A Gefest főzőlapról

A beépített főzőpanelek valóban megtalálhatók azok számára, akik szeretik a kiváló minőségű, modern és ergonómiai technikákat. A főzőpaneleket különböző méretben állítják elő, valamint tökéletesen kombinálják az asztali tetejét. A Gefest panelek sok ügyfelet szeretne, akik kedvelik a kiváló minőségű berendezést megfizethető áron. A következő részletek, fontolja meg a főzőfelületek tartományát a márkaból, megtanuljuk a fő jellemzőiket és működési tippeket.

A márkáról

A Gefest modern háztartási gépeket gyárt a konyhában, amely megfelel az összes európai minőségi kritériumnak. A tevékenység fő irányai – gáz, elektromos kályhák és beágyazott berendezések gyártása. Minden évben, a márka hozzáteszi, új és továbbfejlesztett műszaki termékek termékskálájának, amelyek nemcsak tartós, hanem nagyon kényelmes működés.

A márkából származó összes beágyazott termék saját márkájú elemeket tartalmaz, amelyek egyedülállóvá teszik. Az árszegmens az átlagos vevő számára készült.

A felállás

A Gefest Választékban számos főzőlapot találhat, amelyek biztosan megkóstolják a legigényesebb ügyfeleket is. Tekintsük a fő kategóriája a javasolt eszközök, valamint a legégetőbb modellek, amelyek a kereslet. A választékban a következő panelek észlelhetők:

 • gáz;
 • elektromos;
 • indukció.

A munkafelület származhat:

 • edzett üveg;
 • rozsdamentes acélból;
 • üvegkerámiák;
 • Zománcozott acél.

Ellenőrzés:

 • Mechanikai – gázon;
 • Szenzoros – Indukció és elektromos.

Kezdjük, fontolja meg a munkalapba épített főzőlapokat. A gázpanelek átlagosan 5,5 és 15,5 ezer között lesznek. rubel a modelltől és annak funkcionális függvényében.

 • “SG SVN 2230 K11” – Ez egy 4-gyilkos kazán, az edzett üveg fehér, amely meghaladhatja a modern konyhát. Szélessége 60 cm, ami a legjobb megoldás sok konyhához. Kényelmes öntöttvas rácsokkal, gázszabályozással és elektromos gyújtással felszerelt. Elfogadható ár és design stílusban Minimalizmus Ez a panel nagyon népszerű.

 • “CH 2340 K12” – Ez egy 5-gyilkos főzőpanel, és ez is kiváló lehetőség egy lakás vagy magánház vásárlására. Van egy üvegfelület, elektromos zárás, az égők gázvezérlése és a láng rögzített helyzete.

 • Nem kevésbé érdekes, és ugyanakkor egy kompakt modell gázpanellnek tekinthető “SG CH 2120” 3 égővel fekete designban. Ez a panel az égők, az öntöttvas rácsok és a fogantyúkba épített elektromos járművek gázszabályozásával van felszerelve. Emellett egy ilyen panel fehér és képen áll rendelkezésre azok számára, akik nem szeretik a banalitásokat.

 • Nyereséges vásárlási lehet egy üveg főzőpanel “PVG 2341”. A szélessége 80 cm, amely plusz azok számára, akik egy nagy panelet szeretne telepíteni egy tágas konyhában. Ez a modell a legkényelmesebb munkához szükséges összes szükséges elemgel rendelkezik.

Megismerkedhet a népszerű elektromos főzőlap érzékszervezőpanelével. A “CH 4232 K1” modell rendelkezik a kényelem összes szükséges elemével, nevezetesen:

 • automatikus kikapcsolás bármilyen vészhelyzetben;
 • automatikus védőzárás;
 • Bekapcsolása és kikapcsolása mutató, valamint a hőjelző.

Ezen a panelnek van felszerelve, amely szükséges az időzítő főzéséhez és a felgyorsításhoz. A panel szélessége 60 cm, a tömeg pedig 6,5 kg. A modell átlagos ára 19,5 ezer. rubel.

Tekintsük a GEFEST indukciós paneleket, amelyek a márka választékában is megtalálhatók.

 • Indukciós főzőpanel a tartós üvegkerámia fényes színében “ES CH 4232 K12” A 4 égővel valószínűleg megkóstolnia kell azokat, akik modern stílusban vannak felszerelve. Ez a panel teljesen mindent magában foglal, ami a konyhában a legkényelmesebb munkához szükséges, beleértve az automatikus védelmi leállítást, az időzítőt és a hőmaradék mutatót. Azonban a vezérlőgombok blokkolását nem jelenti azt, hogy sokan mínuszsá válhatnak, különösen, ha vannak gyerekek a házban.

 • Azok számára, akik egy kompakt lehetőséget keresnek az indukciós lemezekről, azt tanácsoljuk, hogy nézze meg a modellt “PVI 4000”. Nagyon modernnek tűnik, nincs semmi felesleges benne. Felszerelve a működéshez szükséges karbantartási / lekapcsolási jelzővel, valamint a maradék hőjelzővel. Érintse meg a vezérlést, szintén van időzítője.

 • Indukciós szenzoros főzőpanel “PVI 4323” 6 égővel tökéletesen illeszkedik minden nagy konyhába. Még a szakmai szakácsok is választják őt otthoni vásárlásokra. Felszerelte az összes szükséges érzékelővel és mutatóval, felgyorsította a felmelegedést.

 • Hasonló, 6 égővel rendelkező korábbi modell a panel “PVI 4322” Szélessége közel 80 cm. A konyhában a kényelmes főzéshez szükséges összes elemhez van felszerelve.

 • Azok, akik kedvelik a minimalizmust, javasoljuk, hogy megismerkedjen két kis főzőpanelrel “PVI 4001 K12” és “PVI 4001” (fekete). Mind az ergonómikus panelek is érzékszervi irányítást kapnak, üvegkerámiából. Felszerelt hangjelzéssel, időzítővel, reteszelő vezérlőgombokkal és sok más érdekes funkcióval. A paneladatok tökéletesen rokonok áron.

Indukciós panelek a tabletop beágyazásához 16-70 ezer évig lehet megvásárolni. rubel. A legdrágábbak hat szenzoros égővel rendelkeznek. A Cast-Iron főzőpanelek szintén népszerűek a konyhában hosszú távú szolgáltatásukért. Javasoljuk, hogy nézze meg az alábbi releváns modelleket.

 • “3210 K55”. Ez a bézs mechanikus vezérlőpanel két expressz égővel és be / ki indikátorral van felszerelve. A szélesség közel 60 cm, a munkafelület zománcozott acélból készül.

 • “SVN 3210 K17”. A modell zománcozott főzőpanelje barna. Fel van szerelve a befogadással / kikapcsolt jelzővel, és van egy expressz égő a legmagasabb bemelegítéssel. Szélesség – 60 cm. Hasonló ehhez a panel modellhez “SVN 3210” fehér színű.

A márkából származó öntöttvas panelek nagyon demokratikus áron vásárolhatók – 6,5-8 ezer. rubel. Természetesen nem minden olyan modell, amely a márkájú márkajelzést nem írta le. A legmodernebb és új paneleket, amelyeket szinte évente gyártanak, mindig nyomon kell követni a márka hivatalos honlapján az engedélyezett üzletekben.

Színes spektrum

A közelmúltban sok ügyfél nem korlátozza magukat a konyhai fejek és munkalapok kiválasztásában, előnyben részesítve az eredeti színeket és textúrákat. Ezért, sok gyártó, továbbá a klasszikus fekete-fehér süti, kezdett termelni lehetőségek nem szabványos kialakítás. Tehát a Gefest márka bézs árnyalatokat kínál főzési felületek, barna, fehér, barna vagy kék rajz, fa mintával, márvány alatt, órákkal, valamint ezüst és zöld másolatokkal. Hogy felvegye a főzési felületet egy ilyen választék között, még a legtöbb arrogáns vevő is képes lesz.

A választott szérletek

A főzőfelület megvásárlása előtt, Javasoljuk, hogy fontolja meg néhány kritériumot a választás, valamint a szakemberek.

 • Ha a gáz és az elektromos tűzhely között lovagolsz, akkor minden meglehetősen egyszerű. Ha egy magán- vagy lakóház csak a gáz használatát jelenti, akkor a gázpanel képes lesz villamos energiát takarítani. De itt még mindig előnyben részesítheti az elektromos verziót. Ez annak köszönhető, hogy a jelenlegi főzőfelületek (szenzoros) kényelmesebbek és modernek, nem pedig a gáz.
 • Vásárláskor nagyon fontos figyelembe venni az anyagot, amelyből a panel készült. Tehát a zománcozott panelek, kerámia, üvegkerámiák, valamint az edzett üveg opcióit a legstabilabb és tartós. Azonban érdemes megjegyezni, hogy az üvegkerámianak gondosan gondoskodnia kell, ez az anyag hihetetlenül törékeny.
 • A gázmodellek kiválasztásakor érdemes különös figyelmet fordítani és rácsokra. Tehát öntöttvas és acél, sok szakértő egyetért abban, hogy az öntöttvas, aki hosszabb ideig szolgál. A rács is szilárd lehet, vagy 2 részből áll. Itt a választás már a személyes preferenciáktól függ.
 • A méret számít. A kis konyhai helyiségek esetében nincs értelme olyan nagyméretű főzési felületeket szerezni, amelyek 80 vagy 90 cm-t tesznek ki. Elég előnyös és 60 cm-es modellek 2 égővel. Nagyon óvatosan néznek ki, és nem foglalnak szükségtelen helyet.
 • Bízz a főzőfelület legjobb szakembereinek telepítéséhez. Annak ellenére, hogy a cég mindig előírja a gondosan írott utasításokat és az útlevelet a testület számára, megbízni kell az ilyen munkát azoknak, akik rendszeresen foglalkoznak. Ezenkívül az asztallapon lévő helyes telepítés elkerüli a hibákat és a nem tervezett törést az ilyen típusú technológia működése során.
 • Egy főzőpanel kiválasztása egy márkából, a legjobb, ha azonnal megvásárolhatja őt a sütő készletében. A hely mentéséhez a panel alá helyezhető, vagy elkülöníthető, külön konyhai szekrényben, mivel magában foglalja a modern konyhai belső tereket.
 • Előnyben részesített indukciós panelek, érdemes megérteni, hogy a speciális ételeknek meg kell mennie nekik. A hagyományos gázok vagy elektromos tűzhely számára az indukciós készülék fűtése után egyszerűen sikertelen lehet.
 • Nagyon fontos, hogy tisztítsa meg a beépített főzőfelületet nem agresszív tisztítószerekkel, külön szivacs és ruhával.

Összefoglalva, lehet mondani, hogy a főzőfelületek a Gefest márkából sok jóváhagyási válaszokat kapnak az ügyfelek és szakemberek nem az első évben. Tényleg megfelelnek az összes bejelentett jellemzőnek, nem szakadnak meg idővel, és nagyon előnyös áron. Kis mínusz, több mint pluszok. Például, ha hiányzik, meg kell jegyezni, hogy egyes modellekben a sütő egyenetlenül prófétálja az ételeket, és több év használható, problémák merülnek fel az égők szőnyegének elfordításával. Ezek azonban egyedülálló negatív válaszok, Többnyire a márka termékei sok embert preferálnak.

A GEFEST főzőpanel kiválasztásáról, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: