Hogyan archiválhat fájlokat e-mail küldéshez

Az e-mail üzenetek mellékleteit szokás archiválni. Ez csökkenti a teljes méretüket és számukat. Szakértőink megmutatják, hogyan archiválhatja a fájlokat, mielőtt elküldi őket e-mailben.

Archívum formátum

Az emberek különböző operációs rendszereket használnak. Ezért a legjobb, ha a ZIP formátumot használja a mellékletek tömörítéséhez. Windows, macOS és

 • nux az ilyen archívumokat alapértelmezés szerint megnyitja, további szoftverek telepítése nélkül.

  Fájlok tömörítése

  Szakértőink a Windows-t választották a legelterjedtebb és legismertebb operációs rendszernek a példához.

  Nyissa meg azt a mappát, ahová a fájlokat fel szeretné tölteni. Válassza ki a tartalmat a “Win+A” billentyűkombinációval. Kattintson az egér jobb gombjával a kontextusmenü megnyitásához. A dupla. Kattintson a legördülő listában a “3” jelzésű sorra.

  Az operációs rendszer létrehoz egy tömörített mappát, amely azonnal átnevezhető. A fogadott archívum készen áll a küldésre.

  Összefoglalva

  Szakértőink elmondják, hogyan és milyen formátumban archiváljon fájlokat, mielőtt elküldi őket e-mailben.

  Olvasson tovább  Hogyan léphet be a Windows 10 biztonságos módjába
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: