A HP tintasugaras nyomtatókról szól

A nyomtatási berendezések sok területen keresnek. A piac széles választékát kínálja a gyártók, de HP technika több okból megérdemelt különleges népszerűséget. A gyártó nyomtatók különböző verziókban kerülnek bemutatásra. Ezért a vásárlás előtt meg kell vizsgálni az aggregátumok műszaki jellemzőit és mutatóit.

Sajátosságok

A HP tintasugaras nyomtatók a rendelkezésre álló költség és a pozitív műszaki jellemzők miatt népszerűek. Nyomtatási minőség A legmagasabb szinten a fogyóeszközök költsége sokkal alacsonyabb, mint a lézereszközöké. Az ilyen technikát mind az irodában, mind otthonban lehet használni. Aggregátumok csak szolgálnak, ők Ne termeljen sok zajt.

A HP tintasugaras nyomtatókról szól

A HP tintasugaras nyomtatókról szól

A munka elv a következő. Speciális fúvókák vannak felszerelve a készülékben, amelyen keresztül a festéket papíron táplálják. Érdemes megjegyezni, hogy az elem nagyon vékony, ezek a fúvókák az MFP fején találhatók, ahol a tartály a fogyóanyaggal van felszerelve. A festék mikrorészecskéket a fúvókákon keresztül szállítják. Mennyiségük eltérhet a nyomtatómodelltől függően.

A HP tintasugaras nyomtatókról szól

Jet eszközökben Fontos minőségmutató az oldalak száma, Melyik nyomtató egy perc alatt nyomtathat. A HP modellek gyorsan és hibátlanul működnek, azonban az egyes eszközök ezen jellemzője sajátja van.

A HP nyomtatók munkájának fő jellemzői közé tartozik a motor csendes működése, csak enyhe zümmögés.

A HP tintasugaras nyomtatókról szól

Nyomtató funkciók

A tintasugaras eszközök különböző műveleteket hajthatnak végre, amelyek a fogyasztókat vonzzák. Ezen a nyomtatóban szöveges dokumentumot és nagyszámú kiváló minőségű fényképet nyomtathat. A készülék támogatja a másolatot és a szkennelési funkciót. Néhány modellen faxot küldhet, így magabiztosan azt mondhatja, hogy a márka termékei az irodai berendezések piacának egyik első pozícióját foglalják el.

A HP tintasugaras nyomtatókról szól

A HP tintasugaras nyomtatókról szól

Felülvizsgálati modellek

A HP széleskörű tintasugaras nyomtatókat kínál.

  • Ink tartály 115 van egy folyamatos tinta, amelyet CSR-ként jeleznek. 19 oldalt nyomtat percenként fekete-fehérben és 15 színben. Ez a modell alkalmas irodaira és otthonra. Nyomtatási felbontás 4800×1200, támogatja a különböző típusú papírokat. A 60 tálca kapacitása különböző anyagformátumokat használhat, beleértve a borítékokat is. A nyomtatónak folyadékkristályos kijelzője van, amely az összes operációs rendszerhez csatlakozik. Ez egy kompakt eszköz, amely hosszú ideig szolgálja a megfelelő karbantartást.

A HP tintasugaras nyomtatókról szól

A HP tintasugaras nyomtatókról szól

  • OfficeJet Pro 8100 SSR-vel Alkalmas nagy nyomtatási mennyiségekre. Működési sebesség 20-35 oldal / perc, az üzemmódtól függően. Támogatja a színes nyomtatást. Kábel vagy Bluetooth segítségével csatlakozhat, ami nagyon kényelmes. Támogatja az A4, A5 és A6 formátumot, valamint borítékokat. A gyártó havonta maximum 25 ezer oldalt nyomtat. Ez egy professzionális eszköz, amely hasznos lesz az irodaterületen.

A HP tintasugaras nyomtatókról szól

A HP tintasugaras nyomtatókról szól

  • Oldalwide 352DW tintasugaras nyomtató SRSH-vel Támogatja a nyomtatási felhőt, a vezeték nélküli és kábelcsatlakozást. Az alkalmazás hatóköre gyakran irodai, mivel nagy terhelést jelent. Az egység fő tulajdonságai közé tartozik a kétoldalas nyomtatás, a magas nyomtatási sebesség 30-45 oldal / perc. PC nélkül adhat feladatot, de azonnal a fuvarozóból. A készülék alkalmas borítékokkal, fényképészeti papírral és fényességgel való együttműködésre, ezért gyakran használják katalógusok, brosúrák, fényképek és t. D. Ez a modellnek nincs fax funkciója, de ez nem csökkenti más előnyöket. A készülék 500 lapos különböző formátumot tartalmaz a tálcában. Szakmai készülék, könnyen kezelhető térfogati feladatokkal. Egy ilyen eszköz drága, de a beruházás teljes mértékben igazolódik.

A HP tintasugaras nyomtatókról szól

A HP tintasugaras nyomtatókról szól

  • Phoyosmart B8550 9600×2400 felbontású egy perc alatt 31 színes oldalt nyomtathat. Ez a gép folyamatos festék táplálkozási technológiával rendelkezik. A készülék támogatja a különböző típusú médiát, 100 lapot helyeznek a tálcába. Csatlakoztatva kábelen keresztül, ilyen gazdaságos eszköz, így vonzza a nagy figyelmet.

A HP tintasugaras nyomtatókról szól

A HP tintasugaras nyomtatókról szól

  • A tintasugaras nyomtatást az Officejet Pro 6230 helyhez kötött nyomtatója támogatja. A tálca kapacitása 225 lap táplálásához kétoldalas modul van. Egy ilyen eszközön különböző sűrűségű papírokkal dolgozhat, beleértve a képeslapokat, borítékokat, fotópapírt. A kommunikáció vezeték nélküli kommunikáció, kábel. Ilyen készülékkel nyomtathat dokumentumokat, fényes színes reklámanyagokat, alacsony tintafogyasztással.

A HP tintasugaras nyomtatókról szól

A HP tintasugaras nyomtatókról szól

  • Helyhez kötött MFP Deskjet 2630 Alkalmas otthoni és irodai. Az ilyen nyomtató a fényképek nyomtatásához, percenként 5,5 oldalas sebességgel és 7,5 monokrómban van. Másolhatja, beolvashatja a dokumentumokat, a képeket. Van egy vezeték nélküli kapcsolat funkció. Ez a fehér nyomtató vonzza az elegáns designot. A csomag tartalmaz egy fekete patront, a tápkábelt és az USB-t. Minden HP modellnek van egy felhasználói kézikönyve, amelyet meg kell olvasni a művelet megkezdése előtt.

A HP tintasugaras nyomtatókról szól

A HP tintasugaras nyomtatókról szól

Használati és tisztítási utasítások

Minden irodai berendezésnek időszerű szolgáltatásra van szüksége, alapvetően meg tudod csinálni magát segítség nélkül, ha feltárja az ajánlásokat. A működés gyakoriságával a nyomtató egyes elemei elhasználódhatnak, vagy felfüggesztik a munkát. A HP tintasugaras nyomtatónak tankolja és kicseréli a patront.

Az új fogyóeszközök nem áztathatók, és menteni, önállóan megbirkózhat a feladathoz.

A HP tintasugaras nyomtatókról szól

A festék megvásárlása előtt ellenőriznie kell Ink kompatibilitás a patronnal, amely a nyomtatóba van telepítve. A fogyóeszközök eltarthatósága lejár, ezért fontos követni, hogy egy nem megfelelő pillanatban ne találkozzon problémával. Amikor a tinta véget ér, meg kell kapnia a patront. A fej külső oldalát a festékmaradványokból tisztítják, Ehhez a nedves ruhával megnedvesítették a tisztítószerrel. A patronnak le kell tartania a nyomtatófejet.

A fedélen van egy matrica, amely eltávolítható a tankolás idejére. Tinta a kerítéshez fecskendő, Fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs hab, buborék vagy levegő. A tű mélybe tolja a megfelelő színt töltőnyílását. A festék lassan belépnek a patronba, amíg szivárog, ez azt jelenti, hogy a tinta elég.

A tűnek desztillált vízzel és szárazon kell öblíteni, mielőtt a következő színre lépne.

A HP tintasugaras nyomtatókról szól

Az eljárás megismétlődik, majd a nyomtatófej száraz szalvétába törlődik, és a matrica visszatér a helyre. A patron készen áll a nyomtatóba való beépítésre, amely után szükség lesz egy ellenőrzési ciklus végrehajtására, amelyet a gyártó utasításaiban jeleznek. Ön taníthatja magát, ha lépésről lépésre teszed, akkor az eredmény pozitív lesz.

Válasszon egy fotópapírt vagy egy másik típusú fogyasztott anyagot, csak meg kell vizsgálnia a leírást a használt nyomtatóhoz, mivel a papír sűrűsége az eszköz jellemzőinek listáján szerepel.

A HP tintasugaras nyomtatókról szól

A tintasugaras nyomtató működése egyszerű, csatlakoztassa és a futtatás nyomtatása függetlenül lehet. A kezdethez a készüléket kábellel kell csatlakoztatnia egy számítógéphez. Ha az egység támogatja a vezeték nélküli kommunikációt, akkor ki kell választania ezt az opciót a menüben, majd adja meg a felhasználónevet és a jelszót a Wi-Fi-ről. Gyakran A járművezetők automatikusan futnak Miután a készüléket számítógéppel kimutatja. Néhány modell megy Telepítési lemez, Ezért nem lesz probléma.

A nyomtatás megkezdéséhez ki kell választania egy szöveges dokumentumot vagy képet, ha színes tintasugaras nyomtatót használ, állítsa be a feladatot, és telepítse a megfelelő számú lemezeket az adagolótálcába. Az új eszközök patronjai tintával vannak kitöltve, így a tömítés kiváló minőségű és világos. Szükséges a festék és a maradék kínálatát, hogy időben feltöltse az állományokat.

A HP tintasugaras nyomtatókról szól

Lehetséges hibák

Közös probléma Nyomtatási fej bontás. Talán csak megszáradt a töltő patron vagy az üresjárati eszköz hiánya miatt. Ehhez elegendő tisztítani a fenti utasításokat, és a nyomtató újra készen áll a működésre. Az eszköz éhínségi papír vagy nem veszi el. Szóval meg kell nyitnod a fedelet, kapsz egy lapot, és győződjön meg róla, hogy a tálcában az anyag pontosan rejlik. A csereelemek jobban bíznak egy képzett mester, amely tapasztalattal, pótalkatrészekkel és kapcsolódó eszközökkel rendelkezik. Fontos, hogy visszaállítsa a munkanapos tintahúzót.

Ha az abszorber feladatait ellátó pelenka túlságosan tele van festékkel, ki kell cserélni.

A HP tintasugaras nyomtatókról szól

Ha az üzembe helyezés során a nyomtató nem nyomtat fekete vagy más színt, meg kell erősítenie a problémát. Először is meg kell jegyezni, hogy fontos használni Eredeti patronok, amivel a problémák rendkívül ritkán fordulnak elő. Megoldhatja a problémát Ellenőrizze a tinta szintjét és állítsa be. A HP nyomtatók sokáig és megbízhatóan szolgálnak, megkönnyítve a munkát különböző anyagok nyomtatásakor. Summit Quality, modellkategóriában megfizethető eszközöket találhat otthoni használatra és professzionális egységekre irodák számára.

A HP tintasugaras nyomtató kijavítása a HP tintasugaras nyomtatóban.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása