Hogyan hozzon létre egy csatornát a Telegramban

A Telegram messenger fő jellemzője a csatornák. Ezek lényegében egy személyes blog és egy hírfolyam keresztezései. A fő különbség a csoportos beszélgetésekhez képest az, hogy a szerző hozzászólásaihoz nem lehet hozzászólni. Szakértőink elmondják, hogyan hozza létre saját takarmányát.

A létrehozása

A csoportos csevegéshez hasonlóan a csatornát bármely regisztrált Telegram-felhasználó létrehozhatja.

Nyissa meg a messenger-t a “Csevegések” fülön. A párbeszédpanel jobb felső sarkában nyomja meg az “Új párbeszédpanel létrehozása” feliratú gombot.

A képernyő tetején, a műveletek listájában kattintson a “Csatorna létrehozása” területre.

Menjen a következő képernyőre, és nyomja meg a nagy gombot a kerettel.

Nevezze el a csatornát, adjon meg egy leírást és állítson be egy avatárt. Kattintson a “Tovább” gombra a következő szakaszba lépéshez.

Válassza ki a csatorna típusát. Az alapértelmezett beállítás a nyilvános, ‘Public’. Minden messenger-felhasználó megtalálhatja az ilyen csatornát és feliratkozhat rá. A duplával jelölt mezőben hozzon létre egy hivatkozást. Csak latin betűket tartalmazhat, és ideális esetben megegyezik a csatorna nevével. Ahogy gépel, a szabad státusz megjelenik alatta. A csoport piros színnel jelenik meg, ha foglalt, és zölddel, ha szabad, ahogy a képernyőképen látható. Miután megadta a nyilvános linket, kattintson a “Tovább” gombra a folytatáshoz.

Az utolsó lépés az első előfizetők toborzása a címjegyzékből. Jelölje be a lehetséges olvasókat, és fejezze be a csatorna létrehozását a “Tovább” gombra kattintva.

Visszajelzés beállítása

A csatorna nem ad visszajelzést az olvasóknak. Ha szükség van rájuk, a tulajdonos konfigurálhatja őket a csoporthoz kapcsolva.

Menj a létrehozott csatornára, és kattints az avatárra a jobb felső sarokban.

A megjelent kezelési területen nyomja meg a “Szerkesztés” gombot.”.

A “Megbeszélés” terület a csatornatípus alatt van bekeretezve. Koppintson erre a beállítások eléréséhez.

A nyíllal jelölt terület a felhasználó által létrehozott csoportokat mutatja. Ez szintén megnyit egy párbeszédpanelt, amely lehetővé teszi, hogy szükség esetén új csatornát állítson be. Az adott példában már van egy csoport. Kattintson rá a létrehozott csatornához való kötéshez.

A képernyő alján megjelenik egy felugró menü. Koppintson a kerettel jelölt gombra.

A csoport- és csatornakötés megerősítése egy másik felugró menüben.

A beállítások elvégzése után a bal felső sarokban nyomja meg a “Vissza” gombot.

Zárja be a vezérlési paramétereket tartalmazó ablakot a “Kész” gombra kattintva. A beállítások elkészültek, és elkezdheti az üzenetek megosztását.

Összefoglalva

Szakértőink megmutatták, hogyan hozzon létre egy Telegram-csatornát és hogyan kapcsoljon össze egy vitacsoportot a visszajelzésekhez. A rendszergazda a projekt előrehaladtával asszisztenseket rendelhet ki, vagy automatizálhatja a műveleteket botokkal.

Olvasson tovább  A OneDrive eltávolítása a Windows 10 rendszerben
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: