Konyha tervezés tűzhelyvel

  Élő tűz eljutott hozzánk a múltból. A modern kandallók egyre nagyobb elektromos vagy egyáltalán építenek. Valódi sütő – ritka szerencse az ország házának belsejében. Meglepetés és tetszik, egy otthonos kandalló hangulata. Ugyanakkor nem értékelheti az ultramodern környezet és a konyhai készülékek szerelmeseit, mert egy ilyen “részlet”, mint egy orosz sütő, nem rejtőzik el, ne álcázzák, meg kell engedelmeskednie a követelményeinek, és felszerelnie kell rusztikus belső.

  Előnyök és hátrányok

  Az orosz sütő előnye vitathatatlan. Először is, a nosztalgikus toló a múltban segít a tervezők számára, hogy a modern konyha eredeti, sajátos és különleges kényelmes. A kemence saját pozitív pártja van:

  • Ő melegen felmelegíti a házat, és hosszú ideig hőt tart;
  • Tágas meleg laikus, amelyet minden a családban szereti, kicsi és az öregig;
  • Az elkészített edények szokatlanul ízletesek és illatosak;
  • A konyha az orosz kályhával szokatlanul meleg és barátságos légkört szerez;
  • A kemencével való kialakítás mindig egyedülálló.

  A negatív pontokhoz a következők:

  • Egy konyha kemencével, egyfajta kialakításra van szükség, ez egyidejűleg pozitív és negatív oldala;
  • A kemence sok helyet foglal el;
  • A tűz megtartásához tűzifa vagy szénre lesz szükséged;
  • Az edények előkészítéséhez bizonyos készségekre van szükség;
  • Ha a kemence lehűlt, ideje van melegíteni a házat.

  A rusztikus stílus általános szabályai

  A sütő bizonyos tervezési megoldásokat tartalmaz. Ebben a helyzetben a konyha ideális beállítása az orosz ország stílusának kialakítása lesz. A kanonok tartása, harmonikusan beléphet a kemencébe az ország házának belsejében.

  Ugyanakkor nem kötelezi az orosz vidéki élet belsejét. Ezt az elemet a toszkán stílusban, az ország országában, a francia Provence-ban verheti.

  A konyha belsejében az ország stílusban a következő jellemzők jellemzőek:

  • A kemencében használt anyagok és a közeli területek tűzállónak kell lenniük: fehér maszkok, csempe, kő, vakolat;
  • A konyhában a teljes beállítást természetes anyagokból hozták létre;
  • Nagy mennyiségű fát használnak, szó szerint mindent: a bútorokban, a tábla, falak létrehozásában;
  • Az ország stílusú mennyezet fut, nyugodt árnyalatokban festett, fából készült tapsolóval vagy hamis gerendákkal díszített;
  • Mesterséges és természetes kő vagy tégla használatos, különösen a falak és a padló falakhoz, amely a kemencét határolja;
  • A belső térnek durva, egyszerű és hangulatos;
  • Sok kézzel készített elem van a dekorációban, valamint agyag, kerámia és rézételek, letétbe helyezve.

  Minden egyes ország esetében a kemence különböző módon történik, és a falazaton látható, amelyre a népi stílusra utal. Tekintsünk néhány ilyen stílust.

  Orosz kunyhó

  Az oroszország stílusának kemencét a kémény szabályai szerint kell közzétenni, és nem néznek egy banális kandallónak. A napozóágy és a főzési felület nemcsak a történelmi faluhoz való belsejét hoz létre, hanem meglehetősen funkcionális lesz.

  Annak érdekében, hogy a tervezés úgy nézett ki, mint az őseink vidéki élete, a dekorációnak piros, barna, fehér és sárga árnyalatúnak kell lennie. A belső térben sok fa: bútorok és padlótekoráció, falak, mennyezet. A DOCORE használható textíliákat hímzéssel, agyag edényekkel, kerámiákkal, színesfémekkel, hagymás zsinórokkal, szamovarral, szárított gyógynövényekkel és vadvirágokkal.

  Skandináv rusztikus stílus

  A skandináv kemencék fűtésre szolgálnak, keskenyek, hosszúak, mint egy cső, és a főzéshez jönnek, az ilyen lehetőségek távolról hasonlítanak az oroszul, csak kisebb méretűek és hangulatos napozóágyak nélkül. A stílus konyhája fehér, világos, fából vagy kőpadlóval. A falakat fából vagy festett fehérből vágják le – még a téglafal is megfigyelhető. Sok dekoráció konyhai eszközök formájában, a modernitás tippje nélkül.

  Amerikai tanya

  A belső kő által lefektetett kandalló típusú kemencék létrehozása. Az egész konyha belseje barna árnyalatokból készül: a keserű csokoládé színétől a kávéra tejjel. A befejezés és a bútorok csak kő és fa van. A bútorok masszívak, szilárdak, a konyha nehéz csillárokkal és a modern technológia minimális mennyiségével rendelkezik.

  Toszkán stílus

  Olasz konyha kályhasarokkal elrendezhető egy magánházban. A fúvókának néha beágyazott kemence szobájában. Leggyakrabban csak fűtésen dolgoznak, de minden esetben élő tűzzel rendelkező kandalló biztosított. A toszkán konyha jellegzetességei a kőből vagy fapadlókra, könnyű festőfalakra vagy téglákra, kőből készültek. A belső térben sok barna van, de nem zavarja az egész környezetet, mivel az amerikai országban történik.

  Francia vidéki stílus

  Provence – gyengéd, hangulatos rusztikus irány, amely szintén könnyen felszerelhető a konyhában egy tűzhelyen. A szoba dekorációjában bármilyen anyag vesz részt: kő, tégla, festés, csempe, fehér maszkok – megkönnyíti a fókusz integrációját a belső térbe. A konyha fényt néz ki, leeresztett bútorokkal, idős padlólapokkal és elhalványult textíliákkal. Provence inherens dekoráció: csipke szalvéták, asztalterítők, párnák székeken, nyitott polcokon és kerámia esőkön, rézételek, élő virágok.

  Chalet Style

  Kezdetben a durva stílust vadászott és pásztorházakhoz használták, így egy egyszerű magányos. Amikor az ablak hideg és hó, úgy tűnhet, mint egy igazi mese, a környék egyszerű bútorok és mindenki meleg sütővel fűtött. Természetes anyagok vesznek részt a konyhában: fa és kő. A sütők olyanok, mintha a primitív emberek parkolókból készülnek, durva, kezeletlen kőből készültek.

  Nem könnyű kombinálni a modern konyhát, a bőséges technikát, egy jó természetű vidéki belső térrel, amelyet egy igazi sütő vezet. Ki sikerül, nyugodt hangulatos és funkcionális környezetet kap.

  A következő videóban várja a hasznos tippeket azok számára, akik egy orosz sütőt kívánnak megszerezni a Pechik Vadim Kornevből.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: