.

Paradicsom piros őr

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom piros őrÉlesztőParadicsom piros őrBórsavParadicsom piros őrJódParadicsom piros őrHamuParadicsom piros őrKalcium-selitraParadicsom piros őrbukkinsavParadicsom piros őrTejszérumParadicsom piros őrHidrogén-peroxidParadicsom piros őrCsirke alomParadicsom piros őrSzódaParadicsom piros őrCsalánParadicsom piros őrMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A paradicsom szerelmeseinek hosszú távú strandja – A gyümölcsök repedése valószínűtlen. Valamint a fokozatosan védett minőségben, amint azt egy ilyen névvel kell elvárnod:

 • vírusos elváltozások;

 • fusarious wilting;

 • ClappPoriosis (de még mindig megelőző feldolgozásra van szükség).

A veszély fehér sávot jelent. Az invázióját szappanoldattal elkerülheti. Ha a vereség már megtörtént, fokhagymás infúziót kell használnia. Súlyosabb helyzetben, a biotline és az aktara általában jönnek.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom piros őr

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom piros őr

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom piros őrPhytofluoroParadicsom piros őrPuffadt harmatParadicsom piros őrCsúcsParadicsom piros őrClapporiosParadicsom piros őrSzürke gnilParadicsom piros őrDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A paradicsom piros őr képes jól alakítani az árnyékolt helyeken. A hivatalos leírás is ragaszkodik a hideg időjárás ellenállásához. Azonban további támogatási intézkedések soha nem voltak feleslegesek a kerti növények tenyésztésében.

Régiók növekvő

Itt minden lehet mondani hagyományosan. A fejlesztők egyfajta alkalmasságot ígérnek Oroszország különböző helyi területeiben. Bejelentette a lehetőséget, hogy növekedjen:

 • a Távol-Keleten;

 • Moszkva környékén;

 • a Leningrádban és az Novgorod régiókban Kareliában;

 • a Sverdlovsk, Kurgan Régiók és az Urál egyéb régióiban;

 • egész nyugati és keleti szibériai;

 • Központban és déli részén Oroszország;

 • Az Észak-Kaukázusban.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása