Előzmények megtekintése a Safariban Macen és iPhone-on

A Safari böngésző az Apple mobil és asztali operációs rendszerének része. Kényelmes, funkcionális és jól optimalizált. Ezekkel a funkciókkal az Apple készüléktulajdonosok nem cserélik le, és elsődleges eszközként használják. Szakértőink a böngészési előzmények megtekintéséről a Safari különböző verzióiban.

Mac számítógépek

Számítógépen többféleképpen is hozzáférhet a böngésző előzményeihez. A felső menüsor és a parancsikonok mindig a felhasználó rendelkezésére állnak. Gyors hozzáférés gomb az eszköztáron, ha szükséges.

Amikor a Safari fut, a menük az Apple logótól jobbra, a tetején láthatóak. Koppintson a Történelem gombra. A kibővített lista kettesével mutatja a felhasználó által az adott napon meglátogatott weboldalakat. Az alábbiakban, összezárt állapotban, a korábbi munkamenetek rekordjai találhatók, dátum szerint csoportosítva.

A böngésző eszköztárán jobb gombbal kattintva a menü a képernyőképen látható módon jelenik meg. Akassza be a bekeretezett gombot, és helyezze át egy kényelmes helyre. Fejezze be a konfigurációt a “Kész” gomb megnyomásával.

Az előzmények az aktív lap tetején nyílnak meg, miután rákattintott a dedikált gombra. Minden bejegyzés dátum szerint van csoportosítva. A gyorsbillentyűk rajongói a “Command+Y” billentyűkombinációval érhetik el ezt a részt. A kombináció ismételt megnyomásával a felhasználó visszatér a korábban megtekintett weboldalra.

iPhone

Az iPhone-on használt mobil böngészőben a böngészési előzmények ugyanilyen egyszerűek.

Nyissa meg a Safarit az okostelefonján, és koppintson a képernyő alján lévő nyitott könyv ikonra.

Ez alapértelmezés szerint megnyitja a könyvjelző listát. A felső részben három ikon található. A képernyőképen a nyíl által jelzett jobb oldali részen megnyílik a böngészési előzményeket tartalmazó lap.

Összefoglalva

Ahogy szakértőink megmutatták, a Safariban a megtekintett oldalak listája a lehető legegyszerűbben és legkönnyebben elérhetővé válik.

Olvasson tovább  A fájlkiterjesztés módosítása a Windows 10-ben
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: