A juhar mező és növekvő jellemzői

A Maple Field és növekvő jellemzői népszerű téma a közzétételi módszerek a városi tájak, kiterjedt földterületek az ország kastélyok és a magánházak vidéki területeken, parkokban és négyzetekben. Ennek oka a lombhullató fedél fajának és sokféleségének leírása, a Sapindov családfája levéllapjainak mérete. Elterjedt előfordulása lehetővé teszi, hogy a kirakodásokat nemcsak gyakorlati, hanem tisztán dekoratív célokra is szállítsák. A virágzási időszak alatt egy masszív nektárlemez jelenléte a juhar egy népszerű mézet teszi.

Leírás

A Maple Field (Nonlen vagy Paclena) a Sarapind családjához tartozó juhar nemzetségéhez tartozik, amelyben különböző számításokban, másfél-től 2 ezer fajra. Oroszország európai részében közös a Kaukázusban, Angliában, Skandináviában, Ukrajnában és a Krímben. A lombhullató, Bayry és a völgyi erdők, a tölgyfüvek, a folyóvölgyek és a hegyi lejtők. Nem tetszik a túlzott páratartalom, hanem aszály-rezisztens és tökéletesen tolerálja az árnyékot. Különösen értékes minőség – a városi viszonyok és a tartósság ellenállása, amely a városi tájak dekoratív és megfelelő lesz. A St. Petersburgban megtalálhatja a kora-régi mapleseket, amelyek 17 méteres magasságot értek el. Súlyos érv az ültetés mellett, még az észak-nyugati régióban is – az a képesség, hogy adjon fel egy csomó nektárt, amikor virágzik az egyik hektár ültetvényekből. A méhészek úgy vélik, hogy a Maple Field kiváló méhsejt, a famegmunkáló iparági bútorgyártók és munkavállalók szeretik ezt a fát – díszes és tökéletesen polírozott. A tájtervezők magabiztosak abban, hogy a levelek különböző formáinak jelenléte egyedi rajzokkal rendelkezik, lehetővé teszi, hogy csodálatos tájat hozzon létre egy típusú formák segítségével. Elég tudni a vegetatív tömeg színtartományát, a korona hozzávetőleges körvonalait, a levelek méretét, hogy a különböző formákból származó parktervezés valódi remekműveit hozza létre.

Azonban a magántulajdonban lévő tartományok egy kis mennyiségű juhar lesz a tervező bármely tervének fényes kiegészítése.

Felmérési felülvizsgálat

A botanika leírása nem jelenik meg a benne rejlő dekoratív fa. A tényleges adatok megadása: az élettartam, a vesék alakja és mérete, a levelek száma és helye az ágakon, leírja a virágzat formáját és színét. A természet többféle módon biztosította a fajok – vetőmag-szárnyak megőrzését egy egészséges fa, a stroke sertés a már elkeseredett juharból, sőt gyökér utódból egy sérült gyökérrendszerből. A közös megjelenés nem lesz sok munka, de a ritka fajok palántáihoz kell mennie az óvodába.

Rendes

A virágzó fa nem tesz különleges benyomást az emberekre (kis sárga-zöld virágok). De a rovarokon, az üzem erősen hatással van egy meglehetősen masszív nektárlemezre. Maple nem messze a kerttől vagy a virágágytól, elősegíti a termesztett növények beporzását. Ötbevonatú levelek lehetnek sötét vagy világos zöld, gyenge ragyogást adnak a lap egyik oldalán, de az arany sárga juhle bukása nagyon festői. A fűrészlap kedvező körülmények között gömb alakú koronával rendelkezik, de néha egy cserje formájában nő.

“Hensus variagatum”

Alacsony fa vagy magas cserje. Közös név – Maple Yashenanel. A népszerűség okai egyszerre több körülmény lettek:

  • a gyors növekedés képessége;

  • Kompaktság (maximális magasság 7 m, a nyitott korona szélessége 4 m);

  • A levelek szépsége (rózsaszín – törés, majd – fehér zöld, rajz, és a levél leeső – sárga-zöld).

További bónuszok – gyakorlatilag nem pesti és betegségek, amelyek ellenállnak a fagynak. A vetőmag megvásárlásával 4 évente egyszer ajánlott frizurát tarthatsz egy csonkra – és dugványokkal tenyésztheti.

“Karnevál”

Egy másik másolat esztétikai vizualizációval és kis méretekkel (maximum 5 m magasság, főként legfeljebb 3 méter). A korona kenhető, sátor formájában, nagyon szépnek tűnik, és ha van egy rózsaszín árnyalat, és később – tej vagy bézs. A kertészek megünnepelik a fagyállóságot, a levélvágás gondozását és tartósságát – néha akár 100 évig is. Messziről úgy néz ki, majdnem fehér.

Az egyetlen, de – nem tetszik a nyitott nap, mivel a levelek égnek.

“Pelens”

A tájtervező szakértők magabiztosak abban, hogy ez a fajta dekoratív és megőrzi jellegzetes festményét az ősz végéig. Megfelelőnek és szervesen úgy néz ki, hogy bármilyen összetételben és minden stílusban az arany levelei tavasszal és sárga – ősszel. A lehető legnagyobb mértékben növekszik, ami a lehető legnagyobb mértékben növekszik, ami szintén vonatkozik a profikra, az óvatosságra és az óvatosságra, nyáron, nyáron sötétzöld lesz. Az ültetvények teljes tömegében megkülönböztetik a nyílt munkás koronát, amelynek az ügyes vágás által kiegyenlíthető.

“Red Shain”

Nagyszerű lehetőség a városi parkra és a nyári házra. Gyorsan növekszik az első évtizedben, és könnyen kitölti a nem pszichés ürességet, majd felfüggesztve. Fajták, gyökér utódok és magvak (ősz). Bármilyen formába vághat. Nagy levelek három vagy öt pengével Burgundy Green. Ez a fajta juhar észrevehető a cselekmény bármely helyzetéről, nem csak a figyelmet vonzza, hanem az árnyalatok kellemes variabilitását is kedveli.

És bónuszok – a talajra való megfelelés, normál életképesség a városi gázban és koromban.

“Nau”

Talán nem az ország vagy a háztartási telek legszebb eleme, de megbízható és állandó. Ezért a városi utcákon, kis négyzetekben és városi parkokban. Az a képessége, hogy ne veszítse el a leveleket még a legforróbb és száraz nyáron is, a városi körülmények között egy lombhullató fát jelenléte. Utcák, amelyeken a “nannum” nő, mindig árnyékos. A tájtervezésben a “piramis nanin” széles körben használatos. Jól növekszik a megvilágított területen, elismeri a viszonylag kis távolságot a fák között egy élő sövény kialakulásában. Maximális elért magasság – 6 méter. Nagy levelek, de banális zöld.

Az öt közös lehetőség mellett több ritka – barnás zöld lombozat, sírásos forma. A “Nanine Compact” 2,5 m-ig terjed, és a korona kerek alakja különösen tiszta és rendezett. Még az örökzöld fajtákat is leírják.

Leszállás

A reprodukciós módszerek létezése jelentősen megkönnyíti a táj zóna kialakulását. Elég ahhoz, hogy egy ritka faj egy palántát vásároljon, hogy mini-parkot kapjunk időben. Alapvető állapot – megfelelő elrendezés. A leírt fajok mindegyike bizonyos preferenciákkal rendelkezik: némelyek árnyéktalansága van, vannak egy kis árnyékosító támogatói, és mindkét formában van, nyugodtan, állandó nap.

Vásároljon ajánlott fiatal palántákat egy kifejlesztett gyökérrendszerrel. Találkozhat az ajánlásokkal, hogy használják a 4 éves maples használatát, hogy a táj azonnal megtörtént teljességet, de a problémák merülnek fel a gyökeresedésükkel. A magok és palánták – szeptember-október – szeptember-október, vakcinázás és gabonafélék optimális időtartama a tavaszi vágás időszakában is részt vehető. A gödör szükséges méretének meghatározásához javasoljuk, hogy ne keressen univerzális paramétereket, hanem a gyökérrendszer navigálását. A gyökér nyaknak a talajon kell lennie. Az öntözés után a csemete körülbelül 20 cm-re esik.

Szükség van arra, hogy az ásott ásás alján egy crumbling vízelvezetést kell elvégeznie azoknak a fajtáknak, amelyek nem szeretik a bőséges öntözést. Ha a kiküldetés helye a szabadtéri nap alatt, egy ideje meg kell árnyékolni a fiatal templomot. Tapasztalt rabbing előkészítő hely az üléshez: ásni egy gödör, a műtrágyák, a meghajtó a gróf, amelyre a növény gyengült a migrációból.

A tartályban termesztett juhar, amikor pontosan pontos, gyökerekkel megengedhetők (a téli) szezonban.

Gondozási szabályok

Az öntözés az évszakától és az éghajlati jellemzőktől függően változik: tavasszal és őszi, havonta elegendő 19 liter. Hot és száraz nyáron, hogy vigyázzon a juhar heti. Egy esős nyári hónapon jobb, ha nem átrendezné – egyes fajok jobban ellenállnak az aszálynak, mint a túlcsordulás. A rendszeres etetés az élet első évében ásványi műtrágyák készül. Akkor nem lesz szükség növekedési stimulánsok alkalmazására.

Használható népi jogorvoslatok.

Reprodukció

A levél esik fa termesztésének egyik jellemzője – a vetőmag csírázásának valószínűségében, amely bőségesen hoz létre. Ebben az esetben a természetből nyert anyagot használhatja – csak óvatosan átültetheti a hajtásokat az előkészített helyre. A hírnökökkel és a gyökér utódokkal terjesztheted. Ha szükség van a kialakulását a parkban egy gyors ütemben, az optimális beállítás a vásárlás palánták különböző fajtái a gyerekszobában és a meghívást a szakemberek, akik mindent meg fog tenni gyorsan és szakszerűen.

Betegségek és kártevők

Néhány fajnak boldog funkciója van – kevés kártevők és betegségek vonatkoznak. Azonban lehetőség van a juhar szőke, ugyanazt a kínos féreg és még egy levél weevil. Az egyes leírt esetekben elsősorban szükséges, hogy megszabaduljunk a forrás -, hogy csökkentsék az érintett és szárított ágak, feldolgozzuk a kertben kábelköteg darabok. Ha a fehérfák támadása történt, az ammophókat a lárvák elpusztítására használják, a klorofos hatásos a weevil ellen. A standard védelmi intézkedéseket tavasszal meghozhatja, hogy feloldódjon a vesefákon.

Alkalmazás a tájtervezésben

A dekoratív levél esik fa alkalmazása többéves gyakorlata lehetővé teszi az ismerős tájak vagy az exkluzív tájtervezési lehetőségeket. Ehhez a rendszer megfogalmazása szükséges, figyelembe véve a maximális magasságot, a korona formát, a levelek színét, és természetesen a megvilágítás típusának preferenciáit. Ha különböző típusú juharokat használsz, tekintettel az első évtizedben rejlő dekoratív és gyors növekedésre, még az első évtizedben, még az amatőr is létrehozhatja az ország vagy a háztartási telek egyedi kialakítását. Ez könnyű megbizonyosodni arról, hogy megnézze a Maple Lovers, Professional tervezők, a városi négyzetek és parkok alkotói, a tér terek.

Arról, hogyan kell helyesen elhelyezni a férfiakat, az alábbi videóból tanulhatsz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: