A telefon legjobb vezeték nélküli fejhallgatójának minősítése

A fejlett technológiák világában, nemcsak a zenei kompozíciók hallgatása, hanem a video kommunikációval kapcsolatos kommunikáció is rendes lett a rendes lett. A megfelelő berendezések fejlesztői messze előre léptek. Pontosan az ok miatt A telefonok és más mobileszközök legjobb vezeték nélküli készleteinek minősítésének relevanciáját. A legnépszerűbb modellek hasonló listái segítenek a felhasználók számára a megfelelő választáshoz minden esetben.

A népszerű márkák áttekintése

Most a modern elektronikai piac megfelelő szegmensében számos márkás termékeket mutatott be. Legtöbbjük már régóta biztosította pozitív hírnevét. Ugyanakkor az egyik legfontosabb tényező az ár és minőség aránya a fejhallgató.

A legnépszerűbb márkák minősítésének elemzése, először is érdemes figyelmet fordítani Sony. Szerint a felhasználók és a szakemberek, ez a hatalmas képviselő a felkelő nap országa a globális piacon a legjobb gyártó vezeték nélküli fejhallgató.

A vállalat vezető pozíciói lehetővé teszik a minőség, a megbízhatóság, a tartósság és az indokolt érték maximális szintjét.

Érdemes megjegyezni, hogy az egyik legfontosabb versenyelőny Sony állandó keresés új megoldások. By the way, a szakemberek a gyártó a tandem A Phillips kollégái A CD-k kiadása és az audio-CD létrehozása valójában létrehozott. Ma a Sony a minőség és a megbízhatóság, amely természetesen a vezeték nélküli fejhallgatókra vonatkozik.

Egy másik iparág vezetője vállalat Jabra, Jelenleg bejövő Gn csoport, A történet, amelynek körülbelül 150 éve van. Most, a márka szerint egy professzionális fejhallgató, háztartási fejhallgató, valamint a magas színvonalú hallókészülékek kerülnek bemutatásra. Vezeték nélküli hangeszközök Jabra-t magas hangminőség, hatékony zajcsökkentés, megbízhatóság, tartósság és stílusos kialakítás jellemzi.

Külön figyelmet érdemelnek a többfunkciós fejhallgatót az aktív életmód sportolókhoz és rajongói számára.

Egy másik vállalat, amely a népszerűségű helyi minősítések vezető pozícióján található Hárfa. Tajvanon alapították, és fejlődésük kezdeti szakaszában szakosodott az otthoni és autó számára az audio rendszerek fejlesztésére. Meg kell jegyezni, hogy abban az időben az egyes ügyfelek kizárólagos megoldásainak fejlesztéséről szólt. Később a gyártó átirányította az étkezési fejhallgatót, mint a legígéretesebb irányt. Az Orosz Föderáció területén Harper hivatalosan 2014-ben jelent meg.

Nem titok, hogy most elég kemény verseny van Az iparág óriásai a kínai vállalatok. Ez különösen a Xiaomi márkájáról szól, amely alatt a vezeték nélküli fejhallgatók közzétételre kerülnek. Ugyanakkor ezek a fejhallgatók nem rosszabbak, mint a versenyképes értéken a kiemelkedőbb “partnerek”.

Annak ellenére, hogy Xiaomi nem termel hi-fi és hi-end fejhallgatót, a vállalat népszerűsége a vállalat egy rekord ütemben nő.

A legjobb modellek értékelése

Bármely vezeték nélküli fülhallgató telefon és más mobileszközökhöz Audio fájlok és kényelmes kommunikáció hallgatása. A Bluetooth-fejhallgatók egyik fő különbsége a szokásos modellekből származó mikrofonnal a vezetékek hiánya. Az ilyen eszközöket megkülönböztetik a maximális egyszerű használat. Mind a sportolók, mind a járművezetők számára relevánsak, és minden kényelemre vonatkozóan.

Most a piac több mint a különböző gyártók vezeték nélküli fejhallgatójának kiterjesztése. Ez lehetővé teszi az egyes potenciális vevők kiválasztását a legmegfelelőbb modell kiválasztásához. Azonban egy ilyen fajta, sok nehéz navigálni. Ilyen helyzetekben a mobileszközökhöz tartozó vezeték nélküli fejhallgatók legnépszerűbb modelljeinek objektív minősítése a mentésre juthat.

Olvasson tovább  A digitális konzol csatlakoztatása és konfigurálása a TV-hez?

Költségvetés

Ez a kategória olyan olcsó eszközöket tartalmaz, amelyeknek nincsenek frillei. Ez az esetben azonban ez az eset, ha az olcsó nem jelent rosszat. By the way, sok költségvetési modell nem rosszabb a minőségi és a funkcionalitás drágább fejhallgató.

A legmagasabb minőségű világos példa egy megfizethető költséggel, a bizalom neve Baseus A01 fülhallgatóval.

Ez az olcsó lehetőség az AliExpress-szel a legjobb megoldás azoknak, akik ritkán használják a fejhallgatót. Ez a modell fekete, fehér és arany kialakításban kapható. A reprodukálható frekvenciák tartománya 20-20 ezer Hz-től 16-ig terjed.

A fülhallgató fő előnyei:

 • tömörség;
 • Minimalista kialakítás;
 • Két eszköz párosításának képessége;
 • Legfeljebb 10 órányi üzemmódot töltés nélkül;
 • zajcsökkentési funkció;
 • A Silicone csapda minősége.

Beszéd a hiányosságokról Baseus A01, Meg kell jegyezni a kis kapcsoló kényelmetlenségét. Ezenkívül a hangminőség közvetlenül a környezetetől függ.

Bledio T beszél – vezeték nélküli fejhallgató egy fejhallgató formájában készült. Belső eszköz, még a kezelés hiányában is, biztonságosan rögzíti a fülben a jobb választás a csapda. A modell fő előnyei listája a következőket tartalmazza:

 • Az optimális érték az ár és a hangminőség érdekében;
 • minimális méret és súly;
 • a hang beállításának képessége;
 • Kényelmes leszállás és töltés.

Természetesen nem volt költsége és jelentős hátrányok nélkül, amelyekhez az alacsony hangminőség az utcán érvényes. Ezenkívül az egyik töltés nem tartalmaz több mint 4 órányi üzemeltetőt.

A költségvetési szegmens következő képviselője Baseus Bluetooth mágneses. Külsőleg ez a fülhallgató hasonlít a híres Apple Airpods fejhallgatóval. Érdemes figyelmet fordítani az eredeti töltőállomásra, amely végrehajtja a kompakt állvány funkcióit. Kis méretű, ez az eszköz egy megfelelően magas minőségű hang jellemzi. A várakozási módokban és az akkumulátor beszélgetésben elegendő 100 és 3-4 óra. A modell pluszjai:

 • Stílusos megjelenés;
 • a töltés kényelme;
 • Egyidejűleg csatlakoztatva két modulhoz;
 • Tömörség és könnyű;
 • Könnyű használat.

A felhasználók áttekintése szerint az egyik legfontosabb hátránya a basus Bluetooth-mágneses A munka alacsony időtartama.

Az olcsó, de a kiváló minőségű headsetek listája hiányos lenne a kínai gyártó modellkategóriájának képviselői nélkül Xiaomi. És a beszéd ebben az esetben a modellről szól MI Bluetooth fejhallgató ifjúság. A fejhallgató egyik legfontosabb megkülönböztető jellemzője magas minőségű szerelvény és minimalista volt. A versenyképes előnyöknek is meg kell adni:

 • a terv megbízhatósága;
 • A színvonal minősége és kényelme;
 • elég jó hang;
 • Elérhető költségek.

A fejhallgatók hiányáról beszélve először meg kell jegyezni a mikrofon minőségének átlagos szintjét. Ezenkívül a fejlesztők ezt a vezeték nélküli eszközt egy kínai hang asszisztens segítségével nem lehet letiltani.

Átlagos árszegmens

Ebben a kategóriában nincsenek a fülhallgatómodellek, amelyek fejlesztői nyilvánvaló kompromisszumokra kellett menni az árcsökkentés érdekében. Meg kell jegyezni, hogy az árszegmens eszközeinek kulcsfontosságú különbségei annak a ténynek köszönhetők, hogy egyes esetekben a sarok fejében állt hangminőség, És másokban – További lehetőségek készlete.

Xiaomi Polar Bee Intercom – magas színvonalú modell, amely a már említett kínai márka családját képviseli. Ez az eredeti tervezett eszközök hátterében áll, és meglehetősen nagy méretű. Ugyanakkor a tociusi akkumulátor akár 7 órát is biztosít a beszélgetés módban és akár 125 készenléti állapotban egy töltéskor. A fülhallgató vezérelhető Siri hangsegédek és Xiao ah. A készülék képes egyszerre fenntartani a kommunikációt két szerkentyűvel akár 10 méter távolságra.

Olvasson tovább  Vízálló oszlopok: fajok, legjobb modellek és kiválasztási kritériumok

A vitathatatlan előnyök listája magában foglalja:

 • Kiváló teljesítménymutatók;
 • Stílusos megjelenés;
 • hangminőség;
 • rögzítés megbízhatósága;
 • A hang asszisztensek elérhetősége.

Figyelembe véve az összes előnyt, számos felhasználó panaszkodik, hogy a fülhallgató 2 órán belül kerül felszámolásra.

Meizu Bh01 – a globális piacon képviselő vállalatok egy másik mintája. A vezeték nélküli készletek második legnépszerűbb kínai gyártója nem büszkélkedhet a közelben. Ebben az esetben ezt a modellt az összeszerelés és az alkalmazott anyagok jellemzik. Ez még szélsőséges körülmények között is működik, ha a hőmérséklet -45 – +70 fokos hőmérséklet csökken. Ezenkívül a kulcsfontosságú versenyelőnyök listáján BH01:

 • Hatékony energiatakarékos funkció;
 • legfeljebb 5 órányi munka egy töltésen;
 • Cserélhető magas színvonalú amop.

A felhasználói vélemények szerint ez a vezeték nélküli fülhallgató az optimális választás lesz a forró vagy éppen ellenkezőleg, nagyon hideg régiókban élők számára. Ugyanakkor a modell néhány mínusza tartalmazza a korlátozott eszközkezelési képességeket.

Sony mbh22 – az iparág egyik vitathatatlan vezetője ezen árszegmensében képviselő modell. A fülhallgató megkülönböztető jellemzője kis méretű és súlya, amely csak 10 g. A készüléknek nincs vákuum tálca, és hurokkal tart. Az egyik akkumulátortöltés aktív üzemmódban legfeljebb 6 órányi üzemmódot biztosít. A modell fő előnyei is tulajdoníthatók:

 • autonómia mutatók;
 • Támogassa a hangsegédeket Siri és Google;
 • Minőség és hangmennyiség;
 • összetett stabilitás;
 • Elérhetőség USB-C.

A Sony MBH22 minden előnyével a felhasználók az utolsó szám hívásának hiányára összpontosítanak. Egyesek is panaszkodnak a rögzítő fülhallgató megbízhatóságáról.

Q Sound Voyager VR8 Pro – Ez egy másik kínai Bluetooth fülhallgató, amely képes versenyezni sok népszerűségi minősítésű vezetői. A fejhallgató ideális leszállása megnövekedett bogrács és intra-csatorna csapda. A külső zajtól megbízhatóan védett mikrofon. Az A2DP támogatásának köszönhetően a VR8 Pro fülhallgatót ugyanúgy sikeresen alkalmazzák, mind a telefonon való hívás, mind audió hallgatása. A modell pluszéiról beszélve a következő pontokat kell felosztani:

 • Kiváló minőségű hang;
 • hatékony zajcsökkentés és megbízható szélvédelem;
 • Képes egyszerre két eszköz párosítására;
 • A fejhallgató megbízható és kényelmes leszállása;
 • Legfeljebb 7 órányi munka után egy töltés után.

Ez a lehetőség bizalommal jellemezhető a minőség és a költségek optimális aránya. Ugyanakkor a felhasználók figyelmet fordítanak a számok nem kapcsolódó reprodukciójára a bejövő hívással.

Az átlagos árkategória másik képviselője Harper HBT-1723 modell. A híres márkacsalád népszerű képviselője, amely magában foglalja az autó töltését. A fülhallgató megbízható szerelése kiváló minőségű hurokkal és égetéssel van ellátva egy bélés formájában. A készülék kiválasztásakor figyelmet kell fordítania a következő fontos pontokra:

 • Kényelmes leszállás, amely lehetővé teszi, hogy a fülhallgatót hosszú ideig használja;
 • Kényelmes töltőállomás;
 • kellően magas hangminőség;
 • Gyors kapcsolat az okostelefonnal.
Olvasson tovább  Fekete-fehér nyomtatók jellemzői

A felsorolt ​​előnyökkel Harper HBT-1723 rendelkezik Egy lényeges hiba.

És ebben az esetben ez az, amit az akkumulátor töltése nem több, mint 4 óra üzemeltetési eszköz.

Premium osztály

Érdemes megjegyezni, hogy nem minden gyártó most megjelent drága vezeték nélküli fejhallgatók. Ugyanakkor sok potenciális vásárló választja a mikrofon minőségű eszközöket, és figyelembe véve a további funkciók sorát. A tetején a modelleket tartalmazza, elsősorban a kényelmes kommunikáció használatához.

Plantronics Voyager 3240 – a leghíresebb márkák családjának képviselője. A modellt minimalista kialakítás jellemzi, és kényelmes a töltőállomás használatával. A készülék fut akár 6 órán át a beszélgetés üzemmódban felszerelt, három mikrofon és egy zajcsökkentő funkciót, valamint a hangot szintező.

A 3240 Voyager fő előnyei felsorolása teljes bizalommal teljesítheti a következő jellemzőket:

 • Eredeti tervezés;
 • Magas autonómia mutatók;
 • a hangszórók és a mikrofonok minősége;
 • Gazdag arzenális funkciók.

Minden érdemeivel a Plantronics prémium modellje megvethető, hogy elég magas költsége van. Ugyanakkor a minőség és egy ilyen funkciók meg kell fizetnie.

Jabra Talk 2 – A piacon bemutatott egyik legnépszerűbb Bluetooth-fej második generációja. Ez a tartozék kedvezően különbözik a legközelebbi versenytársaktól a stílusos megjelenés, a tömörség és a könnyű használat miatt. Nem kevésbé fontos pont A saját asszisztens elérhetősége Jabra Assist.Érdemes megjegyezni a következő előnyöket is:

 • kiváló minőségű hang;
 • megbízható mikrofon;
 • Aktív üzemmódban legfeljebb 9 üzemóra;
 • Kényelmes ambushur;
 • Operatív konjugáció és csatlakozási stabilitás.

Ez az eszköz egy töltésen keresztül képes megtartani az egész napot. Azonban egyes felhasználók nem felelnek meg a felvételi módban.

A prémium osztályú fülhallgató minősítésében is szerepelhet Edifier W28BT. Ezt a modellt egy elegáns design, széles üst, megbízható leszállást biztosít, valamint a munka időtartamát (legfeljebb 8 óra). By the way, készenléti állapotban a készülék legfeljebb három hétig tölthető fel. A hang ugyanolyan kiváló minőségű, mind a szobában, mind azon túl. A vezérlést a házon található gomb végzi, vagy hangos segítő segítségével.

A W28BT edző előnyei:

 • kifejező megjelenés;
 • kiváló minőségű mikrofon;
 • a használat kényelmét.

A modell fő hátránya, hogy a fejlesztők csak kínai nyelvtudást nyújtanak. A letiltáshoz a készüléket vissza kell jelölnie.

Mit válasszon?

Leggyakrabban a felhasználók felveszi Vezeték nélküli fülhallgató okostelefonhoz és más mobileszközökhöz. Ha van párosítás PC-vel, akkor érdemes megfontolni a sztereó modelleket, amelyek a legjobb lehetőség a zenehallgatáshoz. A kényelmes kommunikáció telefonon keresztül, a Skype, a Vaiber és más alkalmazások meglehetősen monogaritás lesz.

A legmegfelelőbb headset kiválasztása érdekében ajánlott különös figyelmet fordítani a következő pontokra:

 • eszköz típusa (univerzális vagy konkrét telefonokhoz tervezett);
 • Bluetooth verzió;
 • Hangcsatornák száma;
 • munkaórák;
 • hatósugár;
 • A töltés időtartama;
 • Rögzítési funkciók (plug-in, bélés, felső);
 • eszköz kezelés;
 • További funkciókészlet.

  A felsorolt ​​felsorolás mellett az egyik kulcsfontosságú tényező Eszközköltség. Most a piac számos különböző gyártók széles skáláját mutatja be. Ugyanakkor a költségek tekintetében szinte minden potenciális vevő képes lesz kiválasztani a fülhallgatót, figyelembe véve a preferenciáit és a pénzügyi lehetőségeit.

  Felülvizsgálat a fülhallgató modell Plantronics Voyager 3240 További részletek.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: