Hogyan lehet egy ember több pénzt keresni

A megfelelő motiváció nagyszerű eredményeket hoz. Ha azt szeretné, hogy az embere többet keressen, meg kell találnia a megfelelő tőkeáttételt. Megmondjuk, hogyan kell viselkedni, ahelyett, hogy állandóan nyaggatjuk és nyomást gyakorolunk rá.

Hogyan lehet egy embert többet keresni

Miért fontos az ember pénzügyi növekedése

A statisztikák azt mutatják, hogy a házastársi veszekedések több mint 40 százalékát a pénzhiány okozza.A Világbank elvégezte akutatás, amely szerint a világon mindössze 6 országban valósult meg a nemek közötti egyenlőség. Különböző mutatókat elemeztek, többek között a béreket. És ez a szempont bizonyult a legproblémásabbnak Oroszországban (100-ból csak 25 pont). A nőknek több nehézséggel kell szembenézniük a munkába állás kezdetén, mert a munkáltatók nem akarják őket komoly pozícióba kinevezni, mert fennáll a kockázata annak, hogy szülési szabadságra mennek.

Kiderült, hogy még akkor is, ha mindkét nem ugyanúgy dolgozik, a férfiaknak nagyobb esélyük van a jó karrierre. Ezért sok nő aggódik amiatt, hogy a férfi magasra törjön és több pénzt keressen.

Miért nem keres eleget az ember – lehetséges okok

A megfelelő viselkedési stratégia és a megfelelő motiváció kiválasztásához meg kell értenie, hogy miért nem keres eleget az ember. oktatás 1 A megfelelő viselkedési stratégia és a megfelelő motiváció kiválasztásához meg kell értenie, hogy miért nem keres eleget.

Lehetséges okok:

  1. Amit eszik, az elég. Vannak emberek, akik nem vágynak semmire – őket nem ijeszti meg a rendetlen ház vagy a finom vacsora. Nem akarják lecserélni a telefonjukat egy új modellre, nem akarnak szép autót, új ruhákat venni stb. Így nem látja szükségét, hogy jobban fizető munkát keressen, hozza a fizetést – és jó.

  2. Nem akar vezető lenni. Lehet, hogy a legkisebb gyermek volt, mindent a szüleire vagy az idősebbekre bízott, majd egy uralkodó feleséget vett feleségül. Egy ilyen környezetben mindent félszívvel csinál, mert nincs szükség arra, hogy próbálkozzon.

  3. Munkahelyi sajátosságok.Lehet, hogy az embere most nem keres eleget, de ezek az átmeneti nehézségek a jövőben kifizetődnek. Ha például olyan pozíciót akar betölteni, amelyhez bizonyos szolgálati idő szükséges, akkor csak várnia kell.

  4. Fél a felelősségtől. Nem mindenki hajlandó felelősséget vállalni mások eredményeiért vagy tetteiért, ezért inkább egy átlagos irodai munkát választ.

  5. A környéken nincs más lehetőség.Ha egy férfi egy adott régióban átlagos fizetést keres, senki nem fog többet fizetni neki csak azért, mert a felesége rövid. Lehet, hogy nincs ideje részmunkaidős munkára, ha ez egy napi 9 és 18 óra közötti munka. Ebben a helyzetben az egyetlen megoldás, ha egy nagyobb városba költözik, ahol több lehetőség van.

Olvasson tovább  Honnan tudhatod, hogy szerelmes vagy: 8 jel

Az is előfordul, hogy a férfi sok pénzt keres, míg a nő túl sokat költ. Mielőtt panaszt tesz, elemeznie kell a kiadásait, és meg kell győződnie arról, hogy bölcsen használja fel a költségvetését.

Mit akarnak a férfiak

A motiváció kiválasztásához meg kell értenie a férfi pszichológiát. Ha tisztában van ezekkel, olyan viselkedést alakíthat ki, amely segít korrigálni partnere viselkedését.

Beszéljünk arról, hogy mik a férfi fő pszichológiai szükségletei.

Szükség van rá

A férfiak számára fontos, hogy tudják, szükség van rájuk, ezért nem hagyhatod, hogy azt higgye, nélküle is megbirkózol az élet problémáival. Felejtse el a “Meg tudom csinálni egyedül is”, “Miért van egyáltalán szükségünk magára” stb. mondatokat.. Az ilyen beszélgetések az ellenkező hatást váltják ki, és ahelyett, hogy többet keresne, a férfi egyszerűen elmegy valakiért, aki értékeli őt olyannak, amilyen valójában.

Természetes ösztönei közé tartozik a patronálásra való késztetés, ha ezt a tulajdonságot megadja neki, a karjaiban hordoz és a legnagyobb gondosságot mutatja.

Támogatást érezni, nem pedig nyomást

Ha állandóan nyaggatod az embert, akkor megpróbál ritkábban otthon lenni, ahelyett, hogy többet keresne. A rendszeres kritika és panaszok a fiatal férfiak komplexusait építik fel – elkezdik azt hinni, hogy kudarcot vallottak és nem érdemelnek többet.

Ezért, ha motiválni akarod a férjedet a fejlődésre, érzékenyen kell reagálnod az átmeneti nehézségeire, és meg kell hallgatnod a kívánságait és kéréseit.

Dicséret

Hogyan lehet egy ember több pénzt

A férfiak, mint a gyerekek, szeretik, ha dicsérik őket. Tehát ahelyett, hogy nyafogsz és botrányokat csinálsz, emlékezz a jó tulajdonságokra, amelyek megnyerték a szívedet.

Írd le ezt a listát egy jegyzetfüzetbe, és időről időre olvasd újra, hogy emlékezz, miért lehetsz büszke a barátodra. Bókolj a férfinak és adj neki önbizalmat.

Elfogadás

Fogadd el a férfit olyannak, amilyen, anélkül, hogy gonoszkodnál a hiányosságaival kapcsolatban. Ez önbizalmat ad az embernek, ami azt jelenti, hogy a jövőbeni karrierje csúcsára törekedhet.

Ez nem arról szól, hogy megpróbáljuk megváltoztatni a férfi jellemét, hanem arról, hogy elfogadjuk a partnerünk igényeit és szükségleteit.

Titoktartási kötelezettség

Nem jó egy fiatalembert a háta mögött kritizálni, vagy a barátaival megvitatni a hibáit. Ennek a magatartásnak negatív következményei lesznek:

  1. A férfi érzi ezt a hozzáállást, még akkor is, ha nem hallja, hogy beszélsz;

  2. Az ilyen beszélgetések miatt a barátja elveszíti a hitelességét a barátai előtt.

Ha elmondod az embereknek az életed jó dolgait, azzal nemcsak tiszteletet szerezhetsz neki a környezetedben, hanem segíthetsz neki abban is, hogy higgyen önmagában.

Hogyan lehet egy embert pénzügyileg sikeresebbé tenni

Ha megérted a fiatalember igényeit, megfelelően tudsz cselekedni, hogy segíts neki többet keresni.

Az első dolog, amit tehetsz, ha nem vagy elégedett a férjed jövedelmi szintjével, hogy ne húzd tovább a dugót te magad. Ha eleget keres ahhoz, hogy etesse a családját és kielégítse az anyagi szükségleteit, a fiatalnak nem sok oka lehet arra, hogy pénzkereseti lehetőségeket keressen.

Olvasson tovább  Hogyan váljunk felnőtté

Tűzzön ki egy célt

A közös cél felé való elmozdulás nagyon összetartó és motiváló. Fontos, hogy ebben az esetben a férfi úgy érzi, hogy ő uralja a kapcsolatotokat, és úton van a célja felé.

Ezt tisztázni kell, hogy ezeket a kérdéseket még azelőtt megvitassák, hogy elkezdenék a közös életüket. Ha egy embert csak egy bizonyos dolog érdekel, és nem érdekli az ebből származó jövedelem, nehéz megváltoztatni az álláspontját. És ha például politikai karrierről álmodnak, a cél világos lesz, és az eléréséhez rendelkezésre állnak majd az anyagi és erkölcsi erőforrások.

Engedd meg magadnak, hogy gyenge légy

Még ha elég jól képzett is vagy ahhoz, hogy többet keress, mint a férjed, add meg neki a vezető szerepet az anyagi biztonságban. Ha tudja, hogy a családja jóléte tőle függ, megpróbál megfelelni ennek az elvárásnak.

Adj partnerednek egy kis ízelítőt abból, hogy mire képes, és meg fogsz lepődni az eredményeken.

Szűrje ki barátait

A környezet nagyon fontos, bár nem ez a legnyilvánvalóbb tényező a siker elérésében. Ha egy ember olyan ambiciózus emberek között lesz, akik bizonyos magasságokat értek el, ez nagy ösztönző lesz a saját fejlődésükhöz. Ha az Ön fiatalembere jelenleg nem ismer senkit, aki ezt teszi, fontolja meg, hogy megváltoztatja a környezetét: írassa be egy edzőterembe vagy egy tornaterembe. A hely kiválasztásakor figyelembe kell vennie a hely státuszát és az ígéretes kapcsolatok kialakításának lehetőségét.

A pszichológiai tényező egy másik előny. Annak az embernek, aki egyenrangúként akar dolgozni a sikeres emberekkel, meg kell felelnie az ő anyagi helyzetüknek, ezért igyekszik mindent megtenni, hogy elérje azt.

Szerepek megosztása

Hogyan lehet egy ember több pénzt keresni

Ha a férjedre bízod a kenyérkereső szerepét, miközben te gondoskodsz a háztartásról és a gyerekekről, emlékeztesd arra, hogy mennyire hálás vagy a lehetőségért, hogy munka nélkül a családjának szentelhet időt. Ne feledje a dicséret fontosságát sem, és beszéljen gyakrabban arról, hogy mennyire büszke arra, hogy képes úgy élni, hogy nem aggódik a holnap miatt.

A munkájukkal kapcsolatos büszkeség támogatása és ösztönzése segíti őket abban, hogy szakemberként fejlődjenek, és abban is, hogy jobb módokat találjanak képességeik alkalmazására.

Ne áldozd fel magad

Minden tanács a férfi támogatásáról és bátorításáról haszontalan, ha nincs egyenlőség a partnerek között. Nincs szükség arra, hogy a férjedet kisemmizd – még ha nő is a jövedelme, nem rád fogja költeni.

Mint múzsa és támogatás, ne feledkezz meg a saját ambícióidról sem. Ha nem vagy elégedett a háziasszonyi szerepeddel, dolgozz, legyen karriered!. Az Ön példája lehet az a lökés, amire szüksége van ahhoz, hogy profiként fejlődjön.

Olvasson tovább  Hogyan érvényesítsük álláspontunkat

De óvatosnak kell lenned, és meg kell tartanod az egyensúlyt, ha a te jövedelmed sokkal magasabb lesz, mint a partneredé, ez komplexusokat okozhat neki, és állandó konfliktus okává válhat. Ebben a helyzetben a legjobb, ha nem emlékezteted a férjedet arra, hogy te vagy a családfenntartó, hanem egyszerűen csak támogatod őt, és példaképül szolgálsz a gyors fejlődéséhez.

A pénzhiány bizonyítása

Ahelyett, hogy állandóan botrányokat csinálna és nyaggatná az embert, mutassa meg neki a pénzügyekkel kapcsolatos problémákat a gyakorlatban. Például kezdjen el egy kis kozmetikai javítást, amely nem kerül sok pénzbe, és ne fejezze be. Ha egy régi kanapét felfrissítve találsz a nappalidban, az ember észreveszi, és megtalálja a módját, hogy lecserélje egy újjal.

Lehet, hogy keményebb intézkedések felé kell elmozdulnia, például meg kell akadályoznia, hogy kolbászt vagy más drága élelmiszert vásároljon. Gyakran jobban működik, mint egy másik emlékeztető, hogy új cipőt vásároljon a gyermeknek. Elküldheted az embert a szülői esti összejövetelekre is, ahol gyűjtik a pénzt.

Spóroljon pénzt a megfelelő módon

Ha javítani szeretné családja pénzügyi helyzetét, kerülje az impulzusvásárlásokat. Ne kezdj megszorításokba, megtagadva magadtól a szükséges dolgokat. De egy kis ésszerű tervezéssel és költségvetés-tervezéssel megnézheti, hogy mire költi a legtöbb pénzt. Ez bizonyítottan jelentős megtakarításokat eredményez.

Helyezze a pénzügyi irányítást egy férfi kezébe

Ez a módszer jól működik, ha az embernek nincs reális elképzelése az áruk aktuális árairól. Bátorítsd arra, hogy ahelyett, hogy neked adná a bérét, inkább neked adja oda. Ez megmutatja, hogy mit engedhet meg magának a család a jelenlegi jövedelméből, és jó ösztönző a plusz jövedelem keresésére.

Ragaszkodjon hozzá, hogy többet érdemel

Motivációt nemcsak azzal lehet teremteni, ha arról beszélsz, hogy mi az, ami hiányzik, hanem azzal is, ha azt sugallod, hogy a férjed többet érdemel. Mondhatnád neki például, hogy csak egy drága luxusautót érdemel, és felajánlhatnád neki, hogy közösen spóroltok rá, vagy kereshetnél annyi pénzt, hogy vehess neki valamit, amit tényleg megérdemel.

Ez nagyszerű ösztönző a növekedéshez, túl nagy nyomás és veszekedős viták nélkül.

Szülj gyereket

Hogyan lehet egy ember több pénzt keresni

A pszichológusok szerint az apaság tudatosabbá és motiváltabbá teszi a férfiakat. Az első gyermek vagy több gyermek születése azt jelenti, hogy további bevételi forrásokat kell találnia, hogy fedezni tudja a család növekvő kiadásait.

A lényeg az, hogy a gyermeket akarni kell, különben egy felkészületlen férfi elmenekülhet a plusz kiadások és felelősség elől.

Tehát rengeteg módja van annak, hogy az embered több pénzt keressen. Győződjön meg róla, hogy motivált a jövedelmének növelésére, hogy ne azért kelljen új munkát keresnie, mert Ön nyomást gyakorol rá. Ahelyett, hogy megdorgálnád a fiatalt és ultimátumokat adnál, teremtsd meg a megfelelő motivációt, és észre fogod venni, hogy nemcsak az anyagi helyzeted javult, hanem a kapcsolatod is.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: