CC krém: mire való, mi a különbség a bb és a dd krém között?

Alighogy a lányok elkezdtek örülni a WUV-krémek bevezetésének, egy új termék jelent meg a piacon – az SS-krém. Itt van néhány kérdésünk: mi ez a termék, miben különbözik a jól ismert “bi-bikektől”, milyen helyzetekben jobb választani, és hogyan válasszuk ki a megfelelő terméket?. Az újságírók ezeket a kérdéseket tették fel a profi sminkeseknek. Kis vizsgálatunk eredményeit ebben a cikkben találja.

Viseljen védőruházatot – mi az, jellemzők, összetétel

mi ez, mik a jellemzői, mi a képlet

A B alapozó egy viszonylag új termék az arckozmetikában, amely a népszerű WV-krém után jelent meg. A koreaiak voltak az elsők, akik CC előtaggal ellátott alapítványokat kezdtek gyártani. 2010 körül kezdték el fejleszteni a módosított viaszkrém formulát.

Ha megkérdezzük a szakértőket a “CC” jelentéséről, a válasz egyértelmű: “Color Control”. Ez azt jelenti, hogy fő funkciója a bőrtónus korrekciója. A termék feladatai azonban nem korlátozódnak erre,mivel más célokra is használják:

 1. Nemcsak a színt, hanem a bőr domborzatát is simítja – ezen a területen az SS-krém olyan, mint egy klasszikus alapozó.

 2. A bőr nedvességgel és tápanyagokkal való telítése, mivel hozzászoktunk a hidratáló nappali krémhez, amely a bőrápolási termékek csoportjába tartozik.

 3. A bőr védelme a nap ultraibolya sugarainak negatív hatásaitól, amelyek nyáron és télen serkentik az epidermisz foto-öregedési folyamatát.

 4. Megállítja a bőr öregedési folyamatát, azaz az öregedésgátló krém funkcióját tölti be.

E sokoldalúság mellettAz SS krém több más szempontból is különbözik a hagyományos alapozótól:

 1. Alacsony pigmenttartalom a krémben. Ez rendkívül könnyű textúrát biztosít, egyenletesen terül el a bőrfelületen, és súlytalan, láthatatlan filmréteget képez. Figyelemre méltó, hogy egészen a közelmúltig az SS krém csak egy színben, fehérben volt kapható. A bőrre felkenve alkalmazkodik a bőr tónusához és hatékonyan elfedi a bőrhibákat. Sok márka már sokkal szélesebb árnyalatválasztékkal rendelkezik, így könnyű kiválasztani a bőrödhöz legjobban illő árnyalatot.

 2. Könnyű textúra, amely a pórusok eltömődése nélkül fedi a bőrt.

 3. Alacsony átfedésű tulajdonságok. Ez azt jelenti, hogy a krém nem biztos, hogy képes elfedni a jelentős esztétikai hibákat, de maszkhatása sem lesz. Azonban a problémás bőrre is alkalmazható. Csak használjon előtte korrektort vagy fedőfestéket.

 4. Az alapítványnak a legtöbb esetben egy funkciója van – elrejteni a bőr tökéletlenségeit, miközben kiegyenlíti az árnyékot és javítja az arcbőr megkönnyebbülését. Kiválthatja az alapozót, a fényvédőt, a fedő krémet, a hidratálót és a fedő krémet. Ez a sokoldalúság és a termék sokoldalúsága miatt világszerte egyre több lány választja a hagyományos alapozót és a CC krémet az utóbbi helyett.

Néhány lány, aki szeretné megtapasztalni az SS-krém hatásait, nem teljesen biztos abban, hogy nem csak a klasszikus alapítványtól, hanem más termékektől is különbözik, amelyeknek a rövidítés a nevében szerepel. Azaz a bb-cream, dd-cream és her-cream. Ezt a kérdést is szívesen megvitatnák olvasóink a szakértőkkel.

Az alapozó és más szépségipari termékek közötti különbségek

Az alapozó és az SS krém közötti különbség

A CC krém kiválasztásához nézzük meg, miben különbözik a többi krémtől: a B-, Her- és dd-krémektől:

 1. Színes. Az SS krém szinte fehér árnyalatú lehet, amely a bőrre felhordva gyorsan alkalmazkodik a bőr tónusához. A többi termék általában a bőrszínhez közeli árnyalatokkal rendelkezik.

 2. Nagy pigment sűrűség. Ha ez egy színes CC krém, akkor általában kevesebb pigmentet tartalmaz, mint a biker, de valamivel többet, mint a dd krém. A her-krém általános bőrvilágosító hatással van a bőrre.

 3. A készítmények ápoló tulajdonságai. A BB-krémet elsősorban dekoratív célokra használják, a CC-krémet regenerálásra és védelemre, a dd-krémet az öregedő bőr ápolására, és a hers feliratú terméket extra-hámlasztóként használják, amely mélyen behatol az epidermisz rétegeibe.

Kiderül, hogy mindezek a készítmények segítenek nagyon specifikus problémák megoldásában, és funkcióik eltérőek. Érdemes SS-krémet használni, ha a bőr viszonylag normál állapotban van, de mégis extra ápolást és az öregedés megelőzését igényli.

Az SS alapozó krém alkalmazásának javallatai

Miért használjon alapozó krémet

Az SS alapítvány, mint már említettük, esztétikai és terápiás célokra használható. A sminktermék használatának javallatai a következők:

 1. Ráncok és egyéb öregségi foltok jelei.

 2. Vörösség vagy irritáció jelenléte a felhámon, valamint vörös erek, amelyek akkor alakulnak ki, amikor az arc hajszálerei sérülnek.

 3. Száraz bőr, hámló bőr a homlokon, az orron vagy az orcákon.

 4. Közepes vagy enyhe intenzitású pigmentfoltok.

 5. Sötét karikák a szem körül, beleértve azokat is, amelyek rendszeresen előfordulnak, mert a bőr ezen a területen túl vékony és érzékeny.

 6. A bőr fakósága, a természetes ragyogás hiánya, a felhám elszíneződése (sárgulás vagy zöldes, szürkés árnyalat).

 7. Nyugtatni kell a problémás bőrfelületet, szabályozni a faggyútermelést, elfedni a pattanásokat és a komedókat, a kitágult pórusokat.

 8. A bőrünk táplálásának szükségessége, különösen a vitaminhiányos időszakban (tél vége-tavasz eleje).

 9. Az epidermisz UV-sugárzástól való védelmének szükségessége.

 10. A bőr gyors helyreállításának és friss megjelenésének igénye, még egy álmatlan vagy nyugtalan éjszaka után is.

 11. A bőr idő előtti öregedésének megelőzése vagy az életkorral összefüggő elváltozások megelőzése.

Ennek eredményeképpen a dekoratív kozmetikumok egyetlen termékének használata számos problémát megoldhat és megelőzhet az arcbőrrel. Valamint megtakarítás más termékek vásárlásával és a napi sminkeléssel töltött idővel.

Olvasson tovább  Amire az arc sminkeléshez szükséged van: a tökéletes sminkkészlet listája

A CC krém használatának ellenjavallatai

A CC krém használatának ellenjavallatai

Ennek a terméknek gyakorlatilag nincsenek ellenjavallatai vagy felhasználási korlátozásai. Ez alól csak az ilyen esetek képeznek kivételt:

 1. A bőr mély és súlyos károsodásának jelenléte. Ne használja, ha sebek vagy pattanások vannak a bőrén.

 2. Allergia egy vagy több összetevőre. Még a használati utasítás és az összetevőkre vonatkozó rész alapos elolvasása után sem mindig tudjuk megállapítani, hogy a gyártó milyen anyagokat használt a formula kifejlesztéséhez. Tudnunk kell, hogy biztonságosak-e a szervezetünk számára. Ezért annak érdekében, hogy ne találjon kiütést vagy duzzanatot az arcon, meg kell győződnie arról, hogy nem allergiás egy adott kozmetikai termékre. Új termék vásárlásakor célszerű egy próbatermékkel kezdeni. Vigyen fel kis mennyiségű CC krémet a csukló vagy a könyök belső hajlatának bőrére. És várjon 15-30 percet. Ha a bőr jól vagy semlegesen reagál a kozmetikai termékre, akkor biztonságosan alkalmazhatja azt az arcra.

 3. Az SS-alapítvány használatára vonatkozóan nincsenek egyéb korlátozások. Ha a terméket helyesen választják ki, akkor serdülőkorban, felnőttkorban és idős korban, terhesség és szoptatás alatt is használható.

TS-tone alapítvány – a különböző bőrtípusok előkészítésének típusai

SS alapítvány - terméktípusok a különböző típusú dermákhoz

Sminkszakértők szerint mostanra a leglassabb kozmetikai cég is piacra dobta a CC krém saját verzióját. Azonban nem minden gyártó áll készen arra, hogy olyan termékcsaládot kínáljon, amely minden bőrtípusnak megfelelő terméket kínál. A piacon kapható CC alapozók többsége univerzális, és különböző bőrjellemzőkkel rendelkező nők is használhatják. Bizonyos termékeket száraz, zsíros vagy kombinált bőrre való termékekként lehet besorolni. Csak nézze meg a termék összetételét, hogy lássa, megoldja-e az Ön bőrproblémáját.

Viseljen alapozót száraz bőrre

A száraz és érzékeny bőrre szánt SS krém összetevői között megtalálható a hialuronsav, a glicerin, a gyógynövénykivonatok, a könnyű növényi olajok és más jótékony összetevők, amelyek nemcsak hidratálják a bőrt, hanem lehetővé teszik a felhám számára, hogy hatékonyabban tartsa meg a nedvességet a bőr belsejében.

Ha az alapozót rendszeresen használják, minden sejt telítődik tápanyagokkal, és a bőr egészségesnek, tónusosnak és rugalmasnak tűnik.

SS alapozó zsíros és problémás vagy kombinált bőrre

A zsíros vagy problémás bőr a nők legnagyobb problémája. Ez a bőrtípus sok törődést és helyreállítási segítséget igényel. Ezért erősen ajánlott legalább néhány speciális összetevőt használni egy SS alapozóban:

 1. Antiszeptikus anyagok, amelyek megállítják a gyulladást (akne) okozó kórokozók terjedését.

 2. Regeneráló hatóanyagok, amelyek serkentik a bőrt az önjavításra.

 3. Termálvíz, hidrolipidek, A-, E-, C- és B-vitamin, ásványi anyagok.

 4. Természetes nedvszívók.

 5. Növényi kivonatok és kivonatok. Általában aloe-ból és teafából, uborkából készül.

Amit a zsíros, problémás bőrű CC krém nem tartalmazhat, az olajok. Az epidermisz már így is egészségtelen, zsíros fényű, így nincs szükség arra, hogy tovább rontsuk a problémát. Ezért mindig olyan mattító termékeket válasszon, amelyek csomagolásán az “olajmentes” felirat szerepel. Egy ilyen termék rendszeres használata jelentősen javíthatja a bőr állapotát és jelentősen csökkentheti a faggyútermelést, megszabadulhat számos pattanástól.

Egyéb kritériumok az SS alapítvány kiválasztásához és megvásárlásához

Egyéb kritériumok az SS alapítvány kiválasztásához és megvásárlásához

A bőrtípuson kívül más szempontokat is figyelembe kell venni a termék kiválasztásakor. A sminkszakértők azt javasolják, hogy az ilyen tényezőkre összpontosítson:

 1. A termék összetevőinek összetétele. Ne feledje, hogy a bőr számára előnyös természetes összetevők mellett célszerű meggyőződni arról, hogy nincsenek szintetikus összetevők. A legtöbb termék természetesen kémiai adalékanyagokat tartalmaz, amelyek megkönnyítik a termék bőrre való felvitelét, meghosszabbítják a termék tartósságát és a csomagolás felbontása utáni eltarthatóságát. De győződjön meg róla, hogy a lehető legkevesebb anyagot használja, különben fennáll az allergiás reakció vagy a bőr állapotának romlása. A legjobb, ha a nevük a csomagoláson felsorolt összetevők legvégén szerepel.

 2. Az SS alapítvány árnyalata. A bőrszínt úgy kell kiválasztani, hogy a lehető legjobban illeszkedjen a bőr természetes (vagy szerzett) színéhez. A bézs, elefántcsont, porcelán és sötétbézs készítmények túlnyomórészt számos kozmetikai márka termékcsaládjában vannak jelen. Vannak azonban olyan cégek, amelyek sokkal szélesebb árnyalatválasztékot kínálnak. Ha világos a bőröd, de hajlamos vagy a barnulásra, érdemes több tubus CC alapozót vásárolni. Az egyik terméknek világosabbnak, a másiknak pedig egy kicsit sötétebbnek kell lennie, hogy tavasszal és nyáron hasznos legyen, amikor a bőr még akkor is sötétedik, ha nagyon kevés időt tölt a napon.

 3. A márka. A hagyományos alapozók csak nemrég jelentek meg a piacon, de a nagy márkák már a kínálatukban vannak. Nagyra értékelik hírnevüket, és nagyon gondosan ellenőrzik termékeik minőségét. És a termékek ára változik – van egy krémosztály tömegpiaci, luxus és prémium osztálya. Az Ön igényeinek és költségvetésének megfelelő alapot választhat. Ezért nincs értelme kockázatot vállalni és SS-krémet vásárolni egy olyan cégtől, amelyet nem ismer.

 4. Végül, de nem utolsósorban a vásárlás helye. Jól bejáratott üzletnek kell lennie, amely ápoló és dekoratív kozmetikumok értékesítésére szakosodott. A hagyományos kozmetikai szupermarketek egy kicsit többe kerülnek, mint az online. Nem kell pénzt költenie a szállításra. De a legjobb megoldás – a kozmetikai termékek megrendelése a gyártók hivatalos oldalain, mivel mindannyian az online térben vannak képviselve. A megbízható üzletben történő vásárlással elkerülhető a hamis vagy lejárt szavatosságú, rossz minőségű áruk vásárlásának kockázata.

Hogyan kell helyesen használni

Hogyan kell megfelelően használni egy alapítvány SS-krémet

Minden sminket helyesen kell alkalmazni. Csak a fényvédő krém megfontolt használata biztosítja, hogy a kívánt hatás olyan jó legyen, amilyet csak szeretne. A termék csomagolásán azonban nincsenek részletes utasítások arra vonatkozóan, hogyan kell a CC-krémet alkalmazni, melyiket kell használni az alapozó előtt, és melyiket utána. Ezért szakértőink megosztották a “CC” alapítvány napi használatának lépésről-lépésre történő útmutatóját.Először az előkészítő szakasz:

 1. A bőrtisztítás alapvető lépés, amelyet soha nem szabad kihagyni, különösen, ha problémás a bőre. Használhat bármilyen megszokott terméket, például habzó krémet vagy tisztító gélt.

 2. Ha a bőr hámlik vagy eltömődtek a pórusok, akkor bőrradírt lehet használni. Gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket, a homlok, az orr, az arc és az áll problémás területeire koncentrálva.

 3. Puha törülközővel törölje szárazra az arcát, nem szükséges dörzsölni, csak egy foltos pacsira.

 4. Alkalmazza a saját bőrtípusának ápolására használt terméket. Ez lehet fertőtlenítő vagy hidratáló krém, szérum stb..

Olvasson tovább  Aloe vera: terápiás tulajdonságok alkalmazása aloe juice a kozmetikumokban

Miután a krém felszívódott, ami 10-15 percet vesz igénybe,az SS-alapot fel lehet vinni. Ez háromféleképpen történhet:

 1. Ha problémamentes bőr boldog tulajdonosa vagy, akkor az alapozót az ujjbegyeiddel is felviheted. Ez a módszer ideális egy gyors, mindennapi átalakításhoz. De van egy hátránya – nem higiénikus. Bizonyos esetekben azonban biztonságosan alkalmazható, különösen, ha a keze tiszta. Az SS alapozó felviteléhez nyomja a terméket egy tubusból a bal csuklója hátuljára (vagy a jobb csuklójára, ha balkezes), hagyjon időt, hogy felmelegedjen a testhőmérsékletére, mártogassa az ujjbegyeit, és vigye fel a pigmenteket a bőrére, követve a masszázsvonalakat. Ha a krém a felvitel előtt nem testhőmérsékletű, nehezebb lehet egyenletesen eloszlatni az arcon. Fontos, hogy figyelmet fordítsunk a T-zónára és más, korrekcióra szoruló területekre.

 2. Ha kisebb esztétikai hibák vannak, jobb, ha az alapozót egy speciális kozmetikai ecsettel viszi fel. Lapos alakú, közepes keménységű. Az ilyen kefének szintetikus anyagokból kell készülnie, amelyek nem szívják fel a krémet, és lehetővé teszik a gazdaságos használatot. A terméket az ecset hátuljára vagy közvetlenül az ecset hegyére lehet nyomni. Vigye fel az alapozót “festő” mozdulatokkal a masszázsvonalak mentén, és óvatosan terítse el a bőrön, hogy ne maradjanak csíkok.

 3. A CC krém felvitelének legegyszerűbb és leghatékonyabb módja a kozmetikai szivacs. Egy ilyen tartozék különböző formájú lehet, de a felhasználók megjegyzik, hogy a legkényelmesebb a tojás alakú. Egy ilyen szivacs kényelmesen illeszkedik a tenyerébe, és enyhén kihegyezett oldala van, amely lehetővé teszi, hogy az alapozót a legnehezebben elérhető bőrterületekre vigye fel, például a hajvonal mentén, a szem alatti területen, az orr szárnyán. A szivacs könnyen használható: csak mártja a hüvelykujj tövénél a bőrre nyomott termékbe. Az applikátor segítségével, a masszázsvonalak mentén vigye fel a krémet a bőrre. A felhordás történhet paskolással is. A terméket kis rétegben kell felvinni, de csak annyira, hogy elfedje a tökéletlenségeket. A szivacsok előnye, hogy segítségével könnyedén szabályozhatja az arcra felvitt termék mennyiségét.

 4. A CC krém felvitelekor ne felejtse el alaposan árnyékolni a terméket. Még ha a készítmény textúrája könnyű is, és a színintenzitás alacsony, akkor is meg kell győződnie arról, hogy a festett és a festetlen bőrfelületeken nem alakulnak ki színátmenetek.

A CC krém más sminktermékekkel való kombinálásának lehetőségei

A CC krém más sminktermékekkel való kombinálásának lehetőségei

A termék sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy a megoldandó aktuális problémáktól függően változtassuk az alkalmazását.

A CC krém többféleképpen kombinálható más tonizáló termékekkel:

 1. SS krém, mint alapozó az arcra. Ez a módszer olyan lányok számára alkalmas, akiknek a jelentős esztétikai hibák igazán hatékony elfedésére van szükségük. És nem akarják mutogatni a sminkjüket. Ebben az esetben kétféleképpen cselekedhet. Használja az SS krémet alapozónak, majd vigyen fel egy vékony réteg alapozót erős fedőképességgel. Vagy kombinálja a CC krémet egy hagyományos alapozóval, hogy ápoló tulajdonságokkal ruházza fel.

 2. SS-krém és concealer kombinálva. A két termék keverésével elfedheti a bőr feltűnő hibáit, ugyanakkor optimalizálhatja a fedő krém állagát és megkönnyítheti a felvitelt.

 3. CC krém alapozóval kombinálva. Ez a manipuláció javítja a fedés színét, így az közelebb kerül a bőr természetes tónusához, félig átlátszó és súlytalan lesz. És még a kedvenc alapozója felületét is korrigálhatja, ha az bizonyos helyzetekben nem felel meg a bőrének.

 4. A CC krém és a hidratáló krém, amit rendszeresen használ az arcbőr ápolására. Ebben az esetben megkapja a kívánt dekoratív, azaz maszkoló hatást, valamint fokozza a CC címkével ellátott termék hidratáló tulajdonságait.

 5. CC krém fényvédővel kombinálva. Az ilyen manipulációkat nyáron lehet elvégezni, ha az alapozó SPF-szintje nem elegendő ahhoz, hogy hatékonyan védje a bőrt az UV-sugarak hatásaitól.

 6. CC krém anti-aging termékkel kombinálva. A két termék összekeverhető, így a bőr teljes, egyenletes, intenzív ápolásban részesül, miközben elrejti az öregedő bőr tökéletlenségeit is.

Amint láthatja, több mint elég módja van a CC krém más kozmetikai termékekkel való kombinált használatának. Kísérletezhet, és új, váratlan és hatékony kombinációkat fedezhet fel.

Mivel mossuk le a sminket

Mit kell lemosni a termékről

A CC alapozó a bőrszínező kozmetikumok nem ragadós csoportjába tartozik. Ezért nem okozhat gondot az eltávolítása a bőréről. Ügyeljen arra, hogy este lefekvés előtt öblítse le a terméket az arcáról. És erre a célra ilyen termékeket használhat:

 1. Lotion vagy tonik, sminklemosó, micellás víz. Az ilyen termékek lehetővé teszik az alapozó réteg eltávolítását nagy erőfeszítés és dörzsölés nélkül.

 2. Mosógél vagy hab. Ezek a termékek segítenek eltávolítani az alapozót, és tökéletesen tisztává teszik a bőrt, előkészítve azt a bőrápoló termékek alkalmazására.

 3. Hydrolat (párologtatott vízalapú növényi kivonatok) vagy hidrofil szelet (hidratáló, szilárd bőrápoló krém, amely a bőrrel érintkezve elolvad). A természetes alapon készült sminkeltávolító termékek, pl. virágvíz, kiválóan alkalmasak a CC krém eltávolítására és a bőr textúrájának helyreállítására.

Olvasson tovább  A szembőr hidratálásának sajátosságai - 10 legjobb kozmetikum

Mivel bármilyen sminklemosó használható, használhatod azt, ami már van a kozmetikai táskádban. Nem kell új demake-up termékeket vásárolni.

A CC krém előnyei más sminktermékekkel szemben

Ha még mindig bizonytalan, hogy alapozót vegyen-e, vagy válasszon valami mást, ismerje meg a Color Control feliratú termékek előnyeit:

 1. Nagy választék a különböző bőrtónusú színek tekintetében. Valószínűleg csak a természetüknél fogva sötét vagy nagyon barnás bőrű lányok nem lesznek alkalmasak. De ebben az esetben is lehet fehér vagy semleges árnyalatú terméket vásárolni, amely minden bőrtípushoz igazítható.

 2. A legújabb készítmények, a legújabb kozmetológiai fejlesztések.

 3. Túlnyomórészt természetes összetétel. A CC-krémeket az ilyen típusú kozmetikumok képviselői közül a legtermészetesebbnek tartják.

 4. Kényelmes állaga és könnyű textúrája. Még ha csak most kezded az alapozó felvitelét, akkor is nehéz lehet nem esztétikus maszkhatást elérni.

 5. Maximálisan természetes megjelenés a bőrön. Ez lehetővé teszi a CC-krém használatát mind a mindennapi sminkeléshez nude stílusban (senki sem fogja kitalálni, hogy alapozót használ), mind az esti megjelenés kialakításához (a termékben lévő diffúz részecskék ellenállhatatlanná teszik a bőrét a mesterséges fény lágy sugaraiban).

 6. A legtöbb termék univerzális használatra alkalmas. Egyetlen krémmel eltüntethet minden esztétikai hibát.

 7. A CC krémek terápiás tulajdonságai – ebben a tekintetben az ilyen típusú termékek már régen megelőzték a klasszikus alapítványokat.

 8. A CC krémek nagyfokú tartóssága. A legtöbb termék nedvszívó részecskéket tartalmaz, amelyek legalább 8 órán át a helyén tartják a sminket. Szükség esetén a smink könnyen korrigálható.

 9. Nincsenek a smink kellemetlen következményei, mint például az eltömődött pórusok és a diszfunkcionális epidermisz.

A CC-krémek egyetlen hátránya, amely a dekoratív kozmetikumok más képviselőire is jellemző, az áraik. A kiváló minőségű termékek több ezer rubelbe kerülhetnek.

A népszerű alapítványok és termékeik áttekintése

A népszerű SS alapítványi cégek és termékeik áttekintése

A szakértők egyetértenek abban, hogy a CC-krémek gyártásában az első helyet a koreaiak tartják szilárdan. Termékeik hagyományosan kiváló minőségűek és rendkívül hatékonyak. Például a koreai kozmetikai ipar egyik legjobb képviselője a MIZON Combo Cream Natural Skin. Ez egy univerzális termék, amely minden bőrtípus igényeit kielégíti. bár viszonylag vastag textúrájúak, tökéletesen zsugorodnak anélkül, hogy elnehezítenék a bőrt vagy “vakolathatást” keltenének. Nagyon gyorsan felszívódik, matt felületet hagyva a bőrön. A MIZON Congestion Cream Natural Skin Cream egyetlen rétegben is képes elfedni minden tökéletlenséget és esztétikai hibát.

A termékpalettán azonban számos más, meglehetősen versenyképes termék is megtalálható. Árban, összetételben és alkalmazásban különböznek. A sminkmesterek ilyen kozmetikai termékeket ajánlanak online kiadásunk olvasóinak:

 1. Chanel CC Complete Correction krém.Magas SPF 50-es fényvédőt tartalmaz. Az alapozó gyorsan alkalmazkodik a természetes arcszínhez. Hidratál, felfrissít, felemel és belső, természetes ragyogást kölcsönöz a bőrnek. Az SS alapítványi krém alkalmazása megoldja az öregségi foltok, az alsó szemhéj alatti sötét karikák és az arcfelhám egyéb tökéletlenségeinek problémáit.

 2. Superdefense SS alapítvány C

 3. nique.UVB szűrővel SPF 30. Ez egy igazi mindenes, amely komplex hatást gyakorol a bőrre. Hidratálja a bőrfelületet, kiegyenlíti az árnyalatokat és a domborzatot, valamint öregedésgátló hatással bír.
 4. Faberlic smink. SPF 15, így véd a kemény téli és tavaszi napsütés ellen. A termék népszerű, mivel segít megoldani a legtöbb bőrproblémát. Az alapozó kisimítja a bőr tónusának fakóságát és a felhám szárazságát, kiegyenlíti a domborulatot és elrejti a finom vonalakat.

 5. Abszolút tökéletes krém a Lumene-től. Igazi megváltás a vékonyodó, kiszáradt, dehidratált, forró foltokra hajlamos bőr tulajdonosainak. A képletet kifejezetten az ilyen problémák megoldására fejlesztették ki. A formula aktív összetevői segítenek mélyen hidratálni a bőrt, míg a legvilágosabb pigmentek jó fedőképességgel rendelkeznek.

 6. Ideal Flawless alapozó krém az Avontól. Ez a készítmény a zsíros bőr problémáinak megoldására szolgál. Folyékony állagú, könnyen felvihető és hosszan tartó matt hatást biztosít még a problémás területeken is. A felhasználók azonban rámutattak arra, hogy más bőrtípusokra is alkalmas, és hatékonyan kezeli a látható esztétikai hibákat.

 7. REP + PRIME SS SZÍNKORREKCIÓ. Tökéletes kombinált bőrre, amely hajlamos a száraz és zsíros bőrre egyaránt. Fő tulajdonságai a hidratálás, mattítás és maszkolás.

 8. Aqua Ready Foundation Foundation Cream by Dr.
  andt
  . Kombinált bőrre is alkalmas. Természetes összetevőket, különösen hialuronsavat tartalmaz. Megoldja a bőr különböző részein jelentkező szárazság és zsírosodás problémáját.

 9. Camera Ready CC krém a Smashbox-tól. Ez a termék kivételesen jól működik az öregedő dermisz arcán. Nemcsak az öregségi foltok elleni küzdelemben segít, kiegyenlíti a bőr tónusát és textúráját, hanem csökkenti a ráncok mélységét is, amelyek a 40 év feletti nők megjelenését kezdik elkeseríteni.

 10. Színkombináció CC Deoproce által. Ez egy másik koreai gyártó másik krémje, amelyet az öregedő bőr ápolására és az esztétikai hibák korrekciójára terveztek. Számos természetes összetevővel, többek között kamilla-, aloe-, édesgyökér- és zöldtea-kivonattal készült. A további összetevők közé tartozik a hialuronát, amely hozzájárul az epidermisz fiatalításához. És niacinamid, adenozin, amelyek serkentik a kollagén termelési folyamatokat, valamint szabályozzák a bőr tónusát. A termék semleges illatú, és egész nap a bőrön marad.

Az alapozó felvitelekor figyeljünk a bőr reakciójára. Mivel célja nem csak dekoratív, hanem terápiás is, a rendszeres használat során javulnia kell a bőr állapotának. Ha nem, akkor érdemes megfontolni, hogy egy adott termék alkalmas-e az Ön bőrtípusára.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: