AIC S135

Foglalt5. hely rangsorolás:

A LEGJOBB VÍZSZŰRŐS LÉGMOSÓK (FOGYÓESZKÖZÖK NÉLKÜL)

Változás a minősítésre

Az AIC S135 jellemzői

Közös jellemzők

Időpontkérés légtisztítás/nedvesítés
Energiafogyasztás 22W
Kiszolgált terület 30 négyzetméter.

Hidratálás

A víztartály kapacitása 3.5
Vízfogyasztás 250 ml/h

Levegőkezelés

Szűrők víz

Jellemzők

A ventilátor sebességének / párologtatás intenzitásának beállítása van
Energiaforrás hálózat

Comfort

Vezérlők mechanikus
Megjelenítés alacsony vízszint
Zajszint 50 dB

Vélemények az AIC S135

Előnyök:Ár, könnyű használat.
Hátrányok:Méret. Nagy tojás!!!
Hátrányok:2 hete használom. Többnyire az óvodában áll 9 m2. Tényleg párásítja és valószínűleg tisztítja a levegőt. Semmi építő jellegű mondanivaló. Eddig tetszik. Meglátjuk, hogyan teljesít és milyen hatással van az egészségre.

Fedyukov Vitalij


Előnyök:Ár más márkákhoz képest.
Hátrányok:Abszolút haszontalan, hangos motoros vödör.
Hátrányok:Teljesen egyetért mindazokkal, akik 1-2 csillagot adnak ennek az egységnek. Az egyetlen funkció, amely megfelelően működik, és amelyről a marketingesek nem hazudnak, az az áramfogyasztás.

nuuser nuuser nuuser


Előnyök:Nekem jónak tűnik.Nem túl zajos.Kicsit tisztítja a levegőt.Természetesen éppen időben.Kényelmes vezérlés.Gyorsan párásítja a helyiséget (egyelőre)
Hátrányok:A fő hátránya a szűrő, napi használatban 7-8 hónapig elég volt, majd elvesztette minden tulajdonságát.Ennek eredményeképpen megszűnt a nedvesség felszívódása, rossz szaga lett, és általában nem hidratált, 3 napig állhatott, és a víz nem párolgott el, csak lehűlt benne ((.Bár a 7-8 hónap alatt minden héten kivették és megtisztították, szappanos vízben áztatták stb.n ahogy a kézikönyv mondja.És ami a legfontosabb, NINCS Csereszűrő Sehol.
Hátrányok:eldobható.Nagyon csalódott volt a vásárlás egy év után, bár amikor megvásárolta az első félévben nem lehetett elégedett a vásárlás, még tanácsot adtak az embereknek, most szégyen, hogy nézzenek a szemükbe, akik szintén vásároltak, mivel ugyanaz a probléma((((( Én csak megdöbbentett, hogy a gyártó miért nem gondolt a lehetőségét, hogy cserélje ki ezt a szűrőt t.A párásító szűrő élettartama ellenáll a párásító elhasználódásának.Ha nem takarékoskodik a pénzzel, és legfeljebb egy évig fogja használni, akkor ajánlom ezt a terméket.
Olvasson tovább  Timberk TAP FL800 MF

Maximkin Max


Előnyök:Eléggé esztétikus, a páratartalmat 45%-ra emeli a díszes radiátorainkkal (18 négyzetméteres szoba).m), éjszakai üzemmód némi megszokás után lehetővé teszi a nyugodt alvást, nem kell szűrőket vásárolni, könnyű tisztítás és szétszerelés. Nem szivárog, nem rothad, egyenes kézzel önti a vizet a megfelelő szintig, és nincs probléma
Hátrányok:ár
Hátrányok:Aligha hiba a modellben, de a szűrőnk egy hét alatt koszolódik, nem pedig 1,5-2 hónap alatt, ahogy a kézikönyv mondja. 3 kutya él otthon, így ez probléma, mi forrásvizet használunk, így a “probléma” nem vele van. De nem vártam ennyit) a hét végén barna foltok a szűrőn, az extra por kezdett jobban leülepedni a bútorokon, ami megkönnyíti a tisztítást. Általában elégedett vele, de arra gondolok, hogy külön tartalék szűrőt keresünk a helyzetünkhöz, hogy mindig tiszta legyen a cseréhez.

Steinmiller Marina


Előnyök:nincs
Hátrányok:drága ventilátor egy vödörben! A terjedelmes, zajos úszó elakadhat a túlcsorduló vízben és a nedves padlóban, jó dolog, hogy nem kerül az elektromos rendszerbe, de még mindig nagyon frusztráló.
Hátrányok:Az első hónapban fogyasztott 4 liter vizet naponta, tovább kevesebb, egy év után a teljes utántöltés tart 3 napig, nem párásítás, megpróbált kísérletezni szűrőkkel 0 hatás, könnyebb, hogy lógni egy ruhaszárító nedves lepedő efektom lesz 10-szer több.Ezután vettük az ultrahangot, és az eredmények annyira nyilvánvalóak voltak.

Zuev Denis


összességében a készülék nagy képességekkel rendelkezik, de a fő funkciója továbbra is a helyiség párásítása:Jobb érzés lélegezni. Kevesebb fájdalmat éreztem munka közben, mint most (az érdemek nagyon szubjektívek)
Hátrányok:Kényelmetlen vizet önteni A szoba páratartalma maximum 10%-kal változik Időnként megreped futás közben A szövetszűrő megsárgult és kemény lett 5 hónapos használat után eltört
Hátrányok:Szörnyű vödör és ventilátor! Ezt a készüléket akkor vásároltam, amikor a baba 2014 novemberében megszületett. A páratartalom 20-30% között változik, ha a radiátor ki van kapcsolva és a mosógép a nap 24 órájában működik. Nagyon kényelmetlen tisztítani, és futás közben zörög. Nyáron ezt a készüléket kivettük a szemünk elől, mert egész nyáron nyitva voltak az ablakok, és a szobában kényelmes volt. Kivettem a sarokból a fűtési szezon kezdetével, de a ventilátor nem működik. Könnyebb volt lélegezni és kevésbé fájdalmas, mint idén – ez az egyetlen jó dolog.
Olvasson tovább  Philips FC6400 Power Pro Aqua porszívó

Anna Dorozhkova


Előnyök:Csendes, könnyen tölthető
Hátrányok:Nem párásító, nehézkes
Hátrányok:Az egyetlen hátránya, hogy egyáltalán nem párásítja a szobát! Sok jó véleményt olvastam és megrendeltem a születésnapomra. Egy évig használtam az újszülött szobájában a levegő tisztítására és párásítására, majd vettem egy higrométert, hogy ellenőrizni tudjam! Egész évben zúgott az egész város, minden ok nélkül. Egy méterre tőle a páratartalom 24%-ról 34%-ra emelkedett egy éjszaka alatt; ha egy páratartalom-mérőt teszünk mellé, a páratartalom 40-50%-ra emelkedik. A por hiánya, észrevettem, de a fő funkciója még mindig párásít.

Szuhareva Natalia


Erősségek:Tervezés Könnyen utántölthető víz Minőségi műanyag Csendes a legalacsonyabb fokozaton Az automatikus kikapcsolás jól működik Párásítja és frissíti a levegőt (nem biztos, hogy tisztítja)
Gyengeségek:Kényelmetlen tisztítani A szövetszűrő sárgává és fássá vált A víz csak egy éjszakán át tart A maximális üzemmódban még mindig kicsit hangos
Hátrányok:Az évek során több ultrahangos párásítót is kipróbáltam. Mindegyikük nagy zajt csapott, és nem voltak túl hasznosak. Miután a fűtési szezon elején új lakásba költöztem, a hálószobában szörnyen száraz levegővel küzdöttem. A párásítók egyáltalán nem működtek. Két hónapig nem tudtam megszabadulni a megfázástól. Túl sokat olvastam a légtisztítóról. Én ezt a “sárkánytojást” és a Roda Alpix RAW-t választottam. Vásárolt AIC 5000 és rendelt egy Roda is 5000 elhúzódó szállítás 5000. Míg a Roda 2 hétig szállított, az AIC a hálószobámban volt. A levegő most határozottan párásabb és még frissebb. Éjjel minimálisan futtattam, t.. Túl hangos a második üzemmódban. még csak ki sem kapcsoltam reggel, t.. A gép tökéletesen készenléti üzemmódba kapcsol, amikor a víz elfogy. Este csak feltölti, és automatikusan bekapcsol. Még csak hozzá sem kell érnie semmihez. Nem tetszik, hogy a készüléket a vezetékkel együtt a fürdőszobába kell tennem, amikor a víztartályt mosom.. Van benne minden elektromos cucc és egy ventilátor, ami nem jó. 2 hónapos használat után a szűrő fadobozsárgává vált, bár hetente egyszer kimosom, és kéthetente egyszer kimosom a gépben. Soha nem vettem észre szennyeződést a szűrőn, mint olyat. Egyszer néhány napig nem kapcsolta be (a tartály üres volt víz nélkül). Miután bekapcsoltam, elkezdett bűzleni, mintha egy csöves lenne a szobában. Amikor a Roda megérkezett, ezt a tojást a gyerekszobába tettem (ott kevesebb a légprobléma), a Rodát pedig magamnak. Határozottan állíthatom, hogy bár a Roda egy kicsit zajosabb és más apró hibái is vannak, a levegő párásításában és felfrissítésében erősebb! Még a szoba hőmérséklete is 3 fokkal csökken. Ezen túlmenően, ez egy másik működési elv és a víztartály – ez csak egy vályú, hogy lehet öblíteni, ahogy akar, anélkül, hogy félne a nedvesítés az elektromosságot.
Olvasson tovább  KARCHER SC 2

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Nagyon felhasználóbarát, könnyen utántölthető víz, könnyen tisztítható.
Hátrányok:Nem
Hátrányok:Kiváló modell. A gyerekek jobban alszanak, kevesebbet betegeskednek és a szoba frissebb. A gyerekek jobban alszanak és betegebbek, a szoba frissebb, nem kell semmivel sem foglalkoznunk.

Kiryushicheva Natalia


Az előnyök:Párásítja a levegőt, csendes üzemmódban, elvileg nem zavarja éjszaka – csak “könnyű zaj”. A szűrő mosható, ami megnyugtatja Önt, és nem kell ráznia és gondolkodnia, hogy hol találja meg a szűrőt hozzá.
Hátrányok:Sok értékelés hamis, ami hatalmas negatívum! A légmosóként való elhelyezés általában nem éri meg, max fél méterre magától, hogy a nits és a szívás felszívja, és ez nem valószínű. Két hét használat után, a szűrő kezdett virágozni 3 napig a felső t.. sárgulás, még akkor is, ha a víz BARBER szűrőn keresztül történő tisztítás után töltötték be a vizet. Most már háromnaponta ki kell mosni a szűrőt.
Hátrányok:Nos, ahogy sokan mondják, ez csak egy vödör víz, és egy vödör víznek 8 t.. Ez frusztráló és drága. Végül is, az elsődleges költsége kevesebb, mint 1 tonna.. De a párásító funkció működik, az éjszaka folyamán valahol másfél liter víz megy, ami azt jelenti, hogy a levegőben van.

Ivan Larionov

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: