7 módja annak, hogy a szemed nagyobbnak tűnjön sminkkel

Kifejező szemek – a természet ajándéka, nem minden lány kapja meg. Akinek nincs szerencséje, ne essen kétségbe, hiszen a sminkmesterek kitaláltak 7 módszert arra, hogy sminkkel nagyobbnak tűnjön a szemük.

Módszer #1: Szemöldök és szempillák igazítása

1. módszer:

A szakemberek tanácsot adnak:

 1. Emelje meg a szemöldöke sarkát. A módszer segít megszabadulni a lógó szemhéjhatástól, a “szomorú tekintettől”. Szemöldöködet alakíttasd át szakemberrel.
 2. Rögzítse a szőrszálakat a helyükön a szemöldökhöz illő tiszta zselékkel vagy termékekkel. Ha túl sötét pigmenteket használ, a homloka kiemelkedik, és a szemei kisebbnek tűnnek. Slick hátra a hajadat a görbe külső széle felé.
 3. Hosszabbítja és göndöríti a szempillákat a külső sarkokban. A módja annak, hogy azonnal nagyobbnak tűnjön a szemed. Ehhez használjon speciális csipeszt, kétfázisú szempillaspirált és műszempillát. Legyen óvatos a szempillahosszabbítással. A sűrű 3-D fürtök elrejtik a szemeket, ahelyett, hogy nagyobbá tennék őket.

Ne használjon szárított szempillaspirált. A szempillák összeragadnak és lecsüngnek, negligálva a göndörségre és a hosszabbításra tett erőfeszítéseket.

2. módszer: Győződjön meg róla, hogy használjon korrekciós termékeket

A sminket egy alapra viszik fel, amelyhez Minera concealert használnak

 • Használjon ze Concealert, Yves Saint Laurent Touche Eclat, Matchmaster Concealer, Maybel krémfestéket
 • ne Color Tattoo 93 árnyalat vagy MAC a Painterly színekben. Az ilyen termékek elfedik a sötét karikákat, a vérző ereket, a nemkívánatos pigmentációt és a szemed szabálytalanságát kiemelő bőrpírt. A nedvesítő fedőlakkok hidratálnak, és megakadályozzák az árnyékok lepergését is.

  3. módszer: A belső szemzugok kiemelése

  Egy olyan tulajdonság, amely még a szorosan elhelyezkedő, kicsi szemeket is nagyobbnak láttatja. Vigyen fel egy kis fehér vagy tejszínű szemhéjfestéket a könnyvonalra, és oszlassa el. Ugyanez a pigment használható az alsó szempillasor hangsúlyozására is. A matt és fényes paletta egyaránt elfogadható.

  Olvasson tovább  Tejhéj az arcra otthon - a legjobb receptek

  A highlighter az arccsontokon fokozza a szem megnagyobbodását a szem sarkának világosabbá tételével. Ha nincs kéznél smink, azt színtelen higiénikus rúzzsal lehet helyettesíteni. Ecsetelje többször az arccsontokra, majd egy szivaccsal vagy az ujjbegyeivel simítsa el.

  4. számú megoldás: Vigyen fel több sminket a külső sarkokra

  A módszer segít vizuálisan tágítani a szemet, csökkenteni a szemhéj lógásának mértékét. A hatást nyilak és árnyékok használatával érjük el.

  Az éles, grafikus nyilak nagyszerű módja annak, hogy a szemek nagyobbnak tűnjenek. Egyszerre lehet a nude smink hangsúlya és a bonyolult technikák, mint például a Cut Crease vagy a “Loop” összetevője. Fontos, hogy a csíkok végei felfelé, a szemöldökcsont széle felé mutassanak. Ez meghatározóbbá teszi a tekintetet, és a szemek nagyobbnak tűnnek. A sima vagy lefelé irányuló vonalak szomorú megjelenést kölcsönöznek az arcnak.

  Az alsó szempillákat ne húzza alá nyilakkal. A sötét vonalak rontják a megjelenést. Ugyanezen okból azok számára, akik szeretnék, hogy a szemük nagyobbnak tűnjön, a Smoky eyes stílusú smink nem ajánlott.

  Ha árnyékolót használunk, annak színe 2-3 árnyalattal sötétebb legyen, mint a smink alapszíne. Vigye fel a pigmentet finoman, egyenletesen a szemöldökcsont széle felé. Egy rövid, sűrű sörtéjű ecset, mint a MAC 239 vagy a ZOEV 234, a legalkalmasabb ehhez a sminkhez.

  Módszer #5: Függőleges smink használata

  Függőleges smink

  Függőleges vonalak sima határokkal a színek átmenetével jó módja annak, hogy a szemek nagyobbnak tűnjenek. Nagyszerű európai vagy ázsiai megjelenésű lányoknak. Szükséged van 4 azonos színű pigmentre a legvilágosabbtól (1) a legsötétebbig (4), hosszabbító szempillaspirálra, fehér zselés szemceruzára és fekete szemceruzára.

  A sminkelés szakaszai:

  1. A bőrhibák elfedésére. Vigyen fel megfelelő árnyalatú concealert szivaccsal vagy ecsettel. A legjobb, ha krémes állagú.
  2. Vigye fel a legvilágosabb szemhéjfestéket (1). pigment a mozgó szemhéj festéséhez a szem belső sarkától a pupilla fölé.
  3. Töltsük ki a középső területet a második árnyalattal.
  4. A negyedik színt használjuk a háromszög rajzolásához a külső sarokban.
  5. A második és a negyedik árnyalat közötti átmenet a 3. számú pigment árnyékolása között.
  6. A legvilágosabb szín kiemeli a szemöldök alatti területet.
  7. Rajzoljon egy nyilat fehér szemceruzával az alsó szempillasor mentén.
  8. Kiemeljük a háromszög külső sarkát fekete szemceruzával.
  9. Alkalmazza a szempillaspirált.
  Olvasson tovább  11 szabály a szőke rúzsok kiválasztásához

  Ahhoz, hogy a szemek maximálisan nagynak tűnjenek, a függőleges smink utolsó szakaszában hangsúlyozni kell az arccsontokat porral és highlighterrel.

  Módszer #7: Használjon Cut Crease Make-up-ot

  Cut Crease make up

  A módszer, amely egyértelműen kijelöli a szemhéj ráncát egy sötétebb árnyalattal. Füstös terület a vonal felett és élesen körvonalazott a vonal alatt. A kontraszt vizuálisan meghosszabbítja a szemeket, így azok nagyobbnak és kifejezőbbnek tűnnek. A módszer alkalmas európai megjelenésű lányok számára, de ellenjavallt ázsiai nők számára.

  A sminkhez 2 árnyalatú szemhéjfestékre van szükség egy általános színpalettán, folyékony fekete szemceruzára és hosszabbító szempillaspirálra. A Cut Crease technika a homokos-csokoládés palettán mutat a legjobban.

  Az alkalmazás szakaszai:

  1. Vigye fel az alapot, mattítsa az alapszín szemhéjfestékkel. A meleg paletta árnyalatai, mint az elefántcsont, a porcelán vagy a púder jobban illenek hozzá.
  2. Enyhén hangsúlyozd ki az egész ráncot sötét pigmenttel (tejcsokoládé, karamell). Egy hosszú bolyhos és hegyes végű kefe, mint a ZOEVA 224, jól használható erre a célra.
  3. Zselés szemceruzával rajzoljon egy vékony, rövid nyilat a szem sarkától a szemöldök felé.
  4. Vigyen fel bronzos szemhéjfestéket a ránc befejezéséhez, kösse a vonalat a nyíl hegyéhez, durva ecsettel tollasítsa a ráncot.
  5. A világos pigmentet a szemöldök alatti vonal fölé kell felvinni.
  6. Bézs szín a mozgó szemhéj kitöltéséhez.
  7. Simítsuk el a csíkot egy ceruzaecsettel.
  8. Duplikált nyíl sötét pigmenttel. Ezt egy finom, rövid bolyhos taklonkefével végezzük.
  9. Alkalmazza a szempillaspirált.

  Ne felejtse el a pirosítót és az ajkakat.

  7. módszer: A hurok szemsmink

  Loop smink

  Klasszikus ceruzatechnika a kontrasztokra összpontosítva. Jellegzetessége, hogy a mozgó szemhéjat éles, lekerekített, gomblyuk alakú vonallal hangsúlyozza. Ez a smink nagyobbnak láttatja a szemet, feltéve, hogy a szemöldökcsont jól ki van emelve. A Hurok a függő szemen giccsesnek tűnik.

  A sminkhez alapozó, highlighter és 3 szemhéjfesték árnyalat szükséges: világos, közepes és sötét. Jobb, ha sűrű textúrájú palettát használsz, az átlátszó nem fog működni. Az árnyalathoz illő sötét, puha ceruza vagy kajal, szempillaspirál a hosszabbításhoz, fekete zselés szemceruza szintén elengedhetetlen.

  Olvasson tovább  Shellac: mi az és alkalmazási titkok

  Technika:

  1. Vigyen fel a bőrre concealert.
  2. Egy ceruza (kajal) segítségével rajzoljon egy ívet. A mozgó szemhéj középső részétől a ránc mentén a szem külső sarkához vezetünk egy csíkot, és a görbét 3-4 mm-rel a határain túlra vezetjük. Az ív széle 2-3 mm-rel a szempillavonal felett maradjon.
  3. Fedje el az alsó szemhéjat ceruzával. Egy vonallal a halántékhoz a szem külső sarkán keresztül, csatlakoztassa a felső ívhez. Rajzoljon egy hurkot az átmeneti területre, árnyékolva azt.
  4. Highlighter megy a szemöldök alá.
  5. A hurok és a szemhéj kontúrja közötti határt köztes pigmenttel festjük, és egy réteg sötét árnyékot viszünk fel rá, ami homályos hatást kelt.
  6. Hangsúlyozza a mobil szemhéj határait alapozóval. A legegyszerűbben a ZOEVA 227, MAC 217 vagy ezek analógjaival.
  7. Az alapozó tetejére vigye fel a paletta legvilágosabb árnyalatát.
  8. Kövesse a felső szemhéjat a gél szemceruzával, hogy finom nyilat hozzon létre.
  9. Vigyen fel szempillaspirált.

  Az intelligens smink nagyszerű módja annak, hogy a szem nagyobbnak tűnjön. Világosítsa fel a belső területet, rajzoljon nyilakat, sötétítse a külső széleket, de ne feledje, hogy az árnyalatok egyensúlyban legyenek, válasszon egy palettát a bőrtónusának és a szemszínének megfelelően. Fordítson figyelmet a kozmetikumok minőségére. Csak a kipróbált és tesztelt termékek sminkje akár 12 órán át is kitart. Emellett ne hanyagolja el az alapvető szemápolás. A duzzanatokat és a puffadtságot semmilyen smink nem tudja elrejteni.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: