19 tipp a zöld szemhéjfesték kiválasztásához

A zöld szemek, különösen a smaragd árnyalatúak, a szláv lányok legszebbnek tartják. És egy termék, amely segít kiemelni a zöld szemek vonzerejét: a szemfesték. Az újságírók vezető sminkmesterekkel és sminkesekkel együtt összeállítottak egy válogatást a titkokról, hogy olvasóink válasszák ki a zöld szemek árnyékát. Ebben a cikkben megismerheti a kozmetikai termékek színválasztásának részleteit, valamint tippeket kaphat az árnyékok kivitelére, textúrájára és állagára vonatkozóan.

Smink zöld szemek számára

Az árnyékok kiválasztása – a sminkelési technikád és a szemhéjad anatómiája alapján

Azt hiszem, egyetértesz azzal, hogy egy élénkzöld vagy fekete szemfesték teljesen alkalmatlan lenne a nude zöld szemsminkhez. A bézs és az olíva árnyalatok viszont a lehető legjobb sminket teszik lehetővé. Ebből a célból három különböző árnyalatban vásárolhat kozmetikumokat – hússzínű, világos olíva és mocsári árnyalatban. A smink technikája abból áll, hogy a teljes mozgó és statikus szemhéjat világos pigmenttel fedjük le, a szemhéj ráncát és a szem külső sarkait enyhén árnyékoljuk egy mályva színű színátmenettel, és az alsó szemhéjat kis mennyiségű olíva árnyékkal hangsúlyozzuk. A szempillaspirál elhagyható ennél az alkalmazásnál. Vagy alkalmazhatja egyetlen rétegben a felső szempillák végére. Az aláhúzás szintén szükségtelen, de ha hangsúlyosabbá akarja tenni a szemét, használjon sötétzöld vagy barna ceruzát, amelynek vonalát árnyékolni kell.

Egy másik nagyszerű lehetőség egy nude ihletésű szemhéjfesték megjelenéséhez– Bézs és bronzos árnyalatok a gyöngyház legcsekélyebb csillogásával. Ha ezeket a gradienseket választotta, alkalmazza őket az alábbiak szerint:

 1. Bézs szín gyöngyházfénnyel – a szem belső sarkokba és a szemöldök hegye alá.

 2. Bronz – a mozgó szemhéj alsó része mentén, a szempillavonaltól kissé hátrébb. Ez a pigment az alsó szemhéjra is felvihető – a szem közepétől a külső szemzugig.

Egy másik zöld szemsmink technika, a füstös szem. A szemfesték kiválasztása a sminkhez az Ön kezében van. Mivel ez egy túlnyomórészt esti smink, használjon sötét árnyalatok kombinációját, például sötétlila és szilva, vörös és bordó, khaki és olíva. Keressen egy megfelelő színű kozmetikai ceruzát is, hogy a szem nyálkahártyája fölött körvonalazza a szemet. Könnyű füstös hatást kelteni a szem körül:

 1. Vigyen fel világosabb árnyalatokat a mozgó szemhéjra, kissé felfelé simítva a szemöldök felé, de vigyázzon, hogy ne menjen át a ráncba.

 2. Vigye fel a sötét pigmentet a mozgó felső szemhéjra is, elkeveredve az oldalak felé, hogy a sötét szín átmenjen a világosabb színbe, és fedje a szem környékét a belső sarkoktól a külső sarkokig.

 3. Az alsó szemhéjra sötétebb árnyalatokat is fel lehet vinni, így a szem körül egy tömör ovális képződik.

 4. Használjon ceruzát, hogy még mélyebbé tegye az árnyalatokat. A felső és az alsó szemhéjon ceruzával húzott elmosódott vonalak.

 5. Győződjön meg róla, hogy a felső és alsó szempillákat szempillaspirállal javítja ki.

Olvasson tovább  6 legjobb bozót a férfiak számára - ajánlások a használatra

Ez a technika tökéletes a zöld szemű lányok számára, mert kiemelheti íriszeik különleges szépségét.

Szemhéjfestékek választéka a széles vagy szoros zöld szemek korrigálására:

 1. Bármilyen árnyalatú szemhéjfestéket is használsz, ne feledd, ha a szemeid túlságosan szélesek egymástól, alkalmazz sötétebb árnyékokat a szemhéj belső sarkaihoz közeli területre. Ez segít csökkenteni a szemgödrök közötti távolságot. Egy ceruza vagy szemceruza itt is segít – rajzoljon egy nyilat a belső szemöldökszegélytől.

 2. Ha ezzel szemben a szemei túl közel vannak egymáshoz, emelje ki a szem belső sarkát egy világosabb árnyalattal vagy highlighterrel. Az orrnyereg is megérinthető. Egy nyílvesszőt rajzolva ne a szem belső sarkánál, hanem a szemhéj közepén kezdje a vonalat.

Ha mindig szem előtt tartja ezeket az egyszerű szabályokat, a sminkje harmonikus lesz, az arca jól arányos, a szemei pedig ellenállhatatlanok lesznek, bármilyen árnyalatot is választ.

Hogyan válasszunk egy zöld szemhéjfestéket a fürtjeid színe miatt?

smink a zöld szemek számára

A fejed árnyéka fontos az árnyékok kiválasztásakor. Érdemes tehát figyelembe venni a szakértők ajánlásait, amikor a fürtök színétől függően kell sminket választani:

 1. Szőke hajú, zöld szemű nőknek, A sötét árnyékok, amelyek mindig finomnak és kifinomultnak tűnnek, nem megfelelőek. A szőke hajú lányoknak jól áll a pasztellzöld, barna, lila és lila árnyék. A szemhéjfestéknek a könnyedséget és a könnyedséget kell hangsúlyoznia. Ha világosabb árnyalatokra van szükség, akkor egy romantikus estére vagy egy baráti partira való smink elkészítéséhez használhatók. Alkalmas rózsaszín, narancs, smaragd, sárga és más lédús árnyalatokhoz.

 2. Zöld szemű barna hajúaknakAz arany, a zöld, a türkiz, a bronz, a csokoládé és a réz ideálisak. A smink árnyalatainak és a fekete hajnak a jó kombinációjával a lányok ezzel a szemsminkkel elegánsnak tűnnek.

 3. Barna vagy sötét szőke hajú nőknekSzinte minden árnyalat alkalmas, a bézstől a mélyliláig.

 4. Vörös hajú, zöld szemű lányoka vöröses-téglás árnyalatokat érdemes megfontolni. Arany, bronz, réz, terrakotta és különböző halványbarna árnyalatok.

Ha egy lány szereti megváltoztatni az arculatát, rendszeresen festeni a haját különböző színekben, a kozmetikai táskájában olyan árnyékoknak kell lennie, amelyek megfelelnek egy bizonyos típusú megjelenésnek. oktatás 1 Ha egy lány szereti megváltoztatni az arculatát, rendszeresen festeni a haját különböző színekben.

Alapvető tippek az árnyékok kiválasztásához

Nem számít, milyen sminket szándékozik készíteni, szinte bármilyen árnyalatú árnyékot használhat. A legfontosabb, hogy a smink színe ne essen egybe az írisz színével. Ellenkező esetben a szemei elvesznek a háttérben, és nem tűnnek figyelemre méltónak. Szinte minden zöld íriszű lánynak rosszul áll a kék szem is, de a kék szeműek kicsit kísérletezhetnek, variálhatják az árnyalat mélységét és intenzitását.

Íme néhány a legnépszerűbb színek közül, Ami a zöld szemű lányoknak is jól áll:

 1. Zöld és a zöld minden árnyalata, a salátától az olívazöldön át a khaki színig. Az ilyen árnyékok, ha világosabbak, mint az írisz, hangsúlyozhatják a megjelenés mélységét. És ha sötétebb, akkor a szemek szikrázni fognak, megbabonázóan. A zöld kozmetikumok jól illenek az arany, csokoládé, bronzos árnyalatú szemhéjfestékhez, ceruzához, szemceruzához vagy szempillaspirálhoz.

 2. A vörösek, meleg alaptónusaikkal, tökéletesek egy ünnepi, extravagáns sminkhez, egy látványos fotózáshoz. Fényessé, vidámmá és ragyogóvá teszik a megjelenést. Az ilyen árnyalatú szemhéjfestékeket azonban óvatosan használja. Ha hibát követ el a színnel vagy annak telítettségével, vagy rossz sminkelési technikát alkalmaz, nem kielégítő eredményt kaphat. A szemek fájni fognak, az arc elgyötörtnek fog tűnni. Ne használjon túl élénk és lédús vörös árnyalatokat, például skarlátvörös vagy bíborvörös színt.

 3. Nem számít, milyen színű sminkre vágysz, szinte bármilyen színt használhatsz, fehér szemhéjfestéket vagy túl világos sminket, hogy tompítsd a sminked élénk színeit, és ragyogóbbá tedd a szemedet, a szemét pedig intenzívebbé. A fehér gradiensekkel azonban szintén óvatosan kell bánni. Kicsit túlságosan durvává tehetik a képet, és a smink mesterséges, babaszerű hatást kelthet.

 4. Ibolya, lila és annak minden árnyalata – a levendulától a sötét szilváig. Az ilyen árnyalatú árnyékok jól kontrasztálnak a zöld íriszek színével. És ezért lehetővé teszi az írisz árnyékának telítettségének hangsúlyozását. De egyáltalán nem szabad használni őket, ha elég feltűnő sötét karikák vannak a szeme alatt. Az ibolyaszín smink öregítheti a tekintetet, kioltva azt.

 5. A sárga és az arany árnyalatok világosítják és feldobják a szemet, és sejtelmes ragyogást kölcsönöznek a zöld szemnek.

 6. A pasztell színátmenetes szemhéjfestékek tökéletesek a nude vagy a drámaibb hétköznapi sminkekhez. A zöld szemek sminkjéhez a tejes színtől a bézsig és a világos csokoládéig minden variáció használható, így a tekintet őszinte, mély és koncentrált lesz.

Olvasson tovább  Hogyan kell gondoskodni a dohányzók bőréről?

Amint láthatja, van hely a kreativitásra, a zöld szemű lányok árnyékának kiválasztása nem nehéz.

zöld szem smink

Íme néhány alapvető tipp,hogy az árnyékok kiválasztásánál irányadóak legyenek:

 1. A könnyű, pasztell, nyugodt nude tónusok nagyszerű választás a nappali sminkhez, mivel lehetővé teszik a megjelenés előnyeinek hangsúlyozását, de kizárják azt a helyzetet, amikor egy lány vulgárisnak tűnik. A sötét, telített árnyékok alkalmasak ünnepi megjelenéshez, esti sminkhez. Ebben az esetben a fénygradiensek használata nem praktikus, mert a kép mesterséges fényben személytelennek fog tűnni.

 2. Az élénk és lédús árnyalatok ideálisak a melegebb hónapokban. Télen, amikor minden fehér és szürke, a mély bogyós vagy gyümölcsös színű szemhéjfesték természetellenesnek tűnik az arcon. Ha kint havazik, lágyabb, visszafogottabb tónusok, amelyek a szép zöld szemeket csillogóvá és ragyogóvá teszik.

 3. A matt árnyékok tökéletesek a mindennapi sminkeléshez. És akkor is, ha egy nőnek bármilyen esztétikai bőrhibája van, vagy ha 35 év feletti. A csillogó, csillogó és gyöngyházfényű termékeket leginkább ünnepi sminkekhez használják. Ha munkába vagy iskolába indulás előtt használjuk, akkor túlságosan nagyképűvé és nem megfelelően fényessé teheti a megjelenésünket. Kivételt képeznek a gyöngyházfényű szemhéjfestékek világos árnyalatokban, mint a tejes, fehér és bézs. A szem belső sarkaiban, a szemöldök alatt alkalmazzák, hogy friss és kifejező tekintetet kölcsönözzenek.

 4. A száraz szemhéjfesték alkalmas sminkelésre a forró évszakban. Nem maszatolódnak vagy maszatolódnak, és jól felszívják az izzadságot és a faggyút. A krémes termékek jól védik a bőrt a hideg évszakban, amikor a környezeti tényezők negatív hatásai növekednek.

 5. A préselt árnyékolók nagyon kényelmesen használhatók otthon és a szabadban egyaránt. Könnyen felvihető, nem esik szét a sminkes táskában. A flake kompaktokat otthon, nyugodt légkörben kell használni, nem sietve, például munkába menet egy taxiban.

 6. A paletta színeinek száma is számít. Vásárolhatsz szóló árnyalatokat, ha eldöntötted, hogy melyik a kedvenc színed, amit folyamatosan használni fogsz a sminkedben. Ha kísérletezni szeretne a színátmenetekkel, szerezzen be egy olyan palettát, amely ötnél-hatnál több, az Ön számára megfelelő szemárnyalatot tartalmaz. De vigyázz, mert elég macerás lehet egy készlet ilyen csillogó szemhéjfestéket a kozmetikai táskádban cipelni.

 7. A kiegészítők jelenléte nagy különbséget jelent néhány lány számára. Ha még nincsenek szemhéjfesték-applikátorai és ecsetei, válasszon készleteket, amelyekben ezek vannak.

 8. Az árnyékok kiválasztásakor érdemes megfontolni, hogy a smink hogyan fog “illeszkedni” a teljes képbe. Hogy a színek illenek-e a rúzshoz, a ruhák és a kiegészítők színéhez. Ha azt tervezi, hogy kiemeli a szemét, akkor tartózkodjon az élénk és lédús árnyalatok használatától a ruháiban. Ugyanez vonatkozik a rúzs kiválasztására is, amely lehet félig átlátszó fényes vagy pasztellszínű, természetes hatású rúzs

Olvasson tovább  Pattanások borotválkozás után: miért és hogyan lehet megszabadulni tőlük

szemhéjfesték zöld szemekre

Melyik szemhéjfesték a legjobb a zöld szemekhez

A szakértők megosztották online kiadásunk olvasóival, hogy milyen árnyalatú árnyékokat nem szoktak használni a sminkben, ha egy lánynak zöld a szeme:

 1. A hideg alaptónusú árnyalatokkal rendelkező árnyékok a szemet fakónak, vizenyősnek és fakónak tűnnek.

 2. Minden ezüst színválaszték. Az ilyen színek a kék és szürke szemű nőknek a legjobbak, de nem illenek a zöld íriszhez.

 3. Bár a kék szemű nők számára a zöld a kedvenc, ez a szabály egyik esetben sem működik. Azok, akiknek zöld írisze van, ne viseljenek kék szemhéjfestéket. De a gazdagabb árnyalatok, mint például a kék, egy ünnepi smink alapját képezhetik. De a szakértők azt mondják, hogy ha egy lánynak ritka szemárnyalata van – a tengeri hullám színe -, akkor kék árnyalatokat használhatnak a sminkben.

 4. A fekete egy olyan szín, amelyet nem csak mértékkel, de nem is túl gyakran kell használni… Az ilyen árnyékszín túl zsúfolttá, drámaivá és komorrá teszi a nappali képet. De egy esti zöld szemsminkhez a fekete is tökéletesen elfogadható. Ami a szemceruzát, a ceruzát és a szempillaspirált illeti, nincsenek tilalmak, ezek a dekoratív kozmetikumok még nagyon sötét árnyalatúak is lehetnek.

Amint láthatja, kevés korlátozás van a zöld szemek szemfestékének kiválasztásában. Ezeket a szabályokat könnyű megjegyezni, és segítenek elkerülni a hibákat a mindennapi és ünnepi sminkelés során.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Comments: 1
 1. Áron

  Bocsánat a kérdésemért, de vajon melyik zöld szemhéjfestéket ajánlanád nekem a 19 tipp közül?

  Válasz
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: