A mosogatógép használata?

  Sok ember fontos, hogy megtudja, hogyan kell használni a mosogatógépet. Az általános használati utasítás és a szabályok egyesülnek az összes közös modell esetében – a speciális finomságoknak van értelme a műszaki útlevélben. Fontos, hogy válaszoljon erre a kérdésre: Meg kell nyitnom a mosogatógépet a program vége után.

  Kiképzés

  A gyártók mindig előírják, hogy a mosogatógép elindítása előtt tétlen formátumban tesztelték. A munka megkezdéséhez ne töltsön be edényeket. Az ilyen indítás célja a kis szérumok és a fennmaradó kenés eltávolítása. Lehetséges, hogy azonnal értékelni fogja, hogy a mechanika helyesen működik-e. Például pontosan meghatározható:

  • Vízfűtés;

  • szilva sebesség;

  • Lehetséges eltolódás és tömlők;

  • Folyékony szivárgás a csatlakozási pontokon.

  A teszt követi a szokásos mosás összes követelményét. Az üzemmódot a saját belátása szerint választják ki. Amikor az öblítés véget ér, várja a készülék hűtését. Ezután elvégzik az első mosogatót – szükségszerűen már az ételek teljes terhelésével. A szállítóvezeték vagy a műanyag csavarok, a távtartóknak azonnal el kell távolítaniuk.

  Az első indítás előtti szűrők a víz sugár alatt vannak. Néha csak 2-3 részen keresztül eltávolíthatja a szűrőket. Amikor az elsődleges mosási ciklus befejeződött, a gépet 10-12 percig lehűteni kell. Ezután a leltárt el kell távolítani és gondosan megvizsgálni, hogy ellenőrizze a mosás minőségét, a helyes műveletet.

  Az első indítás általános diagramja nem különbözik a mosogatógép márkájától függően. A beágyazott változatokat csak a sikeres tesztelvezetés után lehet felszámolni. Ellenőrizni kell, ha először indul, a csatlakozás a hálózati rácshoz helyesen. A felfedezett szivárgások azonnal megszüntetik.

  Természetesen a csomagolóanyagot és mindenféle promóciós matricát azonnal el kell távolítani.

  Nagyon fontos, hogy azonnal meghatározzák a vízellátás vízfelvétellenes mértékét. Ebből a célból a vizsgálati szalagokat általában hozzáadják az ellátási készlethez – és ha nincs, akkor mindig megvásárolható. Érdemes megjegyezni, hogy az első elindításhoz speciális mosószerek általában célt szolgálnak, amelyek fokozott tisztító- és fertőtlenítő hatást adnak, és megbirkóznak a termelési eltömítéssel (nem mindennapi használatra szánt). Ha a munka megfelel a normának, akkor a mosogatógépet a szint (a test lábai béléséhez) helyezheti el. A szórás forgása kézzel történik.

  A kezdeti kezdetben a detergens típusa és a só költsége, amelyet már a mérnökök terveztek. Az öblítésnek minimálisnak kell lennie. Később szükség lesz felvenni. A hatékony kamera mosás biztosítása a különösen hosszú program és maximális hőmérsékleti feladat kiválasztásakor.

  Ellenőrizze a mosogatógép munkáját a tesztindítás során, hogy folyamatosan szükséges.

  Pénzeszközök használata

  Olvasztó

  Ezek a kompozíciók 3 fő kategóriába sorolhatók:

  • gél;

  • por;

  • Tabletta “3 in 1”.

  A konkrét lehetőség kiválasztását a gyártók előírásai határozzák meg. A tablettázott gyógyszereket 1 darabból 1 darabból töltöttük. A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy a porok és a gélek sokkal gazdaságosabbak. Meg kell érteni, hogy a túlságosan olcsó reagensek definíció szerint nem garantálják a mosás teljes minőségét. Éppen ellenkezőleg, ha a cél az, hogy nagyon magas színvonalú munkát biztosítson, akkor többletköltségeket kell teremtenie.

  Ez nem jelenti azt, hogy a legdrágább eszközök mindig jobbak. Csak azt kell emlékezni, hogy csak az átlagos árcsoporttal rendelkező gyógyszerek optimálisan működnek. A többi a személyes prioritásoktól függ. Néha lehetséges, hogy a megfelelő megoldást csak számos magán minta után vegye be. Ajánlatos egy adott gyártó hírnevére összpontosítani – csak híres márkák termékei képesek tisztességes eredményt adni.

  Hasznos figyelmet fordítva a véleményekre. És haladéktalanul tanulmányozza őket több független erőforrásra. View (a gyógyszer formája) válasszon egyénileg magadnak. Az összes ember szokásai észrevehetően eltérőek.

  Ha nincs használat használata, akkor ki kell próbálnia a különböző lehetőségeket.

  Szükséges továbbá figyelni a reagensek kémiai összetételére. Meg kell ismerkedni az egyes anyagok hozzáadásával. Ezenkívül figyelembe kell venni a reagensek biztonságának mértékét. A rossz választás nemcsak az emberek, hanem a mosogatógépek is maguk is fenyegetnek. Lehetetlen gondolkodni, hogy minél több anyag, vagy annál nagyobb a koncentráció – annál jobb.

  A tabletták nem mindig vannak ideje, hogy teljesen feloldódjon egy rövid detergens ciklushoz, néhány régi autó egyszerűen nem tudja megfelelően feldolgozni őket. Ez azt jelenti, hogy a készítményt nem használják teljes mértékben. Munkájának hatékonysága csökken. A por elég könnyű.

  A legtöbb gyakorlati döntési szakértők a gélkeverékeket vizsgálják.

  További

  Elméletileg használó mosogatógép lehet só nélkül, ha nem por, hanem gél vagy tabletta érvényes. De az összes szakértő erősen ajánlott a regenerációs sók hozzáadásával. Ellenkező esetben a skála nagyon intenzíven terjed ki. Ezenkívül öblítőket kell használni. Ezek az alkatrészek a termékek ragyognak és frissítik az ételeket.

  A maximális eredmény az üvegételek tisztításakor érhető el. Szemüveg és borospohárok sóval mossuk. De mielőtt az első terhelés szükséges ahhoz, hogy vizet öntsön az ioncserélő rekeszbe. Felesleges folyadék eltávolítás szivacs.

  A későbbi elindítás után nincs szükség ilyen eljárásra.

  A só elmulasztása és a skála megjelenése határozza meg a megerősített áramfogyasztást. Kevésbé hatékonyan alkalmazzák, és a komponens kopás növekedni fog. Mivel a sóadalékok megtakarítása illuzórikus. A mosogatógépek és a kulináris sók összetételének közelsége ellenére nem cserélhetőek. Az élelmiszer-fűszer képes kárt okozni az idegen szennyeződések és a szilárd csiszoló részecskék miatt.

  Ráadásul még a granulátum nagysága is eltérhet. Ráadásul tisztítsa meg a mosogatógép sóját sokkal óvatosabban. A Craw Só csak ideiglenes intézkedésként csak a legszélsőségesebb esetekben használható. És még ebben az esetben is nem ajánlott kitölteni a rekeszet.

  A lágyító és az öblítés mellett több frissítést kell használnia.

  Az ételek összeomlása kedvező hely lesz mindenféle mikrobiális telepen. Mosás után az élelmiszer maradványai nem halnak meg, hanem csak az autóra költöznek. Ott, a mikroorganizmusok kedvező feltételeket is találnak a tenyésztéshez. Ez nem csak a rossz szaga, hanem az emberek súlyos veszélyei is vezet. Az Frissítők az antiszeptikumok cseréjé válnak, megszüntetik a mikroflórát, ezért elnyomják a kellemetlen szagokat, és a speciális adalékok vonzó illatot hoznak létre.

  Hogyan lehet tenni az ételeket?

  De semmilyen gyógyszer sem segít, ha az ételeket rosszul helyezi el. Bár az utasítások tartalmazzák az utasításokat, az általános elvek meglehetősen kiszámíthatóak és ugyanazok. A legalacsonyabb kosárban tegye serpenyőt, serpenyőt és más főbb elemeket. Amennyire csak lehetséges, függőlegesen helyezkednek el. Ellenőrizni kell, hogy az edények között rés volt a szabad belépő víz és a mosószer számára.

  A felső rekeszben függőlegesen helyezett lemezek bármilyen esetben. Az alját el kell halasztani:

  • szemüveg;

  • szemüveg;

  • Körök.

  A mosogatógép modellje a speciális rekeszekben lévő evőeszközök vízszintes elrendezésére szolgál. De néha vannak más lehetőségek is, így csak azt kell követned a logikát, amelyből a mérnökök folytatódtak. Érdemes megfontolni, hogy a mosogatógépek mosása nem megfelelő vagy rendkívül nem kívánatos:

  • alumínium és öntöttvas tartályok;

  • porcelán ételek;

  • műanyagok;

  • fából készült tárgyak;

  • kristály;

  • Fayans.

  Programok kiválasztása

  Ez az árnyalat nagyon fontos, mert sok szempontból pontosan képes hatékonyan használni a mosogatógépet. A program mellett, azaz azaz mód, általában kiválaszthatja a vízhőmérsékletet. Mint magasabb, annál hatékonyabb az edények. Azonban az energiafogyasztás növekedni fog, és egyes elemek visszafordíthatatlanul megsérülhetnek. Az egyes módok közötti különbség lehet:

  • a folyamat időtartama;

  • vízfolyás;

  • a munka kiegészítő szakaszainak hozzáadása vagy hiánya.

  Majdnem minden modern mosogatógép automatikusan működik. Ezzel a móddal kiválasztja a paramétereket. De alapértelmezés szerint különleges érzékelőkre van szükség, és érdekelnünk kell, hogy vannak-e egy adott modellben.

  A munka gyors változata kétszerese a szabványnak, csak mérsékelten eltömődött ételekhez, a szárítás nem biztosított.

  Vannak más lehetőségek is:

  • A kényes program az edények negatív hatásaira való leginkább érzékeny;

  • A gazdaságos opció piszkos ételekkel együtt, a vizet és áramot takarít meg;

  • Az intenzív rendszert a legnagyobb vízfogyasztás és a megnövelt fűtés kíséri;

  • Speciális programok az adott gyártótól függően.

  Alapvető munkakörülmények

  Minden gyártó felelős volt a nem megfelelő telepítési vagy működési hibák következményeiért. Ezért a használati utasítást az első indítás előtt a lehető legértékesebb tanulmányozni kell. Közös megközelítés, amikor elolvasták, amikor valami rosszul, tudatosan helytelen. Csak a felnőttek használhatnak mosogatógépeket, és gondos ellenőrzést és képzést, 12 évig serdülőket. Bizalom a gyermekek aggregátuma, a mentális fogyatékkal élők elfogadhatatlanok.

  Közös ajánlások arról, hogy a mosogatógépet a munka vége után kell megnyitni, nem teljesen helyes. Az eszköz tényleges használatával, rendszeres tisztítás és a szűrők cseréje ehhez. De ritka mosó edényekkel a szellőztetés hasznos lehet. Az ajtó kinyílik egy kicsit, így veszélyes, hogy az egész passzot fogja venni.

  Ne gondolja, hogy ha a mosogatógép gyakran szerepel, akkor ez nem gazdaságos. Csak a tisztított ételek és egyéb igények állapotára kell összpontosítani. Ez a legoptimálisabb regisztrált ezeken a tényezőkön, és lehetővé teszi, hogy ténylegesen pénzt, időt és erőt takarítson meg. Mindig megpróbálja élvezni a kibaszott funkciókat, inkább tönkrement.

  Mindenesetre különösen piszkos ételek lesznek alaposan keverjük össze.

  A mosogatógép helyesen használva több finomságokat kell figyelembe venni:

  • A bútorokat közel kell tartani, alaposan rögzíteni kell;
  • Az ömlesztett tömlő deformálásakor az eszközt azonnal meg kell határozni;

  • Meg kell őrizni a mosogatógépet, a vezetékeit és az aljzatait;

  • Ha új vagy hosszú ideig csatlakozik, a víznek inaktív csöveket kell ütni;

  • Szükséges, hogy gondosan ellenőrizzük a teljesítményparamétereket, és állítsa be a különálló csatlakozóvonalat a zárógépekkel, biztosítékokkal;

  • cserélje ki a hálózati kábelt csak szakemberek segítségével;

  • Lehetetlen megváltoztatni a mosogatógép kialakítását a belátása szerint;

  • A mosogatógépből származó víz nem alkalmas ivásra;

  • Edények az eszköztől, amíg a mosás végét nem lehet kivonni;

  • Az ételek felületén maradt mosószer normális jelenség, és nem oka a szorongásnak;

  • Lehetetlen a mosogatógép könnyen cserélhető anyagokat vagy terméket helyezni;

  • mossa meg az írógépet vízzel erős nyomás alatt vagy tisztítsa meg, hogy a pár nem tisztítható.

  Tippek az ellátáshoz

  A mosogatógépek teljes körű gondozása nem kevésbé fontos, mint a jó programok és mosószerek kiválasztása. Minden gyártó vállalati termékeket kínál a zsír és a skála eltávolítására. Ugyanazok a készítmények alkalmasak a mészalapú lemezek leküzdésére. Használja őket 1-2 hónaponként. De néhány gyógyszer használható 4-6 hónaponként, amelyet a gyári utasítás határozza meg.

  A természetes eszközöktől a harisnyák kezelésére segít az ecettel. Ő is elnyomja a külföldi szagokat. A kis fúvókák elnyelik az egyszerű finom vezetéket. A nehezen elérhető területek mechanikai tisztítása jelentősen leegyszerűsíthető felesleges fogkefékkel.

  Nagyon hasznos, hogy előzetesen öblítse le az edényeket.

  A mosás minden egyes ülése után a tömítőanyag és a kamera úgy véli, hogy törölje le a száraz szalvétákat. Hetente egyszer meg kell törölnie a kezelőpanelt és az ajtót. Minden 7 napon belül szűrők támaszkodnak. Minden hónapban a mosogatógépet citromsav tisztítják. Egyéb követelmények:

  • A profilaxisban a fényképezőgépnek üresnek kell lennie;

  • A legszűkebb helyeken behatolhat a fogpiszkálók, tűk és kötő tűk;

  • Különösen óvatosan szükséges ahhoz, hogy tisztítsa meg az ajtó alját – a szemét aktívan megy;

  • Elülső sík Kívánatos mosószerrel mossuk le szivacsokkal;

  • A felületről komplex szennyeződést folyékony szappannal kell eltávolítani;

  • A nedves tisztítást csak az engedélyezés után végezzük.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: