15 ötletes módja annak, hogy elmondd a férjednek, hogy terhes vagy

A család új tagja csodálatos alkalom az örömre. Az ilyen hírek gyakran felborítják a világról, a kapcsolatokról és önmagunkról alkotott általános elképzeléseket. Egy szerető feleség mindig igyekszik különleges módon átadni a férjének a híreket. Egy nőt meg lehet érteni: nem csak meg akarja lepni a férjét, hanem tényleg meg akarja adni neki a boldogság pillanatát. Natalia Tolsztaja pszichológus szerint az ilyen pillanatokban az emberek megérzik az élet igazi értelmét, és megértik, miért kell legyőzniük minden akadályt. A közös öröm megélése még közelebb hozhatja a párt egymáshoz, és egynek érezhetik magukat. Íme néhány módja, hogy segítsünk megszervezni ezt az örömöt.

15 eredeti módja annak, hogy tájékoztassa a férjét a terhességről

Mutasd meg neki a terhességi tesztet

A legegyszerűbb és legkézenfekvőbb módja. A terhesség előtti teszt megmutatja, hogy milyen szavakkal lehet megijeszteni. Izgatottsága jogos és érthető. Ezért nem mondasz semmit, és csak megmutatod neki az eredményt. Minden értelmes ember azonnal megérti, hogy mi ez, és nem kérdez túl sokat. Ez valószínűleg tökéletes alkalom lesz arra, hogy párként kötődjetek egymáshoz. A házastárs terhessége olyan hír, amely gyakran arra kényszeríti a férjet, hogy jobbra változzon, hogy további forrásokat találjon az önfejlesztéshez. Jó ötlet, ha ezt a tesztet emlékként megőrizzük, és biztonságos helyre tesszük. Egy idő után mindketten mosolyogni fogtok, amikor ránéztek.

Torta egy megjegyzéssel

A szülőség üzenetét össze lehet kötni egy édes tea partival. Süss a szerelmednek egy finom tortát. Adja hozzá az általa kedvelt összetevőket. Ez önmagában is nagy izgalmat fog okozni. Egy torta, amin az áll: “Csodálatos apa leszel”, hogy a vidám hangulatot megkoronázza. Egy kis papírdarabot szépen fel lehet tekerni, és közvetlenül egy darab tortába lehet tenni. Csak közös étkezés közben győződjön meg arról, hogy házastársa nem fullad meg. Sok mindent meg lehet beszélni a teadélutánon, és azok a dolgok, amelyek mindkettőnket zavarnak.

Egy könyv a szülői magatartásról

Ha tudja, hogy partnere gyermekvállalásról álmodik, és alig várja a hírt, egyszerűen adhat neki ajándékba egy gyermeknevelési könyvet. Egy várandós apának sok mindennel tisztában kell lennie, így a tudás soha nem felesleges. Az ajándékot bármikor átadhatja, amikor Ön úgy érzi, hogy ez megfelelő. Egy könyv ajándékba kapása azonnal megnyugtathatja a szeretett személyt. Ne félj vele kényes témákról beszélni, tegyél fel közvetlen kérdéseket. Ne félj megosztani a kétségeidet és félelmeidet. Ki lenne jobb, mint a hozzád legközelebb álló személy, hogy támogasson téged a szükség idején?? Ideális, ha a férj és a feleség osztozik egymás szülői aggodalmaiban. Az ilyen gondolatok hihetetlenül összekötik mindkettőjüket, így a családi kötelékek megerősödnek.

Olvasson tovább  Miért hányt a baba az anyatejet

Egy mágnes a hűtőszekrényre

Egy nagyon érdekes módja, emellett egyszerű és könnyen elvégezhető. Mindössze annyit kell tenned, hogy veszel egy vicces babamágnest egy boltban. Ha ez nem így van, akkor vásárolhat egy gólya figurát. A mágnesre pillantva meg kell teremteni a megfelelő hangulatot, és nem hagyhat kétséget afelől, hogy mi is történik valójában. Ez a szimbólum végigkísérheti Önt a terhessége alatt, és a baba születése után is Önnel maradhat. Higgye el, akkor lesz mire emlékezni, mosolyogni és örülni…

A boldog hírnök

Ha ez a második gyermek, az első segíthet bejelenteni az örömteli új jövevényt. Öltöztesd fel a legidősebb fiad vagy lányod, ahogyan azt elképzeled, hogy illik az alkalomhoz. A ruháján élénk színű feliratot készíthetsz. Egyszerűen megkérheted, hogy jöjjön apucihoz, és mondj neki egy bizonyos mondatot. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogja összekeverni a dolgokat, és visszautasítani a javaslatodat. Ő maga is rendkívül érdekelt lesz a pillanatban. Minél fiatalabb a gyermek, annál meghatóbb lesz. Senki sem lesz képes visszafogni a kitörő érzelmeit… És a jó hírt követheti egy családi kirándulás egy étterembe, hogy megünnepeljék az örömteli alkalmat.

Eredeti teríték

Minden a vacsora vagy vacsora megfelelő előkészületeiről szól. Ha általában két személyre szolgálsz fel ételt, akkor ezúttal érdemes egy plusz harmadik adag ételt is az asztalra tenni. Ne kommentáld, hogy mit csinálsz. Egy bizonyos ponton a házastársad észre fogja venni, és nagyon meg fog lepődni. Amikor elkezd kérdezősködni, jelentőségteljesen elmosolyodhatsz. Ez egy jó módja annak, hogy az embert arra ösztönözzük, hogy önállóan gondolkodjon, és váratlan következtetésekre jusson. És milyen izgatott lesz, amikor rájön, hogy magas elvárásai teljesültek! Hagyja, hogy az eredeti teríték segítsen ebben.

Üzenet a palackban

15 ötletes módja annak, hogy elmondd a férjednek, hogy terhes vagy

Bár ez számít a legrégebbinek, még ma is igen népszerű. Mert egy palackba zárt üzenet már önmagában is elgondolkodtató. Mit kell írni, gondoljon előre. A lényeg az, hogy a szövegnek őszintének kell lennie, szép érzéseket kell kiváltania és inspirálnia kell. Tegye az üveget a levéllel együtt egy jól látható helyre. A férje nagyobb valószínűséggel veszi észre azonnal. Aztán a megfelelő pillanatban a legártatlanabb pillantással várd meg, amíg kibontja a papírt, és élvezd a reakcióját. A terhesség bejelentése erős érzelmi kitörést okoz. Engedd meg magadnak, hogy szívből szórakoztassanak…

Egy háziállat segítségével

Ha van otthon macskája vagy kutyája, akkor átadhatja neki az ünnepi pillanatot. Hagyja, hogy a háziállat egyfajta hírvivőként működjön. Rögzítsen egy rejtélyes feliratot a nyakörvére. Vidámnak, aranyosnak és szuggesztívnek kell lennie. Amikor eljön a megfelelő pillanat, csak küldje el a háziállatot a férjének, vagy kérje meg, hogy tartsa meg. A véletlenszerűen előforduló “Mama terhes” mondat (valamint bármely más mondat) még a legvisszafogottabb férfit is meghódítja. Így lehet egy háziállat az Ön személyes asszisztense, és mindenkit felvidíthat. Csak annyit kell tenned, hogy örömmel fogadod a bókokat, és ragyogsz a boldogságtól.

Olvasson tovább  Mi a teendő, ha egy 3 éves gyermek nem eszik jól

Üzenet a tükörben

Ha van egy aranyos szokásod a tükörre írni, akkor hagyhatsz egy megható üzenetet a férjednek. Vegyél egy fényes rúzst és írj egy szép szöveget. Győződjön meg róla, hogy a betűk jól olvashatók. Ellenkező esetben a házastársa nehezen értheti meg, hogy miért akar neki valami olyan fontosat elmondani. Jó megoldás olyan pároknak, akik sok időt töltenek külön, vagy ha a terhességet a szerette távollétében kell bejelentenie. De azt kell mondani, hogy a tükör üzenete a legtöbb esetben hiba nélkül működik. Nem hiszem, hogy bánná. A legfontosabb, hogy őszinte legyél, és ne félj elmondani neki, hogyan érzel.

SMS-sel

Mi lehet romantikusabb, mint egy gyönyörű üzenet a telefonon? Küldjön az alkalomhoz illő szöveges üzenetet, és várjon a válaszra. Ne felejtsd el az üzenetet mosolygós arcokkal díszíteni. Várjon hamarosan egy visszahívást. A leendő apa biztosan nem fogja tudni visszafogni az érzelmeit. És remek ürügyed lesz arra, hogy újra elmondd neki, hogy szereted őt, és hogy sok mindent megköszönj neki. Alternatívaként használhatsz egy népszerű azonnali üzenetküldőt, ahol szeretsz kommunikálni… Válassza azt, amelyik a legjobban megfelel Önnek.

Üzenet egy csészén

A házastársad szeret teát inni? Legközelebb, amikor frissítő és forró italt kér, adj neki egy bögrét, amin valami olyasmi áll, hogy “Köszönöm a világ legjobb ajándékát. Hallgass és mosolyogj rejtélyesen. Ha mindketten babáról álmodnak, a partnerének nem kell sokáig találgatnia. Ezt követően bármilyen alkoholmentes itallal ünnepelhet. Általában örülj a lélekből és légy boldog szülő.

Üzenet egy könyvben

Ha a partnere szeret olvasni, nem hagyhatja ki a lehetőséget, hogy egy könyvben közölje vele az örömhírt. Választhatna neki ajándékot egy boltban – egy könyvet, amelyet már régóta szeretne elolvasni. Könyvjelző helyett tegyen egy kész terhességi tesztet az oldalak közé. Ha ez nem hangzik túl vonzónak, van egy másik lehetőség is. Készítsen eredeti könyvjelzőt saját kezűleg. Ennek tükröznie kell a hangulatát és az anyává válásra való felkészültségét. Ezután gondoskodnia kell arról, hogy a könyv mintha véletlenül a férje kezébe kerülne. Vagy egyszerűen adhatsz neki egy könyvet, és ő majd magától megtalálja benne a kívánt tárgyat.

Babakosár

15 eredeti módja annak, hogy elmondd a férjednek, hogy terhes vagy

Érdekes módja annak, hogy olyan ajándékot adjon neki, amely valószínűleg senkit sem hagy közömbösen. Ehhez egy kis fonott kosárra lesz szükséged. Bármilyen színű lehet, ha tetszik. Ezután töltse meg babakellékekkel. Amit megvásárolhat? Bármit! Egy pólya, egy alsónemű, egy cumik, egy pelenka, egy cumisüveg, egy játék! Élvezze a folyamatot. Törekedj arra, hogy engedj a saját érzéseidnek. Ezután átadhatja az impulzust a másik felének. A házastársad biztosan imádni fogja ezeket a maréknyi szép dolgokat. Üljetek le együtt, és kezdjétek el átnézni őket. Higgye el, ez egy olyan pillanat, amelyre sokáig emlékezni fogunk. Még sok év elteltével is élénk közös élményként marad meg az emlék. Azonban senki sem akadályozza meg, hogy megtartsa magát a kosarat és azokat a dolgokat, amelyek a páratlan öröm első pozitív előhírnökeivé váltak.

Olvasson tovább  Mik azok a didaktikai játékok, és miért van rájuk szükségük a gyerekeknek?

Puha játékok

Az ötlet az, hogy a puha játékokat szétszórjuk a házban. Kívánatos, hogy megvásárolja azokat, amelyek a legjobban tetszenek Önnek. Használja a fantáziáját, ne korlátozza magát a választásban. Hagyd, hogy az érzelmeid vezessenek, mert ez annyira király. A játékokat nem kell meghatározott sorrendben elhelyezni. Azt teszed, amit a szíved diktál. A fő feladat itt a férj érzelmi reakciójának elérése. Valószínűleg nem marad közömbös. Amikor látod, hogy felkapja a vizet, hangosan nevethetsz, és mondhatod neki ezt a megerősítő mondatot: “Igen, drágám, jól csináltad. Terhes vagyok.”. Ráadásul a plüssállatok mindig nagyon szépen néznek ki.

Újrahasznosító doboz

Ez egy nagyon hasznos és eredeti módja annak, hogy elmondja a házastársának, hogy új családtagot vár. Tűzz ki egy célt a malacperselyed számára. Megcsinálhatja magának, vagy csak megvásárolhatja a megfelelő terméket egy üzletben. Aztán tegye a malacperselyt egy jól látható helyre a házban. Nagyon kívánatos, hogy eredeti feliratot helyezzenek el rajta, például “Gyermekalap” vagy valami hasonlót. A leendő apának biztosan tetszeni fog ez az ötlet. Amikor a baba meglát egy malacperselyt, valószínűleg azonnal kitalálja, és hozzád bújik.

Az út jó, hogy mire a baba megszületik, tényleg jó sok pénzt takaríthat meg. Az anyagi tőke soha nem felesleges. Egy ilyen malacpersely kiváló pénzügyi segítség lesz, amely lehetővé teszi a jövőben, hogy magabiztosnak érezzék magukat, és ne aggódjanak semmi miatt. oktatás 1 Az ilyen malacpersely kiváló pénzügyi segítség lesz. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy pénzt takarítson meg, és így jól felkészüljön a régóta várt örökös érkezésére.

Szóval, egy szerető családban egy kisbaba születése valóban nagy áldás. Bemutathatja a hírt a férjének, hogy képes volt teljes mértékben megosztani veled egy ilyen nagyszerű esemény. Hogy megfeleljen az elvárásainak, szánjon rá időt. Gondold át alaposan, és válaszd ki magadnak a boldogsághírekkel kapcsolatos elképzelésekhez illeszkedő utat. Még egy fontos pont. Természetesen minden anyává váló nő szeretné érezni házastársa támogatását. De ne bosszankodjon, ha a reakció nem az, amire eredetileg számított. Néhány férfinak időre lehet szüksége, hogy megszokja a híreket. De ez nem jelenti azt, hogy a jövőben nem fogja szeretni a gyermeket. Csak a férfiak később reagálnak érzelmileg, úgyhogy erre készülj fel.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: