Melyik háttérkép virágzik a teremben: gyönyörű megoldások

Amikor a falakat a nappaliban béleli, mindenki azt akarja, hogy végül a szoba stílusosnak és harmonikusan kombinálva van a létezővel. Ma a háttérkép kiválasztása nagyszerű, így összezavarodhat, és nem vásárolhatsz egyáltalán azt, amire szüksége van. Ahhoz, hogy megértsük, milyen háttérképet kell blokkolni a teremben, érdemes több árnyalatokat figyelembe venni.

Szoba jellemzői

A nappali minden ház különleges szobája. A légkör kell elhelyezni: a háztartásoknak hangulatosnak és kényelmesen kell lenniük együtt időt tölteni a film, asztali játék, családi vacsora, vagy csak egy nyaralás a vendégterületen. Ez a falak, amelyek a fő hátteret és a hangulatot befolyásolják. Az arcnak könnyűnek kell lennie, még akkor is, ha a szobahely egy metróval teli.

Attól függően, hogy a lapos elrendezés (“Khruscsov”, “Stalinka”, “Brezhnevka”, modern, javított, standard) Válassza ki a befejező anyag típusát. Ha a szoba közvetlen perspektívával rendelkezik, a választás kiterjedtebb. A kvadratúra hiányával speciális technikákat kell használnia, amelyek a változó tér vizuális hatását adják.

Gyakran a régi tervezés házaiban az ilyen helyiségekben vannak olyan kiemelkedések, oszlopok, rágcsálók, ívek, amelyek vizuálisan megváltoztatják az esztétikai észlelés nem jobbra. Különösen rossz, ha a falak ferde, az ajtók nem elegendőek szélességét és magasságát, és a mérete az ablakok minimális. Egy másik probléma a falak alacsony magassága. Tehát a csarnokban egy gravitációs érzés jön létre.

Ami fontos?

A háttérkép vásárlása ma hasonlítsa össze a művészetet. A számlájuk során vizuálisan kijavíthatja a tervezés hiányosságait, fordítsa őket a belső tér előnyeibe, hogy bemutassa a vékony stílus érzését a divatirányzatokkal együtt. Fontos:

 • Vizuálisan húzza meg a mennyezetet;
 • adja meg a helyet a maximális világításhoz;
 • törölje a falak határait;
 • adja meg a hely láthatóságát;
 • vegye figyelembe az anyag gyakorlatiasságát;
 • vegye fel a kiváló minőségű anyagot;
 • Válasszon hűséges árnyalatot és nyomtasson;
 • Zoning végrehajtása;
 • vegye fel, hogy tetszik az összes háztartás.

Érdemes elkerülni:

 • A kreativitás bemutatása, ha a család a házban él;
 • Háromdimenziós hatás fogyasztása;
 • Olcsó felület használata egyszerű textúrával;
 • Problémás lehetőség kiválasztása.

Lehetséges lehetőségek

Van egy csomó tapétafajták, amelyek a ház vagy a lakás falainak gyönyörű díszítésére használhatók. Az anyagokat megkülönböztetik a felszabadulás formájával, és hengereltek és csomagolják. Az elsőtől, hogy előnyben részesítsen az 1 M vagy annál nagyobb szélességű fajtákat (legfeljebb 1,3 m). A másodikt száraz por formájában vagy a kész nedves keverék formájában értékesítik, amelyhez “nedvesnek” nevezik. Ez a háttérkép zökkenőmentes alkalmazási technológiát tartalmaz.

A tisztességes figyelem:

 • Papír – egy- és kétrétegű típusú költségvetési fajták, amelyek gyakrabban simított felületi típusúak;
 • Vinyl – drága fajták vinil és foszlány alapon, az egyik legtartósabb, kiváló minőségű, gyönyörű, megkülönböztetett gyakorlatiasság és a beillesztés egyszerűsége;
 • Fliselinovye – A legjobb háttérképek egy része ma, környezetbarát, a falak felületét 15 évig díszítheti;
 • Textil – prémium szőtt tapéta kialakítva textilszál, ragasztott papír alapanyagon, jellemzi szeszélyesség a beillesztés és a tartósság;

 • Fotónyomtatás – Fotó háttérkép, különböző képekkel, ábrázolva egy szilárd lap vagy alkatrész alkatrészek (nagy rajz);
 • Goolomes – tartós fali anyag (20-30 évig működő művelet) az üvegpalackoktól, amelyek TKUT és speciális impregnálásokkal kezelik a tiszta alakot;
 • Folyékony – csomagolt háttérképek, amelyeket gördülővel, festékkel, spatulával, egyenletesen terjesztik a falak felületén.

Minden kategória előnye és hátránya. A leírt fajták közül néhány a henger felületének többszörös festését biztosítja festékkel, amely lehetővé teszi, hogy frissítse a szoba belsejét.

Nem kívánatos a háromdimenziós háttérképek ragasztása a nappaliban, vizuálisan változó térben: Ha a szoba korlátozott, akkor folyamatosan úgy tűnik, hogy a fal mozog. Ez kényelmetlenséget teremt a szobában.

Háttérkép Tippek Lásd a következő videót.

Népszerű stílusok és design

Az anyagválasztás az interakciós stílusoktól függ. Mesterek a háztartások száma, koruk, hobbi és temperamentuma. A kiválasztott tervezésnek mindenkinek kell lennie – ez az otthoni kényelem letétbe helyezése. Kívánt esetben minden nappaliban stilisztikát hozhat létre a klasszikus, modern, etnikai és vintage tervezési irányban.

Ha a szoba területe nem korlátozott, és van egy kandalló (Falsimin), akkor választhat Klasszikus vonal, amely magában foglalja a klasszikus, neoklasszikus, klasszicizmust és az olasz stílusot. Hasonló hozzájuk és angolul. Minden irányban a palota ünnepélyessége. Ez egy hatalmas fából készült bútor faragott lábakkal és bőr kárpitokkal, egy meglehetősen szilárd dohányzóasztallal, üveg ablakokkal, szekrényekkel, szekrényekkel, kovácsolással, kristályokkal és plaffones masszával.

A stylist kötelező belépése a gipsz stukkó a mennyezeten és az aranyozás rengetege. Ha a csarnok kicsi, akkor kiválaszthatja a klasszikus kialakítás egyedi elemeit.

Porter helyett a függönyöket könnyű, de drága függönyökkel díszítheti, az aranyozás, hogy elhagyja a csillár és a tükör dekoráció, a bútorok kiválasztása kompakt. A szekrény helyett egy keskeny fiókos fiókot adhat hozzá tükörrel vagy anélkül.

Ha a releváns Modern irányok (például modern, brutálisság, high-tech, bionika, padlás, grunge), gondoskodni kell a modern bútorok jelenlétéről, technológiai nyersanyagokból. Szükséges a helyzetet egy üvegtáblával, modern audio- és videofelszerelésével, rack, idézett asztalokkal.

A nyitott elrendezéssel és az étkező alatti tér rendelkezésre állása esetén hasonló székekkel rendelkező bár állványt kell vásárolni. Ne felejtsd el egy pontos stílusú LED-es lámpákat, amelyek a fejléc vagy a falak kerülete körül helyezkednek el a tervezett háttérvilágítás összetételétől függően.

Tényleges Rusztikus téma (ország, Provence) Néhány textilitás betartása: A beállításban sok figyelmet fordítanak az anyagfüggönyök típusára, a bútorokra és a kanapé-párnákra. Különösen fontos a bútorok és a nyomtatott anyagok könnyű hangjai. Különösen ez az érintett ország. Ez különbözik a elbűvölő és a hanyag Boho-tól, amelyben elsajátítottan ötvözi a kedves kárpitozást és a bútorok különböző tárgyait.

Ha van egy TERM a nappaliban – díszíti az összes stilisztikát, létezést, például ülősarok, vendég, étkezés, játéktér.

Retro, vintage egy bizonyos történelmi korszakba merül. Az ilyen irányok érdekesek, de nem alkalmazhatók, ha a családi élet. Ugyanez mondható el az élvonalról és a kitch irányáról. Ez utóbbi ellentétes a megrendeléssel, ez egyfajta egyensúlyhiány, amelyet az összes háztartás nem fogad el. Ezeket a komplex érzékelés festményei jellemzik, a falak dekorációjában lévő kontraszt, a bútorok formájában és az alkatrészek kiválasztásában lévő kreatív aránya, kissé megszakítja egymást,.

Kombinációs beállítások

Háttérkép kombináció – stilisztikai vétel, amellyel meg tudod verni a hasznos terület hiánya. Ez az egyik ága a zónának, amelyen keresztül a helyet csatolták egy diszkrét szervezethez. Az ilyen keverékek különböző technikái vannak, megmenti az unalom és a szokásos helyzetet.

Győződjön meg róla, hogy két kontrasztanyagot választott: lehetővé teszik, hogy átadják a beltéri furnér és mélységbe való átvitelét, bemutatják a bútorok részleteinek szépségét.

A fő technikák a következők:

 • A két párosított háttérkép (azonos háttérszín, egy companyon monoton, a másiknak van nyomtatása), lehetővé téve a fenti mennyezetet, és a terület több;
 • A monofonikus vászonok és a fotó háttérképek kiválasztása (az akcentus kiemelkedés elosztása a falon vagy a fotó háttérképének klasszikus ragasztása a falon, a vendégház helyén, étkezőben vagy a videofelszerelés helyének szakaszában);
 • A kontrasztos háttérképek megvásárlása patchwork felszerelésekhez vagy vételhez “panel” (az első esetben a falon vagy annak egy részén, a négyzet vagy négyszögletes fragmenseket a különböző háttérképekből kell ragasztani, a háttérkép második lapja, hogy egy képet képezzen formázásra vagy mennyezetre);
 • A fal megkönnyítése (a szoba prédikációiban), hogy kiemelje a vendégzónát a tapéta és a burkolat (például laminált, műanyag fali panelek) kombinálásával.

Kombináció lehet klasszikus függőleges vagy vízszintes. A különböző típusú sávok és azonos szélességű sávok elfogadhatatlan egyszerű váltása. Ez vizuálisan megszakítja a falat. Ha ugyanazt a szalagot szeretné használni, célszerűbb büntetni a háttérképeket a falakon: így a szoba stílusosnak tűnik, súlyossága nélkül. A függőleges vételre megfelelőbb, hogy a falra két vagy három sávos háttérképet kapjon egy nyomtatással vagy teljesen végrehajtani egy falat egy mintával, mintázattal.

Struktúra

A tapéta textúrája sima és megkönnyebbülés. A vizuális és tapintható érzések típusával Lehet, hogy:

 • fényes;
 • matt;
 • durva;
 • plüss;
 • bársonyos;
 • Tisnenoy.

A Segítő típus a legjobb választás a nappali falainak kialakításához.

Ma az anyagi textúra képes kőből és téglából, vakolat stukkó, dekoratív vakolat, fa, márvány és még sok más. A háttérkép ilyen felülete a sima analógok hátterében áll, amelyek az eredeti rajzon keresztül alkalmazkodniuk kell a kívánt állapothoz.

Szín és rajzolás

A legjobb árnyalatok a nappaliban bézs, tejtermékek, kávéinesetek, fényes tölgyfa árnyéka, elefántcsont, ezüst és szükségszerűen fehér színű. Elfogadhatatlan, telített, piros, kék tónusok, valamint a fekete bőség. Alkalmazható a fényvonások aláhúzására, de többé. Jó kontrasztok minimális mennyiségben barna és barna-lila.

A legjobb rajzok azok, amelyek selyemszalaggal, téglával és kőfázissal vagy fotónyomtatással készülnek. Divatos a vászon ragasztását csipke fürtök, monogramok, absztrakt válások és növényzet (ágak, levelek különösen népszerű). A szalag jó, ami rosszul kifejezett, fényes vonalak vizuálisan elnyomják, hogy a chip és a kis cella irritálja.

Sikeres fotónyomtatás – az egyik, amelyen tájképeket ábrázolnak, városi témák vagy valami kelet a sakura szirmokkal.

A rajz nem sokat kell lennie. Ez a gyönyörű design kulcsa. Ha a dekoráció minden falon található, elveszíti az expresszivenciát. Ideális esetben jó két-három szín a vászonon: lehet, hogy dombornyomás lehet a megkönnyebbülés hatása az egyik színű árnyalatok miatt.

Szép ötletek

A jövőbeli környezet megfelelő mintájának felvétele, megvizsgálhatja a gyönyörű design példáit. Ez lehetővé teszi, hogy megértsük, hogyan lehet jobban felszerelni a csarnokot. A fórumon vízszintes csíkkal rendelkező akcentus fal egy színsémában egy kiemelkedéssel harmonizálódik.

Háttérkép, megkönnyebbüléssel és fényképnyomtatással kiemeli a brutális kanapét, és illeszkedik a tetőtéri stílusba.

A kontinens képével rendelkező vászon megfelelő a kandalló terület közelében, egyetlen színséma.

Fali falfestmények elrejtik a törött fali síkot, adva az eredetiségét.

A monokromatikus vászonok hátterében a szárazföldön való stilizáció stílusosnak és divatosnak tűnik.

Háttérkép selyemszűréssel NOBLE NOBLE, kiemelve egy zónát plazmával és egy keskeny asztallal a technika alatt.

A kreatív tervezésben, fotó háttérképek egy nagy minta fragmenssel, a berendezési tárgyak hangjával készült.

Realisztikus fotónyomtatás az egész falra, kilátással a városra, vizuálisan többet fog tenni.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: