Hogyan készítsünk bootolható Windows 7 pendrive-ot a Rufus használatával?

Az ingyenesen terjesztett Rufus szoftver egy univerzális eszköz telepítő médiumok létrehozására, amely támogatja a különböző operációs rendszerek disztribúcióit. Szakértőink megmutatják, hogyan készíthet vele bootolható Windows 7 USB-sticket.

Csatlakoztasson legalább 8 GB kapacitású cserélhető adathordozót a számítógépéhez, és nyissa meg a Rufus programot. Az USB-stick automatikusan felismerésre kerül, és megjelenik a mezőben, amely egy. Nyomja meg a “2” jelű gombot a felfedező ablak megnyitásához.

Válassza ki a Windows 7 ISO fájlt tartalmazó könyvtárat. Jelölje ki az egérrel, és kattintson a “Megnyitás” gombra.

A kép neve megjelenik az egyikkel jelölt területen. A szoftver a többi paramétert automatikusan ismeri. Válassza ki a bootpartíció sémát a “2”-vel jelölt mezőkben. 64 bites rendszerek esetén az alapértelmezett GPT, 32 bites rendszerek esetén pedig -M
. A fájlrendszer típusa is a bit-típusától függően kerül kiválasztásra. FAT32 x64 és NTFS x86 esetén. Kattintson a “Start” gombra a média írásának elindításához.

Két terület van a speciális beállításokhoz. Az első a Lemez tulajdonságaiban található. Ha az M
A felhasználó további kompatibilitási opciókat adhat meg a régebbi BIOS-verziókhoz.

A második további terület a “Formázási beállítások” blokkban van elrejtve. Itt ellenőrizheti a rossz blokkokat, ami hasznos lehet, ha a flash meghajtót korábban már használták.

A bootolható adathordozók létrehozásának folyamatát a haladásjelző sáv kitöltése kíséri, amelyet egy. Amikor megjelenik benne a “Kész” üzenet, nyomja meg a “Bezárás” gombot. A bootolható USB stick készen áll a használatra.

Összefoglalva

A szakértőink által adott lépésről-lépésre történő útmutatásokat követve könnyedén létrehozhatja a Windows 7 telepítőmédiát, még akkor is, ha még soha nem csinált ilyet korábban.

Olvasson tovább  A 7 legjobb online fájlkonvertáló
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Comments: 1
  1. Dániel

    Szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet bootolható Windows 7 pendrive-ot létrehozni a Rufus segítségével? Előre is köszönöm a választ!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: