23 kreatív ötlet az esküvői évforduló megünneplésére

Az esküvői évfordulók kötelező ünnepségek. Ez egy módja annak, hogy emlékezzenek a kapcsolatuk romantikus kezdeteire, és hogy több év házasság után megerősítsék azt.

Íme, hogyan teheted a napodat olyan nappá, amelyre sokáig emlékezni fogsz.

23 kreatív esküvői évforduló ötletek

Ünneplés a családdal és a barátokkal

Mindenkinek megvan az ideális esküvői parti forgatókönyve. Ha a szeretteiddel szeretnéd, akkor erre is kitalálhatsz egy kreatív forgatókönyvet.

Party asztal

Csinálhatja otthon, a szabadban vagy egy kávézóban. A legfontosabb, hogy ünnepi, barátságos légkör legyen, ahol mindenki jól érzi magát.

És egy olyan ünnepséghez, amely nem válik banális ünneppé, hívja meg az animátorokat egy olyan versenyek és játékok programjára, amelyeket a felnőttek nem kevésbé izgatottan játszanak, mint a gyerekek.

Ismételje meg az esküvő napját

Kicsit drága, de tökéletes azoknak, akik szeretnek nagyszabásúan ünnepelni. Ezt az opciót azok választják a legjobban, akiknek nem volt fantáziadús ünnepségük, vagy nem úgy sikerült, ahogy szerették volna.

Kiválaszthat egy egzotikus helyet, ahol az esküt az apósok előtt mondhatja el, összeállíthat egy menüt csak az Ön által kedvelt ételekkel, díszítheti a helyszínt a közös életük során készült fényképekkel.

De még akkor is, ha a pénzügyek nem teszik lehetővé az igazi ünneplést, meghívhatja a legközelebbi és legkedvesebbeket a vidékre, és előre kiválaszthat egy gyönyörű helyet. Egy ilyen eseményről készült fényképek igazi albumkiemelőt jelentenek.

Ünneplés a barátokkal

Ha egy vidám és vidám évfordulót szeretne, hívja meg barátait. Nemcsak támogatni fogják az ötletedet, hanem olyan javaslatokat is felajánlanak, amelyek még szórakoztatóbbá teszik az estét.

Íme néhány módja a barátokkal való ünneplésnek.

Tematikus party

A win-win módja annak, hogy egy szórakoztató éjszakát töltsön el. A téma bármi lehet, például egy arab parti a marokkói hagyományok szerint, vagy fekete-fehér, ahol minden vendégnek ezeket a színeket kell viselnie. Lehet egy nagyszerű Gatsby-parti vagy egy édes fagylaltos parti.

Nem számít, milyen témát választasz, amíg ez egy szórakoztató és eredeti ünnepség.

Kirándulás a vidékre

23 kreatív esküvői évforduló ötletek

Ha az évfordulója a melegebb hónapokra esik, egy vidéki kirándulás a barátokkal ideális. Bérelhet nyaralót vagy bázist, amelyet megoszthat a csoportjával.

Olvasson tovább  Hogyan lehet pénzt keresni a kereskedelemben

szervezzenek tábortüzes táncot, grillpartit, versenyeket és játékokat, hogy a buli ne váljon banális ünneppé.

Quest

Népszerű tevékenység kis csoportok és friss házasok számára, akik aktívan szeretnék tölteni az évfordulójukat. A küldetés a barátaid új oldalának felfedezése, így szórakoztató módja a szabadidőd eltöltésének.

És miután sikeresen teljesítetted a kihívást, egy kávézóban ünnepelhetsz.

Szórakozóhelyek

Az évfordulót egy vidám társasággal ünnepelhetitek egy olyan helyen, ahová szívesen mentek együtt:

 1. Karaoke;

 2. Egy grillbárban;

 3. Egy éjszakai klub;

 4. egy vízi parkban;

 5. fürdőházban vagy szaunában stb..

Gondoljon arra, hogy a csoportban ki mit szeret, és töltsön el egy vidám, rendhagyó estét.

Ünneplés a gyerekekkel

Lehet, hogy a gyerekekkel együtt szeretné megünnepelni az évfordulót. Ha nem tudja gyermekét senkire bízni, vagy ha családi kirándulást szeretne, érdemes megfontolni a következőket.

Válasszon olyan helyszínt, amely felnőttek és gyerekek számára egyaránt szórakoztató:

 1. Gokartozás;

 2. bowling;

 3. Egy vidámpark;

 4. Mozi.

Valójában ez egy nagyszerű módja annak, hogy egy rövid utazást tegyen vissza a gyermekkorába, sok családi szórakozással. A napot cukorkával és jégkrémmel fejezzük be, este otthon nézzünk rajzfilmet. gyönyörű fotókat készíthet, és megőrizheti a napot a családi emlékdobozban.

Ünnepség két személyre

A családi születésnapok személyes ünnepek, amelyeket sokan csak kettesben ünnepelnek. javaslatok olyan bulikhoz, ahol nem akarsz szülői estet tartani.

Szervezzen tematikus fotózást

Ez hagyománnyá válhat számodra. Ha évente fotózni fogsz, akkor minden egyes fotót külön albumba gyűjthetsz, hogy megőrizhesd az emlékeidet. Az ilyen fotókon láthatja, hogy Ön és házastársa fokozatosan változnak az évek során, de az egymáshoz fűződő kapcsolatuk ugyanaz marad.

Az egyes fotózásokat az esküvői ruháidban is elkészítheted, hogy megőrizd a hangulatot.

Szervezzen romantikus vacsorát

23 kreatív ötlet az esküvői évforduló megünneplésére

Megszervezheted magad otthon, vagy foglalhatsz egy éttermet vagy szállodai szobát. Ne felejtsen el romantikus hangulatot teremteni gyertyákkal, halk zenével és rózsaszirmokkal.

Kiránduljatok el kettesben

Ez egy nagyszerű lehetőség, ha van rá időd és a pénzügyek engedik. Tegyetek egy második nászutat, ahol jobban megismerhetitek egymást, és erősíthetitek az érzéseiteket. Ez a lehetőség különösen jó azoknak, akiknek nem volt fogadalmuk közvetlenül a házasságkötés után, valamilyen okból kifolyólag.

Az úti cél kiválasztásakor a rendelkezésre álló idő és pénzeszközök alapján döntsön. Ha teheti, meneküljön Párizsba, a szerelmesek legromantikusabb városába. Válassza ki az Ön által kedvelt nyaralási formát, a hegyeket, a tengert vagy a városnézést.

Ha az idő és az anyagiak nem elegendőek egy teljes utazáshoz, menjen egy közeli városba, és béreljen ki egy szállodát. A kulcs az, hogy változtassanak a környezetükön, és távolodjanak el a mindennapoktól.

Függetlenül attól, hogy hová mentek, egy közös utazás remek módja annak, hogy újraindítsátok a kapcsolatotokat, és újra átéljétek, ahogy a dolgok elkezdődtek.

Olvasson tovább  Gyors alvás - 17 hatékony módszer

Vegyen részt egy extrém kalandban

A családi születésnap megünneplésének ötletes módja az, hogy megteszel valamit, amit mindig is meg akartál tenni, vagy legyőzöd egy félelmedet. Legyen ez egy házassági évforduló napja – elég szimbolikus.

Megteheti, saját belátása szerint:

 1. Ejtőernyőzés;

 2. Hőlégballonozás;

 3. Látogasson el egy kötélparkba;

 4. Menj búvárkodni;

 5. kempingezni;

 6. lovagolni és más olyan tevékenységeket kipróbálni, amelyeket már régóta ki akartál próbálni.

Egy romantikus randi

Az évfordulók remek alkalom arra, hogy felidézzétek a házasságkötés előtti időszakotokat. Hogy reálisabbak legyünk, az előző éjszakát is eltölthetnénk. Elmehetsz például az anyukádhoz, és a partnered aznap este érted jöhet, és elhívhat egy randira.

Töltsünk időt csak kettesben:

 1. Menj görkorcsolyázni;

 2. menj a moziba a csókolózó helyekre;

 3. Béreljen limuzint vagy oldtimer autót egy éjszakai városnézéshez;

 4. Menjen el egy körre az óriáskerékkel;

 5. Menj el táncolni egy éjszakai klubba;

 6. Menjen el kedvenc előadója koncertjére.

Rengeteg lehetőség van arra, hogy hogyan töltsétek el az időtöket, ezért válasszatok valamit, ami tetszik nektek, és úgy érzi, mintha az esküvő előtti időpontotok lenne.

Töltsön el egy pihentető estét otthon

23 kreatív ötlet - hogyan ünnepelheti esküvői évfordulóját

Ha mindkettőtöknek zsúfolt napja volt a munkahelyén, valószínűleg nem lesz energiátok vagy kedvetek elmenni valahová. De ez nem ok arra, hogy kihagyjuk a nyaralást. Rendeljen elviteles ételt, vegyen egy üveg bort vagy pezsgőt, és töltse az estét kedvenc filmje vagy tévésorozata megtekintésével. Cseréljetek apró jelképes ajándékokat, hogy még boldogabbá tegyétek egymást.

Látogasson el egy gyógyfürdőbe

Lehet, hogy először nem támogatja az ötletet, de ha sikerül meggyőznöd, akkor ez egy olyan este lesz, amelyre sokáig emlékezni fog. Foglaljon lábmasszázst és relaxáló maszkokat a kikapcsolódáshoz. Édes zene és meghitt hangulat teszi még érzékibbé az estét.

Tegyetek új fogadalmat egymásnak

Ha már egy ideje együtt vagytok, lehet, hogy kialakultak bizonyos vágyak a partnered iránt . Írjatok új fogadalmakat, és tegyetek egymásnak olyan ígéreteket, amelyeket mindketten szeretnétek, még ha csak apróságokról van is szó. Az apró árnyalatok teszik ki a kapcsolatot, ezért próbálj meg olyan fogadalmakat összeállítani, amelyek a lehető legjobban tükrözik a társad személyiségét.

Szervezzen egy titokzatos randit

Válasszon egy helyet az estére, de ne mondja el a házastársának. Ehelyett gondoljon eredeti nyomokra, hogy megtalálja a kívánt helyet, ahol várni fog rád egy szép ajándékkal vagy egy gyönyörűen megterített asztallal gyertyákkal.

Tegyétek egymást boldoggá, még a távolból is

Lehet, hogy a családod születésnapja van, és mindketten távol vagytok egymástól. De ez nem ok arra, hogy ne ünnepeljünk. A férfiak megrendelhetnek egy gyönyörű csokrot egy romantikus üzenettel, amelyet futárszolgálattal szállítanak ki. A lányok pedig a rádión keresztül gratulálhatnak házastársuknak, és megrendelhetik kedvenc dalukat.

Olvasson tovább  Hol kezdje el a képzést?

És persze ezen a napon még több üzenetet és szerelmi vallomást kell írnotok egymásnak, hogy pótoljátok a köztetek lévő távolságot.

Kölcsönözzön egy mozit

Miért költene rá, és venné meg a hagyományos jegyet, amikor kibérelhet egy egész mozit?. Képzelje el, milyen lenne, ha kedvenc filmjét nagy képernyőn nézné egy üres szobában, ahol csak Ön és kedvese van.

Ne felejtsen el sok popcornt, pezsgőt és édességet csomagolni egy hosszú estére.

Táncolj egy táncos bulit

Emlékezz az ifjú pár táncára, és érezd újra azokat a remegő érzéseket. Otthon is táncolhatsz ugyanarra a dallamra, mint az esküvőn. És meglátogathatsz egy táncstúdiót, és szenvedélyes tangóleckéket vehetsz. A tökéletes tánc nem biztos, hogy elsőre sikerül, de nagyszerű élmény lesz, és az érzékiség tengerében fog táncolni.

És lehet, hogy a jövőben is úgy döntesz, hogy újra megteszed.

Lovaglás

23 kreatív esküvői évforduló ötletek

A családi születésnap megünneplésének eredeti módja a festői környezetben való kényelmes lovaglás. Gyönyörű, romantikus és szokatlan.

Ha még soha nem lovagoltál lovon, az sem baj. Tudassa ezt az edzőjével, és ő meg tudja találni a legcsendesebb háziállatot az Ön számára. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy elmeneküljünk a város nyüzsgése elől. Töltsenek el egy kis időt együtt a természetben, és kezdjék el a házasélet új évét egy ilyen gyönyörű nappal.

Vegyen részt egy ékszerész műhelyben

Egy tapasztalt ékszerész felügyelete mellett elkészítheti saját álmai gyűrűit. Ezután cserélje ki őket négyszemközt, megismételve a fogadalmakat, vagy a hozzátok legközelebb álló emberekkel.

A gyűrűk gravírozhatóak, hogy szimbolizálják az aktuális életszakaszát.

Játssz paintballt

A kikapcsolódás nagyszerű módja egy paintball-játék. Így nem csak jól fogtok szórakozni, de a frusztrációitokat és sérelmeiteket is levezethetitek, hogy az új családi évet más lelkiállapotban kezdhessétek.

Randizzon a vízen

Foglaljon vacsorát egy hajón, biztosan van ilyen a városában. Még ha nem is a tengerparton lakik, akkor is tölthet egy kis időt a tavon. A nyugodt gleccserek és a friss levegő romantikus hangulatot teremt.

Ha még kalandosabbra vágyik, próbálja ki a hajón való randevút. Képzeld el az estét, a csendet, a vízfelszínt körülötted és a szerelmedet magad mellett. Csak próbálj meg nem hirtelen mozdulatokat tenni, hogy ne borítsd fel a hajót és ne rontsd el a randit.

A családi születésnap megünneplésére számos lehetőség van. Minden attól függ, hogy mennyi időt és pénzt hajlandó költeni, és hogy kit szeretne maga mellett tudni aznap. Fontos, hogy minden évben megünnepeljék az évfordulót, és emlékeztessék egymást a szerelmükre.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: