A Logitech webkamerákról szól

A modern technológiák században otthon elhagyhatod. Számos üres hely van, ahol a vágy, hogy a munka és a webkamera elérhetősége, amely lehetővé teszi a főnök számára, hogy interjút készítsen veled, és kommunikáljon a munkakörökkel.

A webkamera csatlakozik a számítógéphez, és közvetlenül a képet továbbítja. Fontolja meg több terméket a Logitech márkából – az egyik legnépszerűbb gyártó, mint ez a technika.

A Logitech webkamerákról szól

Előnyök és hátrányok

A Logitech videokameráknak saját jellemzői vannak, de szinte mindegyik pozitív. Ha a modellek bármelyikét szeretné megvásárolni, érdemes a vállalat egészének tanulmányozását, és megnézze, hogy mit jelent a termékek méltóságának és hátrányainak.

A pozitív pillanatokat először megvitatják.

 • Nagy felbontású. A különböző jellemzőkkel rendelkező kamerákat vásárolhat, de mindenhol engedélye 1280×720-ra lesz 3840×2160, amely lehetővé teszi, hogy világos kereteket kapjon mind a fotókon, mind a videofelvételekben.
 • Minimális számítógépes követelmények. A kamerák gyakorlatilag minden rendszerhez illeszkednek, és az USB bekapcsolása után azonnal megkezdi a munkát. Ez nem igényel további illesztőprogramokat vagy egyes speciális programokat.
 • Szép mikrofon. A mikrofon minden modellben van, beépített. Majdnem mindenhol van zajcsökkentés, ami az emberek hangjait egyértelművé teszi, interferencia nélkül. De még akkor is, ha egy webkamerát veszel, ahol nincs ilyen funkció, a hangminőség nagyon jó lesz.
 • Mozgásérzékelő. Ez a funkció lehetővé teszi a mozgásban lévő műveletek rögzítését, bekapcsolása és ki a fényes háttérvilágítás, valamint a hangzás, amikor a kamera észreveszi a mozgást. A felülvizsgálat széles sarkának köszönhetően eltérhetsz a kamra központjától, de a keretben maradsz.
 • Zoomolás. Lehetővé teszi, hogy bármilyen szobát lőjön, minden részletre összpontosítson. Még a legnagyobb konferenciateremben is nincs probléma egy kis és fuzzy képpel. Mindezeket azonban különleges programokon kell konfigurálni, amelyeket néhány perc múlva végeznek.
 • Az anyag, amelyből a ház készül. A fekete kamrák anyagból készülnek, amelyek egyáltalán nem lesz karcolódnak, és megszakítják a keverékeket, de még mindig óvatosnak kell lenniük.
 • Képesség, hogy a kamerát 360 fokosra fordítsa. Lehetővé teszi, hogy a helyiség bármely szögétől a webkamrát az ideális keretek megszerzéséhez szükséges.
 • Hosszú huzal. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a webkamerát jelentős távolságra (1,5 méter) használják a számítógépről.

A Logitech webkamerákról szól

A Logitech webkamerákról szól

A Logitech webkamerákról szól

A hiányosságok nagyon kicsiek, de még mindig vannak.

 • Néhány modell magas ára. Annak ellenére, hogy az ár megfelel a minőségnek, nem minden tetszik. Vannak olyan modellek, amelyeket 1,5 ezerre lehet megvásárolni. rubel, és vannak értékek 70-80 ezer. Természetesen a felvétel és egyéb jellemzők minősége teljesen más lesz, de az árak még mindig megdöbbentőek.
 • Kényelmetlen rögzítés. Minden kamera különleges rögzítéssel rendelkezik, és néhányan még egy állványt is telepíthet. De nincs olyan modell, ahol a készülék normálisan tartaná. Mindenütt meglehetősen gyenge, műanyagból készült, és nem megbirkózik a Webcam mérlegelésével.
 • Kisméretek. Nem teljesen mínusz, inkább egy jellemző, de nem tetszik.

Néhány miniatűr modell nem inspirálja a bizalmat, mert a keretben nem sok ember befogadható. A találkozók esetében nagyon kényelmetlen.

A Logitech webkamerákról szól

A Logitech webkamerákról szól

Felülvizsgálati modellek

A különböző jellemzőkkel és különböző árakkal rendelkező webkamerák nagy választéka azt hiszi, hogy mit válasszon. A kérdés megválaszolásához vegye figyelembe a legnépszerűbb modelleket a felhasználók között.

 • Logitech Brio Stream. Videokamera, amely lehetővé teszi, hogy Ultra HD 4K formátumban gyorsítsam másodpercenként 60 keretet. Amikor a szín átadása ugyanolyan világos, mint az életben, ami nagyon elégedett. A világítás nem befolyásolja a kapott képet, mert a fényképezőgép automatikusan beállítja. A 3840×2160 keret engedélyezése, amely a vezetés közben is világos képkockákat garantál. Súlya a fényképezőgép csak 63 gramm, a készülék elvileg kicsi és szinte észrevétlen a számítógépen.

De ennek ellenére egy ilyen apró méret, ez a modell legalább egy év. Ár – 15 ezer. rubel.

A Logitech webkamerákról szól

A Logitech webkamerákról szól

 • Logitech C920s. A modell két mikrofonnal van felszerelve, amelyek képesek egyértelműen átvinni a hangokat interferencia nélkül. Ezenkívül az autofókuszrendszer beépül, amely segít a jó keretek elvégzésében. A videofelvétel teljes HD 1080 P formátumban történik, a kép gyorsan továbbítódik, ami nagyon fontos a konferenciák során. Mint az előző modellben, a kamera világítási korrekcióval van felszerelve. A különbség az új rögzítőszoftver és az ár – 6,4 ezer. rubel.

A Logitech webkamerákról szól

 • Logitech C615. Szokatlan webkamera, amely akár zsebében is behajtható és illeszkedik. A videó minősége lehetővé teszi, hogy a video linken keresztül kommunikáljon egy jó képzel és nincs beavatkozás. A modell kompatibilis az összes számítógéppel, és nem igényel további munkaprogramokat. Ismét az autofókusz és az automatikus világítási korrekció, amely nagyon kényelmes a kommunikációhoz. A modellnek 12 hónapos garanciája van, és 4 ezerrel egyenlő ár. rubel.

A Logitech webkamerákról szól

A Logitech webkamerákról szól

 • Logitech C525. 720 P formátumú videó és zajcsökkentés lehetővé teszi, hogy ne csak kommunikáljon, hanem videókat is készítsen különböző webhelyeken. A kamra bármilyen sík felületen rögzíthető, és magas távolságra lő, a vezetékek hossza itt 1,83 méter. Maga a készülék több súlya 88 gramm, és a következő méretekkel rendelkezik: 40,4×31,75×68,5 mm.

Garancia ezen az eszközön 2 év, a gyártó magabiztos az áruk minőségében. Ezt ellenőrizheti, ha 3 ezer modellt vásárol. rubel.

A Logitech webkamerákról szól

A Logitech webkamerákról szól

 • Logitech C310. Ez a webkamera már régóta termelt, de nem volt egyetlen változás, nagyon jó lehetőség. Automatikus nyomkövetési funkció, világítási korrekció, kiváló minőségű hang és képátvitel – mindez tetszik a felhasználóknak. Még inkább az összes ár – csak 2,5 ezer. rubel ilyen magas színvonalú modell.

A Logitech webkamerákról szól

 • Logitech C922. A legolcsóbb modell, de ennek minősége nem lesz rosszabb. Nagy felbontású és felvételi videó 720 p formátumban, mint sok kamera, de 1,5 ezer. rubel. A kép automatikusan javítódik, a fényerő és a színek állíthatóak. A beépített mikrofon még kényelmesebbé teszi a videohívást. Csak az egyes monitorokhoz nem alkalmas mínuszokból.

A Logitech webkamerákról szól

A Logitech webkamerákról szól

 • Logitech C270. Bármely áruházban vásárolhat egy kis áron – csak 1,5 ezer. rubel. A fényképezőgép és a telepítési rendszer tartalmazza. A kábel mindössze 50 cm, ami hátrányos helyzet, ha nagy távolságra kell csatlakoztatnia a fényképezőgépet. Mikrofon érzékeny, és képminőség kedveli. A videó link segítségével nem lesz probléma. Természetesen az üléseken, egy ilyen modell nem túl alkalmas, hanem mentális beszélgetés rokonokkal – csak jobb.

A Logitech webkamerákról szól

 • Logitech Brio Ultra HD Pro webkamera. Egy kis modell lehetővé teszi a kép teljes HD 4K-t. Beépített mikrofon, gyors telepítés és kapcsolat teszi ezt a modellt az egyik legjobb. Stílusos design (nemcsak fekete kamrát, hanem narancssárga) választhat, természetesen nincs ok arra, hogy 15 ezer fizetni. rubel, de egy nagy hang és eltávolítható USB kábel – ok.

A Logitech webkamerákról szól

 • Logitech C925E Üzleti webkamera. A modell 5-6 ezerre vásárolható. rubel, miután egy kis kamarát kapott, amely hitelesített üzleti. A felvételi sebesség eléri a 30 képkockát másodpercenként, ami lehetővé teszi a kommunikáció termelékenyebbé tételét. A nézet területe 78 fok.

A Logitech webkamerákról szól

A Logitech webkamerákról szól

 • Logitech B525 Összecsukható üzleti webkamera. A webkamera kifejezetten az üzleti tevékenységhez is készül, de az interneten keresztül is tanúsíthatja az internetet és játszik a hálózaton. A hangminőség gyönyörű, a hang törött, ami nagyon fontos az üzleti kommunikáció során. Az elülső kamera előlapja zárva van, amely lehetővé teszi, hogy megvédje a készüléket a porból. Ár 3 ezer. rubel egy ilyen eszközhöz – nem annyira.

A Logitech webkamerákról szól

 • Logitech C930E Üzleti webkamera. Modell szokatlan tervezéssel, de ugyanazokkal a jellemzőkkel. Jó minőségű, gyors autofókusz, gyönyörű színes reprodukció és zoom, szép testanyag. A pozitív pillanatok felsorolása végtelen lehet, így fordulunk hátrányokhoz. Ő egyedül van, de nagyon nagy – az ár körülbelül 10 ezer. rubel. Az ilyen minőséghez olyan jó összeget igényel, amely nem mindenki számára elérhető.

A Logitech webkamerákról szól

És vannak kerek kamerák – Logitech Conferencecam Group és a Logitech Conferencecam Ptz Pro 2, de ezek nem különböznek többé, kivéve formák és árak – ezek a legtöbb modell esetében, amelyek 70-80 ezer kell fizetnie. rubel.

A Logitech webkamerákról szól

Hogyan válasszuk ki?

Először el kell döntenie, hogy mit kell a fényképezőgépnek, és hogyan fogja használni. A céltól függően különböző jellemzőkre van szükség, ezért különböző modellek. Többnyire webkamerákra van szükség a konferenciákhoz, a hozzátartozókhoz és a Skype-val való hozzátartozásokhoz, a különböző helyszíneken történő vágáshoz és videofelvételhez.

A választás során számos tényezőre figyelünk.

 1. Érzékelői felbontás. Megapixelben mérjük, és 0,3-3. A képminőség ezeken a számoktól függ.
 2. Videófelbontás és fotók. És a keret méretét, a Logitech-kamrában, 1280×720-tól 3840×2160-ig terjedhet.
 3. Keretfrekvencia másodpercenként. Ez a paraméter befolyásolja a mozgás továbbítását a videóban. 7 és 60 között lehet, de jobb, ha fordíthat a modellre, ahol a sebesség másodpercenként legalább 30 képkocka.
 4. Összpontosítás. Sok kamerák telepítve az automatikus fókuszt, ami nagyon kényelmes. A kommunikáció folyamatában megváltoztathatja a test helyzetét, de még mindig a keretben marad, és nem veszíti el a kép meghatározását.
 5. Saroknézet. Befolyásolja a képet, amely eredményeként látható. Itt a több számjegy, annál jobb.
 6. Mikrofon. Minden kamerában a mikrofon beépül, de érdemes figyelmet fordítani azoknak a kameráknak, amelyek zajcsökkentéssel csak a hangod hallható, és nem kiabál az utcáról vagy hangos zenéből a szomszédoktól.

A Logitech webkamerákról szól

A Logitech webkamerákról szól

Használati utasítás

  Vásárláskor egy USB kábellel rendelkező webkamerát kapunk, amelynek hossza 0,5-1,8 méter, különböző dokumentáció és speciális programok (hasznos lehet a telepítés során). Ha hirtelen szükség van további illesztőprogramokra, akkor megtalálhatók a hivatalos honlapon, de korábban meg kell tudniuk és jeleznie kell, hogy melyik modell a program.

  Ezután csatlakoztatnia kell az eszközt, és konfigurálnia kell. A beállítás nagyon egyszerű – szinte semmi. Miután csatlakoztatta a fényképezőgépet a számítógéphez, megjelenik egy ablak a telepítéshez. Az operációs rendszer függetlenül felismeri az eszközt, és néhány perc múlva készen áll a munkára.

  A lemezen található speciális szoftver lehetővé teszi a fényképezőgép csatlakoztatását, és azonnal elkezdi a felvételt több forrásból, lehetővé teszi, hogy 9: 16 formátumú és közvetlen adásokat hajtson végre. Ezenkívül a felhasználó kiválaszthatja a megtekintési szöget, a felvétel felbontását, a fehéregyensúlyt és a képkockák számát.

  A Logitech webkamerákról szól

  Felülvizsgálat és teszt webkamerák További részletek.

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása