3 módja a fényképek e-mailben történő elküldésének

Az e-mail használata magán- vagy üzleti levelezéshez gyakran magában foglalja egy fotó elküldését, hogy megmagyarázzuk. Szakértőink arról, hogyan küldhetünk fényképet e-mailben, a Gmail példáján keresztül.

Klasszikus módon

A legrégebbi módszer, amely az e-mail legkorábbi napjaira nyúlik vissza, és még ma is használatos, az e-mail melléklet.

Nyissa meg az új üzenetsablont. Az alján egy eszköztárat látunk. Kattintson a gemkapocs ikonra, amelyet a képernyőképen egy nyíl jelöl.

A kiválasztott módszer lehetővé teszi a felhasználó számítógépén tárolt képek vagy képernyőképek elküldését. A megnyíló Explorer ablakban válassza ki azt a könyvtárat, ahol a képeket tárolni szeretné. Jelölje ki a csatolni kívánt fényképet. Kattintson a hárommal jelölt gombra.

A következő képernyőkép mutatja, hogyan néz ki az üzenethez csatolt kép. A sor végén, a név és a kiterjesztés után a méret van feltüntetve.

Küldés a felhőből

A népszerű e-mail szolgáltatások felhőalapú tárolást is kínálnak. A felhőből történő fényképküldés segít csökkenteni az e-mail méretét, ami jó, ha lassú kapcsolattal rendelkező felhasználónak küldöd.

Kattintson a “Google Drive” ikonra az eszköztáron.

Az alábbi képernyőkép azt mutatja, hogy ugyanaz a fotó, amelyet egy e-mail üzenethez csatoltak, hogyan néz ki különböző módokon. Egy a hagyományos csatoláshoz, kettő a linkhez. Az első módszer a név mellett a méretet adja meg. A link esetében ez nem számít, mivel a címzett választhat, hogy letölti-e a képet a számítógépére, vagy elmenti egy felhőszolgáltatásba.

Küldés az internetről

Az utolsó lehetőség az interneten talált kép hozzáadása a levélhez anélkül, hogy azt a feladó számítógépére feltöltené.

Kattintson az eszköztáron lévő ikonra, amelyre a képernyőképen látható nyíl mutat.

Másolja be a kép linkjét az internetről a zölddel kiemelt mezőbe. Nyomja meg a “Hozzáadás” gombot, amelyet a képernyőképen egy triplával jelölünk.

Az internetről letöltött kép másolata bekerül az e-mail szövegébe. A fenti lehetőségekkel ellentétben az ilyen kép nem ikonként vagy linkként jelenik meg, hanem e-mailben optimalizált előnézetként.

Összefoglalva

Szakértőink beszámolnak a kép e-mailben történő elküldésének lehetőségeiről. A képmellékletek kezelésére szolgáló eszközök az egyes e-mail szolgáltatások között némileg eltérnek, de az alapvető funkciók ugyanazok maradnak. Ezekkel az utasításokkal könnyedén eligazodhat a Yandex vagy a .

Olvasson tovább  A szimatolás letiltása a Windows 10 rendszerben
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: