Hogyan hozzon létre egy Yandex e-mail fiókot

A Yandex egyik legk√©nyelmesebb √©s legfejlettebb szolg√°ltat√°sa az e-mail. Az √©rv√©nyes e-mail c√≠m √°lland√≥ k√∂vetelm√©ny az akt√≠v internetezŇĎk sz√°m√°ra. A legt√∂bb webhely regisztr√°ci√≥s elj√°r√°sa e-mailhez k√∂t√∂tt. Elengedhetetlen a dokumentumok elektronikus fogad√°s√°hoz √©s a b√°rmely szervezettel val√≥ kommunik√°ci√≥hoz. Szak√©rtŇĎink elmondj√°k, hogyan hozzon l√©tre egy fi√≥kot a Yandexben.E-mail.

Feliratkoz√°s

A regisztr√°ci√≥s elj√°r√°st k√∂zvetlen√ľl a keresŇĎszolg√°lat fŇĎoldal√°n v√©gezheti el.

Menjen a Yandex weboldal√°ra, √©s keresse meg a b√∂ng√©szŇĎ jobb felsŇĎ sark√°ban a k√∂vetkezŇĎ elemet. Kattintson a kiemelt keretben l√©vŇĎ linkre a regisztr√°ci√≥s ŇĪrlaphoz val√≥ tov√°bbl√©p√©shez.

\

Az elsŇĎ k√©t, z√∂ld sz√≠nnel kiemelt mezŇĎbe √≠rja be a vezet√©k- √©s keresztnev√©t. V√°lassza ki a bejelentkez√©st, amely az e-mail c√≠mben a @ szimb√≥lumig jelenik meg. A karakterek be√≠r√°sa k√∂zben a szolg√°ltat√°s automatikusan ellenŇĎrzi, hogy a karakterek szabadok-e. K√≠v√°natos egy semleges v√°ltozatot v√°lasztani, amely a tov√°bbiakban minden t√≠pus√ļ e-mail levelez√©sben haszn√°lhat√≥. P√©ld√°ul a “milochka” felhaszn√°l√≥n√©v nem lesz t√ļl j√≥ v√°laszt√°s egy komoly szervezetnek k√ľld√∂tt levelek k√ľld√©s√©hez. Jelsz√≥ be√°ll√≠t√°sa a postafi√≥khoz val√≥ hozz√°f√©r√©shez. A r√≥mai √°b√©c√© kis- √©s nagybetŇĪinek, sz√°moknak √©s √≠r√°sjeleknek a haszn√°lata. Csak az aposztr√≥f, a nagybetŇĪs vesszŇĎ √©s a g√∂rbe v√≠zszintes ferde vonal elfogadhatatlan. Ha jelenleg nincs sz√ľks√©g a Yandex szolg√°ltat√°s ig√©nybev√©tel√©re.Vegye ki a jel√∂l√©st a “4” jel√∂lŇĎn√©gyzetbŇĎl. A k√©pernyŇĎk√©pen csillaggal jel√∂lt linkre kattintva oldja fel az e-mail c√≠m √∂sszekapcsol√°s√°t a telefonsz√°mmal.

A Yandex a mobiltelefonsz√°m be√≠r√°sa helyett egy biztons√°gi k√©rd√©s kiv√°laszt√°s√°t k√©ri. Kattintson az eggyel jel√∂lt sz√∂vegmezŇĎre a lista kibŇĎv√≠t√©s√©hez. Ha nincs megfelelŇĎ k√©rd√©s a szabv√°nyos list√°n, akkor l√©trehozhat saj√°tot.

T√∂ltse ki a telefonsz√°m megad√°sa helyett a kiv√°lasztott mezŇĎkbe, √©s adja meg az ellenŇĎrzŇĎ k√≥dot. √≠rja fel√ľl a t√ľrkizk√©kkel kiemelt dobozban l√°that√≥ szavakat. A regisztr√°ci√≥s elj√°r√°s befejez√©s√©hez nyomja meg a k√©pernyŇĎk√©pen a h√°rmas betŇĪvel jel√∂lt gombot.

V√°lasszon egy tartom√°nyt

Az √ļj e-mail fi√≥k sikeres l√©trehoz√°sa ut√°n a felhaszn√°l√≥ bel√©p a postafi√≥k webes fel√ľlet√©re. MielŇĎtt elkezden√© haszn√°lni, elŇĎsz√∂r is meg kell ismernie a c√≠m√©t.

Olvasson tov√°bb  Hogyan t√∂r√∂lje a k√©retlen anyagokat √©s v√≠rusokat a telefonj√°r√≥l, hogy felgyors√≠tsa azt

Kattintson a fogaskerék szimbólumra az eszköztáron.

A be√°ll√≠t√°sok men√ľbŇĎl a k√©pernyŇĎk√©pen z√∂ld jel√∂l√©ssel kiemelt r√©szhez l√©pjen.

A ny√≠l jelzi a r√°di√≥gombot, amellyel kiv√°laszthatja az e-mailben a @ szimb√≥lum ut√°n felt√ľntetendŇĎ domain nevet. Az alap√©rtelmezett be√°ll√≠t√°s a felhaszn√°l√≥ f√∂ldrajzi elhelyezked√©se alapj√°n a “”. A felhaszn√°l√≥ helyettes√≠theti a nemzetk√∂zi “” vagy a r√∂vid nemzeti domain n√©v “” haszn√°lat√°val. Most, hogy kiv√°lasztotta az e-mail c√≠m√©t, megoszthatjuk azt m√°s felhaszn√°l√≥kkal e-mailben vagy azonnali √ľzenetk√ľld√©ssel.

√Ėsszefoglalva

A szak√©rtŇĎink √°ltal adott l√©p√©srŇĎl-l√©p√©sre t√∂rt√©nŇĎ √ļtmutat√°sokat k√∂vetve n√©h√°ny perc alatt l√©trehozhat egy Yandex-dobozt.Lev√©l √©s c√≠m megoszt√°sa rokonokkal vagy koll√©g√°kkal.

√Črt√©kelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Hell√≥ mindenkinek! √Čn vagyok Cybulya Guculka, √©s nagy lelkesed√©ssel osztom meg szenved√©lyemet a h√°ztart√°si g√©pek jav√≠t√°s√°val √©s telep√≠t√©s√©vel kapcsolatban. Ennek az oldalnak az √≠r√≥jak√©nt engem a technol√≥gia ir√°nti szeretetem √©s a v√°gy hajt, hogy seg√≠tsek m√°soknak meg√©rteni √©s megoldani a g√©peikkel kapcsolatos probl√©m√°kat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: