Benzinkút indítói: Eszköz és telepítési funkciók

Kézi indító a benzinkúthoz vagy benzinvágóhoz – mechanikus csomópont, amely magában foglalja a ratchethez mellékelt szíjtárcsát. A szíjtárcsa bekapcsolása a kezdeti helyzetben. A kiinduláskor kihúzódik. Rugós tavaszi terhelés – engedje el, hogy menjen a kötél végére, hogyan jön vissza. Rugóként lapos szalagot használnak, csavart a gyűrűben. Ez hasonlít a tavaszi nagy mechanikus órákban, amelyek naponta egyszer kezdődnek. Az indító maga gyakrabban van hátul, annál közelebb van a fűnyíró vagy a trimmer elülső végéhez. Ahhoz, hogy megfelelően hozzanak létre minden manipulációt a Benzokos indítóval, meg kell ismerned az eszköz és a telepítés jellemzőit.

Hogyan van a Starter Benzokosy vagy a trimmer?

Starter – mechanizmus, mint egész és univerzális benzocos, trimmerek, benzin és dízel-generátor aggregátumok. Nem probléma, hogy felkészítse őket még az autó, motorkerékpár vagy robogó, ha van egy szabad hely a telepítéshez a járművön. Nem csoda, sok szovjet autót és teherautó volt felszerelve egy indító eszközzel, eltávolítottan emlékeztetve a hajlított kétszer molyra.

A modern “kézifék” a kábellel kezdődik – a mechanizmushoz van kötve, és lehetetlen elveszíteni.

Az indítószerkezet a következő adatokat tartalmazza:

 • Gyújtás rugó horgolt;
 • Kábel seb a tekercsen;
 • Visszatérő tavasz;
 • Meghajtó racsnis és fő tavasz;
 • Corpus mechanizmus védelme racsnis;
 • Állítsa le a csavart.

A legrosszabb bontási lehetőség

Vannak olyan esetek, amikor az indító még megőrzött munkaképességű, de áttörhet, például kopott zsinórral. A racsnis még nem sikerült a munka, amikor a motor elindul, és a maradék a zsinór azonnal feltekerve a tekercs, a háton és a visszatérő megfosztják horgok, a barázdák megtörni az indító esetében. Eredmény – csere és rugók és lakások.

Ha a gázállomás vagy a trimmer modellje már régóta eltávolították a termelést, akkor nehéz lesz pontosan ugyanazt a pótalkatrészeket találni, és az indító teljes mértékben változik.

Hogyan cserélje ki vagy tegyen egy induló tavaszt?

Ha minden úgy döntött, hogy az indítóban az indítóban van, akkor a gyanú a tekercsre esik. Egy szalagrugó aktiválódik, tekercsbe csavarva. A tavasz eltolódásához bizonyos lépéseket kell tenni.

 1. Távolítsa el az indítót a benzinkútból.
 2. Távolítsa el az indító tekercset.
 3. Csavarja ki a szíjtárcsa tartó fő csavarját.
 4. Távolítsa el az izgalmas bajuszt és rugót, a szalagrugót szinte teljesen kiegyenesített vagy nagyobb átmérőjű gyűrűkkel hajtjuk végre.
 5. Előre tartja.
 6. Ellenőrizze, hogy van-e rugó (rozsdás válások is jelen lehetnek, dorms és t. D.). Ha a végein lévő horgok megszakadnak, hajlítsa meg az új nem sikerül – a magas szén-dioxid-acél szünetek, miközben megpróbálják hajolni. A gyengített horgok alkalmasak az egyszerű megelőzésre.
 7. Győződjön meg róla, hogy a kiegészítő (normál) rugó az alátétekkel a helyszínen. Ezek a részletek védik a tekercskeretet a fő tavasz végéből. Ha az alátétek és a tavasz eltörtek, és nincsenek újak, ne csavarja meg a tekercscsatlakozót, azonban kövesse azt – csavarja le és elveszhet.
 8. Ha a fő (lapos) rugó sérült, helyezze be ugyanazt az újat. Tegye a horoghookot a tavasz végére a helyén, és hajlítsa be, helyezze be a fordulatot a csavarral a térbe, ahol kell lennie.

A rugós visszatekerés percenként történik. Snorzka ebben a cselekvésben gyorsan nyer.

Hogyan cserélje ki vagy helyezze el az indító tavaszt, nézze meg a következő videót.

Milyen szoros a tavasz?

Adja meg a rugó a kívánt potenciális erőt a vezeték tiszta és gyors tekercseléséhez, a zsinór hosszának meghatározásával a fordulatokban. Hogy a vezeték fogantyúja ne legyen elrejtve, add hozzá az 1-2-es fordulatok számához. Így, Ha a kábel hossza a tekercs 5 fordulatának hossza, akkor ha a rugók megfordulnak, görgessen át a tekercsen 6-7 teljes fordulatszámon.

A starter motocos összeszerelése

A starter fenntartása és javítása során fontos, hogy helyesen gyűjtsük össze – mintha az eszköz szerelvényét a gyár elvégezte. A helytelenül telepített részletek bármelyike ​​nem teszi lehetővé, hogy teljes mértékben használja a trimmer vagy a motoca.

 1. Miután csavarja a rugót, fordítsa el a tekercset, és tegye úgy, hogy a rugó második horogja visszatérjen a helyére. A tavaszi telepítés helyességének szabályozása a tekercsre van technológiai ablakok.
 2. Helyezze az indítószíjtőt, és győződjön meg róla, hogy a rugó egyik horgácsa belépett az indító fedélen lévő hornyokba.
 3. Helyezze be a rugót és a korongokat az oldalra, hogy a rugó ne mossa le a műanyag rekeszét, amelyben található. Ha a rugó megtört, és a másik ugyanaz, ahelyett, hogy extra alátétet tesz.
 4. Helyezzen be egy csészét bajuszral a tekercshoronyban.
 5. Szerelje be a tekercset a helyére, húzza meg a csavart a stop, de fanatizmus nélkül.

Ha nem védi az alátéteket a főrugó rekeszből, ahol az indító kábel mozog és lazít, a tekercs gyakran látja, amikor megpróbálja futtatni egy benzotrimer vagy motocos. A tekercscsavar gyengítése a veszteségéhez vezet.

A starter trimmer motocos összeszerelése arról, hogy megolvadjon a videóban.

Hogyan lehet összeállítani egy új Starter Benzinkút?

Az indítószer összeszereléséhez Tegye a következő manipulációkat.

 1. Ugrás a vezeték egyik végét a tekercs elején lévő lyukon keresztül, és hogy egy csomópont. A csomópont nem haladhatja át a lyukon. Ellenkező esetben kihívja az indítót.
 2. Keverjük össze a kábelt a tekercshez.
 3. Telepítse a rugót az indítóházban, horog a horonyban az egyik vége és a csomagolás. A kényelem érdekében a tekercselés csavarja a házat az óramutató járásával ellentétes irányba.
 4. Tegye a racsnis mechanizmust a tavasszal.
 5. Hook a racsnis maga horgos rugós rugók, rögzítse azt a tekercsen.
 6. Szerelje be a fő rugót és a házat az összegyűjtött racsnivel, csatlakoztassa az indító részét, és húzza meg mindent a fő csavarral.

Miután befejezte az indítószerelvényt, hagyja ki a zsinór szabad végét a házban lévő lyukon keresztül, amelyet a tekercsre terveztek. Távolítsa el ugyanazt a végét a fogantyúban lévő lyukon keresztül, amelyhez a kábel húzódik. Kössön egy erős csomót a fogantyún. Ellenőrizze az indító fogantyú működését.

Hogyan lehet megváltoztatni az indító kábelt?

Ez megtörténik, hogy az indító indításának lehetetlensége nem tavasz, hanem maga a kábel. Tüsszentés, vagy tovább. A Benzokosy vagy a Trimmer Univerzális starterének szétszerelése a lépcsőn.

 1. Távolítsa el az indítóegységet trimmerrel vagy benzinkúttal.
 2. Csavarja ki a kézifék tartó fő csavarját.
 3. Húzza ki a tekercset, és szélezze a kopott kábel maradványait.
 4. Felszabadítsa a csomót a kábel fogantyúján, és húzza ki belőle.
 5. Feloldja a csomópontot a másik végén (a tekercs elején) és távolítsa el a régi vezetéket. A csomópontok, amelyek szűkek lettek, elengedhetetlenek a passzát vagy kullancsok segítségével.
 6. Kössön egy csomópontot az új vezeték egyik végére, hogy a tekercs elején a lyukon keresztül szálassza (közelebb a tengelyéhez).
 7. Csavarja be a tekercset az új kábel több fordulata. Ha hosszú, tegyen feleslegesebb.
 8. Eladja és rázza fel a zsinór rugófeszítőjét (ha lövés) és rugós betöltött elemek a megfelelő sorrendben.
 9. Tegye a tekercset a helyére, és menjen a zsinór szabad végét az indító és a fogantyú.
 10. Szerelje be az indítóblokkot.

Csavarja be az indítót a kábellel, indítsa el a benzinkút vagy a trimmer motor. A nagyobb és erősebb motor, annál nagyobb zsinór rándulást igényel az indításkor, a norma legfeljebb 7-szeres. Az eredmény a motor gyors és sima kezdete, az egység rendelkezésre állása.

Lásd alább.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: