15 egyedi esküvői ajándék

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem útmutató a vásárláshoz. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Az esküvő nemcsak az ifjú pár, hanem a rokonok és barátok számára is különleges nap. Akik eljönnek a partira, azt szeretnék, hogy az egész életükben emlékezetes maradjon, mind nekik, mind a vendégeknek. És az utóbbiak megpróbálnak ilyen meglepetést készíteni, hogy meglepjék és hasznosak legyenek az ifjú házasok számára. Néhányan nem feszegetik a fantáziájukat, és inkább pénzt adnak. A jövőben még jól jöhetnek, de nem fognak meglepetést okozni. A többi vendég eredeti ajándékot szeretne. És gyakran a drága készülékek és más háztartási cikkek minden tekintetben rosszabbak, mint ez az ajándék.

Ajándékok az ifjú házasok meglepetésére? Magazinunk szakértői válaszoltak erre a kérdésre, és összeállítottak egy listát a legeredetibb ajándékokról, amelyek biztosan meglepik és felvidítják a résztvevőket. Mind a 15 jelöltet a menyasszony és a vőlegény visszajelzései, valamint a vendégek véleménye alapján választották ki.

Az eredeti esküvői ajándékok értékelése

Jelölés hely termék neve ár
Az eredeti esküvői ajándékok értékelése 1 Innovatív ajándékok az IG-store SURPRISE BOX-tól 14 990€
2 VIP kapszulák ritka kávékkal 15 000€
3 Patkó a jó szerencséért 14 900€
4 Családi címeres családi címeres szolgáltatás “Családi értékek” 9 500€
5 Italadagoló “Globe 1 900€
6 Egy ősi könyv egy díszdobozban 9 000€
7 Útitervünk 2 000€
8 Személyre szabott Power Bank “Esküvői energiatartalék 990€
9 Karkötő pár gravírozással 1 900€
10 “Kézzel készített “Nászutas megtakarítási könyv 2 500€
11 Esküvői ajándék csillag kő 1 100€
12 Kültéri felszerelés
13 Szuvenír hal 1 800€
14 Személyre szabott “Boldog esküvő napját” üvegdoboz 1 900€
15 Az “esküvői” szerencsés keksz 650€

Innovatív ajándékok az IG-store Surprise Box-tól

Értékelés: 4.9

Meglepetés doboz Innovatív ajándékok az IG-store.jpeg-től

Egy igazán eredeti ajándék, amely nemcsak a menyasszony és a vőlegény számára lesz meglepetés. Maga az ajándékozó az utolsó pillanatig nem fogja tudni, hogy mi van a dobozban. Felejthetetlen érzelmek megteremtésének ilyen módja. A rejtélyes doboz felnyitása után az eseményen jelenlévők mindannyian érezni fogják a tengernyi pozitivitást. A dobozok ára 4990 és 14990 rubel között mozog. A döntés az adományozó belátására van bízva, és a költségvetés ennek megfelelően kiigazítható.

Az eladó garantálja, hogy a vásárlás nem fog kiderülni, hogy “sajt az egérfogóban”. A tartalom összértéke 15-20%-kal meghaladja a ráfordított összeget. Ez azt jelenti, hogy minden esetben mind az ajándékozó, mind az ifjú pár jól jár. Még egy fontos pont: semmi csecsebecsék és felesleges dolgok a dobozban. A kompozíció minden hónapban változik, így ha egyszer vásárolt egy ilyen ajándékot, akkor továbbra is gondolkodhat a rokonoknak és barátoknak szóló ajándékról.

A tartalmat egy szakemberekből álló csapat választja ki. Például a kis dobozokban találhat egy hordozható NANOPRESSO kávéfőzőt, egy “családi” Surpise Boxban találhat vezeték nélküli Apple fejhallgatót vagy fényt a ház számára eredeti kialakításban, hangszóró funkcióval és vezeték nélküli töltőplatformmal. Egy olyan ajándék, amelyet még egy fejlett és modern menyasszony és vőlegény is szeretni fog, akik nehezen tudnak bárkit meglepni. És értékelni fogják az eredetiségét és a vendég különleges figyelmét.

VIP-dobozok ritka kávéfajtákkal

Értékelés: 4.8

VIP dobozok ritka kávékkal.jpg

Amikor az esküvői vendég nem tudja, mit adjon, mert az ifjú házasok már mindent megtesznek a kényelmes családi boldogságért, a második díjunk ideális ajándék lesz az ünnepséghez. oktatás 1 Az esküvői vendég nem tudja, mit adjon, mert az ifjú házasok már mindent megtesznek a kényelmes családi boldogsághoz. A Rare Coffee Boutique különböző minőségű és méretű kávékat kínál. Ezekben az orosz fogyasztók által már ismert elit fajtákat és kis importkvótákkal rendelkező exkluzív fajtákat mutatnak be. Néhányat közülük kizárólag árveréseken árulnak, és most hazánkban is elérhetőek a mély L szerelmeseinek.

Három ritka fajtát tartalmazó készlet 14000 rubelért kapható. A katalógusban VIP-dobozok is szerepelnek a kávéipar két képviselőjével, amelyeket 7500 és 9000 rbl-ért árulnak. A tokok természetes furnérból készülnek. Kívánság szerint a menyasszony és a vőlegény neve, az esküvő dátuma vagy bármilyen kiválasztott kép gravírozható.

Ha valóban meg akarja lepni az ajándék eredetiségével, akkor azok, akik meglepetésként jöttek, biztosan örülni fognak, különösen akkor, ha kávé ínyencek. Számos fajta nemzetközi kiállítások győztese, és a szakértők 90-91 pontot adtak rá. Exkluzív kávé IAPAR 59 kapott pontszámot 93,6, ami a legmagasabb pontszám az elmúlt szezonban. Minden készlethez tartozik egy dokumentum, amely igazolja a szállított termék frissességét és eredetiségét.

Egy patkó a szerencséért

Értékelés: 4.7

jó szerencsét charm.jpg

Első pillantásra a bronzérem nem eredeti; néhány évtizeddel ezelőtt gyakori volt, hogy a patkót nászajándékként, a boldogság szimbólumaként adták. Ma már csak az idősebb generáció emlékszik a hagyományra, így ez az ajándék nagyon különleges és kellemes lesz. Egyedisége abban rejlik, hogy a termék nemesfémek felhasználásával készül. A Zlatoust gravírozás ősi technológiájával készült. A fém nikkelezett és 999-es arannyal bevont.

Olvasson tovább  11 legjobb matrac borító

Az ár a mérettől függ. Átlagos patkó 76 * 80 cm kerül a donornak 3800 rubelben, kis 50 * 45 cm – 2600 rubel. A termék ünnepi céges dobozban van csomagolva. Belső bélés bársonyból. A felső rész aranylapot utánoz, és a “Made in Zlatoust” feliratot viseli. A patkó sok éven át megőrzi a megjelenését. Az arany nem fakul, semmilyen külső hatás nem befolyásolja a patkót.

A boldogság és a jó szerencse talizmánja családi amulett lesz. A bejárati ajtó fölé vagy a hálószobába akasztható. Erre a célra a testben két lyuk van kialakítva. Az orosz mesterek tehetségét a modern fiatalok fogják értékelni. A patkó minden belső térben megfelelő. Ha ezt választja, a meghívott vendég biztos lehet benne, hogy “megüti a főnyereményt” egy státuszajándékkal.

Családi címer szolgáltatás “Családi értékek”

Értékelés: 4.6

Családi címertábla

A negyedik helyet az ajándék foglalja el, amely egyszerre eredeti, kellemes és hasznos. Ez lesz az első olyan komoly tárgy a házban, amely egyedi és nem hasonlít a többihez. A készlet különböző számú elemmel rendelhető meg. Ez lehet egy teáskészlet vagy egy teríték, attól függően, hogy a vendég mennyit kíván költeni az ajándékra.

Az ajándékozó megkérdezheti a rokonokat, hogy milyen elemek jobbak a címer elkészítéséhez, hogy biztosan jelentsenek valamit. Jó lenne, ha az ifjú házasoknak már lenne néhány “saját” képük. Ha nem, akkor szakemberekből álló csapatunk olyan címert kínál, amely mindenkinek tetszeni fog. A felirat ezüstből vagy aranyból készült. Lehet a vezetéknév első betűje, vagy a menyasszony és a vőlegény neve. 6 pár csésze, egy teáskanna és egy cukortartó akár 5000 rubelbe is kerülhet, átlagosan 12-9000 rubel. Az evőeszközkészletek ára 7000 rubeltől kezdődik.

Minden edény a legfinomabb porcelánból készül. A design évekig tartó használat és mosogatógépben való mosás után is megállja a helyét. Ez az alkalmazás speciális technikájával – a forró dekalianizálás módszerével – magyarázható. A festék beágyazódik az anyagba, ami után kémiai és mechanikai hatások nem tudják károsítani. Ez a technológia a legbiztonságosabb és legkörnyezetbarátabb technológiának számít. A szakértők szerint ez az ajándék több évtizedig emlékeztetni fogja tulajdonosát.

Globe italadagoló

Értékelés: 4.5

Globe italadagoló.jpg

Az ötödik sorban egy olyan ajándék, amely nemcsak szokatlan lesz, hanem hasznos lesz a vendégek találkozásakor vagy egy romantikus vacsoránál. A földgömb mérete 19 * 19 * 34cm, így ez egy nagyszerű ékszer, hogy szemet gyönyörködtető legyen az asztalán. A földgömb minden földrajzi jellemzője a felszínre van írva. Az adagoló különösen szépen néz ki színes italokkal. De még az átlátszóakkal is látványosan kiemelkedik az ünnepi edények hátteréből.

A tok tartós környezetbarát műanyagból készült. A tetején van egy töltőnyílás, amelyet parafa zár le, hogy illeszkedjen az általános kialakításhoz. A tölcsér az Ön kényelmét szolgálja. Az ív és az állvány fémből készült. Kapacitás – 1,8 l. Az italokat egy csapon keresztül töltik ki, amelyet egy praktikus fogantyúval zárnak le. A platform stabil, így az adagoló még váratlan helyzetekben sem fog felborulni vagy leesni.

A minőségi, de nem drága anyagok (például üveg helyett műanyag) használatával a gyártó a termék meglehetősen elfogadható árát 1900 rubelig állította be. Ez az összeg fiatalok és idősek számára egyaránt megfizethető, így bárki eredeti meglepetést készíthet. Ha szeretné, töltse meg az ifjú pár kedvenc italával, és akkor ez egy kétszeresen kellemes ajándék lesz.

Családfa könyv ajándékdobozban

Értékelés: 4.4

Ancestry könyv egy díszdobozban.jpg

Hatodik a listán – egy eredeti ajándék, amely egyedi történelmi dokumentum lesz, és továbbadható a gyerekeknek, unokáknak stb. . A könyv sokba kerül (körülbelül 10 000 rubel).), de önmagában felbecsülhetetlen értékű. Ez nem csak egy exkluzív kiadás. Ez egy ürügy arra, hogy találkozzon a rokonokkal, töltsön időt együtt az egész családdal. A lapok nemzedék és nemek szerint vannak elrendezve. Ön is a vágy és a kényelem, hogy tartsa a krónikát, amely folyamatosan frissíteni fogják.

Az összes információ alapján emlékezetes naptárat hoznak létre, amikor nemcsak egy szűk körben van ok arra, hogy összegyűljenek, hanem távoli rokonokat is meghívjanak. Az oldalakat kézzel vagy a számítógépen is kitöltheti. Gyűrűs kioldó mechanizmussal ellátott fedélbe vannak behelyezve. Az elülső oldalon dombornyomott fa motívum található. A nászutasok eligazodnak a könyv útmutatóként való vezetésével, és néhány példát adunk erre. Tartalmaz egy CD-t genealógiai szoftverrel és példákkal az összes lap kitöltésére.

Az ajándék drága anyagokból készül: bőr, velúr, bársony. A doboz tartalma nem kevésbé fényűző. Egy ilyen meglepetést a rokonok készíthetnek, és az első oldalakat már kitöltve adhatják át a menyasszony és a vőlegény számára, hogy megkönnyítsék számukra a személyes krónikájuk elindítását.

Utazásaink térképe

Értékelés: 4.3

Utazásaink térképe.jpg

A hetedik helyen egy jelentőséggel bíró ajándék áll. Ez egy térkép, amelyen először a nászút helye lesz megjelölve. Mostantól kezdve biztosan több országot szeretne felfedezni, és a nászutasok biztosan elkezdik a tervezést, valamint az utazást. Csak az ifjú párnak lesz személyre szabott ajándéka. Nehéz két egyformán kitöltött kártyát találni különböző családokban. A dokumentum személyre szabható a tulajdonosok nevének és az esküvő vagy az első találkozás emlékezetes dátumának beírásával.

Olvasson tovább  A 6 legjobb SIM-kompatibilis fényképezőgép

A képet természetes vászonra vitték át. Műanyag keretben van elhelyezve, és egy kampóval van ellátva, hogy a falra akaszthassa. Minden anyag kiváló minőségű és biztonságos, nem színeződik el és nem szennyeződik. 25 zászlót tartalmaz. Jelölik a városokat és országokat, ahol a szerelmesek már jártak. Ha elfogynak, bármelyik ajándékboltban megvásárolhatók. Termék mérete: 33*45 cm. Ajándékdobozban kerül forgalomba, súlya 510 g.

A kártya szükség esetén gyorsan összehajtható, és szállításra készen áll. Ajándékár – körülbelül 2000 rubel. Ha valaki úgy gondolja, hogy az összeg kicsi, akkor további ajándékot – pénzt – adhat. Ezután a menyasszony és a vőlegény megfogadja a célzást, és egy izgalmas utazásra költi azt.

Személyre szabott Powerbank “Esküvői energiatartalék

Értékelés: 4.2

Személyes Power Bank

A nyolcadik helyre került ajándék szimbolikus és hasznos. A modern emberek nem tudnak telefon nélkül, még a romantikus utazásokon és az eldugott pihenőhelyeken sem. Még ha csak egyedül is szeretne lenni, egy idő után akkor is bekapcsolja a telefonját, hogy felhívhassa szeretteit, szörfözzön az interneten, értesüljön a legfrissebb hírekről, vagy fizessen más városokban vagy országokban vásárolt árukért és szolgáltatásokért.

A kapcsolattartáshoz elengedhetetlen az esküvői ajándék. A 2500 mAh kapacitású töltő kompakt mérete 9,5*6,2*0,5 cm, súlya pedig mindössze 300 gramm. Nem foglal sok helyet a táskájában vagy hátizsákjában, de megvédi a mobiltelefonját a lemerüléstől, tartalék akkumulátorként is használható fényképezőgépekhez, vezeték nélküli fejhallgatókhoz, táblagépekhez, hangszórókhoz. LED kijelző tájékoztatja Önt a hátralévő időről.

Az akkumulátor előlapján a következő felirat olvasható: “Wedding energy saver”. Nemcsak az ajándék típusát jelzi, hanem egyfajta üzenet is a fiataloknak, hogy mindig vidámak és pozitívak maradjanak. A menyasszony és a vőlegény neve is fel van írva a dobozra, ami az ajándékot személyre szabottá teszi. Olcsó ajándék, így nagyszerű választás lesz egy pár fiatal barátainak, akiknek kis pénzügyi forrásokkal rendelkeznek.

Párosított karkötők gravírozással

Értékelés: 4.1

Gravírozott karperec.jpg

A kilencedik helyet az az ajándék foglalja el, amely személyre szabott, de a férj és a feleség egyszerre viseli. A karkötők valódi bőrből készülnek, 60 árnyalatban. A textúra is eltérő lehet. Sima matt vagy lakkozott bőr, piton- vagy krokodilbőr kezeléssel. A tételek ecsetméret szerint készülnek. Ha nem akarja elrontani a meglepetést, vagy nincs lehetősége mérni, küldhet nekünk egy fényképet a jövőbeli ifjú házasokról, és tapasztalt szakembereink meghatározzák a kézkerületet.

A lemezek: ezüst vagy arany. A horganyzott felület karcálló, nedvesség- és vegyszerálló. Széles vagy keskeny plakett választható. A képeket és a feliratokat az ügyfél készítheti el, vagy ha nincs fantáziája, akkor nézze meg a kész változatokat.

Az ajándéktárgyak mindegyike saját dobozba van csomagolva. Természetes fából készült, tetején egy címkével, amelyen híres emberek gratulációi és mondásai szerepelnek. A tokok a kedvenc kiegészítők tárolására és szállítására használhatók. A személyes gravírozással ellátott karkötőket a jó ízlésű ifjú házasok értékelik. Egy eredeti ötletet a rokonok értékelni fognak. Miután a baba megszületett, ugyanazt a karkötőt rendelheti egy kis kézre, és a családi boldogság és a jólét szimbóluma lesz.

Kézzel készített “Nászutas takarékkönyv”

Értékelés: 4.0

Kézzel készített

Ha egy vendég tudja, hogy a menyasszony és a vőlegény megtakarít valamit, és számítanak erre az ajándékra, akkor azt meglehetősen eredeti módon lehet bemutatni. Ez nem egy szokásos boríték lesz, amelyet egy boltban lehet vásárolni, hanem egy kézzel készített album Elena Bolshakova műhelyében. “Takarékkönyv friss házasoknak” – a tizedik helyen. Különlegessége: a termékek nem hasonlítanak egymásra, és minden egyes design egyedi.

Ajándék méret elég nagy: 20*15cm. Az elülső oldal háromdimenziós virágokkal, pillangókkal, szalagokkal és csipkével díszített. Az oldalakra esküvői témájú versek vannak nyomtatva, sok szép képet tartalmaznak. Belső borítékok jegyzetek számára. Az album egy életen át tárolható. Az élénk színek nem halványulnak. A sarkokat gyönyörű fémlemezek védik. A vastag oldalak nem gyűrődnek össze. Az ajándékot eredeti formájában őrzik meg.

A műhely a moszkvai régióban található. Szükség esetén a késztermékeket az Orosz Föderáció bármely városába elküldik. Ha pénzt szeretne ajándékozni, de nem hétköznapi módon, hanem eredeti módon, akkor ez a jelölt a legjobb választás az exkluzivitás szempontjából. Az esküvői fotóalbummal együtt családi ereklyévé válik, és emlékeztetőül szolgál a család alapításának napjára.

“Happy Wedding Day” kő ajándék csillag

Értékelés: 3.9

A tizenegyedik helyet egy olyan ajándék kapja, amely megfizethető ára miatt figyelemre méltó, de ennek ellenére mindenképpen méltó helyet foglal el az ifjú házasok családi értékei között. oktatás 1 A tizenegyedik helyet egy olyan ajándék kapja, amely megfizethető áron van. Egy személyes figyelmesség soha nem fog elfelejtődni. Emléktárgy emlékeztet egy csillagra a hollywoodi “Walk of Fame” sétányról. A képek és feliratok egy 18*18 cm-es természetes kőre vannak dombornyomva. Ez lehet kívánságlista, vagy egyszerűen csak a menyasszony és a vőlegény neve és a házasságkötés időpontja.

Az ajándék nagyon lenyűgöző, mert a természetes kőből készült. A súlya 700 gramm. A speciális nyomdatechnika miatt nem fakulnak ki. A színek élénkek és lédúsak maradnak. Nem fakul a napon. A csillagot szilárd csomagolásban mutatják be, vagy azonnal egy műanyag állványra helyezik, és ünnepélyesen bemutatják az eseményen.

Olvasson tovább  A 7 legjobb bútorgyártó Fehéroroszországban

A pár neve emléktárgyként használható esküvői évfordulós dekorációként. A látogató rokonok és barátok mindig emlékezni fognak a dátumra, hogy gratuláljanak egy másik évfordulón. Ha emlékezetes ajándékot keres, a szerelem és a hűség kőszimbóluma vonzó lesz az ifjú házasoknak. És az ára nem fogja megütni az ajándékozó korlátozott költségvetését.

Kültéri felszerelés

Értékelés: 3.9

Túrafelszerelés

A tizenkettedik sorban – egy ajándék, amely praktikussága és funkcionalitása ellenére meglepheti az ifjú házasokat. Mind a lelkes túrázóknak, mind azoknak, akiknek még nem volt ilyen élményük, tetszik. Megfelelő költségvetéssel kiválaszthatja a legjobb készletet egynapos piknikhez vagy hosszú túrához.

Ha van elég pénzed, jobb, ha sátrakkal kezded. Az áraik lehetnek egészen elfogadhatóak, különösen promóciós időszakban, vagy túlzóak. Egy fiatal pár számára elegendő egy kétszemélyes sátor, amelyben kényelmesen elférnek. Érdemes odafigyelni az anyagra, a súlyra és a szerelési módra, hogy könnyebben tudjon dolgozni a romantikus utazás alatt. A családi hálózsákok ideálisak.

Hátizsákokat, tüzelőanyag-égőket, étkészleteket, utazási kiegészítőket stb. választhat, ha használja a fantáziáját, vagy ha kapcsolatba lép egy értékesítési asszisztenssel. Ha korlátozottak a lehetőségei, akkor ajándékozhat piknikkészletet, kempingbútort, hőtárolót, és minden évben más ajándékokkal töltheti fel a készletet a házassági évfordulóra. Akkor az ifjú házasok biztosan nem fogják elfelejteni, hogy ki választott egy ilyen eredeti és nagyon szükséges esküvői meglepetést.

Szuvenír hal

Értékelés: 3.7

Szuvenír hal.jpeg

Tizenhárom olyan ajándék, amely különleges lesz az eseményen, és nem ismétlődik meg pontosan ugyanúgy – 100% -ban. A hal számos vallásban szent szimbólum. Gazdagságot, bőséget, harmóniát jelent. Sokan tudják, hogy ha egy halról álmodsz, akkor hamarosan új családtagot várhatsz a családba. Mi mást kívánhatnánk két fiatal, szerető embernek az esküvőjükre?? Minden elrendezés kézzel készült. Az ügyfél választhat sügér, csuka, süllő, sügér, ponty, keszeg közül. A legdrágább termék a pisztrángutánzat.

Nem tudod megkülönböztetni a halat az igazitól. Ez a kompozit akrilgyanták használatának köszönhető, amelyek lehetővé teszik a maximális részletességet az elrendezésben. A nagy szilárdságú anyag teljesen ellenáll a fénynek és a nedvességnek. A termék eredeti megjelenése évtizedekig megmarad. Akrilfestékkel festett. Minden egyes darab a valódi halak színét reprodukálja.

A kivitel alkid alapú lakk. A tetejét fadarabok díszítik. Az ajándékot spontaneitása miatt szeretik majd. Ez egy tartós emlék lesz a vendégnek, aki mélyen értelmes ajándékot választott. Az egyes darabok online megrendelhetők az üzlet weboldalán .

Egy “Boldog esküvő napját” névre szóló palack tok

Értékelés: 3.6

Személyre szabott palack tok

A tizennegyedik helyet az a jelölt kapja, aki egy egészen hagyományos ajándékot csomagol eredeti csomagolásban. Gyakran a vendégek alkoholtartalmú italokkal ajándékozzák meg az ifjú párt. Matricák ragasztása kívánságokkal vagy dátumokkal a pezsgőre. A borokat ritka és exkluzív gyűjteményekből választják ki, de még a drága borok sem tűnnek ki a helyükről.

A személyre szabott különleges eset segíthet. Természetes fából készült. A dekoratív zár aranyozott. A dobozra bármilyen szöveg vagy kép felhordható. Ez lehet egy szerelmes vers, egy pohárköszöntő vagy egy filozófiai diktátum, valamint a menyasszony és a vőlegény neve és az esküvő dátuma. Erre a célra egy fémlemez van az elejére erősítve.

A szokatlan dekorációt az ifjú házasok értékelni fogják. Tiszteletre méltó fa tok még használat után is a tartalom méltó helyet foglal el a belső térben. A hagyomány folytatásához és a további ajándékokról való gondolkodáshoz a pár minden évfordulóra egy üveg minőségi italt kaphat, amelyet együtt lehet inni egy romantikus hangulatban vagy meghívott vendégekkel. oktatás 1 A hagyományok folytatásához és a további ajándékokról való gondolkodáshoz a pár minden évfordulóra egy üveg minőségi italt kaphat. A szakértők úgy vélik, hogy az olcsó ajándék még több tucat évvel később is emlékeztetni fog a jelentős eseményre, és azt javasolják, hogy fordítsanak figyelmet az esküvői ajándék ezen változatára.

Esküvői szerencsesütik

Értékelés: 3.5

Fortune keksz

A felülvizsgálatunk lezárásaként egy megfizethető ajándék, amelyet az ifjú házasok és a bankettre meghívottak értékelni fognak. További ajándékként az eredeti pénzzel ellátott borítékkal együtt bemutatható. De a beszámolók szerint a kekszes doboz a legemlékezetesebb, és a tartalma feldobja a hangulatot. Egy finom ropogós desszert nem csak egy olyan csemege, amely mindig hiányos minden esküvőn. Szerencsét jósol, még érdekesebbé, szórakoztatóbbá és ünnepélyesebbé teszi az eseményt.

A készlet fahéjas kekszekből áll. Mindegyik megható, vicces, romantikus jóslatokat tartalmaz. Ha a menyasszony és a vőlegény felváltva veszi őket, és felolvassa a szövegüket, az ajándékozó elkerülheti a hosszú gratulációs beszédek elkészítését, mert a kekszek mindent elmondanak a meghívott vendégnek. A desszert olyan termékekből készül, amelyek megfelelnek a minőségi és biztonsági követelményeknek. Átlátszó dobozba csomagolva.

Élelmiszer műanyag. Nincs káros hatással az egészségre. A címkén szerepel majd az ifjú pár neve, a bejegyzés dátuma és az ügyfél esetleges kívánságai. A doboz hátoldalán minden információt megtalál a keksz tartalmáról, a készítés dátumáról és egyéb részletekről. Ha a nászutasok úgy döntenek, hogy az ajándékot sértetlenül megtartják, akkor az a gyártástól számított 6 hónapon belül bármikor felbontható.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: