REDMOND RAC-3704

Kölcsönvett5. helyezett minősítés:

LEGJOBB LÉGTISZTÍTÓK TÖBBLÉPCSŐS SZŰRÉSSEL

Tovább a minősítéshez

REDMOND RAC-3704 műszaki adatok

Általános jellemzők

Készülék megnevezése légtisztítás
Energiafogyasztás 76 W
Használható terület 46 négyzetméter.

Légtisztítás

Tiszta levegő teljesítmény (CADR) 365 köbcenti.m/h
Tiszta levegő ellenőrzése van
Szűrők HEPA szűrő, fotokatalitikus, faszénszűrő
HEPA szűrő fokozat 10

Jellemzők

Ionizáció van egy
Állítható ventilátor sebesség/páratartalom ez az
Ozonozás elérhető a
UV lámpa van
Tápegység web

Comfort

Vezérlés elektronikus, kijelző, időzítő, távirányító
Zajszint 65 dB

Méretek és súly

Méretek (WxHxD) 345x610x215 mm

REDMOND RAC-3704 vélemények

Előnyök:nincs
Hátrányok:UV-lámpa (olvassa el alább)
Hátrányok:Ki vásárolta ezt a készüléket – tisztában van azzal, hogy eladták a marketing mozog minden hátrányát a terméknek??? Az UV-lámpa, az ionizáció és az ózonozás mindegyike ellenőrzés nélkül a legmérgezőbb ózongázt termeli. A készülékben nincs érzékelő a gáz szabályozására. gyorsan eloszlik. de az állandó használat és a vele való együttlét során mennyi oxidálószert lélegezünk be. A gyártó nem is vette a fáradtságot, hogy megírja, mi az ózonszintje a készüléknek!!! mert megint csak ellenőrizhetetlen… és mi érdemes csak egy gomb FUNCTION – ez egy hülye kapcsoló égő ikonok a készülék, de valójában a munka az azonos UV-lámpa és ellenőrizetlen ionizáció ózon, t.. Nincsenek érzékelők, amelyek ezt érzékelnék, és nincs szűrő a lámpa után, amely lebontaná az ózont. sok pénzért az egészségeddel kapcsolatos problémákat kapsz. a készüléket megfelelő címkével kell ellátni, mint a kórházakban a kvarcolásnál (a moderátor esetében hol van a vásárlás helye?? )

A felhasználó elrejtette az adatait


Előnyök:Elég jól néz ki és elég jó munkát végez. Csendes működés, és a patronok sokáig tartanak. úgy működik, mint egy kesztyű. Az egyetlen probléma a szűrők cseréjével. A hiányosságokban leírtak. Technikailag elég jól sikerült. Az UV-lámpa az alján található, és jól fertőtleníti a levegőt. Ha az orrunkat a szűrőbe dugjuk, érezzük az UV szagát.
Hátrányok:A fogyóeszközök drágák. Úgy döntött, hogy változtatni az összes szűrőt, rendelt egy készletet az ózon és megváltoztatta az összes szűrőt egyszerre. A probléma az, hogy az izzók újra felgyulladnak… Nem tudom, mire alapozza. Kicsit bosszantó, amikor leütöd őket, és azt mondják, hogy cseréld ki újra a szűrőket.
hátrányok:Csökkentett minősítés a drága fogyóeszközök miatt.

Sav AleX


Előnyök:Tényleg megtisztítja a levegőt az apró porszemcséktől Erőteljes ózonozás Eltávolítja a kellemetlen szagokat éjszaka Tisztítja a helyiség szennyezett levegőjét Csökkenti az orrüreget irritáló anyagok számát “Tüsszögésről beszélek” Alacsony zajszint A szűrők szorosan illeszkednek az oldalfalakhoz, így a levegő nem jut át a kereskedelmi forgalomban kapható csere szűrők A szűrők és a ventilátor között elegendő távolság van a léghuzati nyomás kialakításához, valamint az UV-lámpa normál működéséhez. A levegő tervezet az egész kerülete körül a légbeömlő szenzor meglepett engem, működik 100%, nem tudom, hogy a technológia, de ha permetezni parfümöt az érzékelő területén, 10 másodperc után a ventilátor be van kapcsolva, és elkezdi fújni a levegőt.
Gyengeségek:Soha ne húzzák le a matricát az előlapon, különben tönkreteszik a burkolatot Haszontalan szűrőcsere-jelzők Megtévesztés a levegőcserével kapcsolatban A csere szűrők ára 2k
Hátrányok:1) Nincs erdei levegő ionizálása szóba sem jöhet! 2) Nincs frissesség zivatar után, amikor ózonizálnak! 3) Alacsony zajszint érhető el ebben a készülékben a tervezési jellemzőknek köszönhetően. A helyzet az, hogy a szívóturbina ventilátor nem működik teljes kapacitással, és a légáram egy része a tiszta levegő kimeneti rácsába áramlik, és onnan ismét keveredik a szűrőkből származó tiszta levegővel. 4) Először a levegőérzékelő nem működött, de néhány nap múlva a színe kékre változott. Kiderült, hogy meg kell nyomnia az érzékelő gombját, várnia kell 2 percet, és a készüléknek le kell vennie a leolvasott értékeket. 5) Elégtelen légcsere alvó üzemmódban, az állott levegő tiszta, de mondjuk csak kb. 60%-ban. 6) A modell nem tökéletes – de jobb, mint azok, amelyekről olvastam. 7) Következtetés – a készülék nem fog megszabadulni a portól és a szennyeződéstől, nem fog meggyógyítani, de elvégzi a munkáját – megtisztítja a levegőt a kis porszemcséktől, illetve az emberi test irritálóinak részétől.
Olvasson tovább  MIE Piccolo

Szent Dimitri


Előnyök:3 szűrő, uv lámpa, stb.., Nagyon kompakt az azonos funkcionalitású modellekhez képest.
hátrányai:Nincs ételfőzés!!! Egy év használat után a levegőszennyezés-érzékelő még mindig pirosan világít ((
Hátrányok:hosszasan gondolkodott, megvásárolta. Nincs panaszom a vásárlásra, persze az eredmény nem azonnal látható, de egy hét után az első szűrőn a por észrevehetővé vált (esténként teljes teljesítményen és éjszaka csendes üzemmódban működik). Nem szedi fel a kutyaszőrt a padlóról, de kevesebb port tartalmaz. UV-lámpa állandóan bekapcsolva, ozonizátor időszakosan, nyitott ablak mellett. Ellenőrizze a dop. a távvezérlő funkciói sokkal kényelmesebbek, ööö…. Mindegyikhez külön gomb. Eredetileg egy párásítóval ellátott tisztítót akartam vásárolni, de megvettem ezt a tisztítót és egy külön párásítót, így sokkal kényelmesebb. Nincs probléma a fogyóeszközökkel, ellenőriztem. Körülbelül 2 hét elteltével úgy tűnik, mintha a levegőminőségbeli különbség kezdett volna megmutatkozni, de ez biztosan nem az, amit egyesek “hegyi levegőnek” neveznek, de van valami, nem termel oxigént, így még mindig ki kell szellőztetnünk.

Petrov Igor


Előnyök:1. A szolgáltatás elérhetősége 2. Márkás élő áruházak 3. Így bármikor vásárolhat szűrőket
Hátrányok:1. Élénken szállítja a levegőt, talán még mind a 365 köbcentimétert is.m/h. De lüktet. Egy közepes méretű (5x3m) zárt helyiségben 6-8 óra alatt gyakorlatilag nem történik szűrés. És íme, miért. A tisztító teste nagyjából két üregre oszlik. Az elsőben vannak a szűrők, a másodikban a motor és a ventilátor járókerék. Ezeket egy terelőlap választja el egymástól, amelyen egy lyuk van a levegő átvezetésére. A járókerék és a lyukkal ellátott válaszfal közötti távolság körülbelül 7 mm. Ennek megfelelően a szűrőkön keresztül szinte nincs huzathatás, amit egy kiváló minőségű, pálcás fáklyával megfigyeltek. A tisztító tompán felkavarja a levegőt magában, szerencsére a felső nyílás mérete lehetővé teszi a gereblyézést és a kidobást is. A készülék emellett nagyon szabálytalan légfúvási hangot ad ki. 2. Lehet, hogy csak az én példányomra vonatkozik, de vannak kétségeim. SLEEP üzemmódban a készülék a ventilátor motorjának zörgő, nyikorgó hangját adja ki. Az első sebességnél alkalmanként csörgő hang is hallható. 3. Ahogy fentebb írtam, a levegő dobogó hangjai nagyon is érzékelhetőek. A mókához hozzájárulhat a járókerék ütése is. A leglaposabb egységet választottam, de a járókeréknek ebben is volt tengelyirányú kifutása. Az elsőn a forgástengely mentén is sétált. 4. Az ultraibolya lámpa úgy néz ki, mint egy kellék. Nem találtam katalizátort (talán kihagytam egy kis titán-oxidot, heehee). Ennek megfelelően nincs szaga a fotokatalízisnek. Bárki, aki valaha is volt kórházban, tudja, hogyan néz ki egy UV-lámpa működés közben, még a szagát és a bőrön való érzését is. Szóval van valami halvány kínai izé, ami úgy néz ki, mint egy nappali izzó. Nemrégiben megnéztem egy Oroszországban gyártott orvosi légtisztítót is. Fő feladata a fotokatalízissel történő fertőtlenítés és tisztítás volt. Nos, van egy hasonló méretű (de dupla) lámpa, amely mérgező kék színben világít. És ennek megfelelő szaga van. Azt hiszem, a készülék ugyanazt az izzót használja, mint az otthoni besugárzókban.
Hátrányok:Egy pont hozzáadva a szervizelésért. Ezen az áron és a készülék valódi potenciálját – kohl, egyértelműen! Sokáig tartott elolvasni és választani. Kiderült, hogy az embereket a villanykörte és a hús mérete tévesztette meg, és senki sem gondolt arra, hogy ellenőrizze a levegő minőségét és teljesítményét. Nem is érdekelte a zaj, amikor megvásárolta. Aztán jött négyszer -, hogy a pecsét, nem bélyegzett eladó (az első alkalommal nem ellenőrizte a dokumentumokat, és megbüntették); a második -, hogy cserélje ki a készüléket egy másikra; a harmadik – a visszatérítés megtagadásáért (két nappal a vásárlás után), ami után a követelést tettek; a negyedik -, hogy a készüléket, és pénzt kapjon. A takarítót a vizsgálat után visszavitték a boltba. Nem, ez nem a minta hibája. Négyet átástam. Végül úgy döntöttem, hogy magam építem meg egy kétsebességes ventilátorból és egy zsebszűrőből. Arra gondolok, hogy hozzáadok egy faszénszűrőt két PVC csőből, és beteszem azt a nagyon UV lámpát egy otthoni besugárzóból (vagy akár egy hosszú mennyezeti méretű). Egyszerűsíthetnénk, és készíthetnénk egy tízrétegű szénszövetet. A fogyasztási cikkeket a világ számos gyárában gyártják, a szenet súly szerint értékesítik. Valami 5000 rubel körüli összegbe fog kerülni.
Olvasson tovább  Miele SHJM0 Allergiás porszívó

A felhasználó elrejtette az adatait


Előnyök:– Kompakt a társaihoz képest teljesítmény tekintetében. – Nagyon erős (35m2-es szoba, mindössze 10 perc maximális teljesítményen a frissen elszívott cigaretta szagának eltávolításához). – A csere modulok jó minőségűek és mindig rendelkezésre állnak.
Hátrányok:Nem igazán észlelték.
Hátrányok:A por mennyisége ha nem is 2-szeresére csökken, ahogy itt írják, de szubjektív becslésem szerint pontosan 30%-kal. Egy cigarettával és egy fekete HEPA-szűrővel történő ellenőrzés 3 hónap után a külvárosban (az erdővel szemben) beszél kötetekért. Mindenkinek ajánlom.

Keresztnév


Előnyök:Egészségügyi javulás: * Jó légtisztítás * Ózonizálás * Ionizálás * UV lámpás fertőtlenítés * Távvezérlés
Hátrányok:* Nagy méret * Néha reagál a TV távirányítóra
Hátrányok:Bár azt mondják, hogy az egészséget nem lehet megvásárolni, mégis meg kell tennie néhány lépést ebbe az irányba. Van 2 gyermekem és egy feleségem, aki hajlamos az allergiás reakciókra. Ez késztetett minket arra, hogy néhány hónappal ezelőtt megvásároljuk ezt a technológiai csodát. Csendes. Légszennyezés-érzékelővel, finom szűrővel és faszénszűrővel rendelkezik. Az ózon, az ionizáció és az UV-lámpák előnyeiről sokat lehet beszélni, de eddig ezen a télen a gyerekeim ufu, ufu nem egyszer betegedtek meg.

Morozov Eduard


Előnyök:Tökéletesen megtisztítja a levegőt a káros szennyeződésektől, baktériumoktól, portól stb.. Van egy távirányító, ionizátor, ozonizátor.
Hátrányok:Tömör, nehezen elhelyezhető.
Hátrányok:Háziállatok vannak a házban, ezért szőr és baktériumok. Kisgyermekek is, akiket a lehető legnagyobb mértékben el kell védeni tőle. A terület nem a legkörnyezetbarátabb. A tisztító mindent tökéletesen kezel, elégedett vagyok vele. Igaz, hogy kerestünk egy helyet körülbelül 3 hónapig (mi költözött, mindig az útban). Most találtam egy helyet, ahová tehetem, és élvezhetem a friss, tiszta levegőt az egész lakásban.

Egy felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Alacsony energiafogyasztás, nagy helyigény, UV fertőtlenítés, két év garancia
Hátrányok:Nagy a lábnyoma, a feleségem más színt akart
Hátrányok:Már egy ideje akartam egyet szerezni – anyósom ugyanezt használja, és azt mondja, hogy kevesebb megfázást kap. Általában, amikor az utcáról besétálsz, ha hosszú ideig működik, akkor érezheted a különbséget. A feleségem szereti, szinte az összes Redmond készüléket használjuk. A szomszédok is úgy döntöttek, hogy vesznek egyet, csendesen működik, a lényeg az, hogy a feleség boldog, és a gyerekek nem lesznek betegek. Nekünk tetszik.
Olvasson tovább  AiRTe AW-615

Shabardin Alexey


Előnyök:Kompakt, nem foglal sok helyet
Hátrányok:Az ötödik emeleten lakunk, otthon olyan fülledt a levegő. A por hatalmas mértékben felhalmozódik, olyannyira, hogy nem lehet időben eltávolítani. De egyszer úgy döntöttünk, hogy általános takarítást végzünk, és a por amúgy is szállt. Itt találkozunk a Redmond Rac-3704 légtisztítóval. A férjem rendelte ezt a légtisztítót. Azonnal visszahívott minket, hogy tudassa velünk, hogy szállították, még egy nappal később sem. Miután megkapta, megtisztította a levegőt a portól, és frissességet hozott a házba. Nagyon hálásak vagyunk ennek a légtisztítónak és természetesen annak a személynek, aki eladja.

Cservinszkaja Elena

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: