Hogyan importálhatok könyvjelzőket a Firefoxba?

A HTML – Hypertext Markup Language (Hipertext Markup Language) alapú könyvjelző átvitel technológiája. Kivétel nélkül minden böngésző támogatja, mint egységes hálózati szabványt. Ebben a cikkben szakértőink megmutatják, hogyan lehet könyvjelzőket importálni a Firefoxban.

Importálás egy másik böngészőből

A Microsoft alapértelmezett böngészője az Edge. Korábbi verziókban -Internet Explorer. A mentett könyvjelzőket szükség esetén importálhatja a Firefoxba.

A Mozilla rejtett felső eszköztárral rendelkezik a képernyőterület megtakarítása érdekében. Nyissa meg a számítógép billentyűzetén az “Alt” billentyű megnyomásával. Nyissa meg a “Fájl” menüt, és válassza ki a képernyőképen a “2”-vel jelölt sort.

Amikor az importáló varázsló elindul, válassza ki a böngészőt a nyílgombok közötti rádiógomb áthelyezésével. Nyomja meg a “Tovább” gombot.

Válassza ki az áttelepítendő adatokat a könyvjelzőkkel együtt. Alapértelmezés szerint minden elem be van jelölve. A “Tovább” gombra kattintva aktiválódik az átviteli eljárás.

Ellenőrizze, hogy a kiválasztott adatok helyesen lettek-e importálva, és zárja be a varázslót.

Nyissa meg a Firefox könyvjelző panelt, és nézze meg a mappát egy dupla jelöléssel a menüben. Ez tartalmazza a Microsoft Edge-ből származó webhelyek könyvjelzőit.

Importálás HTML fájlból

Előre exportált HTML-adatok, amelyeket más számítógépről vagy operációs rendszerből importálhat a Firefoxba.

Nyissa meg a “Könyvtár” menüt az eszköztáron található “Könyvtár” ikonra kattintva. Kattintson a “Könyvjelzők” gombra.

Az akciók kezdeti listája a második szintre bővül. Kattintson a “Mindenki megjelenítése” fülre.

A könyvtárkezelő ablakban nyomja meg az eszköztáron a nyíllal jelzett gombot. Válassza a “Importálás HTML-fájlból” lehetőséget.

Ezután az exportált könyvjelző helye megjelenik egy felugró kiválasztó párbeszédpanelen. Nyomja meg a “Megnyitás” gombot, és indítsa el az importálási folyamatot.

A menedzser oldalsó menüjében láthatja a művelet eredményeként létrehozott új mappákat.

Összefoglalva

A szakértőink által készített lépésről-lépésre útmutatót követve néhány perc alatt importálhat könyvjelzőket a Firefoxba más böngészőkből.

Olvasson tovább  MacBook képernyőfelvevő
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: