Hogyan kell porlasztani az uborkát?

Valószínűleg nincs ilyen nyári ház vagy kerti terület, ahol az uborka nőtt. Ez nem meglepő, mert ez a kultúra gazdag betakarítást ad a lédús gyümölcsöknek, míg a növény gondozása szinte nem okoz gondot. Ugyanakkor előfordul, hogy a tulajdonos a helyszínen mindent jól, öntözés és egy műtrágya, az uborkát kivirult is, de a sebek nem jelent meg. Hogyan kell megoldani a helyzetet, megmondjuk a cikkünkben.

A kábítószerek áttekintése

Bármely áruházban kertezett kertekben széles választékú, kész komplex gyógyszerek, amelyek stimulálják az uborka húrok kialakulását. Ezek tartalmaznak egy összetett mikrok- és makroelemek, valamint hormonális kiegészítők, amelyek hozzájárulnak a gyümölcsök kialakulásához és gyorsításához.

Itt vannak a legnépszerűbb pénzeszközök ebből a kategóriából.

 • “Epin” – epibrasynolide-alapú gyógyszer. Ez a laboratóriumi körülmények között szintetizált első BRAGSinoscientist. Az anyag természetes adaptogénnek felel meg. A hormonok “epina” képesek koncentrálni a palántákba és a növények virágára. Így növelik az immunválaszt olyan stresszes helyzetekben: szigorítás zuhanyzó, hirtelen lehűlés, vagy éppen ellenkezőleg, a hő az aszály, valamint a hőmérséklet-gyűrűk.

A kedvezőtlen időjárási tényezők hatása alatt az uborka gyakran csökken a sebek, míg az “epinoma” -val kezelt növények megtartják és növelik gyümölcsét.

 • “BUD” és “ZAJAZ” – Ezek a zöldségek összetételei a seb felfelé irányulnak. A fő működő komponensként a gibllinsavakat használják. Ezek a hormonok természetes eredetű, felhalmozódnak a gyorsan növekvő növényi szövetekben – fiatal levelek, csírák, valamint gyümölcsök.

Az uborka bokrok ilyen összetételének feldolgozása után a felsorolt ​​szövetekben lévő hormonok tartalma élesen nő. Így az aktív növekedésük stimulálódik. Ennek eredményeként a sebek nőnek, de nem jelennek meg.

 • HB-101 – Modern Vitalizer, aki széles körben elterjedt elosztást kapott. Azt használják, ha a gyümölcsök rosszak és lassan nőnek. Oroszországban a kábítószert egy kicsit több mint 10 évvel ezelőtt vezették be a japán vállalkozás Flora Co. Ez magában foglalja a természetes eredetű alkatrészeket, hozzájárulva a kultúra nélküli immunrendszer és a gyorsított fejlődés munkájának javításához. A HB-101 magában foglalja a CEDAR kivonatot, a ciprusokat és a fenyőt, természetes körülmények között ezek a fák intenzíven felszívódnak a szilícium-talajból, és könnyen szétszerelt formává alakítják.

Miután feldolgozta az uborka ezt a gyógyszert a növényekben, további létfontosságú energia jelenik meg, a növekedés és a teljes fejlődés ereje.

 • Energia extra – a huminsavak káliumsói alapján. A kálium előírja a növényeket a virágzás és az intenzív gyümölcsalakítás fenntartása érdekében. Ezért gyakran a gyökér táplálás formájában hozták létre, a nyomkövető elem stimulálja a hasznos anyagok kiáramlását az uborka bokor növényi részéből a növekvő zöldségekhez. A huminsavak elsősorban egy szerves és humusz alakul ki a növényi maradékok bomlása során, a hatóanyag nagy nitrogénkoncentrációt tartalmaz. A virágzat feldolgozása “Energia”, hozzon létre egy további kiáramlást a tápanyagok a fiatal margók.

A felsorolt ​​stimulánsok nagy mennyiségű mikro- és makroelemeket, valamint vitaminokat tartalmaznak. A készítmény általában magában foglalja a jód, a bór és néhány más komponenst, amely fontos a zöldségek virágzásához és kialakításához. Minden eszközt a gyártó utasításai kísérik, és termékeket is igénybe vehetnek.

Népi jogorvoslatok

Azonban nem minden zöldség bízik a bevásárló gyógyszerek. Sokan inkább inkább táplálkozási adagolókat készítenek önállóan. A Vitalaisers típusának elvének eltávolítása, mindig megtalálhatja a népi jogorvoslatokat, amelyek a hozamok növelésére használhatók. Ezenkívül a munkadarabok elkészítése nem igényel erőfeszítést és kiterjedt költséget.

Jód

Gyógyszertári jód tinktúra – hatékony antiszeptikus az ember számára. Ez azonban hasznos növényi növények esetében. Van egy ingatlan, amely védi a fiatal bokrok tészta, penész és sok más gombás betegség. Ezenkívül a jód a legaktívabb részvételt veszi a bootonizációban és a vérképződésben. Az uborkaágyak feldolgozására szolgáló oldatot 1 liter vízben 1 csepp tinktúra sebességgel állítjuk elő. Az anyagot a levéllemezek szórására használják a porlasztóból.

Bórsav

Ez talán a hazai kirándulások legkeresettebb gyógyszere, a nagymamák és a nagyszülei a színek permetezésére használták. Ez nem meglepő, mert a Bor hiányának egyik tipikus tünete szűkös virágzás és a vérképzés hiánya. Meg lehet vásárolni a gyógyszer Bohr szakosodott üzletekben, valamint bármely gyógyszertárban. Egy gramm a gyógyszer feloldódik 1 liter vízben – ezt az oldatot virágzó növényt kell permetezni, hogy a seb felfelé.

Fatőr

Fa Ash – Valódi tárolók, amelyek kedvező hatást gyakorolnak a növényi növények növekedésére és fejlesztésére. Mindentnek szüksége van az uborkákra, a nitrogén kivételével. A készítmény magában foglalja:

 • foszfor szükséges a gyökérrendszer felépítéséhez;
 • A táplálkozás áramlásáért felelős kálium a levelekből az uralmakig;
 • jód;
 • mangán;
 • kalcium.

Az ilyen nyomelemek hozza létre az ideális feltételeket a gyümölcsözéshez.

Az uborkatermékek műtrágya palántáinak faanyagának használata növeli a növények immunitását és a stressztrezisztenciát kedvezőtlen időjárási körülmények között. A palánták táplálása, gyökér és kitermelő feldolgozás. Ehhez 1 csésze hamut keverjük egy vödörben, ragaszkodnak 2-3 napig, majd szűrjük és hozzák létre a földbe. A levelek feldolgozásának alternatív módjaként és az uborka bokor virágzatának feldolgozásához szennyezheti a fa hamut.

Víz mézzel vagy cukorral

Ha a méhkas fajták uborka nő az ágyon, akkor egy jó hatás lehet a vízkezelést cukorral vagy mézzel. A tény az, hogy A nyitott talajon lévő ilyen növényekben való leszállásának oka a rovarok gyenge tevékenységének leggyakrabban a rovarok gyenge aktivitása, amelyre a kertészkedésed uborka nem jelent semmilyen érdeklődést. A polinkerek számának növelése érdekében az oldatot 1 sebességgel állítjuk elő. L. Édes anyag 1 l meleg vízen. Ready Concentrate A hideg vízzel 10 literrel feloldódnia kell, és permetezővel ellátott virágzatokkal.

Az uborka kezelésének első alkalommal kell elvégezni, amikor az első rügyek megjelennek. A második permetezés akkor történik, amikor a virágok masszívan jelennek meg. Különösen releváns, hasonló feldolgozás az esős és szeles időben, kedvezőtlen a rovarok számára.

Ez a technika lehetővé teszi az intenzív virágzás elérését, és ennek eredményeként a több gyümölcs nyakkendőjét.

Ajánlások

A kész vásárlási termékek és a Vitalaisers használata esetén a díjak száma nő. Ellenállnak a kedvezőtlen külső tényezőknek, ezáltal lehetővé teszik a maximális termény elérését. Azonban nincsenek tápanyag-megoldások, ha nem tartják be az agrotechnológia szabályait.

A húrok elégtelen kialakulásának okai leggyakrabban:

 • szabálytalan öntözés;
 • hasznos nyomkövetési elemek hiánya;
 • Az uborkák túlzott berakodása, a palánták helytelen képződése;
 • A gombás és vírusfertőzések megjelenése.

Ezt követheti mindezt, és követnie kell, hogy megelőzze a kedvezőtlen eredményt előre.

A tenyésztőknek ma a mai tenyésztők erőfeszítéseinek köszönhetően sok sűrű uborka fajta megjelent, amelyet nagyszámú ingerlés jellemez. A növények leveleiben vannak. Ez megtörténik, hogy a növény nem az a hatalom, hogy ilyen több gyümölcsöt biztosítson egyszerre, így elkezdi visszaállítani őket részben vagy teljesen. Ehhez nem történik meg, még a színek színezése előtt, az összes extra sebet csökkenteni kell. Az egyik uborka bokor nem több, mint 23-25 ​​gyümölcsöt képes ellenállni.

A fiatalok számára csak a gyümölcs gyümölcse lehet veszélyes hőmérsékletkülönbség, ha a nap folyamán forró, és éjszaka hideg lesz. Ez a leginkább nem kívánt változásokhoz vezethet. Befolyásolja a hőmérsékletet, így ebben az időben is kívánatos egy mobil mini-üvegházt telepíteni az éjszakára, hogy megmentse a termést. Ezenkívül a növény ebben a helyzetben lesz egy jó táplálkozás a stresszállóság növelése érdekében.

Az uborka nagyon szereti a vizet, de a kultúra öntése saját árnyalatokat tartalmaz. A virágzás előtt, valamint a gyümölcsözés színpadán, a víz palántáknak legalább hetente háromszor kell, és a hő naponta. De a virágzó szakaszban fontos ösztönözni a női virágok kialakulását. Ehhez néhány napig jobb, ha egyáltalán felfüggeszti az öntözést, amit a föld szárítja, és a levelek kissé vezetettek. Közvetlenül a női virágok szabálytalanságai megjelenése után az öntözés folytatódik, és kissé nagy mennyiségben, mint a virágzás előtt. Azonban fontos, hogy ne tegye túlságosan. Amikor a föld kiszárad, a fiatal sebek egyszerűen szárazak és leesnek.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: