Hogyan változtathatja meg jelszavát Google-fiókjában

A Google-fiók lehetővé teszi, hogy hozzáférjen a vállalat összes online szolgáltatásához. A felhasználó esetleg nem használ e-mailt, de rendszeresen dolgozik a Google Dokumentumokban, vagy fényképeket tárol a felhőben. Az Android okostelefon-tulajdonosok a Google Play alkalmazásbolt eléréséhez használják. Ha jogosulatlan hozzáférésre gyanakszik, gyorsan változtassa meg adatvédelmi beállításait. Szakértőink megmutatják, hogyan változtathatja meg jelszavát a Google-fiókjában.

Nyissa meg a keresőmotor főoldalát, és a böngészőablak jobb felső sarkában kattintson az “Enter” gombra.

Kattintson a számla leírását tartalmazó területre. Adja meg az e-mail címét és a nevet, amellyel bejelentkezett.

Írja be jelszavát a nyíl által jelzett mezőbe. Kattintson a “Tovább” gombra.

A rendszer visszatér a kezdőlapra. A Bejelentkezés gomb helyett a felhasználói avatarodat fogod látni. Kattintson rá a menü megnyitásához. Kattintson a “Google-fiók” dobozra.

Váltson a “Személyes adatok” fülre. A “Profil” területen nyomja meg a “2” számot. A fiókhoz való hozzáférést újra meg kell erősíteni ahhoz, hogy a jelszóváltoztatási párbeszédpanelre léphessen.

Írja be az új hozzáférési kombinációkat a nyilakkal jelzett mezőkbe. Kattintson a “Módosítás” gombra. A kért művelet sikeres végrehajtása visszavisz minket a személyes adatok oldalára.

Összefoglalva

Szakértőnk lépésről lépésre bemutatott útmutatója percek alatt megváltoztatja a Google-fiókja nem biztonságos jelszavát.

Olvasson tovább  A Wi-Fi engedélyezése és konfigurálása a laptopon
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: