Mail beállítása.Ru a Denevérben!

Ha nagy mennyiségű e-mail levelezéssel rendelkezik, kényelmesebb lenne a webes felület helyett egy dedikált klienst használni. Szakértőink megmutatják, hogyan kell konfigurálni a The Bat! a levelező szerverrel való együttműködéshez .

POP3 protokoll

A POP protokollt az üzenetek munkamenet üzemmódban történő fogadására tervezték. A program a felhasználó által megadott időközönként csatlakozik a szerverhez, és miután új e-maileket töltött be a számítógépre, befejezi a kapcsolatfelvételt.

A denevér megnyitása! Bontsa ki a megjelölt elem menüjét az eszköztáron történő kiválasztásával. Kattintson a felső sorra az Új postafiók varázsló elindításához.

Töltse ki a zölddel jelölt mezőket. Adja meg a kezdeti létrehozáskor beállított felhasználónevet, e-mail címet és jelszót – egymás után. A protokollok menü a “2” számmal jelzett pozícióban marad. Kattintson a “Tovább” gombra a kapcsolatok beállításához.

Helyezze a rádiógombot a képernyőképen egyként jelzett “POP” elemre. Adja meg a bejövő e-mail kiszolgáló címét a jelölővel kiemelt mezőben. A szolgáltatás, függetlenül attól, hogy a domain név választott regisztrációkor a doboz egységes – “pop.”. Bontsa ki a hárommal jelölt legördülő menüt. Válassza ki a STARTTLS biztonságos kapcsolatot a szabványos port használatával. Kattintson a “Tovább” gombra.

A kimenő levelek tulajdonságaiban a kapcsolat típusát is módosítsa biztonságosra. Ellenőrizze, hogy a képernyőképen kettővel jelölt opció be van-e jelölve.

Fejezze be az ügyfél beállítását a “Befejezés” gombra kattintva.

IMAP4 protokoll

A modernebb IMAP protokoll használata lehetővé teszi a postafiók több eszközről történő elérését és a változások valós idejű szinkronizálását. Más szóval, a felhasználó küldhet levelet a számítógépéről, és válaszokat kaphat az okostelefonján.

A harmadik lépés eltér a fenti sorrendtől. A bejövő levelek beállításainál állítsa a rádiógombot IMAP-ra. A kiemelt mezőben adjon meg egyetlen kiszolgálót az összes tartománynévhez, “imap”.”. STARTTLS kapcsolattípus beállítása.

Miután létrehozta a kapcsolatot, a bejelentkezési oldalra kerül . Válasszon egy domain nevet a legördülő menüben, amelyet egy jelölés jelöl. Adja meg a postafiók jelszavát, és nyomja meg a “Bejelentkezés” gombot.

Az “1”-gyel jelölt területen a levelezőprogramhoz rendelkezésre álló lehetőségek listája jelenik meg. Kattintson az “Allow” gombra, fejezze be a kapcsolat konfigurálását és indítsa újra a programot.

Új postafiók kiemelése. Nyomja meg az eszköztáron a “2” feliratú gombot. Válassza ki a kibővített menü utolsó menüpontját, amely a képernyőképen látható.

Váltson a tulajdonságfán az eggyel jelölt ágra. Jelölje be a jelölővel és a “2” számmal jelölt területen lévő négyzeteket. A hármas sorban feltüntetett legördülő menük segítségével válassza ki az elküldött és törölt üzenetek számára használandó IMAP mappákat.

Lépjen be a “Törlés” alszakaszba. A “2” és “3” jelölésű rádiógombokat helyezze a képernyőképen látható pozícióba. A kiemelt “Tallózás” gomb segítségével állítsa be a “Kukába” könyvtárat minden egyes elemhez. Vegye ki a jelölést a “4”-gyel jelölt négyzetből. Fejezze be az ügyfél beállítását az OK gombra kattintva.

Összefoglalva

Szakértőink lépésről-lépésre útmutatásai a The Bat beállításához! a felhasználó által kiválasztott protokollok valamelyikének használatával együttműködni a levelezőszolgáltatással.

Olvasson tovább  Azonosítatlan hálózat hiba elhárítása Windows 10 alatt
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: