A Yandex Mail beállítása a Denevérben!

A Yandex mail szolgáltatás az egyik legnépszerűbb a Runet-en. Szakértőink elmondják, hogyan kell beállítani az e-mail klienst A denevérrel való munkavégzéshez!.

A protokoll kiválasztása

Alapértelmezés szerint a Yandex.A levelezés IMAP-on keresztül működik. Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyidejűleg több eszközről is hozzáférjen egy postafiókhoz, és valós időben szinkronizálja az adatokat. A POP3-ra való áttéréshez meg kell változtatnia a beállításokat a webes felületen.

Jelentkezzen be a Yandex dobozába.Menjen a. Kattintson a fogaskerék ikonra a keresőmező jobb oldalán. A megnyíló menüben kattintson a rendelkezésre álló elemek bármelyikére.

A konfigurációs menü felső részén kattintson a nyíllal jelölt hiperhivatkozásra.

Görgessen lefelé a lehetőségek között az oldal aljára. Kattintson a képernyőképen nyíllal jelölt linkre.

Jelölje be az egyik jelölőnégyzetet. Nyomja meg a “Mentés” gombot, és alkalmazza a módosításokat. Most már elérheti a postafiókot a két protokoll valamelyikével a szükséges paraméterek beállításával a kliens levelezőprogramban.

IMAP konfigurálása

Nyisd ki a denevért! Nyomja meg az eszköztáron az eggyel jelölt gombot. Kattintson a legördülő menü felső sorára az Új postafiók varázsló elindításához.

Töltse ki a zöld jelölővel kiemelt mezőket. Fentről lefelé haladva írja be a felhasználónevet, az e-mail címet és a jelszót a postafiók eléréséhez. A protokollok menü változatlanul hagyása.

A rádiógombot a képernyőképen látható pozícióba állítjuk. Bejövő kiszolgáló címe “imap.A kiemelt sorban a “2” sort automatikusan meg kell határozni. Nyissa meg a “3” feliratú legördülő listát. Itt válassza ki a TLS-en keresztüli biztonságos kapcsolatot.

Győződjön meg róla, hogy az “1” számozású mező tartalmazza az “smtp” címet.”A kimenő levelező szerver esetében. A kapcsolat típusának beállítása TLS-re. Győződjön meg róla, hogy a hárommal jelölt helyet ellenőrzik.

Fejezze be a varázslót a “Befejezés” gombra kattintva.

Jelölje ki a létrehozott postafiókot a mappafában. Nyissa meg újra a 2-vel jelölt menüt, ezúttal a lista utolsó elemét választva.

Lépjen a konfigurációs fa “Management” szakaszába. Jelölje be a “2” jelölőnégyzetet. A velük szemben lévő legördülő menük segítségével válassza ki a képernyőképen látható értékeket.

Lépjen a “Törlés” alfejezetre. Mozgassa a fő és alternatív rádiógombokat a két. A “Tallózás” gombbal válassza ki a “Törölt” könyvtárat mindkét elemhez. Törölje a “3” jelölőnégyzetet, hogy megakadályozza a korábban kapott e-mailek alternatív törlését. Jelölje be a mappák tömörítését engedélyező négyzetet.

Menjen a képernyőképen eggyel jelölt részhez. Jelölje be a “2” és “3” jelölőnégyzeteket. Fejezze be a konfigurációt az “OK” gombra kattintva. A program újraindítása a megadott kapcsolati beállítások alkalmazása érdekében.

POP postaláda

Ha a POP3 protokollt választja, az eljárás általában megegyezik a fent leírtakkal. A postaládák beállításaiban helyezze a rádiógombot a jelzett pozícióba. Ellenőrizze, hogy a cím mezőben a “pop3″ van-e megadva.”. A fenti példához hasonlóan válassza ki a TLS protokollt használó kapcsolattípust.

Miután befejeztük a kapcsolat beállítását, menjünk a postafiók tulajdonságaihoz. Válassza ki a “Kezelés” ágat a beállítások fájában. Győződjön meg róla, hogy a rádiógomb a képernyőképen kettővel jelzett pozícióban van. A beállítások alkalmazásához indítsa újra az ügyfelet.

Összefoglalva

Kövesse ezeket a szakértői utasításokat a The Bat beállításához! A Yandex. Mail.

Olvasson tovább  A Windows 10 frissítése
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: