Építőipari gépek

Az épületek bármilyen konstrukciója és felújítása nehéz elképzelni az áruk szállítása nélkül. Manuálisan nem mindig lehetséges vagy nagyon nehéz. Ezért segédmechanizmusokat kell használnia.

Építőipari gépek

Építőipari gépek

Sajátosságok

Beszélgetés a megerősített építési autókról Ajánlatos a hagyományos mintákkal való összehasonlításukkal. Tehát egy egyszerű keretkocsi 0,12-0,15 cm vastagságú. Ha erősebb tervezést hoz létre Fém nem vékonyabb 0,2 cm. Ezenkívül használja Kettős konzol nagy teljesítményű, és A keret hajlítása lemezekkel van felszerelve. Az acél a megerősített autó testére is erősebb, nem 0,07-0,08, de legalább 0,09 cm.

Támogatja a fogantyúk kopását a fogantyúkkal, hogy elülső része a keret külső részéből származik. Ugyanakkor a fogantyúk hozzávetőlegesen hozzávetőlegesen meg kell hozni a fogantyúkat. Természetesen mindez csak hozzávetőleges és általános információ, pontosabb információ megtanulható a kézikönyvből. Ezért a vásárlás előtt konzultálni kell a szakemberekkel.

Építőipari gépek

Építőipari gépek

Modellek

Az építési egység megerősített autókról szól, hasznos a 331-Zp modellre figyelni. Amint azt a gyártó kijelenti, ez az adaptáció vonzó minden javításra és építésre, más esetekben – és nehéz rakományt mozgatni. Ezért magabiztosan használhatja a 331-Zp-t A kertben, a kertben, a háztartási hulladék exportjához.

Más modellekkel összehasonlítva, a megnövekedett terhelést kapó elemek megerősítik.

Építőipari gépek

Építőipari gépek

A vett keret gyártásához Cső kültéri keresztmetszet 3.2 cm. Acélvastagság 0,2 cm. Hogy kiderült, hogy még megbízhatóbb, tegye hosszanti lemezeket. Ami fontos, a termelési folyamat során az olasz festőberendezések használják. Body Bar befogadja 110 l rakomány, A test fő részének gyártása során a fém 0,09 cm vastag.

A fejlesztők gondoskodtak a meghajtó konzolok fokozásáról. Talicska lovagol egy széles keréken, 15 hüvelyk külső részével. Egy pár csapágy van egy leszállási átmérője 1,9 cm. Az összetevők ilyen kombinációja lehetővé teszi, hogy mozogjon 250 kg rakomány. Ugyanakkor a karok terhelése a tömeg mozgásának legfeljebb 15% -a.

A kocsi megerősített kialakítása Lehetővé teszi, hogy használja:

  • építők;
  • Tájterek tervezők;
  • lakhatási és működési szolgáltatások;
  • útépítési szervezetek;
  • magánszemélyek.

Építőipari gépek

A standard kocsikhoz képest a fém vastagság 100% -kal nőtt. Minden sérülékeny hely gondosan javult. Ezért lehetséges, hogy a készüléket a legintenzívebb hosszabb ideig használják. Még akkor is, ha gyorsított ütemben kell szállítani Nagy mennyiségű homok, cement és beton megoldás, A kerék tökéletes lesz.

A fogyasztó kérésére a terméket öntött kerekekkel felszerelheti, amelyek stabil pneumatikus analógok.

A BELAOS 457P módosítás 85 liter acél testével és pneumatikus Kerék átmérője 38 cm. Oroszországban készült design akár 80 kg rakományig is mozoghat. A “Rembo” kínai modell acélszerkezettel és azonos teherbírással is rendelkezik. A test kapacitása azonban csak 65 liter.

A horganyzott acél modell illeszkedése 77555 “a fedélzeten” Legfeljebb 140 kg. Az egyik legerősebb változat, a Hemmerlin Cargo 90 mg, licencelt kerekekkel van ellátva, 39 cm keresztmetszettel, így hordozhat 200 kg-ig.

Építőipari gépek

Építőipari gépek

Építőipari gépek

Hogyan válasszunk ki egy verziót?

A verziók túlnyomó többsége (amely a fenti felülvizsgálatból látható) 100-150 kg rakományt hordozhat. Ebben az esetben a test kapacitása 70 vagy 80 liter. A legerősebb struktúrák, amelyek 200 kg-ot vesznek fel Erősített ramami. Jellemző különbségek, hogy meglehetősen természetes, a megnövekedett vastagság fémje. Fontos: ellenőrizni kell, nincs rozsda és egyéb hibák.

Tényleg megbízható autó nem mozog a helyről, ha erővel nyomja meg, előzetesen alacsony szögben. Ami a kerekeket illeti, nincsenek különleges követelmények. De viszonylag kis árnyalatok vannak, amelyek “mérgezhetnek” életet. Így, Műanyagok Minden faj levegő hőmérséklet-csökkenést szenved. Ha több rakományt kell hordania, akkor választania kellE pneumatikus és öntött opciók.

Építőipari gépek

Mindazonáltal ezek a finomságok nagyrészt szubjektívek. De a fogantyúk választása sokkal komolyabb. Ha tévedsz vele, a munka alatt álló terhelés nagyon nagy lesz. A szakértők először azt tanácsolják, hogy lássák-e, hogy kényelmes legyen a fogantyúk között. Ezután a talicskát a munkahelyzetbe helyezik, és ugyanakkor kezdetben nem lehet fájdalmas érzések.

A szakértők szerint nagyban fontos A hasított szemű rózsa hossza. Nos, ha kissé átmegy a vályú szélén, vagy egy van vele. Autó építése, ellentétben a kerttel, fel kell szerelni hosszirányú merev bordák. Szintén szükségszerűen van egy oldalsó szárny.

FONTOS: A tál a test ízületekkel (csapat) rosszabb, mint egy darabból, mert bármilyen varrás problémákat okoz.

Építőipari gépek

Építőipari gépek

A következő videók megmondják az építőipari egyszemélyes ágy érdemeit.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása