Hogyan adhat hozzá egy webhelyet a Safari kedvencekhez Macen és iPhone-on

Minden böngésző tartalmaz könyvjelzőt a kedvenc webhelyek gyors eléréséhez. Szakértőink megmutatják, hogyan adhat hozzá egy webhelyet a Safari Kedvencek közé.

Mac számítógépek

A számítógépen a weboldalak könyvjelzői azonnal a “Kedvencek” közé kerülnek mentéskor vagy későbbi szerkesztéskor.

Nyissa meg a mentendő webhelyet, és kattintson a “Megosztás” gombra az eszköztáron. Válassza ki a “Hozzáadás” lehetőséget a megjelenő műveletek listáján.

Adja meg a nevet a mentési párbeszédpanelen, majd kattintson a képernyőképen látható kötőjellel jelölt gombra. A “3” szám a könyvjelzők mentési könyvtárának megváltoztatására szolgáló legördülő menü.

A Helyek ablak a mentési párbeszédpanel fölé bővül. Itt a felhasználó adja meg a célkönyvtárat – legyen az a rendszer könyvtára vagy a felhasználó által létrehozott könyvtár.

A korábban elmentett könyvjelzők szerkesztéséhez a felső menüben található részekre hivatkozunk. Nyomja meg a nyíl által jelzett elemet a könyvjelző vezérlőpanel kibontásához. Válassza a “Szerkesztés” lehetőséget, amelyet a képernyőképen egy dupla jelez.

A megtekintett oldal tetején megjelenik egy szerkesztési terület. Bármelyik webhelyet hozzáadhatja a kedvencek mappájához húzással és ejtéssel. A jobb oldali gombra kattintva az egyes bejegyzésekhez rendelkezésre álló műveletek listája jelenik meg, a képernyőképen egy dupla.

iPhone

Az iPhone-on a könyvjelzőkkel való munka hasonlóan van megszervezve, de figyelembe véve az érintőképernyő sajátosságait.

Nyissa meg az oldalt, amelyet a könyvjelzői közé szeretne felvenni. Koppintson a “Megosztás” ikonra a képernyőképen látható nyíllal.

A képernyő alján megjelenik egy “függöny” a kapcsolatokkal és alkalmazásokkal. Húzza fel a képernyő tetejére, hogy kitöltse a képernyőt.

A megnyíló műveletek listájában két, nyíllal jelölt elem található. Az első hozzáadja a webhelyet az általános listához, a második pedig a “Kedvencek” mappához.

A korábban létrehozott könyvjelzők szerkesztéséhez indítsa el a Safarit, és kattintson a képernyő alján lévő nyitott könyv ikonra.

Navigáljon a három fül közül az elsőre, amelyet a képernyőképen az egyes jelez. Hosszan koppintson a mozgatni kívánt oldal sorára.

A képernyő tetején megjelenik egy előnézet. Alul – vezérlőmenü. Válassza ki a “Módosítás” sort.

A “Helymeghatározás” területen kattintson arra a mappára, amelybe a könyvjelzőt szeretné áthelyezni. Egy kék pipa jelenik meg előtte, amely megerősíti a kiválasztást.

Összefoglalva

Szakértőink lépésről-lépésre adtak útmutatást az oldalak kedvencek közé mentéséhez az Apple okostelefonokon és számítógépeken.

Olvasson tovább  Szolgáltatás eltávolításának 3 módja a Windows 10-ben
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: