AIC XJ-3800A1

Foglalkozások4 hely a minősítésben:

A LEGJOBB LÉGTISZTÍTÓK TÖBBLÉPCSŐS SZŰRÉSSEL

Ugrás a rangsoroláshoz

Jellemzők AIC XJ-3800A1

Általános teljesítmény

A készülék céljalégtisztítás
Energiafogyasztás80 Watt
Használható terület60 négyzetméter.

Levegőkezelés

Levegőtisztító kapacitás (CADR)360 kocka.m/h
Tiszta levegő ellenőrzéseelérhető a
SzűrőkHEPA szűrő, fotokatalitikus, faszén

Jellemzők

Ionizációvan
UV lámpaez az
Energiaforráshálózat
További információkPlazmatisztítási technológia

Comfort

Vezérléselektronikus, időzítő, távirányító
Zajszint52 dB

Méretek és súly

méretek (WxHxD)343x610x255 mm
Súly6.85kg

Vélemények az AIC XJ-3800A1-ről

Előnyök:Allergiás vagyok a nyírfavirágra. 2 hétig otthon ült, rendszeresen kiszellőztetve, a tisztítószer maximális fokozatán. Jól felszívja az allergéneket. Manapság még antihisztaminokat sem lehet szedni. Az éjszakai üzemmód nagyon csendes. Alacsony ár
A hiányosságok:A plazmaszűrő haszontalannak tűnik, még mindig beengedi a port. Ideális esetben csak egy durva szűrő és a HEPA tartja kordában a port és a mikroport. Még mindig nem értem, hogy a plazma miért.
Hátrányok:A levegőt csak felfelé fújják. Bárcsak oldalra tudnám irányítani. A HEPA-szűrő egy hét után elszennyeződik durva törmelékkel. De felporszívóztam, és ennyi.

Chepurnoy Vladimir


Előnyök:Tökéletesen ellátja a megadott funkciókat
Hátrányok:Nem
Hátrányok:Hiányzik az óra indítása és leállítása

Szokolov Roman


Előnyök:Jó légáramlás, a szűrők működnek, a műanyag jó minőségűnek tűnik
Hátrányok:Nincs allergénérzékelő, bár azt állítják; az ionizációs LED túl fényes
Hátrányok:Ezt a készüléket a feleségem vásárolta, aki alapvetően nagyon figyelmesen olvassa a véleményeket. Miután mindent elemzett, úgy döntött, hogy megvásárolja a modellt, mert sokan dicsérték. Előrelépve, azt mondanám, hogy nem tudom kizárni, hogy a gyártó marketingje a véleményekkel kapcsolatos… Most a részletekről: 1. A levegőt fújó ventilátorlapátok nagy holtjátékkal rendelkeznek – a készülék bizonyos sebességeknél vibrál és nagy zajt csap. Szerintem néhány hónap múlva a csapágy teljesen tönkremegy, és zörögni fog. 2. A LED túl fényes, ami pulzál is. Ha éjszaka használnánk, ahogy én is tettem, az egész szobát megvilágítaná. Le kellett takarnom az ablakot maszkolószalaggal. 3. A kézikönyv szerint az allergénérzékelő a bal oldalon, a fedél alatti ablakban található. Van egy kézikönyv is a tisztításhoz. Kivettem és megtaláltam a jelölést – éles GP2Y10. Kerestem az interneten az érzékelő nevét, és megtaláltam a dokumentációt angolul (megtalálható azoknak, akiket érdekel). Az érzékelő dokumentációjának elolvasása után úgy tűnik, hogy az érzékelőt nem a levegőben lévő allergének érzékelésére tervezték, és “optikai porérzékelőként” van elhelyezve. A tulajdonságok csak füst- és porérzékelést biztosítanak. Összességében 3 hét használat után az elsődleges szűrő eléggé elkoszolódott, ami a hasznosságáról tanúskodik, de 17k-t fizetni egy CSAK ilyen minőségű porszűrőért hiba volt, ráadásul az allergén érzékelés a legmélyebb hazugság, amit a gyártó tud… Nagyon megbántam a pénzt, amit elköltöttem. Azt tanácsolnám mindenkinek, aki légtisztító vásárlását fontolgatja, hogy nézzen meg más modelleket is.

A felhasználó elrejtette az adatait


Előnyök:Meglepő módon, ez tényleg teszi a dolgát!!! A gyermeknek vásárolt (allergiás) . Nincs por, nincsenek szagok és ami a legfontosabb, nincsenek allergének a házban…Ez fontos, különösen most a virágzás és más szabadtéri dolgok idején. Többfunkciós…Van automatikus üzemmódja és éjszakai üzemmódja, ami szintén fontos! Gyakorlatilag néma! Könnyen használható!
Hátrányok:Még nincs meg.
Hátrányok:Szerintem azonnal vegyen egy tartalék HEPA-szűrőt! Egyébként…Jó megjelenésű, szinte hangtalan, éjszakai üzemmódban szinte hangtalanul működik, lakásfelújítási munkákhoz is jó!

lebedev-197


Hátrányok:Van egy brit macskám. A feleségem asztmás és fulladásos rohamot kapott. Nem tudta, mit tegyen. Sajnáltam a macskát, a feleségem pedig nagyon rosszul érezte magát, állandóan gyógyszereken volt. Ki akartam próbálni ezt a légtisztítót, elolvastam a véleményeket (és ellentmondásos), és megvettem ezt a modellt. Az asztma egy hét alatt megszűnt. A készülék állandóan be van kapcsolva, és nem csap zajt, ne értsen félre. Egy év alatt háromszor tisztítottam meg. A lakás levegője sokkal jobb, jó lélegezni. Minden rendben van, mindenki boldog. A hátrányok – +400rub a villamos energia havonta, de ez mind apróságok az egészséghez és a tiszta levegőhöz képest. Így ajánlom mindenkinek. Ne szabadulj meg a macskáktól, minden megoldható)))

Denis Shpakov


Előnyök:Nem volt időm megnyilvánulni.
Hátrányok:5 percig alacsony fordulatszámon működött – nagy zajt csapott. Aztán zörgött. A műszerfalon lévő lámpák csak a be-/kikapcsoló gomb megnyomásakor kapcsoltak be és ki. De már nem kapcsoltak ki. Ez azt mutatja, hogy mind az építési minőség, mind maguk az alkatrészek (mechanika és elektronika) nagyon rossz minőségűek.
Hátrányok:Otthoni munka két régi Air Comfort XJ-3800A1 (kifutott). Néhány éve viszonylag jól működik. Az egyiknek van egy kis zúgó hangja alacsony fordulatszámon. A másik tönkretette a fedél két reteszének egyikét. A légtisztító új változata a régi nagyon gyenge másolata (a gyártó neve és logója hasonló, de más). Nem ajánlom a régi modell tulajdonosainak, vagy azoknak, akik nem akarják az idejüket rosszabb minőségű termékek javítására fordítani.

Honorovsky Alexander


Előnyök:Jól néz ki, “éjszakai üzemmódban” szinte hangtalanul működik
Hátrányok:A kézikönyv szerint a visszaállításhoz meg kell nyomni a POWER gombot, de valójában meg kell nyomni a TIMER gombot és visszaállítani (talán csak én vagyok – hibás, de sokan látták ezt az elrendezést is).
Hátrányok:2012-ben vásároltam az AIC XJ-3800A1 készüléket. A tisztító szinte folyamatosan be van kapcsolva, csendesen működik, szinte azonnal érzékeli a szennyezést (füstszag – dohány, főzés stb..). Tisztítsa meg, amikor a lámpa kigyullad, de kéthavonta megtisztítjuk (majd visszaállítjuk – ezt írja a mellékelt kézikönyvben). Nagyon jól tisztítja a levegőt. A HEPA-szűrőt egyszer cserélték ki, két év után, de jobb, ha gyakrabban cserélik, ha van rá mód. Három éve tisztességesen működik.

Panarin Michael


Előnyök:Nem mondhatok semmi kiemelkedőt. Készülék mint készülék.
Hátrányok:A kék LED túl fényes (ez sok modern készülék betegsége). Lehetett volna egy kicsit tömörebb. Meg lehet tisztítani nem teljesen kényelmetlen és nehéz, de ionizátor szálak (ilyen vékony huzalok) lehet szakadt nagyon könnyen, és a por körülöttük egy rácson gyűjti egy csomó.
Hátrányok:Ne várjon ezektől a tisztítószerektől valamiféle csodát, ahogy néha írják a “véleményekben” a boltok oldalain. Igen, kiszűrik a port és a szagokat, de soha nem helyettesítik a nedves felmosást és a porszívózást. Ez a készülék sem kivétel.

Veltiscsev Dmitrij


Előnyök:Szép kialakítás Távirányító Olcsó HEPA szűrő és UV lámpa Hivatalos szervizközpont Könnyű hozzáférés a szűrőkhöz
Hátrányok:Hozzáadva 29-től.05.2015 Az egység halott. A tünetek ugyanazok, mint sokaknál: erős zúgás minden sebességnél (még akkor is, ha a készülék be van dugva és nem működik). Egy év garancia lejárt. Nem gazdaságos vezetni a javításhoz, fizetni a munkaerőért, alkatrészekért és a taxiért. Az AIC jó volt abban, amit csinált, és tényleg megtisztította a levegőt, de a szemétkosárba tartozik. Most egy japán gyártótól vettem egy egységet, és hamarosan készítek egy videót az összehasonlításhoz. Túlárazott A kínai összeszerelés (nem festett műanyag belső területek, görcsök, fényes LED-ek) A műanyag és az “orvosi iroda” fanyar szaga a használat első 2 napjában Túlárazott specifikációk Az ionizáció kikapcsolására szolgáló gomb hiánya a készülék testén A porérzékelő rossz elhelyezkedése
A hátrányok:Nagy reményeket fűz (AIC XJ-3800A1) nem. Eltávolítja a szagokat, a füstöt, a port, az allergéneket, és a keringésnek köszönhetően egy kicsit felfrissíti/hűti a helyiséget. Az első használat után néhány perc múlva orvosi szagot éreztem, műanyaggal és némi vegyszerrel keveredve. Reggelre gyakorlatilag elpárolgott, majd teljesen eltűnt. Nem éri meg a pénzét (AIC XJ-3800A1). A piros ár 7000-7500r, t.. A készülék egyszerű és az alkatrészek olcsóak, de a versenytársak közül választva az ár-teljesítmény-funkcionalitás arányban vezet, és a túlárazás az ilyen készülékek általános tendenciája. A négyzetméterek tekintetében, több mint 25 max üzemmódban ez a készülék nem kezeli a. Fizikailag nem képes erre.. Nem képes légáramlást létrehozni az ilyen térfogatok szivattyúzására. Egy 25 méternél nagyobb helyiségben a készülék hatása nagyon, nagyon kérdéses lesz. Az automatikus üzemmód a “Tiszta levegő”-n alapul, és a készüléket az idő nagy részében “alvó” üzemmódban tartja, a szellőztetés pedig szagok észlelésekor aktiválódik. Szkepticizmusom ellenére a készülék szinte minden nem kívánt szagot felfog, és azonnal “felszívja” a levegőt. De ez az üzemmód nem alkalmas egy nappaliba. Folyamatosan “porszívózni” kell a levegőt és eltávolítani a port/allergéneket, ezért a kívánt sebesség kiválasztásával manuális üzemmódba kell kapcsolni. Ionizációs és ultraibolya lámpa, ózon (mérgező gáz) jelenléte. Nem tudtam megszerezni egy gázelemzőt, ezért kikapcsoltam a lehetőséget a veszélytől. Magam is allergiás vagyok a porra. Az elmúlt néhány évben ez nagyon felbosszantott. Nagy különbséget vettem észre a készülék működésében. Gyakorlatilag megszűnt a tüsszögés és megszabadult az allergiás náthától. Sokkal könnyebb elaludni/felébredni.. az orr lazábbnak tűnik. De ezzel együtt a levegő száraz, és azon gondolkodom, hogy veszek egy párásítót. Következtetés: A készülék jó, de nem éri meg a pénzt. Azok számára, akik nem allergiásak, az (XJ-3800A1) használatának célja erősen megkérdőjelezhető (különösen ezen az áron).

Dorofejev Andrej


Előnyök:hepa szűrők legújabb generációs uv lámpa.. A szűrők ára viszonylag alacsony
Hátrányok:A lámpa csak távirányítóval kapcsolható be..
hátrányok:Allergiában szenvedtem, feltehetően a csincsilla szőrre(finom szösz)a problémám alapján választottam ki a tisztítószeremet..Vannak 11-12 generációs hepa-szűrők, amelyeket gyakran drágább tisztítóberendezésekbe szerelnek be..Úgy hallottam, hogy csak a legújabb generációs (12-13) allergiásoknak van szükségük erre a (fő)szűrőre… vásárolt ez a csoda a kínai építésű…a szűrők száma szép megvesztegetés volt…és az ár….És ne keresse a piacon…Olcsóbban jutottam hozzá …mint 13600 a szállítással együtt…. PRO szűrő (előszűrő) mosolyogtat)) kínai műanyag háló.. maga a készülék természetesen egy kicsit nagy, és a design nem túl jó számomra, bár a feleségemnek tetszik..nem működik zajosan…nincs műanyag szag…valóban mutatja a levegő minőségét…érzékelő működik… nincs köhögés, nincs tüsszögés..nem lehet eladni a csincsilla)) az igazság szobája 10 méter, nem teljes teljesítményen rajta…Azt hiszem, 20-25 méter tisztán… az automatikus üzemmódot nem használják… Összességében tetszik, hajrá..

A felhasználónak rejtett adatai vannak

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: